Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor zijgevel woning herschilderen:

Zijgevel woning herschilderen

Wij willen de zijgevel van onze woning laten herschilderen. Het gaat om een zijgevel, gelijkvloers, eerste verdieping en zolderverdieping, met een lengte van 12 meter.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Ninove (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel woning herschilderen uit heel België:

Architect gezocht voor een klein project

Ik ben in het bezit van een woning in Halen waaraan ik aanpassingswerken wil uitvoeren. Een bouwvergunning voor renovatie werd in 2003 uitgereikt aan de vorige eigenaar. Ik beschik over deze vergunning alsook over de plannen van de architect destijds. Werken die ik wens uit te voeren: 2 sectionale poorten verwijderen uit de garage (zijgevel), de opening omhoog metsen en vervangen door ramen. Een raam in de achtergevel verwijderen en de opening breder maken. Dit is een dragende muur en hier wil ik een poort in plaatsen. regularisatie: De oorspronkelijke oude woning werd deels gerenoveerd door de vorige eigenaar, er werd eveneens een stuk nieuwbouw geplaatst zowel achter als langs het huis. Het bouwvolume van de oorspronkelijke vergunning werd gerespecteerd.

Airco plaatsen

Plaatsen aan buitengevel 2de verdieping van 1 motorblok waarop 3 koelelementen worden aangesloten in 3 aaneensluitende kamers op 2de en 1ste verdieping. De kamers zijn tussen 12 en 15 m2 met standaard plafondhoogte (recente woning). Eveneens plaatsen van 1 motorblok aan zijgevel 2de verdieping met 2 koelelementen in aanpalende kamers (25 m2 en 120 m2 telkens 3m plafondhoogte) op 2de locatie.

Draagmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Bij de renovatie van onze woning zal een aanbouw (met eerste verdieping en dak) geplaatst worden aan de linkerzijde van het huis. In de zijgevel van het huis moet er zowel een opening komen op het gelijkvloers, als op de eerste verdieping. Beide openingen zouden ongeveer 4 meter breed moeten zijn.

Plan voor verbouwingen

Wij hebben een woning gekocht gelegen te Mortsel en zoeken een architect om ons bij te staan bij de nodige plannen en aanvraag vergunning. Even de werken schetsen : Gelijkvloers: - alles opentrekken (keuken, living, veranda), - in de bestaande bijbouw zouden we graag een grote zijraam steken + achteraan schuifraam (mogelijkheden met u te bekijken). Boven: - grote dakkapel steken (achteraan) voor meer ruimen te creëren in badkamer/slaapkamer, - slaapkamers opnieuw opsplitsen (momenteel 2 grote slpks veranderen naar 3 normale slpks) - raam zijgevel vergroten zodat er meer licht is in nieuwe kamer komt. Ondertussen al samengezeten met de gemeente en de werken die we zouden uitvoeren zijn geen probleem.

Zijgevel isoleren

Isoleren van mijn zijgevel. Woning met twee verdiepingen. Te isoleren geveloppervlakte is 40 m².

Toemetsen 2 ramen en afwerken

Graag had ik 2 ramen aan de zijgevel van mijn woning laten weghalen en vervolgens toemetsen met een gelijkaardige gevelsteen. 1 raam bevindt zich op het gelijkvloers en het andere bevindt zich er vlak boven op de 1ste verdieping. De ramen zijn beiden +/- 1,2m breed en +/- 1,4m hoog. Nadat de ramen werden toegemetst, dient de binnenkant met gyproc of pleisterwerk afgewerkt te worden.

Stormplank gevel vervangen

Ik wil graag de stormplank aan de zijgevel laten vervangen. De woning is HOB (gelijkvloers met zadeldak). graag onderhoudsvriendelijk materiaal.

Boorden van zijgevel cementeren

Wij hebben vorig jaar water binnen gekregen door de zijgevel van onze woning. Wij zouden nu boorden van ongeveer 1m willen laten cementeren aan beide zijgevels in opdracht van de provincie. Oudere woning. Moet een waterdichte cementering zijn.