Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste schilder / behanger voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Gent:

Herstellen muur en plinten na waterschade

Lichte vochtschade in hoek slaapkamer. Zie foto's. Opnieuw behangen en schilderen. Plinten schuren en vernissen. Kleine schade, 1 kamer , 1 hoek.

Nieuwbouw schilderen

Nieuwbouw woning 400m² moet geschilderd worden.

Traphal schilderen en trap vernissen

Traphal schilderen en de trap opnieuw vernissen. De traphal reikt over twee verdiepingen. De muren zijn opnieuw geplamuurd, maar de trap moet nog op sommige plaatsen worden afgewreven.

Gevel schilderen

Voorgeven laten verven, oppervlakte 25 vierkante meter. Gevel is momenteel in gele stenen, wil het in wit laten verven

Herschilderen keuken

Herschilderen keuken in wit na de plaatsing van drie nieuwe dakkoepels met gyprocafwerking errond. Oppervlakte : grote keuken, plafond, minstens 2 muren.

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren.

Wij willen graag onze gietijzeren radiatoren laten renoveren op korte termijn. Het gaat om 7 radiatoren met variërende grootte. Ze hebben tussen de 9 en 15 warmte-elementen en variëren van hoogte en breedte. Exacte afmetingen kunnen doorgestuurd worden. De eerste vraag is op welke termijn dit kan gedaan worden

Plafond verven en pleisterwerken

Plafond verven na waterschade en pleisteren in de open keuken . Ongeveer 35 m²

Plafonds behangen met tasso

Voor 2 ruimtes van ongeveer 50 m² (samen) behangen met tasso. De plafonds behangen, de wanden niet.

Schilderen van liftdeuren

Schilderden van 7 liftdeuren binnen- en buitenzijde.

2 muren laten behangen

De twee volledige wanden/muren (leefruimte en badkamer) worden (wellicht in juli) gepleisterd en gepolierd door de vochtexpert, dus daarna eigenlijk klaar voor behangen. Graag had ik een offerte voor dit behangwerk (ten vroegste eind augustus 2018), alle kosten in begrepen (schilderen behang, parkeerplaats, afplakken, verf, lijm, werkuren, etc). Nu hangt er tussen wit en beige kleur geschilderd behang sinds 2012, graag ongeveer dezelfde kleur voor beide muren als voorheen voor beide muren. De afmetingen van de 2 muren staan opgemeten in 1e afbeelding.