Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Oost-Vlaanderen.

34 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van gevel appartementsgebouw, kaleien van gevel, schilderen en behangen, living en slaapkamer schilderen, schilderen van flat, schilderen van keuken, gang en kelder, deuren en ramen schilderen, benedenverdieping volledig schilderen, schilderen van ramen, gietijzeren radiatoren ophalen, zandstralen, lakken en terugplaatsen, schilderen van woonkamer, bezetten en schilderen na waterschade, muren en plafond living en salon schilderen, bezet en schilderwerken in woning na vochtschade, trap herschilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

maandag 19 juni 2017

Steunpaal terras opschuren en schilderen

Ijzeren steunpaal die overdekt terras ondersteunt (zie foto toegevoegd bestand) moet opgeschuurd en herschilderd worden. Kleur van de verf moet RAL 9007 zijn (zoals buitenschrijnwerk)
donderdag 15 juni 2017

Schilderen en behangen

Schilderen van de muren van de hal beneden , de gang boven en living moeten ook geschilderd worden , het behangpapier moet verwijdert worden, nieuw behangen of schilderen. Kleine beschadiging aan voordeur herstellen en lichte verfplekken op traptreden afschuren en schilderen. Gang is 3 m 40 / 4 m 20 en loopt door tot hoogte eerste verdiep. Living is 7 m / 5 m 80. Gang boven 7 m / 2 m.
donderdag 8 juni 2017

Schilderen van keuken, gang en kelder

Schilderen van de kelder. Behangen met voor geschilderde glasvezel in de keuken en de gang. Dit is samen ongeveer 40 m².
woensdag 7 juni 2017

Bezet en schilderwerken in woning na vochtschade

We hebben een tijdje geleden vochtschade gehad aan de buitenmuur van onze douche. Deze muur komt uit in de nachthal (zie verslag lekdectectiebedrijf). De verzekering dekt eventuele gevolgschade. De gevolgschade vocht, blazen en nieuwe schilderwerken kunnen eventueel (deels) worden vergoed door de verzekering. Graag een bestek voor een deel nieuw bezetwerk en +/- 60m2 schilderwerken.
vrijdag 2 juni 2017

Schilderen van verschillende ruimtes

Wij willen onze woonkamer van 43m² laten schilderen(taupe waarschijnlijk) en plafond(wit) dit zou voor midden augustus kunnen. Ook willen wij de 2 slaapkamers laten schilderen, 1 in 3witte muren en 1 'zaans groen achtig'. Dit liefst zo snel mogelijk.
maandag 29 mei 2017

Schilderen van 2 ramen

In onze woning zouden op twee plaatsen, twee ramen langs de binnenkant moeten geschilderd worden.
woensdag 24 mei 2017

Behangen na waterschade

Het gaat over een herstelling na waterschade. Er moet opnieuw behangen worden, het is een kleine oppervlakte rond een raam en onder het dak.
maandag 22 mei 2017

Boven- en benedenverdieping schilderen

Nieuwbouwwoning sinds 1 jaar bewoond. Pleisterwerk is 1,5 jaar oud. Ik zou graag de hal (beneden + boven) laten schilderen (dus ook boven de trap). Sinds een jaar staat de witte (goedkope) primer er al wel op. Eventueel ook de binnendeuren in die hal (5 stuks) mee te nemen. Te bezichtigen op afspraak. Voor een jaar later ook living en keuken offerte maar nu nog niet aan de orde.
dinsdag 16 mei 2017

Schilderen en behangen benedenverdieping en slaapkamer

Schilderen en behangen (vliesbehang) van benedenverdieping (gyproc muren+ plafond) + slaapkamer (muren + schuin plafond)
maandag 15 mei 2017

Behangen van kamers

Living en keuken laten behangen. Max 15 rollen papier en ongeveer 110m². Er staat al een primer op de muur.
vrijdag 5 mei 2017

Schilderwerken in appartement

Ik woon in een appartement, en wil mijn Living en aanpalende keuken laten verven, alsook plafond , en 6 standaard binnendeuren . Zodus muren ruw geschat : 51m2 , plafond : 38m2 + 6 standaard binnen deuren . Alsook graag kleuren advies .
woensdag 3 mei 2017

