Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Schilderwerken op gelijkvloers uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schilderwerken op gelijkvloers uitvoeren:

Schilderwerken op gelijkvloers uitvoeren

Het gaat om schilderwerken op een gelijkvloers. Een living van zo’n 32 m² met twee plafonds waarvan één met glasvezel werd bedekt en die moet mogelijk worden verwijderd. Twee oude radiatoren en een deur en tussen deur met een zeventigtal raampjes. De eetkamer is zo’n 20 m² met een radiator en twee deuren met telkens zo’n 20 glasraampjes. De keuken is grotendeels bekast maar hier en daar een stuk muur/plafond dat dient geschilderd. De keuken is zo’n 12 m². De hoogte van de ruimtes bedraagt zo’n 3 tal meter.

Schilderwerken binnenhuis

Schilderwerken :Gelijkvloers: Muren en plafonds. Tegen het plafond zijn houten balken bevestigd die vernist moeten worden samen met de gordijn- en rolluikkasten. Waar: Inkom (Vide), Living, salon, keuken, bureau, wasplaats, WC en koele berging en garage. 2de fase verdieping: Muren en plafonds: Slaapkamer, 2 kinderkamer, badkamer, WC en hobby kamer. Opmerking : enkele plaatsen zijn behangen daar moet behangsel verwijderd worden en geschilderd worden. Afmetingen van de lokalen zijn gemiddeld 4 x 5 x 2. 4 m.

Gevelschilderwerk van bakstenen muur

Graag prijsofferte voor schilderwerken van onze gevel in baksteen. Het betreft de voor- en zijgevel gelijkvloers en achtergevel eerste verdiep.

Schilderwerken gevel

Ik heb een kantoorgebouw met op het gelijkvloers mijn kantoren en op de eerste verdieping appartementen. er is een foto beschikbaar van het pand zoals het vandaag is. Het gelijkvloers bestaat vooraan bijna uitsluitend uit glas, en de pilaren en stukwerk werd door ons afgelopen jaren opnieuw wit opgeschilderd. De rest het pand oogt echter niet proper. Van de wit geschilderde kaders op voor- en zijgevels laat de oude verf op verschillende plaatsen los, dit zal grondig moeten worden bijgewerkt. Ik vraag me ook af of de rest van de bakstenen kan worden geverfd? Het betreft een ruwe/poreuze en onregelmatig baksteen, in tegenstelling tot de stukken die nu reeds geschilderd zijn (gladde baksteen). Het hoofdgebouw is +/- 29 meter op 11 meter. Na aftrek van de etalage en de grote rame

Behangwerken en schilderwerken

- Behangen van living en traphall op het gelijkvloers, - Boven de 3 slaapkamers behangen; - Verder de plafonds op glv. - traphal schilderen; De woning is een huurwoning (halfopen bebouwing) gelegen te 1820 STEENOKKERZEEL

Schilderwerken

Schilderen van een rijwoning na renovatie (gelijkvloers en eerste verdieping): - binnenwanden en plafonds: oud schilderwerk : plaatselijk opstoppen, plamuren en schuren, twee lagen schilderwerk - binnendeuren: schuren en lakken - houten plinten en binnentrap : schuren en lakken - buitenschrijnwerk: decapteren en schilderen van boordplanken en enkele ramen en rolluik

Schilderen van gyproc plafond

Ik ben op zoek naar offerte voor schilderwerken van bestaand gyprocplafond van verhuurde kantoorruimte op gelijkvloers. In kader van lichte waterschade zou plafond herschilderd moeten worden. Rekening te houden dat het in gebruik is en meubilair blijft staan tijdens deze werken. Het plafond is om en bij de 60 vierkante meter. Op een plaats in het midden moet het lichtjes bijgewerkt worden gezien daar een dun barstje van zo'n 20 cm lang is ontstaan door uitzetting wegens vocht.

Schilderwerken binnen te Herent

De bewuste woning zou van de zolder tot het gelijkvloers volledig van een witte grondlaag voorzien en geschuurd moeten worden.