Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
53 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 18 mei 2019

Herspuiten van keukenkasten

Bestaande Keuken renoveren door te herspuiten in glanslak . Kasten : 2 schuifdeuren, 6 lades, smalle kruidenkast, 10 deurtjes, 2 klapdeurtjes.
woensdag 15 mei 2019

Schilderen en behangen

ik wil mijn woning laten behangen en de plafonds laten schilderen en dat in 2 fases. Het gaat over een gang met 3 deuren in, een slaapkamer met 1 venster en twee deuren en de inkomhal + toilet dat is fase 1 en een living van ongeveer 40 vierkante meter met daarin 4 grote schuifvensters en 2 kleinere vensters dat is de 2de fase.
dinsdag 14 mei 2019

Schilderwerken in appartement uitvoeren

De schilderwerken in het appartement omvatten de hal, de 2 slaapkamers, de living met open keuken. Grond oppervlakte van appartement 80m² Enkel de muren moeten geschilderd worden.
dinsdag 9 april 2019

Traphal schilderen en trap vernissen

Traphal schilderen en de trap opnieuw vernissen. De traphal reikt over twee verdiepingen. De muren zijn opnieuw geplamuurd, maar de trap moet nog op sommige plaatsen worden afgewreven.
dinsdag 26 maart 2019

Gevel schilderen

Voorgeven laten verven, oppervlakte 25 vierkante meter. Gevel is momenteel in gele stenen, wil het in wit laten verven
zaterdag 2 maart 2019

PVC ramen en deuren schilderen

Wij willen onze pvc ramen en deuren ( Deceuninck) laten herschilderen. Het betreft twee deuren en acht ramen.
woensdag 27 februari 2019

Voorgevel schilderen

Ik wens mijn voorgevel (zie bijlage) te schilderen in RAL 9002 met een onderrand in RAL 7016. De voorgevel bevat, in tegenstelling tot de foto, nu een regenafvoerpijp in zink.
dinsdag 19 februari 2019

Garagepoort schilderen

Wij hebben een rolpoort in Aluminium en deze zou moeten geschilderd worden in dezelfde kleur als onze ramen. Ramen : Anthraciet grijs.
zaterdag 16 februari 2019

Schilderen buitenkant houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren schuren en beitsen. 10 kleine ramen 2 deuren 1 groot schuifraam 1 groot raam (5delen) op verdiep
zaterdag 16 februari 2019

Herschilderen keuken

Herschilderen keuken in wit na de plaatsing van drie nieuwe dakkoepels met gyprocafwerking errond. Oppervlakte : grote keuken, plafond, minstens 2 muren.