Afschuren en verven houten kroonlijst

De woning heeft een lengte van 12 m en een breedte van 10 m. De kroonlijst bevindt zich aan de zijgevels op een hoogte van 4,5m en aan voor- en achtergevel loopt deze naar een hoogte van 6m. De kroonlijst moet worden afgeschuurd en geverfd/geolied zodat hij een natuurlijke kleur maximaal behoud. Hierover graag overleg met deskundige over werkwijze, materiaal en aard behandeling.
dinsdag 2 mei 2017

Buitenschilderwerk uitvoeren aan terras

Afschuren en schilderen van 3 steunpilaren en bevestigingstukken.
zaterdag 29 april 2017

Behangen en schilderen nieuwbouwappartement

Volledig behangen (Tasso) en schilderen van de muren in nieuwbouw appartement. Totale oppervlakte appartement ca. 108 m2. Inbegrepen ruimtes voor behang/schilderwerken: woonkamer (ca. 42 m2), 2 slaapkamers (ca. 10 m2 en ca. 12 m2), hal (ca. 12 m2), toilet (ca. 1,5 m2) en berging (ca. 3m2). Uitvoering in periode medio augustus - medio september 2017. Aub geen offerte uitbrengen indien schilderwerken niet in genoemde periode uitgevoerd kunnen worden.
woensdag 26 april 2017

Inkomhal van een woning schilderen of behangen

De inkomhal werd behandeld voor vocht en dient nu terug aangekleed te worden. Ongeveer 40 m².
zondag 16 april 2017

Schilderklaar afwerken gyprocplaten

Afwerken van gyprocplaten geplaatst in bedrijfsgebouwen omgeving gent. Oppervlakte m² ? Bedrijfsgebouw met referte vergaderzaal, burelen etc
donderdag 6 april 2017

Muren traphal laten behangen

Behangen van 2 muren links en rechts van trap naar bovenverdieping + 2 stukjes schuine wand boven de trap.
woensdag 29 maart 2017

Gyproc plafond afwerken

Gyprocplafond afwerken (schilderklaar) in woonkamer, keuken en hal. Ongeveer 60 vierkante meter. We zoeken iemand die deze werken kan uitvoeren in de week van 24 april.
maandag 20 maart 2017

Schilderen nieuwbouwappartement

In mei wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd van 85 m². Ik wil daar de muren, plafonds en deuren laten schilderen. Het appartement bestaat uit een living en een open keuken, een open inkomhal, wc, berging, badkamer en twee slaapkamers. Ik weet het aantal m² van de wanden niet, maar kan dat nazien. Dat geldt ook voor het aantal van de deuren. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 16 maart 2017

Schilderwerk uit te voeren

Schilderen van keuken en living. Oppervlakte : keuken 4 op 4 m. living 40 m².
donderdag 2 maart 2017

Muren en plafond schilderen na waterschade

Ik heb mijn koepel in het dak laten vervangen, omdat hij een breuk had. Ik zou graag hebben dat iemand naar de waterschade komt kijken aan mijn plafond/muur. Zie foto bijgevoegd
zondag 26 februari 2017

Herschilderen van gevelmuren

Open bebouwing. Voorgevel en linker zijgevel moeten opgekuist en herschilderd worden.
woensdag 22 februari 2017

Herbepleisteren en herschilderen muur

Door vochtschade is muur helemaal nat. Het plaksel van de muur is eraf aan het vallen en de muur moet dus herbeplakt en herschilderd worden. Hoogte: 2,5 m - breedte 10 cm en 20 cm.
zaterdag 14 januari 2017

Plafonds herschilderen

Plafonds in keuken , hal en living herschilderen , mouluren herplaatsen . Plusminus een 76m² oppervlakte
maandag 9 januari 2017

Behangen van kamers

Klussen uitvoeren: behangen in 3 slaapkamers - ongeveer 100 m²

Partners

Partners van Casius