Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor voorgevel laten schilderen:

Voorgevel laten schilderen

Mijn voorgevel 21m² laten schilderen (breedte gevel 3 meter hoogte denk 7 meter ramen en deur inbegrepen)
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel laten schilderen uit heel België:

Schilderwerk appartementsblok

1. Schilderen van gangen, ongeveer 100m² (4 verdiepingen). 2. Kalijen van de voorgevel (3 verdiepingen) 3. Schilderen van één gemeenschappelijke garage - gang naar magazijn.

Schilderwerk uitvoeren

Wij willen onze zijgevel en onze voorgevel laten herschilderen. Stenen gevel met aan de voorkant gelijkvloers + 1 verdieping en aan de zijkant het gelijkvloers + 2 verdiepingen te schilderen. Er ligt nog een oude laag verf op, dus daar moet over heen geschilderd worden.

Schilderen overkapping en gevel

Overkapping schilderen plus gevel en zijgevel. De overkapping is een soort van veranda voor het huis. Het zijn dus een aantal palen en een zijkant dat moet geschilderd worden, in totaal zo'n 20m² ongeveer. Daarnaast moet de voorgevel, zijkant en achtergevel nog een stuk geschilderd worden. Dit heeft samen een oppervlakte van 60 à 70m² ongeveer.

Omlijsting buitendeuren en ramen herstellen

Het hout onderaan de voorgevel, rond de buitendeur en de ramen herstellen en schilderen.

Voorgevel schilderen

Ik wil mijn voorgevel laten schilderen (en bijwerken waar nodig, bv. afbladeren van de vensterbak). Alsook de ramen, kozijnen en voordeur. Ik wil in 2 kleuren werken. Gaat over gelijkvloers, 1ste & 2de verdiep.

Voorgevel isoleren

Voorgevel isoleren en schilderen. Ongeveer 24 m².

Volledige renovatie aan voorgevel

Graag een polyvalente vakman daar het voor verschillende zaken is. Voorgevel type balkon met afgeronde zijkanten en gietijzeren balustrade - (voornamelijk ronde zijkanten) stenen vervangen, terug voegen, betonrot aan gevel, schilderen etc. Gevel is 6m op 4m - twee verdiepingen en twee grote raamelementen. Afhankelijk van voorstel: ook achtergevel - beneden kleurencrepi en 1 ste verdieping opnieuw opvoegen en waterdicht coaten (enkel foto achtergevel).

Voorgevel rijhuisje herstellen en schilderen

Ik had graag de voorgevel van mijn rijhuisje laten herstellen en herschilderen. Hierbij had ik graag dat er onderaan de gevel boordstenen worden geplaatst. Nu is dit een voorgevell met gecementeerde bakstenen. Gevel van 4 m op 8 m.