Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele schilder / behanger voor "Woning laten schilderen en plamuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met schilders / behangers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende schilders / behangers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met schilders / behangers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning laten schilderen en plamuren:

Buitengevel schilderen

Buitengevels van ong. 120m² van bestaande woning in bakstenen wit schilderen of kaleien.

Woning langs buitenkant schilderen

Voor-, achter- en zijgevel schilderen in wit. Voorgevel is 7m lang en 1 verdiep hoog. Achtergevel is 7m lang en 2 verdiepingen hoog. Zijgevel is 9m lang en 2 verdiepingen hoog.

Schilderen van woning

De woonst heeft grote raampartijen en een gelijkvloers-kelderverdieping. De raampjes van de kelderverdieping moeten ook geverfd worden. Het huis werd gebouwd in 1959 en reeds meerdere malen wit geverfd. Is het mogelijk om eventueel de gevel te retoucheren waar het moet in plaats van volledig opnieuw te schilderen?

Schilderwerken uitvoeren

3 Houten ramen op de bovenste verdieping aan de voorkant de buitenzijde schilderen. 3 Houten ramen op de verdieping eronder aan de voorkant de buitenzijde schilderen. Houten garagepoort aan buitenzijde schilderen. Voordeur aan buitenzijde schilderen. Betreft een bel-étage woning.

2 zijgevels van woning schilderen

Onze zijgevels dienen herschilderd - hoogte gevelpunten ca 8 - 9 m - totale oppervlakte tussen 50 en 80m² (ruwe schatting)

Schilderwerken uitvoeren

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat om 80 m² muren en 30,5 m² plafonds die in het wit dienen geschilderd te worden.

Schilderen en behangen van woning

Graag volgende zaken uitvoeren: 1) Behang verwijderen +/- 40m² 2) Verven van 3 kamers +/- 250 m² 3) Verwijderen van schimmel in 3 hoeken van een kamer

Traphal behangen

Ik zou graag de traphal in onze bel-etage woning laten behangen of schilderen. Dit is een gebouw met gelijkvloers en twee verdiepingen.