Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

donderdag 18 juli 2019

Vernis verwijderen eiken deuren

Het verwijderen van het donker bruine vernis van 3 massief eiken deuren (zitten niet meer in de woning)
dinsdag 9 juli 2019

Nieuwbouw schilderen

Nieuwbouw woning 400m² moet geschilderd worden.
donderdag 20 juni 2019

Aluminium garagepoort schilderen

Een elektrische, aluminium garagepoort schilderen in de kleur van de ramen en voordeur. De poort is in perfecte staat er moet niks aan afgeschuurd worden geen verf die afbladerd.
woensdag 12 juni 2019

Schilderen en behangen

Plafond te vernieuwen van 1 open ruimte zijnde slaapkamer dressing en badkamer . Ongeveer 23 m². Verwijderen van oude vliesbehang, plafond gelijk trekken, nieuw vliesbehang aanbrengen en schilderen.
maandag 10 juni 2019

Houten raamprofielen opschuren en herschilderen

Wij zouden graag onze ramen langs de buitenkant van ons huis laten verven. Dit zijn houten ramen die momenteel in het wit zijn geschilderd. We zouden deze in het zwart willen laten schilderen en ook laten opschuren. Het zijn 20 ramen, waarvan 3 ramen ter grootte van een dubbele deur. De overige ramen zijn normale ramen van 2 kanten, met uitzondering van 1 raam met 3 vlakken.
maandag 3 juni 2019

Badkamer schilderen

Badkamer schilderen. Plafond in gyproc is schilderklaar en 2 muren zijn bezet. Badkamer is 4 op 4 meter.
zaterdag 18 mei 2019

Herspuiten van keukenkasten

Bestaande Keuken renoveren door te herspuiten in glanslak . Kasten : 2 schuifdeuren, 6 lades, smalle kruidenkast, 10 deurtjes, 2 klapdeurtjes.
woensdag 15 mei 2019

Schilderen en behangen

ik wil mijn woning laten behangen en de plafonds laten schilderen en dat in 2 fases. Het gaat over een gang met 3 deuren in, een slaapkamer met 1 venster en twee deuren en de inkomhal + toilet dat is fase 1 en een living van ongeveer 40 vierkante meter met daarin 4 grote schuifvensters en 2 kleinere vensters dat is de 2de fase.
dinsdag 14 mei 2019

Schilderwerken in appartement uitvoeren

De schilderwerken in het appartement omvatten de hal, de 2 slaapkamers, de living met open keuken. Grond oppervlakte van appartement 80m² Enkel de muren moeten geschilderd worden.
dinsdag 9 april 2019

Traphal schilderen en trap vernissen

Traphal schilderen en de trap opnieuw vernissen. De traphal reikt over twee verdiepingen. De muren zijn opnieuw geplamuurd, maar de trap moet nog op sommige plaatsen worden afgewreven.