Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerken buiten en binnen:

Schilderwerken buiten en binnen

Schilderwerken aan ons huis. Buiten: Witte rand rondom rond van de luifel (eerst de huidige verflaag eraf doen) Raam van de badkamer en gang (1 chassis). Onderkant luifel 1 laag (bestaande toestand is misschien geen verf, maar geölied) Binnen: Keukenmuur (eerst ontvetten, dan bezetten/egaliseren Retouches in de living enz, daar waar er bezetters losgekomen is Een aantal binnendeuren (eerst huidige verflaag eraf doen)
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Destelbergen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerken buiten en binnen uit heel België:

Schilderwerken buiten dakgoten

Bakgoten en zijgevels schilderen. Woning in L. Vooraan : 10 m. Achteraan: 25 m.

Schilderwerken en muur bezetten

Men moet de binnenmuren, plafonds , ramen binnen en buiten opnieuw verven. Ook 1 muur moet men de bezetting bijwerken, ongeveer zo een 5 m².

Schilderwerken vrijstaande garage

Het schilderen binnen en buiten van een nieuwbouw garage opgezet in snel bouwblokken , dubbele muur met geïsoleerde spouw. Opbouw electriciteit in buizen ! Gebouw meet 8m op 8m, ingangspoort 5m op 2. 5 m , 1 zijdeur , raam 2m op 1m en raam 3m op 2 m. Gebouw is aan poort zijde 3. 5m hoog en watert af tot 2. 5m aan achterzijde. Dit liefst in gele kleur en met nodige primers en speciale verven hiervoor bedoeld. Dus wij gaan zeker niet voor goedkoop, wel voor degenlijk werk dat duurzaam is...

Buiten schilderwerken uitvoeren

Het schilderen van de dakgoten van 3 rijhuizen, samen ongeveer 3 keer 2 dakgoten van 10 m en het schilderen van 1 deurlijst. Liefst nog voor de winter de schilderwerken kunnen doen.

Buiten schilderwerken uit te voeren

Afschuren van de oude beitslaag tot op het oorspronkelijk hout en bijwerken van eventuele beschadigingen, van een aantal ramen en deuren van mijn woning. Aanbrengen van het benodigd aantal beitslagen door middel van het gebruik van een beits van hoogstaande kwaliteit, met dezelfde kleur als deze van de recent behandelde garage poort.

Buiten schilderwerken aan woonboot

Onderhoud aan de woonboot. Het buitenwerk schilderen. Oppervlakte woonboot is 200 m².

Diverse klussen uit te voeren

Ophangen lampen binnen en buiten. Plint plaatsen badkamer met tegels. Terras voegen. Schilderwerken buiten.

Afkitten ramen buiten

Ik ga de buitenkant van mijn houten ramen laten schilderen. De woning is in pastoriestijl. De ramen hebben staan nu in een vanille kleur en het glas is afgekit met witte siliconen. Ik ga mijn ramen in het zwart laten schilderen. De combinatie zwarte verf en witte siliconen is uit de boze. Vandaar dat ik iemand zoek die na de schilderwerken de ramen/glas kan afkitten met zwarte siliconen. Het gaat om ongeveer 28 ramen.