Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Vlaams-Brabant:

vrijdag 7 december 2018

Kleine ruimte herschilderen

Het betreft een kleine ruimte van 5 m², effectieve oppervlakte van de wanden 22 m² . Wanden: vliespapier en schilderwerk uitvoeren na kleine reparaties. Plafond 5 m² idem wanden of alleen schilderen.
woensdag 10 oktober 2018

Benedenverdieping behangen

Ik wil mijn benedenverdieping opnieuw behangen. Kleine keuken, living en salon, gang en trap naar boven. Materiaal aan te kopen door de vakman.
zaterdag 6 oktober 2018

Keldervloer schilderen

Onze keldervloer moet worden herschilderd. Wij hebben de verf al in huis. 100 m².
dinsdag 2 oktober 2018

Vezelbehang vervangen en schilderen

Er is tussen het glasvezelbehang en de muur vocht gekropen. De hele muur (2m80 op 4m80) moet het vezelbehang eraf en nieuwe opgedaan en beschilderd worden. Wij hebben thuis enkel nog verf dus geen behang meer. Ook een stuk van het plafond heeft vochtplekken die moeten verwijderd worden en opnieuw gevuld en geschilderd moeten worden. De plekken op plafond zouden 2m² zijn.
maandag 10 september 2018

Kamers behangen met tasso

We zijn op zoek naar een expert in tasso-behang in 2 ruimtes van respectievelijk 15 en 16 m². Behang via de vakman aankopen
zaterdag 1 september 2018

Sectionale poort herspuiten

Onze sectionale poort is 7 jaar oud en de kleur is vervaagd. We zouden deze graag terug laten schilderen/spuiten in de originele kleur.
dinsdag 28 augustus 2018

Schilderen muren

Ik wil muren van living en keuken laten schilderen. Er zijn ook beschadigingen aan de muren die ik wil laten gladmaken.
dinsdag 31 juli 2018

Schilderwerken uitvoeren

Schilderen van duplex appartement. Oud appartement. Oppervlakte : 100 m²-120 m². Muren te herschilderen en plafonds en deuren. Verkoopklaar te maken.
dinsdag 31 juli 2018

Verven van veranda

Veranda dient verflaag te krijgen. Voor het grootste gedeelte is licht opschuren voldoende. Op enkele plekken dient hout gevuld te worden en volledig afgeschuurd. Buitenwerk; Afmeting : 5 m diep en 10 m Br. 1 dichte zijkant.
vrijdag 27 juli 2018

Woonkamer schilderen plus deuren en veluxramen

Er zouden 5 verniste,houten(standaard maat) deuren geschilderd moeten worden plus 4 velux ramen schilderen in het wit. Een oppervlakte van 45 m² muur zou geschilderd moeten worden en goed geplamuurd in een kleur. en 36m² plafond dat alleen geschilderd moet worden met 2lampen als opstakels in het wit