Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor herschilderen voorgevel woning een verdiep:

Herschilderen voorgevel woning een verdiep

Aanbrengen van twee lagen gevelverf, gaat om een oppervlakte van 12m². Het is een gevel met een raam + deur (deze moeten niet geschilderd worden).
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herschilderen voorgevel woning een verdiep uit heel België:

Gevel herschilderen

Bakstenen voorgevel oud rijhuis herschilderen. In de gevel zit een voordeur en raam op gelijkvloers en op 1ste verdiep 2 ietwat kleinere ramen. Nok van het dak is evenwijdig met de straat, dus geen punt om te schilderen. Graag ook enkele barsten opvullen

Balkonrenovatie (voorgevel)1ste en 2de verdiep

Betreft: balkonrenovatie(voorgevel) - VME Oversneslaan 37, Wilrijk 4 Balkons renoveren: - stelling plaatsen met bescherming van doorgang - bestaande ballustrades en tussenschotten verwijderen - bestaande vloertegels uitbreken tot op betonplaat - balkons voorzien van nieuwe onderlaag - balkons voorzien van gegoten waterdichte toplaag - nieuwe ballustrades en tussenschotten plaatsen - betonrot onderkant balkons herstellen - onderkant balkons bijwerken en herschilderen - eventueel ook bijwerken en herschilderen kroonlijst

Schilderwerk uitvoeren

Wij willen onze zijgevel en onze voorgevel laten herschilderen. Stenen gevel met aan de voorkant gelijkvloers + 1 verdieping en aan de zijkant het gelijkvloers + 2 verdiepingen te schilderen. Er ligt nog een oude laag verf op, dus daar moet over heen geschilderd worden.

Voorgevel rijhuisje herstellen en schilderen

Ik had graag de voorgevel van mijn rijhuisje laten herstellen en herschilderen. Hierbij had ik graag dat er onderaan de gevel boordstenen worden geplaatst. Nu is dit een voorgevell met gecementeerde bakstenen. Gevel van 4 m op 8 m.

Kroonlijsten herstellen en vervangen

Afschuren en herschilderen van houten kroonlijsten( corniche) aan de achterzijde van het gebouw . Oud herenhuis , zeer hoog. Aan de voorgevel van het gebouw dient de kroonlijst volledig vervangen te worden .

Herschilderen voorgevel

Herschilderen voorgevel. Alle grote vlakken wit, sierlijsten donkergrijs en boord onderaan ook donkergrijs.

Vochtschade herstellen en herschilderen

Herstellen van plafond door waterschade, dakgoot aan de voorgevel. Er moet dus eigenlijk een stuk herpleisterd en herschilderd worden.

Renoveren gevel en balkons

Ik wil mijn voorgevel laten renoveren: - Reiniging en renovatie van de stenen muren (glazuursteen en natuursteen) - Renovatie van 2 balkons in mozaiek (verwijderen van de bestaande mozaiek, nazicht van het terras en eventuele herstelling, plaatsen van mozaiekstrips) - Vervangen balkonleuning - Herschilderen balkonrand (kleine oppervlakte) Kan eventueel gecombineerd worden met het renoveren en herschilderen van de achtergevel indien de aannemer ook schilderwerken uitvoert.