Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
48 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 13 november 2018

Schilderen buitenkant woning

Buitenschilderwerken. Schilderen van de gehele woning. Alléénstaande woning +-250m² Woning staat op een lichte helling. Kleur wit en liefst met wat overschot om na het plaatsen van de ramen nog wat bij te kunnen schilderen. Het is een oude woning en alle verf bladert af.
zondag 4 november 2018

Muren isoleren, bepleisteren en schilderen

Ik wil graag een muur van een slaapkamer isoleren. De andere 2 kamers , berging en inkom daar moeten de muren geschuurd en geschilderd worden . Er dient 1 muur in 1 slaapkamer behangen te worden. Houten plakken aan muur in living uit te breken en de muren te bepleisteren en opnieuw te verven.
dinsdag 30 oktober 2018

Buitenmuren schilderen

Huis laten schilderen. Het gaat om de buitenmuren.Vier gevels te schilderen. Is een villa. Afmeting30 m op 15m
dinsdag 9 oktober 2018

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren.

Wij willen graag onze gietijzeren radiatoren laten renoveren op korte termijn. Het gaat om 7 radiatoren met variërende grootte. Ze hebben tussen de 9 en 15 warmte-elementen en variëren van hoogte en breedte. Exacte afmetingen kunnen doorgestuurd worden. De eerste vraag is op welke termijn dit kan gedaan worden
vrijdag 21 september 2018

Vochtige plekken opnieuw plamuren en schilderen

We hebben ongeveer 2,5 m² vochtige plek op een scheidingsmuur door een probleem in de badkamer van de buren. Die moet dus opnieuw geplammuurd en geverfd worden. (De verf hebben we al.. Was recent geschilderd in wit)
vrijdag 14 september 2018

Plafond en muren schilderen 500 m²

Op zoek naar een specialist voor een bestaande woning van 2 verdiepingen te schilderen. Het gaat om een 500-600 m². Zowel plafond en muren.
dinsdag 28 augustus 2018

Plafond verven en pleisterwerken

Plafond verven na waterschade en pleisteren in de open keuken . Ongeveer 35 m²
dinsdag 28 augustus 2018

Herschilderen binnenkant woning

Ik wil mijn woning laten herschilderen aan de binnenkant. Mijn huis is ca 220m² bewoonbaar oppervlakte.Woning van 2 verdiepingen.
donderdag 2 augustus 2018

Schilderwerken buiten dakgoten

Bakgoten en zijgevels schilderen. Woning in L. Vooraan : 10 m. Achteraan: 25 m.
zondag 29 juli 2018

Herspuiten keukenkastjes

Graag zou ik de keuken laten herspuiten / schilderen van niet demonteerbare zichtbare delen. Kleur : wit, niet glanzend.
maandag 16 juli 2018

Muur van 6 meter hoog behangen

Onze gang dient langs de trap behangen te worden met renovatievlies en vervolgens geschilderd te worden. Muur is op bepaalde plaatsen 6m hoog, dus stelling of dergelijke is noodzakelijk... De totale oppervlakte van de muur is 30m². we hebben alles aangekocht , enkel het behangen nodig .
donderdag 28 juni 2018

Plafonds behangen met tasso

Voor 2 ruimtes van ongeveer 50 m² (samen) behangen met tasso. De plafonds behangen, de wanden niet.
zondag 24 juni 2018

Schilderen van liftdeuren

Schilderden van 7 liftdeuren binnen- en buitenzijde.
maandag 18 juni 2018

2 muren laten behangen

De twee volledige wanden/muren (leefruimte en badkamer) worden (wellicht in juli) gepleisterd en gepolierd door de vochtexpert, dus daarna eigenlijk klaar voor behangen. Graag had ik een offerte voor dit behangwerk (ten vroegste eind augustus 2018), alle kosten in begrepen (schilderen behang, parkeerplaats, afplakken, verf, lijm, werkuren, etc). Nu hangt er tussen wit en beige kleur geschilderd behang sinds 2012, graag ongeveer dezelfde kleur voor beide muren als voorheen voor beide muren. De afmetingen van de 2 muren staan opgemeten in 1e afbeelding.
zaterdag 9 juni 2018

Garagepoort schilderen

Garagepoort herschilderen, is reeds afgescheurd enkel afplakken en spuiten.
woensdag 6 juni 2018

Schilderwerken uitvoeren benedenverdieping

Schilderwerken in de living keuken gang en aan de trappen.
dinsdag 5 juni 2018

Behangen kamer en plafond

Het betreft een kamer van 4 op 4m, de muren zijn 3m hoog. De kamer heeft 2 ramen en een deur. Ook plafond moet behangen worden. Het vliesbehang hebben wij reeds aangekocht. Enkel behangen dus .
zaterdag 2 juni 2018

Dakgoten en gevels schilderen

Wij zijn op zoek naar iemand voor onze dakgoten te schilderen het zijn goten vooraan en achteraan plus de twee gevels .
vrijdag 1 juni 2018

Kelder schilderen na waterschade

Kelder schilderen 15 vierkante meter na waterschade.
maandag 28 mei 2018

Plafonds schilderen

Het plafond van de ruimte onder een plat dak zou opnieuw moeten geschilderd worden. Ca. 50m² opgedeeld in een paar kamers + kasten.
maandag 28 mei 2018

Schilderen keuken, eetplaats en living

Ik ben op zoek naar een schilder voor binnenshuis. Is voor de keuken, eetplaats en living.
vrijdag 25 mei 2018

Muur verven na waterschade

Herverven van muur na waterschade van 2. 5 m² , Het liefst met vlekisolerende grondverf en eindlaag wit.
maandag 7 mei 2018

Luchtgommen eiken deuren

Luchtgommen van twee oude dubbele deuren. We weten nog niet goed of het eik of grenen deuren zijn. Beide dubbele deuren hebben dezelfde afmetingen, nl. 147 x 237 cm. De deuren zijn momenteel aan beide kanten wit geschilderd. Ook zouden we graag de bijbehorende chambrants van ong. 10 cm breed laten luchthommen. Deze zijn enkel maar aan de bovenkant geschilderd.
donderdag 3 mei 2018

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren

In ons renovatie project hebben wij 5 gietijzeren radiatoren die ik graag had laten zandstralen en opnieuw laten poederlakken in satijn wit. Graag had ik hiervan een prijs ontvangen.
dinsdag 24 april 2018

2 stalen pilaren verven

2 stalen pilaren dienen in zelfde kleur als de alu ramen gezet te worden. De ramenspecialist raadde ons aan deze op voorhand te verven.