Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Vlaams-Brabant.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van de benedenverdieping, nieuwe coating aanbrengen op modulaire unit, gevel kaleien, gevels van hoeve kaleien, dakgoten laten schilderen, gevel kaleien, buitenverfwerk aan vrijstaande woning uit te voeren, gevel kaleien, voorgevel kaleien, behangen en schilderen van diverse kamers, appartement herschilderen, herstellen plafond na waterschade, gevel kaleien, ramen schilderen en plafond schilderen, woonkamer en gang schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Vlaams-Brabant:

donderdag 17 augustus 2017

Appartement herschilderen

Ik wil mijn appartement van 110 m² opfrissen (schilderwerken) - muren en plafond.
zaterdag 5 augustus 2017

Buitenverfwerk aan vrijstaande woning uit te voeren

Buitenverfwerk uit te voeren aan vrijstaande woning. Puntgevel: hoogte 12m, breedte 10m.
zaterdag 5 augustus 2017

Gevel kaleien

Oud schilderwerk ,geïsoleerde spouw, Oppervlakte gevel :140 m² à 150 m²
maandag 31 juli 2017

Gevel kaleien

Huis + stalling in verschillende soorten gevelsteen. We willen er dus 1 uitzicht van maken. Huis open bebouwing + stalling. Evt living binnenmuren van 30 m². Momenteel zijn de renovatiewerken bijna afgerond dus binnen een maand of twee wens ik hiermee te beginnen.
zondag 30 juli 2017

Gevel van schuur kaleien

Ik zoek een vakman om de gevels van de schuur te kaleien en hier en daar op te voegen. Oppervlakte ongeveer 33 m².
zondag 30 juli 2017

Nieuwe coating aanbrengen op modulaire unit

De verf van het gebouw bestaande uit 5 modulaire Units bladert af. De loszittende verf dient verwijderd + nieuwe primer +nieuwe toplaag. De ondergrand is verzinkt staal.
dinsdag 25 juli 2017

Traphal en kamer verven

Traphal en 1 kleine kamer te behangen met vliesbehang en dan schilderen. Ook ophangen planken.
vrijdag 14 juli 2017

Zandstralen en verven binnendeuren

4 deuren en 1 deur met glas. (deuren zijn kastanjehout) Zijn geverfd,maar de hechting is niet optimaal,dus moet waarschijnlijk gezandstraalde worden en daarna gelakt.
dinsdag 27 juni 2017

Gietijzeren radiator zandstralen en lakken

Ik heb één fond chauffage (97x41x20cm) die moet gezandstraald en gelakt worden.
maandag 26 juni 2017

Radiator spuiten

Graag hadden we 1 radiator (2m hoog 50cm breed 15cm diep) laten spuiten in het wit.
maandag 26 juni 2017

Deuren en ramen schilderen

Het gaat om het schilderen van 6 ramen, een voordeur en een achterdeur in RAL kleur 7016 (antracietkleur), zowel binnen al buiten schilderwerk. Verf te bespreken met vakman.
woensdag 14 juni 2017

Schilderen van woonkamer

Schilderen van woonkamer 4 x 6 meter.
zondag 11 juni 2017

Living en slaapkamer schilderen

Ik wil mijn living (muren en plafond) laten schilderen. Er hangt behangpapier dat verwijdert moet worden. Totaal oppervlakte is ongeveer 130 m². Liefst zo snel mogelijk.
donderdag 18 mei 2017

Behangen appartement

Behangen van 5 kamers in een appartement. Oppervlakte +/- 122 m².
donderdag 4 mei 2017

Afschuren muren en plafonds en primer zetten

Nieuwbouw huis: de muren en plafonds afschuren en primer zetten.
woensdag 3 mei 2017

Schilderen panden

Schilderen van twee panden.
zaterdag 29 april 2017

Verwijderen oude verflagen

3e week van mei komt parket werker parket renoveren. Voor die tijd willen we verf laten verwijderen op oude deuren en ramen. Verf is afspringende laag witte lak uit jaren 80, bovenop matte originele groene laag. Afspringende laag moet zeker weg en groene laag opgeschuurd. Het zijn 3 dubbele deuren met glas in, 1 enkele deur zonder glas en 4 grote ramen.
vrijdag 21 april 2017

Afkitten ramen buiten

Ik ga de buitenkant van mijn houten ramen laten schilderen. De woning is in pastoriestijl. De ramen hebben staan nu in een vanille kleur en het glas is afgekit met witte siliconen. Ik ga mijn ramen in het zwart laten schilderen. De combinatie zwarte verf en witte siliconen is uit de boze. Vandaar dat ik iemand zoek die na de schilderwerken de ramen/glas kan afkitten met zwarte siliconen. Het gaat om ongeveer 28 ramen.
woensdag 19 april 2017

Herschilderen schuifdeuren

Schuifdeuren te herschilderen. Het betreft 6 schuifdeuren. Schuifdeur = 1 m breed, hoogte 2,20 m. Materiaal te bespreken met vakman.
woensdag 19 april 2017

Verwijderen van behangpapier

Het behangpapier in een aantal kamers van onze woning werd enige jaren geleden overschilderd. Ik wens dit papier volledig te verwijderen en vraag daarvoor hulp van een klusjesman. Het gaat over de woonkamer en twee slaapkamers. Wens dat deze karwei zou gedaan worden in 1ste of 2de week van mei 2017.
zondag 16 april 2017

Verven van een kleine kamer

Verven van een kleine kamer in een rusthuis. 42m² in totaal te schilderen. Ook de bepleistering wat herstellen indien nodig. Verf en andere benodigdheden worden door ons geleverd.
dinsdag 4 april 2017

Schilderwerken in badkamer

Ik wil plafond van mijn badkamer 20m² laten schilderen met anti-schimmelverf.
dinsdag 28 maart 2017

Behangwerken in de woning uit te voeren

Slaapkamer + hall + wc + keuken behangen.
dinsdag 21 maart 2017

Herstellingen vochtplek muur en plafond

Door een kapotte cv ketel hebben wij waterschade aan de muur en plafond in de woonkamer/keuken. Graag zouden wij ook dat de woonkamer keuken geschilderd wordt +/- 40 vierkante meter.
vrijdag 17 maart 2017

Behandelen ramen en muren buitenkant huis

- Ramen: opschuren, behandelen met Sadolin (2 lagen op plekken die enkel met stelling te bereiken zijn, andere 1 laag), lekken opsporen en dichten ter hoogte van gordijnplanken en vensterbanken - muren: losse voegen uitkappen en opnieuw voegen, schilderen van alle buitenmuren - enkele terrasplanken vervangen

Partners

Partners van Casius