Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in Vlaams-Brabant.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen panden, schilderen corniche en ramen van voorgevel, afschuren muren en plafonds en primer zetten, boven- en benedenverdieping schilderen, schilderwerken in woning, schilderen en behangen benedenverdieping en slaapkamer, peinture d'un appartement neuf et non meublé, oud behang verwijderen en opnieuw schilderen, afschuren en verven houten kroonlijst, behangen na waterschade, buitenmuren en dakgoot te schilderen, behangen appartement, oversteek van huis schilderen, plafond- en schilderwerken, schilderen van 2 ramen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in Vlaams-Brabant:

donderdag 18 mei 2017

Behangen appartement

Behangen van 5 kamers in een appartement. Oppervlakte +/- 122 m².
donderdag 4 mei 2017

Afschuren muren en plafonds en primer zetten

Nieuwbouw huis: de muren en plafonds afschuren en primer zetten.
woensdag 3 mei 2017

Schilderen panden

Schilderen van twee panden.
zaterdag 29 april 2017

Verwijderen oude verflagen

3e week van mei komt parket werker parket renoveren. Voor die tijd willen we verf laten verwijderen op oude deuren en ramen. Verf is afspringende laag witte lak uit jaren 80, bovenop matte originele groene laag. Afspringende laag moet zeker weg en groene laag opgeschuurd. Het zijn 3 dubbele deuren met glas in, 1 enkele deur zonder glas en 4 grote ramen.
vrijdag 21 april 2017

Afkitten ramen buiten

Ik ga de buitenkant van mijn houten ramen laten schilderen. De woning is in pastoriestijl. De ramen hebben staan nu in een vanille kleur en het glas is afgekit met witte siliconen. Ik ga mijn ramen in het zwart laten schilderen. De combinatie zwarte verf en witte siliconen is uit de boze. Vandaar dat ik iemand zoek die na de schilderwerken de ramen/glas kan afkitten met zwarte siliconen. Het gaat om ongeveer 28 ramen.
woensdag 19 april 2017

Herschilderen schuifdeuren

Schuifdeuren te herschilderen. Het betreft 6 schuifdeuren. Schuifdeur = 1 m breed, hoogte 2,20 m. Materiaal te bespreken met vakman.
woensdag 19 april 2017

Verwijderen van behangpapier

Het behangpapier in een aantal kamers van onze woning werd enige jaren geleden overschilderd. Ik wens dit papier volledig te verwijderen en vraag daarvoor hulp van een klusjesman. Het gaat over de woonkamer en twee slaapkamers. Wens dat deze karwei zou gedaan worden in 1ste of 2de week van mei 2017.
zondag 16 april 2017

Verven van een kleine kamer

Verven van een kleine kamer in een rusthuis. 42m² in totaal te schilderen. Ook de bepleistering wat herstellen indien nodig. Verf en andere benodigdheden worden door ons geleverd.
dinsdag 4 april 2017

Schilderwerken in badkamer

Ik wil plafond van mijn badkamer 20m² laten schilderen met anti-schimmelverf.
dinsdag 28 maart 2017

Behangwerken in de woning uit te voeren

Slaapkamer + hall + wc + keuken behangen.
dinsdag 21 maart 2017

Herstellingen vochtplek muur en plafond

Door een kapotte cv ketel hebben wij waterschade aan de muur en plafond in de woonkamer/keuken. Graag zouden wij ook dat de woonkamer keuken geschilderd wordt +/- 40 vierkante meter.
vrijdag 17 maart 2017

Behandelen ramen en muren buitenkant huis

- Ramen: opschuren, behandelen met Sadolin (2 lagen op plekken die enkel met stelling te bereiken zijn, andere 1 laag), lekken opsporen en dichten ter hoogte van gordijnplanken en vensterbanken - muren: losse voegen uitkappen en opnieuw voegen, schilderen van alle buitenmuren - enkele terrasplanken vervangen
zaterdag 11 maart 2017

Verven van trap

In eerste instantie verven van trap naar eerste verdiep. Deze is in hout en momenteel gevernist. Nadien mogelijks nog verfwerken na verbouwing en vloerwerken.
dinsdag 7 maart 2017

Houten ramen verven

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten ramen kan verven.
zondag 19 februari 2017

Herlakken van een garagepoort

Ik wil mijn sectionale metalen garagepoort afmetingen 250 x 210 laten herschilderen. Eventueel ter plaatse. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 14 februari 2017

Schilderen van een rokerslokaal

Opfrissen van een rokerslokaal dat niet meer als rokerslokaal zal gebruikt worden. Muren herschilderen. Plafondpanelen zijn grauw door het roken. Indien de rookgeur van de plafondpanelen door schilderen kan weggenomen worden = schilderen. Indien dit niet kan, graag offerte voor bijkomend plaatsen van nieuwe plafondpanelen
dinsdag 14 februari 2017

PVC ramen verven in veranda

Wij willen onze PVC ramen in de veranda laten verven. De totale oppervlakte is ongeveer 6m².
dinsdag 7 februari 2017

Muren van studio schilderen

Ik ben op zoek naar een schilder voor het schilderen van de muren van mijn studio. In totaal zou er ongeveer een 50 m² geschilderd moeten worden met matte verf. Hiervan zou 20m² eerst nog eens met primer geverfd moeten worden, aangezien hier nu een felle kleur op hangt en 10m² met MDF primer (de rest is op wit geverfde baksteenmuur).
dinsdag 31 januari 2017

Sectionaal poort verven of spuiten

Ik wil mijn sectionele garagepoort laten herlakken in de kleur van de nieuwe ramen en deuren. De breedte is 4 meter, de hoogte 2.70 meter.
zondag 15 januari 2017

Schilderwerken buiten

Schilderen van +-23 ramen & optioneel poorten, luiken e.a.
woensdag 11 januari 2017

Gang 1ste verdieping + traphal behangen

Herstellen pleisterwerk - behangen van traphal + gang 1 s te verdiep. Ongeveer een 40 m² kan ook minder zijn te behangen.
donderdag 5 januari 2017

Lak verwijderen trap en deuren oude woonst

Ik zou graag enkele offertes opvragen om onze trap, parket in het salon en deuren te laten renoveren. Deze zijn nu donkerbruin met lak op, en ik zou die lak willen laten verwijderen. Bedankt alvast, een partner uit regio Overijse/Brussel zou ideaal zijn. Ik denk dat een bezoekje wel nodig is, om te bekijken wat de opdracht precies omvat.
zondag 18 december 2016

Behangen van een slaapkamer

Behangen van een slaapkamer.
dinsdag 13 december 2016

Alle kamers schilderen

Muren zijn in goede staat. Binnenmuren van alle kamers + deuren.
maandag 12 december 2016

Schilderen nieuwe woning

Schilderen binnenkant ganse woning. Ongeveer 280 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius