Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Oost-Vlaanderen.

43 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: gevel kaleien, gevel kaleien, woning schilderen, schilderwerken in en rond het huis, muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes, behangen traphal herenhuis, schilderen van appartement, muren bezetten en schilderen, trappenhal schilderen en behangen, gevels kaleien, gevels kaleien, gevels kaleien, schilderen Interieur Appartement, schilderwerk voor de trapzaal, buiten schilderwerken uit te voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 22 september 2017

Schilderen en/of behangen nacht(hal) en toilet en deuren

Schilderen: Oppervlakte: +/- 25 m² Mogelijk zal er afhankelijk van de prijs ook de living en keuken bijkomen.
donderdag 14 september 2017

Buiten schilderwerken uit te voeren

Afschuren van de oude beitslaag tot op het oorspronkelijk hout en bijwerken van eventuele beschadigingen, van een aantal ramen en deuren van mijn woning. Aanbrengen van het benodigd aantal beitslagen door middel van het gebruik van een beits van hoogstaande kwaliteit, met dezelfde kleur als deze van de recent behandelde garage poort.
maandag 11 september 2017

Zandstralen en schilderen van 3 radiatoren

Het opknappen van onze verwarmingstoestellen. Het gaat om (minstens) 3 gietijzeren chauffages, die gestraald en opnieuw geschilderd moeten worden. 75x80x15 cm (2 stuks) * 110*80 cm (1)
donderdag 7 september 2017

Buiten schilderwerken aan woonboot

Onderhoud aan de woonboot. Het buitenwerk schilderen. Oppervlakte woonboot is 200 m².
dinsdag 5 september 2017

Woning schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Oppervlakte van 145 m² muren en 70 m² plafonds.
vrijdag 1 september 2017

Schilderen van tuinhuis

Er zou een tuinhuis moeten geschilderd worden
dinsdag 29 augustus 2017

Muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes

Muren en het plafond van de living te schilderen en eventueel van enkele andere woonruimtes. Wij zouden eenzelfde kleur verf gebruiken voor alle plafonds en eenzelfde kleur voor de muren. Het behang zouden we vooraf zelf verwijderen. A/ Living. Muren: 59,05 m² (4 ramen, 1 dubbele schuifdeur en 2 binnendeuren zijn niet in mindering gebracht). Plafond 29,6 m². B/ 3 slaapkamers, badkamer, inkom, traphal, wc en gang. Totaaloppervlak muren: 223 m² (de deuren en ramen werden in mindering gebracht). Totaaloppervlak plafonds: 55m².Te werken eind september begin oktober uit te voeren.
vrijdag 25 augustus 2017

Gevels kaleien

4 gevels kaleien van alleenstaande woning. In totaal zo'n 160 m².
donderdag 24 augustus 2017

Schilderen Interieur Appartement

Ik wil de leefruimte en de slaapkamer in mijn appartement laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 118 m² wanden en 58 m² plafonds en 1 (buiten)deur. Lichte kleuren en één accentwand in zowel de leefruimte als de slaapkamer (precieze kleuren nog te bepalen). Graag goed afplakken.
zondag 20 augustus 2017

Herschilderen living en salon

Zou graag de offerte krijgen voor het herschilderen van salon en living. Plafond is ongeveer 40 m². Muren ongeveer 65 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik zoek een vakman voor het herlakken van een aluminium garagepoort. Afmetingen 4,5m x 2,5m.
dinsdag 8 augustus 2017

Gevels van hoeve kaleien

Vier gevels van grote hoeve kaleien. Ter plekke komen om op te meten.
dinsdag 8 augustus 2017

Dakgoten laten schilderen

Kroonlijsten eerste en tweede verdiep aan de straatkant dienen behandeld en geschilderd te worden (hiervoor is een stelling noodzakelijk). Aan de achterkant van het gebouw dienen 3 ramen en de kroonlijsten van het plat dak geschilderd te worden.
vrijdag 28 juli 2017

Voorgevel kaleien

Ik zoek een vakman voor het kaleien van een bel etage. 1 en 2de verdiep, enkel voorgevel die netjes staat, geen voegen of stenen beschadigd tabletten eerst laten zandstralen en deel van de ramen dient nog te worden vernieuwd kan dit ervoor gebeuren, deze zijn wit PVC. Ongeveer 20 m²in totaal.
dinsdag 18 juli 2017

