Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
50 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Oost-Vlaanderen:

woensdag 3 juni 2020

Behangen met vlies en schilderen slaapkamers

Wij willen graag de slaapkamers laten behangen met vliesbehang en laten schilderen deze zomervakantie. Het zijn drie slaapkamers en schuine wand. Oppervlakte = +- 16 vierkante meter per kamer Eventueel buitenschrijnwerk schilderen is niet zo veel.
zondag 31 mei 2020

Behangen van gang en traphal

In een leegstaande rijwoning die momenteel gerenoveerd wordt. Ongeveer 122m² te behangen met vliesbehang 40 m² muren van de gang 15 m² plafond van de gang 67 m² zijmuren van de trap
vrijdag 1 mei 2020

Traphal behangen en trap schilderen

Betreft gelijkvloers en eerste verdieping. Grosso modo: 60m² behangen. En schilderen trap.
vrijdag 1 mei 2020

Afschuren en schilderen van houten corniche

Afschuren en schilderen van houten corniche
woensdag 29 april 2020

Schilderwerk uitvoeren

Wij willen onze zijgevel en onze voorgevel laten herschilderen. Stenen gevel met aan de voorkant gelijkvloers + 1 verdieping en aan de zijkant het gelijkvloers + 2 verdiepingen te schilderen. Er ligt nog een oude laag verf op, dus daar moet over heen geschilderd worden.
zondag 26 april 2020

Schilderen van buitenschrijnwerk

Schilderen van 2 garagepoorten, 2 deuren en 8 ramen dubbele garagepoort
vrijdag 27 maart 2020

Schilderen overkapping en gevel

Overkapping schilderen plus gevel en zijgevel. De overkapping is een soort van veranda voor het huis. Het zijn dus een aantal palen en een zijkant dat moet geschilderd worden, in totaal zo'n 20m² ongeveer. Daarnaast moet de voorgevel, zijkant en achtergevel nog een stuk geschilderd worden. Dit heeft samen een oppervlakte van 60 à 70m² ongeveer.
maandag 3 februari 2020

Traphal schilderen

Wij hebben in onze gang/ traphal het oude behangpapier reeds van de muren gehaald , graag willen we deze opnieuw laten behangen, schatting van de gang is minstens 100m². Staat van de muren: oneffen door oude schilderlagen die erop liggen.
dinsdag 21 januari 2020

Plafond behangen in trappenhal

Plafond in hal behangen. Het is een hoge, smalle trappenhal, maar de totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten.
maandag 6 januari 2020

Herschilderen voorgevel woning een verdiep

Aanbrengen van twee lagen gevelverf, gaat om een oppervlakte van 12m². Het is een gevel met een raam + deur (deze moeten niet geschilderd worden).