Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Schilderen van keukenkasten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schilderen van keukenkasten:

Schilderen van keukenkasten

Op de ladefronten en kastdeuren zit een gelamineerde plastieklaag die op verscheidene fronten lost. Het betreft 7 fronten van 15cm hoog, 7 fronten van 58cm hoog, 4 fronten van 35cm hoog, 3 fronten van 94cm hoog, 1 van 72cm hoog. Deze zijn telkens 60cm breed. Verder zijn er nog 8 passtukken voor in de hoeken van om en bij de 15cm breed op 72cm hoog en twee deurtjes van 94 cm hoog op 30cm breed.

Schilderen van keukenkasten

Graag hadden we onze eiken keuken laten opspuiten, verven. Keuken in eik moet behandeld worden en geverfd. Keuken van 14 m².

Keukenkasten schilderen

Ik wens mijn keukendeuren te laten spuiten / lakken. Het betreft een keuken in een L-vorm. Hieronder vindt u de afmetingen (bij benadering). -bovenkaste links : 190 x 53,5 cm. - kast boven dampkap: 59 x 24,5 cm - bovenkasten rechts: 102,5 x 53,5 cm - onderkasten: 130 x 64 cm - lades: breedte: 48,5 cm totale hoogte: 64 cm - onderkasten zijkant: 175 cm x 64 cm Het werkblad en de tegels hoeven niet gerenoveerd te worden, het gaat dus enkel om de deurfronten. Foto's ter beschikking.

Schilderen van keukenkasten

Wij zijn op zoek naar iemand die onze keukenkasten kan schilderen. Wegens tijdsgebrek en andere werken zien we dit momenteel niet zitten. Onze keuken komt nogal verouderd over en wij willen die graag met een kleurtje wat vernieuwen. Het is wel zo dat we hier vorige zomer aan begonnen waren met primer en 1 laag foute verf. Wij willen de kastjes eventueel wel afschuren en dan zouden er twee lagen op moeten. Is het mogelijk om hier een vrijblijvende offerte over op te maken? Natuurlijk mag u gerust ook een kijkje komen nemen.

Schilderwerken in huis

Wij willen graag de plafond in onze leefruimte laten opschuren en schilderen (+/- 40m²), ook de muren moeten worden geschilderd (+/-65m²) . In de berging moet het plafond + muur geschuurd en geschilderd worden (+/- 6m²) en moet er een bak boven de keukenkasten geverfd worden. Eventueel 3 binnendeuren + omlijsting schuren + schilderen. Materiaal kan door ons voorzien worden.

Keukenkasten te schilderen

De keukenkasten in een nieuw kleurtje zetten. Het is een eiken keuken

Schilderen van keukenkasten en binnendeuren

Graag had ik mijn eiken keukenkasten en 5 binnendeuren laten schilderen. Dringend.

Schilderen van keuken

Muren verfklaar maken. Schilderen van plafond en muren. Keukenkasten schilderen.