Buitenschilderwerk uitvoeren

De goten van het huis zijn héél dringend aan verfwerk toe alsook enkele ramen (3 stuks).
maandag 10 juli 2017

Voorbereiden en schilderen van muren keuken, living, inkom en toilet

We overwegen om onze schilderwerken door een vakman te laten doen. Is het daarom mogelijk om ons een prijsindicatie te geven (eventueel prijs per m²) voor onderstaande werken. Wil je aub per aparte kamer invullen zodat we ook een prijs hebben mochten we de werken opsplitsen? - klaarzetten muren  - afplakken + bescherming + schilderen Plafond living en keuken 50 m² Muren living en keuken: 70 m² (oppervlakte van 2 deuren en 2 ramen zijn afgetrokken) Gang + toilet beneden plafond: 14 m² Muren gang + toilet beneden: 60 m²
maandag 10 juli 2017

Woning schilderen

We zijn op zoek naar een schilder die ons komt helpen bij de renovatie. Het gaat om oude en nieuwe muren en plafonds. Nieuwe gyproc ca. 75 m², nieuw pleisterwerk ongeveer 250 m². Primer voor de nieuwe muren voorzien, ruimtes goed afplakken. Alles in het wit.
woensdag 28 juni 2017

Schilderen van een living

Schilderen van een living van ongeveer 45 vierkante meter- in 2 lagen (zoldering inbegrepen) en 2 deuren die dienen gelakt te worden. Stenen plinten eerst in primer en daarna meeverven met muurverf. Verf is reeds voorhanden van Colara.
dinsdag 27 juni 2017

Bijpleisteren en schilderen traphal

Ik heb in Gent een huis met studios waarvan de traphal eens moet herschilderd worden. Er moet ook hier en daar wat bijgepleisterd worden. Oppervlakte ongeveer 85 m².
maandag 19 juni 2017

Steunpaal terras opschuren en schilderen

Ijzeren steunpaal die overdekt terras ondersteunt (zie foto toegevoegd bestand) moet opgeschuurd en herschilderd worden. Kleur van de verf moet RAL 9007 zijn (zoals buitenschrijnwerk)
donderdag 15 juni 2017

Schilderen en behangen

Schilderen van de muren van de hal beneden , de gang boven en living moeten ook geschilderd worden , het behangpapier moet verwijdert worden, nieuw behangen of schilderen. Kleine beschadiging aan voordeur herstellen en lichte verfplekken op traptreden afschuren en schilderen. Gang is 3 m 40 / 4 m 20 en loopt door tot hoogte eerste verdiep. Living is 7 m / 5 m 80. Gang boven 7 m / 2 m.
donderdag 8 juni 2017

Schilderen van keuken, gang en kelder

Schilderen van de kelder. Behangen met voor geschilderde glasvezel in de keuken en de gang. Dit is samen ongeveer 40 m².
woensdag 7 juni 2017

Bezet en schilderwerken in woning na vochtschade

We hebben een tijdje geleden vochtschade gehad aan de buitenmuur van onze douche. Deze muur komt uit in de nachthal (zie verslag lekdectectiebedrijf). De verzekering dekt eventuele gevolgschade. De gevolgschade vocht, blazen en nieuwe schilderwerken kunnen eventueel (deels) worden vergoed door de verzekering. Graag een bestek voor een deel nieuw bezetwerk en +/- 60m2 schilderwerken.
vrijdag 2 juni 2017

Schilderen van verschillende ruimtes

Wij willen onze woonkamer van 43m² laten schilderen(taupe waarschijnlijk) en plafond(wit) dit zou voor midden augustus kunnen. Ook willen wij de 2 slaapkamers laten schilderen, 1 in 3witte muren en 1 'zaans groen achtig'. Dit liefst zo snel mogelijk.
maandag 29 mei 2017

Schilderen van 2 ramen

In onze woning zouden op twee plaatsen, twee ramen langs de binnenkant moeten geschilderd worden.

Partners

Partners van Casius