Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Oost-Vlaanderen.

25 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen nieuwbouwappartement, appartement schilderen, woonkamer en keuken behangen en verven, behangen en schilderen van traphal en gang, schilderen van klein appartement, herstelling vals plafond en schilderen en opfrissen muren, schilderen en behangen, gang behangen/schilderen, herschilderen van houten buitenramen, muren en plafond schilderen na waterschade, herstellingen vochtplek muur en plafond, behandelen ramen en muren buitenkant huis, schilderwerk uit te voeren, dakgoten schilderen, verven van trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

maandag 20 maart 2017

Schilderen nieuwbouwappartement

In mei wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd van 85 m². Ik wil daar de muren, plafonds en deuren laten schilderen. Het appartement bestaat uit een living en een open keuken, een open inkomhal, wc, berging, badkamer en twee slaapkamers. Ik weet het aantal m² van de wanden niet, maar kan dat nazien. Dat geldt ook voor het aantal van de deuren. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 16 maart 2017

Schilderwerk uit te voeren

Schilderen van keuken en living. Oppervlakte : keuken 4 op 4 m. living 40 m².
donderdag 2 maart 2017

Muren en plafond schilderen na waterschade

Ik heb mijn koepel in het dak laten vervangen, omdat hij een breuk had. Ik zou graag hebben dat iemand naar de waterschade komt kijken aan mijn plafond/muur. Zie foto bijgevoegd
zondag 26 februari 2017

Herschilderen van gevelmuren

Open bebouwing. Voorgevel en linker zijgevel moeten opgekuist en herschilderd worden.
woensdag 22 februari 2017

Herbepleisteren en herschilderen muur

Door vochtschade is muur helemaal nat. Het plaksel van de muur is eraf aan het vallen en de muur moet dus herbeplakt en herschilderd worden. Hoogte: 2,5 m - breedte 10 cm en 20 cm.
zaterdag 14 januari 2017

Plafonds herschilderen

Plafonds in keuken , hal en living herschilderen , mouluren herplaatsen . Plusminus een 76m² oppervlakte
maandag 9 januari 2017

Behangen van kamers

Klussen uitvoeren: behangen in 3 slaapkamers - ongeveer 100 m²
dinsdag 27 december 2016

Schilderwerken buiten

Ik wil ramen, voordeuren, garagepoort en dakomlijstingen laten schilderen
vrijdag 25 november 2016

Behangwerken huis

Behangen van traphal met gang Behangen van living en keuken. Veel raamgehelen Oud behang dient nog verwijderd te worden Woning dateert van '93, muren (bepleisterd) zijn in goede staat
maandag 7 november 2016

Schilderen verschillende kamers

Wij zouden een goede handige klusser/schilder nodig hebben die het ziet zitten om een badkamer, slaapkamer, inkomhal, bureau en living te schilderen. Het zijn steeds neutrale kleuren dus het vraagt geen speciale techniek. Badkamer: 4,08m² Slaapkamer: 26,83m² Inkomhal: 15,00 m² Living: 32,OO m²
dinsdag 18 oktober 2016

Schilderen huis

Begin volgend jaar verhuizen we naar een andere woning. We zouden daar eerst willen laten schilderen (eventueel eerst vliesbehang?) zowel de woonkamer (40M²) als 3 slaapkamers (2x16 M²)(1x 32 M²) en de hal. Momenteel hebben we nog geen toegang tot het pand, maar zodra de sleutel in ons bezit is (voorzien tegen december), zouden we de werken willen opstarten. Graag de werken tegen eind december uit te voeren. Vakman ter plaatse komen kijken, advies behang en prijsofferte.
maandag 10 oktober 2016

Houten dakgoten schilderen

Wij hadden graag onze twee (en een extra kort stukje) houten dakgoten laten schilderen (6. 5m lang). Van twee van de 3 stukken moet ook de oude verf worden verwijderd. De grote hoogte is een moeilijkheid, de dakgoten bevinden zich namelijk op ongeveer 10m en 13m hoog. Aangezien het gauw te koud wordt om buiten te schilderen, voorzien we dit ook pas in het voorjaar van 2017 indien mogelijk. Graag in het voorjaar neem ik aan, vermits het nu te koud is.
maandag 10 oktober 2016

