Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Schilderklaar maken van muren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schilderklaar maken van muren:

Schilderwerk uitvoeren in studio

-opp. plafond 36m² -opp wanden 60m² - Schilderklaar maken van muren en plafond - Bijplamuren waar nodig - Grondlaag en eindlaag in kwaliteitsvolle, slijtvaste en afwasbare verf - Schilderwerken uit te voeren in kleur RAL 9010 - 1 schilderdeur naar de badkamer - Binnenzijde inkomdeur - MDF schildersplinten

Schilderklaar maken van muren

Nieuwbouw appartement ca 100m² oppervlakte. Verfklaar maken van muren en plafond.Opschuren van muren , plafond.

Plafond- en schilderwerken

Ik ben op zoek naar iemand die *4 plafonds schilderklaar maken *de traphal schilderen *douchemuren afwerkt met Aquapanel *badkuip voorziet van omkasting met inspectieluik in Aquapanel. Een van de plafonds is in de traphal waar nog geen trap staat. Bij voorkeur worden de werken in de traphal eerst gedaan.

Schilderwerken appartement

Schilderen - overal twee lagen - van een appartement met 3 slaapkamers. Behang afhalen, muren schilderklaar maken en barsten dichten. Schilderen alle plafonds, muren en radiatoren (geen deuren). Afschuren en schilderen van alle ramen binnen en buiten - twee lagen.

Schilderklaar maken van plafonds en ...

Schilderklaar maken van plafonds en muren en schilderen grondlaag en afwerkingslagen. Plafonds zijn grotendeels onbewerkte predallen een stuk Gyproc-plafond. De muren zijn bezet. Oppervlakte plafond: +- 82m2 Oppervlakte alle mure incl deuren: +- 170m2