Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 20 maart 2018

Behangen en schilderen van slaapkamer

Behangen/Schilderen van slaapkamer. Best ter plaatse komen kijken.
donderdag 8 maart 2018

Herschilderen voorgevel

Herschilderen voorgevel. Alle grote vlakken wit, sierlijsten donkergrijs en boord onderaan ook donkergrijs.
donderdag 8 maart 2018

Keuken schilderen

Ik wil graag mijn keuken laten schilderen ze is ongeveer 13 m².
donderdag 1 maart 2018

Schilderen liftdeur gelijkvloerse verdieping

De deuren en het kader van de lift op de gelijkvloerse verdieping dienen geschilderd te worden.
dinsdag 30 januari 2018

Slaapkamer laten schilderen en behangen

Schilderen van deur en plinten - behangen van plafond (16m²) en muren (4 muren van 40 m²) + voorbereidende werkzaamheden voor schilderen en afstomen huidig behang
zondag 7 januari 2018

Schilderen van plafond woonkamer

Plafond woonkamer schilderen. Oppervlakte : 32 m².
zondag 3 december 2017

Sectionaal poort verven of spuiten

Ik wens mijn sectionele garagepoort Novoferm (geplaatst door Fereyn) te herlakken/spuiten. ISO 45 -2500 x 2125 mm en voorzien van een polyesterlaag.
donderdag 30 november 2017

Ontroesten en schilderen paal

Voor onze residentie is er aan de buitenzijde een paal die ontroest moet worden en geschilderd.
maandag 27 november 2017

Afschuren en schilderen tuinhuis

Ons tuinhuis moet afgeschuurd/geschilderd worden maar er moet ook bekeken worden of het hout nog in goede staat is.
zondag 5 november 2017

Luchtgommen zandstralen van trap

Graag lucht gommen van mijn trap. 3 jaar geleden heb ik mijn trap geverfd in kleuren zwart/wit en afgewerkt met vernis. Na verloop van jaren is de vernis gaan verkleuren en hebben wij niet het gewenste effect meer zoals verwacht. Daarom zou ik mijn trap terug in puur hout willen en dan op een andere manier behandelen opdat hij meer authentiek blijft. De trap is gemaakt in beukenhout multiplex rubberwood. Is slechts voor 1 verdiep en heeft 15 treden.
vrijdag 3 november 2017

Schilderen van leefruimte

Schilderen van de leefruimte ( loft op gelijkvloers), dus tot in de nok in de zithoek. Ofwel prijs per uur, maar nog liever totaal prijs werken, muren staan in pleisterwerk op houten stutwanden.
vrijdag 27 oktober 2017

Woning behangen en schilderen

Volledige woning : behang verwijderen , muren repareren , behangen + plafonds schilderen.
maandag 23 oktober 2017

Schilderen van ganse woning

Wij hebben een huis met houten ramen, houten dakgoten en een houten voordeur. Wij zouden graag schilderwerken willen laten uitvoeren voor onze ganse woning. Ook de ramen binnen zouden geverfd moeten worden.
donderdag 12 oktober 2017

Herstelling muren na vochtschade

Ik heb een vochtprobleem in huis. Door de installatie van een nieuwe meter door de watermaatschappij is er een lek ontstaan. Deze lek is ondertussen opgelost maar de muur waar de meter hangt is heel vochtig. Er staat schimmel op beide kanten van de muur. Het water is tevens door de vloer tot in de kelder gelopen. Er staat water in de kelder. Naast vochtbestrijding zullen ook behangwerken nodig zijn. Werken : behang afnemen, muren behandelen tegen vocht en verwijderen schimmel, opnieuw verven.
zaterdag 7 oktober 2017

Zandstralen van een houten trap

Ik wil een geverfde houten trappen (+-35 treden in totaal ) ter plaatse laten zandstralen.
woensdag 4 oktober 2017

Gevels kaleien

We hebben nu een oude gevelsteen. We zouden deze graag heel licht laten kaleien zodat de steen er nog lichtjes doorkomt. We willen een oud effect bekomen. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : +/- 160m²; 4 gevels van alleenstaande woning.
zondag 1 oktober 2017

Schilders en behangwerken

Schilderen garage en raam( is nu reeds geschilderd) Behangen keuken plafond en 2 muren Schilderen 2 ramen en gyproc boven de kasten
dinsdag 26 september 2017

Gevel kaleien

De voegen zijn in slechte staat en dienen hersteld te worden. De dakrand dient eerst gecementeerd te worden alvorens te kunnen kaleien Kaleien van +/- 120 m² Er zitten ongeveer 2 vensterramen in.
maandag 25 september 2017

Gevel kaleien

Muur van de garage van de buurman - 32 m ² in totaal, baksteen die niet overal goed op gevoegd is - bedoeling is de garage vochtvrij te houden en langs onze kant een proper uitzicht te hebben. Welke oppervlakte wenst u te laten kaleien? (Bij benadering) : Oppervlakte is ongeveer 32 m².
maandag 25 september 2017

Schilderwerk gevelramen

Ik wil het raam aan de voorgevel, achtergevel en zijgevel laten verven. Werk van beperkte omvang en duur. Het zijn 3 ramen.
vrijdag 22 september 2017

Gevels kaleien

We willen onze bakstenen woning een landelijkere look geven, en zouden kiezen voor kaleien in (gebroken) wit. In totaal 3 gevels, HOB woning met twee verdiepingen.
vrijdag 22 september 2017

Schilderen of behangen hal en toilet

Schilderen: Oppervlakte: +/- 25 m² Mogelijk zal er afhankelijk van de prijs ook de living en keuken bijkomen.
donderdag 14 september 2017

Buiten schilderwerken uit te voeren

Afschuren van de oude beitslaag tot op het oorspronkelijk hout en bijwerken van eventuele beschadigingen, van een aantal ramen en deuren van mijn woning. Aanbrengen van het benodigd aantal beitslagen door middel van het gebruik van een beits van hoogstaande kwaliteit, met dezelfde kleur als deze van de recent behandelde garage poort.
maandag 11 september 2017

Zandstralen en schilderen van 3 radiatoren

Het opknappen van onze verwarmingstoestellen. Het gaat om (minstens) 3 gietijzeren chauffages, die gestraald en opnieuw geschilderd moeten worden. 75x80x15 cm (2 stuks) * 110*80 cm (1)
donderdag 7 september 2017

Buiten schilderwerken aan woonboot

Onderhoud aan de woonboot. Het buitenwerk schilderen. Oppervlakte woonboot is 200 m².

Partners

Partners van Casius