Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Vlaams-Brabant.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van woonkamer en keuken, schilderwerken buiten, plafonds herschilderen, schilderen in huis, gang 1ste verdieping + traphal behangen, behangen van living, behangen en witten van woonkamer, schilderwerken buiten, behangen van kamers, lak verwijderen trap en deuren oude woonst, schilderen van dakgoot voorgevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Vlaams-Brabant:

zondag 15 januari 2017

Schilderwerken buiten

Schilderen van +-23 ramen & optioneel poorten, luiken e.a.
woensdag 11 januari 2017

Gang 1ste verdieping + traphal behangen

Herstellen pleisterwerk - behangen van traphal + gang 1 s te verdiep. Ongeveer een 40 m² kan ook minder zijn te behangen.
donderdag 5 januari 2017

Lak verwijderen trap en deuren oude woonst

Ik zou graag enkele offertes opvragen om onze trap, parket in het salon en deuren te laten renoveren. Deze zijn nu donkerbruin met lak op, en ik zou die lak willen laten verwijderen. Bedankt alvast, een partner uit regio Overijse/Brussel zou ideaal zijn. Ik denk dat een bezoekje wel nodig is, om te bekijken wat de opdracht precies omvat.
zondag 18 december 2016

Behangen van een slaapkamer

Behangen van een slaapkamer.
dinsdag 13 december 2016

Alle kamers schilderen

Muren zijn in goede staat. Binnenmuren van alle kamers + deuren.
maandag 12 december 2016

Schilderen nieuwe woning

Schilderen binnenkant ganse woning. Ongeveer 280 vierkante meter.
donderdag 1 december 2016

Verven plafond en muren

Gerenoveerd appartement - living 7mx4m moet nog geverfd worden. Opnieuw te bepleisteren binnenmuur.
zondag 20 november 2016

Verven of behangen van woning

Vliesbehang of verven van muren en plafonds volledige woning.Verbouwing van zolder. Oppervlakte ?
dinsdag 1 november 2016

Dak schilderen

We zouden graag ons dak laten verven. Is het mogelijk om het dak te komen bekijken? Gelieve ons enkel via email te contacteren. Overdag ben ik moeilijk te bereiken.
zaterdag 29 oktober 2016

Afkitten ramen buiten

Graag offerte voor het waterdichten van onze ramen, buiten op het gelijkvloers en eerste verdieping. Het is een nieuwbouwwoning van 2014 in crepi. Afkitten zou niet nodig zijn, hebben wel aan sommige ramen vochtproblemen. 11 ramen en een deur, ongeveer 85 meter.
woensdag 19 oktober 2016

Verfklussen

We willen een aantal kleine verfklussen laten uitvoeren. We schatten dat het ongeveer 1.5-2 dagen werk zal zijn: balkon railing verven, kleine buitentrap verven, 1 muur binnen verven ...
vrijdag 9 september 2016

Luchtgommen van trap

Ik heb een houten trap met 15 treden en zou deze willen herschilderen . Maar voor ik deze wil herschilderen zou ik deze eerst willen luchtgommen.
maandag 5 september 2016

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Wij verhuizen 01/11, dus het huis staat nu nog leeg. De muren zijn droog, maar moeten misschien nog licht geschuurd worden. Ik ken de juiste oppervlaktes van de muren en plafonds niet, maar het huis is 220 m² bewoonbare oppervlakte. Alle muren en plafonds zijn goed bereikbaar, behalve een hoge muur met plafond in de traphal (zie foto). Best ter plaatse komen kijken door een vakman. De werken graag zo snel mogelijk kunnen uitvoeren, schilderwerk.
zaterdag 3 september 2016

Schilderen radiators

2 à 3 radiators verven of spuiten + ongeveer 15 meter leidingen op de muur. 2 radiators zijn reeds van de muur gehaald.
zaterdag 3 september 2016

Schilderen en behangen living en keuken

Wij willen onze leefruimte en keuken laten schilderen en behangen. Leefruimte = plafond kuisen, oud behangpapier verwijderen, gaten en scheuren vullen, eventueel muren voorbehandelen, behangen (kleur & papier nog te kiezen) : opp. Plafond 40 m², te behangen muren : 55 m². Keuken : wassen bekleed plafond, verwijderen oud behangpapier, behangen. Opp. Plafond = 17,5 m², muren = 22m². Woning ouder dan 20 jaar.
woensdag 31 augustus 2016

Schilderen plafond

Schilderen en/of vervangen bestaand (indien rot) ,vals Plafond : 144cm X 225cm. Alle behang verwijderen op muren , opnieuw behangen , inclusief aankoop nieuw vinyl behang muren Afmetingen; 220 cm hoog x 144 CM breed x 225 cm. Detecteren of er nog vocht is in de muren, uiteraard voor de werken uitgevoerd worden.
woensdag 24 augustus 2016

Boord schilderen

Ik wil de boord van mijn huis laten schilderen. Ongeveer 0,40 x 40 m
woensdag 24 augustus 2016

Schilderwerk hall+traphall

Plafond schilderen, 5 deuren schilderen, behang wegdoen en herbehangen. Traphall : gaatjes vullen, schilderen plafond en muren.
vrijdag 19 augustus 2016

Keuken behangen en schilderen

We willen onze keuken laten behangen met vliesbehang met reliëf. Dit willen we daarna laten overschilderen in een lichte kleur. De oppervlakte van de keuken zelf is 12m². Verder is er nog een gemeenschappelijke muur met de woonkamer die we ook op dezelfde manier willen behangen en schilderen.
vrijdag 19 augustus 2016

Verven nieuwbouwwoning

Het verven van de binnenkant van een nieuwbouwwoning (primer + verf). De woning is reeds gevloerd en gepleisterd. In totaal 340m2 muren incl 4 binnendeuren, 80m2 plafond. Kleur wit. Vanaf 1/10 zal de woning bewoond zijn. Graag een prijsofferte via mail, ik bel u op bij interesse.
woensdag 10 augustus 2016

Schilderwerk dakgoten

Het gaat over het behandelen en herschilderen van een houten bekisting aan een dakgoot. Het is een traditionele driegevelwoning met 1 bovenverdieping , de dakgoot is dus vrij goed bereikbaar.
donderdag 4 augustus 2016

Schilder- en opfriswerken

In orde zetten van huis voor verkoop : - schilderwerken en opfriswerken. Kamer of 4 in zijn geheel.
maandag 1 augustus 2016

Verven woning

Ik wil mijn woning laten schilderen, een nieuwbouw van 4 jaar oud. De totale oppervlakte van muren, deuren en plafonds is 350 m². De verf koop ik zelf aan. Ik zou graag een offerte laten maken voor de voorbereidingswerken (muren schuren, gaten opvullen) en voor het schilderen.
maandag 1 augustus 2016

Plafond herschilderen na waterschade

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het herschilderen na een herstelling van waterschade aan ons plafond. Het gaat om het herschilderen van: - Erker (+- 4-5 m²) - Vals plafond slaapkamer (13-14 m²) - Mogelijk ook woonkamer (12-13 m²)
zaterdag 30 juli 2016

Uitvoeren van behangwerken in slaapkamer

Behangwerken slaapkamer. Behangpapier reeds aanwezig. Oppervlakte +-40 m².