Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor traphal afwerken en herschilderen:

Traphal afwerken en herschilderen

Bij ons werd een paar weken geleden een nieuwe trap geplaatst en nieuwe deuren. De trap moet afgewerkt worden en de volledige eerste verdieping herschildert.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Eine (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor traphal afwerken en herschilderen uit heel België:

Woning verder afwerken + volledige inrichting zolder

Mijn woning werd recentelijk binnenin vernieuwd, maar moet nog verder afgewerkt worden: Boven laminaat leggen, oud papier van de muur, muren plamuren beneden, traphal en boven, een douchekamer + toilet installeren boven + plafonds verven + traphal verven + zolder isoleren en volledig inrichten als slaapkamer. Oppervlakte van de zolder is ongeveer 65 m². Dat is een zadeldak met pannen. Er moeten ook twee veluxen geplaatst worden. Isoleren langs de binnenzijde, er is geen onderdak aanwezig.

Pleisterwerken bezetten binnenmuren afwerken dagkanten

Wij zijn op zoek naar een bezetter die ons kan voort helpen met onze renovatie. We hebben een bel-etage woning die we in 2 fasen aan het renoveren zijn omdat we er in wonen. De eerste fase is bijna rond, er moeten enkel nog wat kleine pleisterwerken gebeuren zoals afwerken dagkant raam, bijwerken muren waar een nieuwe deur in is geplaatst,.. Als dit klaar is kunnen we afwerken en alles verhuizen voor de tweede fase. In de tweede fase zou onze living, keuken en de ramen volledig aangepakt moeten worden, alsook de traphal. Het is voor ons de bedoeling dat we een bezetter vinden die dit volledig afwerkt voor ons.

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Pleisterwerken op gyproc

Betreft bezetten op gyproc: Traphal gyproc afwerken tot schilder klaar. Hoofdzakelijk pleisterwerken op gyproc egaliseren afwerken. Oppervlakte +/- 30 m². Graag ter plaatse komen.

Gyproc plafond afwerken rond koepel

Voor de installatie van een gyproc-afwerking rond een koepel boven mijn traphal ben ik op korte termijn op zoek naar een aannemer/renovatiespecialist. Concreet bedraagt de plafondoppervlakte (zonder open ruimte voor koepel) ongeveer 10 m² (foto's zijn toegevoegd). Bijkomstig zou er ook op een klein gedeelte isolatie geplaatst moeten worden en zou er een lichtpunt (nu aanwezig op de zijwand) verplaatst moeten worden, zodanig dat het centraal in de open ruimte van de koepel komt. De aanwezigheid van de trappenhal bemoeilijkt wel de bereikbaarheid van het plafond..Foto's ter beschikking.

Pleisterwerk uit te voeren

Schildersklaar maken van bestaand stucwerk in een traphal, 2 verdiepingen. Lokale herstellingen, afwerken rond deuropening.

Lichte plamuurwerken hal/traphal

Ik zoek iemand die voor mij licht plamuurwerk wil verrichten in mijn inkomhal/traphal. Het betreft het dichten van kleine barsten, brede gaten en het afwerken van reeds dichgeplamuurde stukken.

Binnenafwerking ter voorbereiding blowertest

Om een goed resultaat te bekomen bij blowertest moeten er nog een aantal afwerkingen worden gedaan: - afwerken pleisterwerk onder venstertabletten - isolatie (traphal, luifel) - opspuiten kieren met siliconen - etc