Plafond behangen met glasvezel

Prijsofferte: Ongeveer 90 vierkante meter plafond te behangen met glasvezel. Afdekken / bescherming van meubels te voorzien. Weghalen en terug plaatsen van lampen. Verplaatsing / werkuren / met en zonder glasvezel te berekenen.
zaterdag 8 oktober 2016

Plafonds behangen

Ik wil mijn plafonds laten behangen met vlies en laten schilderen en perfect af te werken. Betreft nieuwbouw appartement en plafonds staan in gespoten spuitplamuur, opp zou ongeveer 90m² zijn - Graag prijs hiervoor.
dinsdag 4 oktober 2016

Schilderwerken in woning

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een nieuwbouwwoning die we recent aankochten. Het gaat over muren en plafonds die nog nooit eerder werden geschilderd. Ook hadden we graag de look van de keuken veranderd door de keukenkastjes wit te schilderen.
maandag 3 oktober 2016

Benedenverdieping schilderen

Wij zoeken een schilder voor onze benedenverdieping: 108m² We hebben zelf al onze verf in het bezit (omdat normaalgezien iemand die we kennen zou komen schilderen, maar door omstandigheden dit niet kan doorgaan). Primer + 2 lagen kleur te zetten.
zondag 25 september 2016

Verfwerken duplex appartement

Graag reparaties en herschilderen van volledige 120 m² groot duplex appartement. Afmetingen ter plaatse te nemen.
maandag 19 september 2016

Schilderen-behangen woonkamer

Wij willen onze woonkamer opfrissen. Dit omvat: plamuren, behangen (met vliesbehang) en schilderwerken. Dit zowel van de muren als van het plafond. Het gaat om een vrij betreedbare ruimte. Geschatte oppervlakte: muren +/- 40 m², plafond +/- 22 m² Door een opeenvolging van werken aan deze ruimte zou de uitvoering bij voorkeur omstreeks november-begin december gebeuren.
maandag 19 september 2016

Behangen traphal

Traphal behangen op 1 verdieping.
vrijdag 16 september 2016

Schilderen woning

Heel het huis binnen te schilderen
donderdag 15 september 2016

Afschuren en beitsen van kroonlijst

Kroonlijst van +/- 12 meter ongeveer 5,50 meter hoog. Licht afschuren afwassen en beitsen. Zo spoedig mogelijk voor de winter.
donderdag 15 september 2016

Appartement schilderen

Graag zou ik mijn appartement opnieuw schilderen in de oorspronkelijke kleuren (RAL kleuren van vorige eigenaars gekregen) en hier en daar gaatjes toe plakken. Aarzel niet om mij te contacteren voor verdere info. Appertement is onegveer 85m² waarvan alle kamers moeten herschilderd worden.
dinsdag 13 september 2016

Binnendeuren laten verven

We hebben 7 binnendeuren die zouden geverfd moeten worden. Het zijn schilderdeuren die er al 4 jaar inhangen.
maandag 5 september 2016

Kamer herbehangen en schilderen

Door werken uitgevoerd bij de bururman is de muur van mijn slaapkamer meerdere malen doorboord geweest. Er hangt momenteel glasweefselbehang dat geverfd is tegen de muur. Het behang zou dus moeten vervangen worden en opnieuw geschilderd worden. Graag had ik hiervan een offerte gekregen die ik kan voorleggen bij de verzekering. Slaapkameroppervlakte is ongeveer 30 m²
zondag 4 september 2016

Behangen van traphal inkomhal en toilet

Behangen van traphal. Oppervlakte nog niet opgemeten geen te grote hal. Best ter plaatse komen kijken om eens op te meten en prijsofferte te bekomen. Liefst avond vakman komen.

Partners

Partners van Casius