Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Schilderen balustrade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schilderen balustrade:

Schilderen balustrade

Balustrades van ongeveer 30 appartementen ontroesten (soms moet bovenlat worden gedemonteerd en teruggeplaatst om onderliggend roest te verwijderen en nieuwe roestvorming te voorkomen). Stopverf van glas in balustrades moet worden vervangen. Voor de rest afschuren en behandelen tegen roest. Eindlaag is wit. Per appartement heeft de balustrade een lengte van 12 m. Het gaat in totaal dus om ongeveer 360 m balustrade.

Schilderen van trap met open treden en balustrade

Volledig herschilderen van onze trap. Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Schilderen balustrade 8e verdiep appartementsgebouw

Metalen ballustrade op het achtste verdiep van een appartementsgebouw moet afgeschuurd en geverfd worden. (wit)

Schilderen balustrade voorgevel huis

Wij hebben vooraan ons huis op de eerste verdieping een balustrade (6m lang en 50 cm hoog) die ooit wit geschilderd was. Momenteel is die aan het roesten en afbladderen. Ik zoek iemand die dat terug opnieuw kan schilderen/ opknappen.

Schilderen balustrade

De oude verf van de balustrade aan de voorkant van een appartementsgebouw (8e verdieping) moet worden afgeschuurd en nadien opnieuw geschilderd. Aantal roestplekken moeten worden bijgewerkt.

Afschuren en schilderen van trap

Betreft het afschuren en schilderen van (verniste) trap en leuning. Kan er iemand ter plaatse komen? Aantal treden af te schuren : 15 treden Rechte trap. Armleuning en balustrade dienen ook afgeschuurd te worden en overschilderd.

Trap schilderen

Wij willen graag onze trap en balustrade (licht hout) laten schuren en gebroken wit laten schilderen.