Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor zijgevel woning herschilderen:

Zijgevel woning herschilderen

Wij willen de zijgevel van onze woning laten herschilderen. Het gaat om een zijgevel, gelijkvloers, eerste verdieping en zolderverdieping, met een lengte van 12 meter.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Ninove (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel woning herschilderen uit heel België:

Zijgevel bekleden

Betreft vrijstaande zijgevel van 10 meter lang en hoogte ongeveer twee verdiepingen. Het pannendak is reeds heraangelegd en NIET voorzien i.v.m muurbekleding. Betreft een woning die ik verhuur, graag isolatie en bekleding.

Verwijderen van klimop van muren

Een buur heeft zijn woning laten leeg staan gedurende ongeveer 15 jaar denk ik momenteel. Ondertussen is zijn tuin een jungle en is een klimop op de 1ste verdieping in mijn keuken binnen aan het groeien en heeft alsook de ganse zijgevel reeds ingepalmt - deel van mijn achtergevel en groeit reeds over mijn keukenraam + in het dak. Ik zou dit graag laten verwijderen.

Gevel opnieuw voegen

Wij zouden graag een aantal muren van onze woning laten invoegen tussen de dakpannen en betreffende muren. Indien mogelijk ook afgewerkt met een 'beschermstrook' tegen vochtinfiltratie. Het gaat om één zijgevel en nog diverse andere plaatsen op de andere gevels.

Gevelbekleding met steenstrips

Het betreft een woning uit de jaren 50 met een 5mm dikke spouw, en 1 muur (voorgevel) met reeds vernieuwde glaspartijen, en 1 muur (zijgevel) met nog te vernieuwen glaspartijen. Er is een mogelijkheid om langs de voorgevel tot 12 cm diep te werken en langs de zijgevel quasi onbeperkt. We willen graag advies naar kostprijs en werkwijzen van het plaatsen van buitenmuurisolatie van beide gevels in steenstrips of platen (Trespa, cementvezelplaten, ...). Zeker icm met de te vernieuwen ramen. Tevens moet voor de zijgevel een oplossing gevonden worden voor het dakwerk. We weten bijvoorbeeld niet of de huidige staat van de gevel voldoende is voor het plaatsen van een 'hangende' buitengevelisolatie. Indien zo overwegen we immers OOK om spouwmuurisolatie te plaatsen. Indien niet, vragen we ons af wat de kosten zouden zijn bij het 'opnieuw plaatsen' van de buitengevel voor de zijgevel (waar de ramen nog moeten worden vervangen worden), maar dit lijkt ons niet opportuun voor de voorgevel (waar de ramen reeds vernieuwd zijn). We zoeken dan ook een vakman die ons gerichte oplossingen voor deze problemen kan bieden.

Betonnen afsluiting plaatsen

De woning is een half open bebouwing en de grond er tegen aanpalend is verkaveld en zal binnen korte tijd verkocht worden.Vanaf de zijgevel heb ik 3 meter gras tot waar ik de omheining wil plaatsen. Aan de linkerkant over een lengte van circa 34.5 lopende meter . Naar het huis toe (vooraan)1 plaat en een poort van 1.8m hoog op 1.2m breed met ingebouwd slot Aan de achterkant circa 14 lopende meter van max 1meter hoog. dan terug naar het huis toe naast het tuinhuis circa 3 meter op max 1 meter 1 poortje van 1.2m breed en 1.2m hoog zonder slot en zonder ijzeren kader. Het poortje zou tegen het tuinhuis geplaatst worden. Nu staat er nog niks.

Buitenmuur isoleren en bekleden

Het gaat om een half open bebouwing, links vrijstaand. De voorgevel telt 2 verdiepingen en een zolder onder hellend dak. Er is 1 voordeur 1 grote raam en 1 middelgrote raam. De zijgevel loopt onderaan af naar beneden omdat de tuin, badkamer en keuken op een lager niveau liggen. Hier is slechts 1 kleine raam. De achtergevel telt 3 verdiepingen . Hier is 1 grote schuifraam en 2 middelgrote ramen. De breedte van de gevel is 4.20m en de lengte van de woning op zjn langst 9.10m. De gevel is momenteel bekleedt, niet geisoleerd maar in slechte staat. Deze kan eerst verwijderd worden.

Gevels renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een analyse kan doen van de huidige staat van een bakstenen 3 gevel woning 1958. De huidige toestand van de woning in beeld kan brengen en de voor- en nadelen kan geven van een renovatieproject (crepi/ PVC/ schilderen) ten opzichte van herstellingen. Zijgevel is nog bekleed met asbesthoudende leien, deze moet sowieso vervangen worden.

Architect gezocht voor een klein project

Ik ben in het bezit van een woning in Halen waaraan ik aanpassingswerken wil uitvoeren. Een bouwvergunning voor renovatie werd in 2003 uitgereikt aan de vorige eigenaar. Ik beschik over deze vergunning alsook over de plannen van de architect destijds. Werken die ik wens uit te voeren: 2 sectionale poorten verwijderen uit de garage (zijgevel), de opening omhoog metsen en vervangen door ramen. Een raam in de achtergevel verwijderen en de opening breder maken. Dit is een dragende muur en hier wil ik een poort in plaatsen. regularisatie: De oorspronkelijke oude woning werd deels gerenoveerd door de vorige eigenaar, er werd eveneens een stuk nieuwbouw geplaatst zowel achter als langs het huis. Het bouwvolume van de oorspronkelijke vergunning werd gerespecteerd.