Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Oost-Vlaanderen.

43 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: buitengevel herschilderen, schilderen woning beneden en bovenverdieping, schilderen van ganse woning, appartement schilderen, behangen en schilderen nieuwbouwappartement, schilderwerken binnenshuis uit te voeren, schilderwerken binnenhuis, schiderwerken buiten, schilderen van nieuw appartement, woning behangen en schilderen, herbehangen van gang, behang verwijderen en schilderen, schilderen van leefruimte, stuccen, behang verwijderen en schilderen, schilderen van buitenramen en deur en dakgoten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

zondag 5 november 2017

Luchtgommen zandstralen van trap

Graag lucht gommen van mijn trap. 3 jaar geleden heb ik mijn trap geverfd in kleuren zwart/wit en afgewerkt met vernis. Na verloop van jaren is de vernis gaan verkleuren en hebben wij niet het gewenste effect meer zoals verwacht. Daarom zou ik mijn trap terug in puur hout willen en dan op een andere manier behandelen opdat hij meer authentiek blijft. De trap is gemaakt in beukenhout multiplex rubberwood. Is slechts voor 1 verdiep en heeft 15 treden.
vrijdag 3 november 2017

Schilderen van leefruimte

Schilderen van de leefruimte ( loft op gelijkvloers), dus tot in de nok in de zithoek. Ofwel prijs per uur, maar nog liever totaal prijs werken, muren staan in pleisterwerk op houten stutwanden.
vrijdag 27 oktober 2017

Woning behangen en schilderen

Volledige woning : behang verwijderen , muren repareren , behangen + plafonds schilderen.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen van ganse woning

Wij hebben een huis met houten ramen, houten dakgoten en een houten voordeur. Wij zouden graag schilderwerken willen laten uitvoeren voor onze ganse woning. Ook de ramen binnen zouden geverfd moeten worden.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling muren na vochtschade

Ik heb een vochtprobleem in huis. Door de installatie van een nieuwe meter door de watermaatschappij is er een lek ontstaan. Deze lek is ondertussen opgelost maar de muur waar de meter hangt is heel vochtig. Er staat schimmel op beide kanten van de muur. Het water is tevens door de vloer tot in de kelder gelopen. Er staat water in de kelder. Naast vochtbestrijding zullen ook behangwerken nodig zijn. Werken : behang afnemen, muren behandelen tegen vocht en verwijderen schimmel, opnieuw verven.
zaterdag 7 oktober 2017

Zandstralen van een houten trap

Ik wil een geverfde houten trappen (+-35 treden in totaal ) ter plaatse laten zandstralen.
woensdag 4 oktober 2017

Gevels kaleien

We hebben nu een oude gevelsteen. We zouden deze graag heel licht laten kaleien zodat de steen er nog lichtjes doorkomt. We willen een oud effect bekomen. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : +/- 160m²; 4 gevels van alleenstaande woning.
zondag 1 oktober 2017

Schilders en behangwerken

Schilderen garage en raam( is nu reeds geschilderd) Behangen keuken plafond en 2 muren Schilderen 2 ramen en gyproc boven de kasten
dinsdag 26 september 2017

Gevel kaleien

De voegen zijn in slechte staat en dienen hersteld te worden. De dakrand dient eerst gecementeerd te worden alvorens te kunnen kaleien Kaleien van +/- 120 m² Er zitten ongeveer 2 vensterramen in.
maandag 25 september 2017

Gevel kaleien

Muur van de garage van de buurman - 32 m ² in totaal, baksteen die niet overal goed op gevoegd is - bedoeling is de garage vochtvrij te houden en langs onze kant een proper uitzicht te hebben. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : Oppervlakte is ongeveer 32 m².
maandag 25 september 2017

Schilderwerk gevelramen

Ik wil het raam aan de voorgevel, achtergevel en zijgevel laten verven. Werk van beperkte omvang en duur. Het zijn 3 ramen.
vrijdag 22 september 2017

Gevels kaleien

We willen onze bakstenen woning een landelijkere look geven, en zouden kiezen voor kaleien in (gebroken) wit. In totaal 3 gevels, HOB woning met twee verdiepingen.
vrijdag 22 september 2017

Schilderen of behangen hal en toilet

Schilderen: Oppervlakte: +/- 25 m² Mogelijk zal er afhankelijk van de prijs ook de living en keuken bijkomen.
donderdag 14 september 2017

Buiten schilderwerken uit te voeren

Afschuren van de oude beitslaag tot op het oorspronkelijk hout en bijwerken van eventuele beschadigingen, van een aantal ramen en deuren van mijn woning. Aanbrengen van het benodigd aantal beitslagen door middel van het gebruik van een beits van hoogstaande kwaliteit, met dezelfde kleur als deze van de recent behandelde garage poort.
maandag 11 september 2017

Zandstralen en schilderen van 3 radiatoren

Het opknappen van onze verwarmingstoestellen. Het gaat om (minstens) 3 gietijzeren chauffages, die gestraald en opnieuw geschilderd moeten worden. 75x80x15 cm (2 stuks) * 110*80 cm (1)
donderdag 7 september 2017

Buiten schilderwerken aan woonboot

Onderhoud aan de woonboot. Het buitenwerk schilderen. Oppervlakte woonboot is 200 m².
dinsdag 5 september 2017

Woning schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Oppervlakte van 145 m² muren en 70 m² plafonds.
vrijdag 1 september 2017

Schilderen van tuinhuis

Er zou een tuinhuis moeten geschilderd worden
dinsdag 29 augustus 2017

Muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes

Muren en het plafond van de living te schilderen en eventueel van enkele andere woonruimtes. Wij zouden eenzelfde kleur verf gebruiken voor alle plafonds en eenzelfde kleur voor de muren. Het behang zouden we vooraf zelf verwijderen. A/ Living. Muren: 59,05 m² (4 ramen, 1 dubbele schuifdeur en 2 binnendeuren zijn niet in mindering gebracht). Plafond 29,6 m². B/ 3 slaapkamers, badkamer, inkom, traphal, wc en gang. Totaaloppervlak muren: 223 m² (de deuren en ramen werden in mindering gebracht). Totaaloppervlak plafonds: 55m².Te werken eind september begin oktober uit te voeren.
vrijdag 25 augustus 2017

Gevels kaleien

4 gevels kaleien van alleenstaande woning. In totaal zo'n 160 m².
donderdag 24 augustus 2017

Schilderen Interieur Appartement

Ik wil de leefruimte en de slaapkamer in mijn appartement laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 118 m² wanden en 58 m² plafonds en 1 (buiten)deur. Lichte kleuren en één accentwand in zowel de leefruimte als de slaapkamer (precieze kleuren nog te bepalen). Graag goed afplakken.
zondag 20 augustus 2017

Herschilderen living en salon

Zou graag de offerte krijgen voor het herschilderen van salon en living. Plafond is ongeveer 40 m². Muren ongeveer 65 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik zoek een vakman voor het herlakken van een aluminium garagepoort. Afmetingen 4,5m x 2,5m.
dinsdag 8 augustus 2017

Gevels van hoeve kaleien

Vier gevels van grote hoeve kaleien. Ter plekke komen om op te meten.
dinsdag 8 augustus 2017

Dakgoten laten schilderen

Kroonlijsten eerste en tweede verdiep aan de straatkant dienen behandeld en geschilderd te worden (hiervoor is een stelling noodzakelijk). Aan de achterkant van het gebouw dienen 3 ramen en de kroonlijsten van het plat dak geschilderd te worden.

Partners

Partners van Casius