Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste schilder / behanger voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Gent:

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren

We hebben verschillende gietijzeren radiatoren in huis en zouden twee ervan van elks 50cm hoog en 2m lang graag laten spuiten in een nieuwe kleur. Wellicht zal het ook wel nodig zijn om ze eerst nog af te schuren. Kan u ons een offerte bezorgen voor deze twee radiatoren, en dit voor het eventuele schuren, spuiten en de (de)montage?

schilderen van gyproc plafonds en een houten trap

In een rijwoning te Ledeberg welke momenteel leeg staat en gerenoveerd wordt i.k.v. verhuur verfde ik reeds met primer het nieuw geplaatste gyproc plafond. Door tijdsgebrek, zoek ik een schilder voor het verven met de definitieve laag van deze gyproc plafonds en van een houten trap A. Het verven van deze gyproc plafonds welke reeds een laag primer hebben met 1 of eventueel 2 definitieve lagen. De meeste plafonds zijn 3m hoog ( op de 2de verdieping zijn deze lager ) Totale oppervlakte 103 m2 Gelijkvloers ( living, keuken, garage ) 50,3 m2 Living + 2 koepels Achterkeuken + berging Garage 1ste verdieping ( badkamer + slaapkamer ) 22,24 m2 2de verdieping ( Slaapkamer2, Slaapkamer3 + mezzanine) 31 m2 B. Afschuren en verven van houten trap

Behangen van gang en traphal

In een leegstaande rijwoning die momenteel gerenoveerd wordt. Ongeveer 122m² te behangen met vliesbehang 40 m² muren van de gang 15 m² plafond van de gang 67 m² zijmuren van de trap

Herstellen muur en plinten na waterschade

Lichte vochtschade in hoek slaapkamer. Zie foto's. Opnieuw behangen en schilderen. Plinten schuren en vernissen. Kleine schade, 1 kamer , 1 hoek.

Nieuwbouw schilderen

Nieuwbouw woning 400m² moet geschilderd worden.

Traphal schilderen en trap vernissen

Traphal schilderen en de trap opnieuw vernissen. De traphal reikt over twee verdiepingen. De muren zijn opnieuw geplamuurd, maar de trap moet nog op sommige plaatsen worden afgewreven.

Gevel schilderen

Voorgeven laten verven, oppervlakte 25 vierkante meter. Gevel is momenteel in gele stenen, wil het in wit laten verven

Herschilderen keuken

Herschilderen keuken in wit na de plaatsing van drie nieuwe dakkoepels met gyprocafwerking errond. Oppervlakte : grote keuken, plafond, minstens 2 muren.

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren.

Wij willen graag onze gietijzeren radiatoren laten renoveren op korte termijn. Het gaat om 7 radiatoren met variërende grootte. Ze hebben tussen de 9 en 15 warmte-elementen en variëren van hoogte en breedte. Exacte afmetingen kunnen doorgestuurd worden. De eerste vraag is op welke termijn dit kan gedaan worden

Plafond verven en pleisterwerken

Plafond verven na waterschade en pleisteren in de open keuken . Ongeveer 35 m²