Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor herschilderen voorgevel woning een verdiep:

Herschilderen voorgevel woning een verdiep

Aanbrengen van twee lagen gevelverf, gaat om een oppervlakte van 12m². Het is een gevel met een raam + deur (deze moeten niet geschilderd worden).
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herschilderen voorgevel woning een verdiep uit heel België:

Voorgevel rijhuisje herstellen en schilderen

Ik had graag de voorgevel van mijn rijhuisje laten herstellen en herschilderen. Hierbij had ik graag dat er onderaan de gevel boordstenen worden geplaatst. Nu is dit een voorgevell met gecementeerde bakstenen. Gevel van 4 m op 8 m.

Kroonlijsten herstellen en vervangen

Afschuren en herschilderen van houten kroonlijsten( corniche) aan de achterzijde van het gebouw . Oud herenhuis , zeer hoog. Aan de voorgevel van het gebouw dient de kroonlijst volledig vervangen te worden .

Herschilderen voorgevel

Herschilderen voorgevel. Alle grote vlakken wit, sierlijsten donkergrijs en boord onderaan ook donkergrijs.

Vochtschade herstellen en herschilderen

Herstellen van plafond door waterschade, dakgoot aan de voorgevel. Er moet dus eigenlijk een stuk herpleisterd en herschilderd worden.

Renoveren gevel en balkons

Ik wil mijn voorgevel laten renoveren: - Reiniging en renovatie van de stenen muren (glazuursteen en natuursteen) - Renovatie van 2 balkons in mozaiek (verwijderen van de bestaande mozaiek, nazicht van het terras en eventuele herstelling, plaatsen van mozaiekstrips) - Vervangen balkonleuning - Herschilderen balkonrand (kleine oppervlakte) Kan eventueel gecombineerd worden met het renoveren en herschilderen van de achtergevel indien de aannemer ook schilderwerken uitvoert.

Herschilderen van gevelmuren

Open bebouwing. Voorgevel en linker zijgevel moeten opgekuist en herschilderd worden.

Gevelrenovatie van ééngezinswoning

Ik zoek een firma die een gevelrenovatie (Schaarbeek)voor ééngezinswoning (2 verdiepingen) kan uitvoeren. Hier enkele data: -bouwjaar woning 1930 -materiaal gevel: cement -breedte voorgevel: 6,5 meter -zandstralen? Herschilderen? Graag advies daaromtrent

Gevelreiniging huis en herschilderen

Via deze had ik graag offertes ontvangen voor de voorgevel van mijn huis te reinigen en te herschilderen. Aan de onderkant van het raam moet er ook nog een stuk bezet worden, dit naar aanleiding van het plaatsen van een nieuwe raam.Foto ter beschikking.