Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Uitvoeren schilderwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitvoeren schilderwerken:

Bezettingswerken en schilderwerken uitvoeren

Plafond op 4 verschillende plaatsen opnieuw bezetten en schilderen. In toilet verschillende barsten van 15-20cm. In hal 1 grote barst van 40cm In living vochtschade in hoek. In keuken kleine barst van 10cm.

Schilderwerken uitvoeren

3 Houten ramen op de bovenste verdieping aan de voorkant de buitenzijde schilderen. 3 Houten ramen op de verdieping eronder aan de voorkant de buitenzijde schilderen. Houten garagepoort aan buitenzijde schilderen. Voordeur aan buitenzijde schilderen. Betreft een bel-étage woning.

Schilderwerken uitvoeren

Het schilderwerk van nog te verbouwen woning. Er zal eerst nog bepleisterd worden. Totaal 423 m² muren en 151m² plafond. Kleur: gewoon gebroken wit muren en plafond.

Schilderwerken uitvoeren

Trap van 17 treden schilderen. Leuning schilderen. 2 Deuren schilderen. 4 Gaten in de muur vullen en schilderen. Kabels onder tv kast verbergen.

Schilderwerken uitvoeren

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat om 80 m² muren en 30,5 m² plafonds die in het wit dienen geschilderd te worden.

Schilderwerken uitvoeren

Installatie & coördinatie van de werf Isolatie en bescherming van de vloer; Dichten en afwerken van bestaande gaten in de muren en opschuren van afwerkingen (egalisatie) & voorbereiding verfwerken. Aanbrengen van primer op de muren (+/- 478 m²); Aanbrengen van 2 lagen verf (RAL 1014); Behandelen, opschuren van deuren en deurposten (RAL 9010); Verven van 6 deuren + deurposten; Behandelen, opschuren van lineaire plinten (+/- 120 m²) (RAL 9010);

Uitvoeren schilderwerken

We zouden graag de volledige woning binnen schilderen - zeker ervaring hebben met kalk-kleiverf + schilderen buitengevels - liefst kaleien; we staan ook open voor andere opties. Buitengevel schilderen: ook goede isolatie d.m.v. verf + geluidswerend. Plafonds volledige woning: volledig gladmaken en/of opschuren, daarna verven.

Schilderwerken uitvoeren in traphal

Schilderen van de inkomhal en de ganse traphal van het gebouw. 7 verdiepingen.