Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten:

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Er dienen 3 radiatoren gespoten te worden in Ral 9005 (zwart). Het zijn gietijzeren radiatoren in grondkleur van het type REMEHA DUNE 899 hoog en 12 elementen lang. Het zijn nieuwe radiatoren.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Bierbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten uit heel België:

Afkoppelen en verwijderen radiatoren en mazoutketel.

Ik heb een woning waarin de gietijzeren radiatoren dienen afgekoppeld en verwijderd te worden. Het gaat om 15 radiatoren op in totaal drie verdiepingen (gelijkvloers, eerste en tweede). Daarnaast moet de mazoutketel ook afgekoppeld en verwijderd worden.

Gietijzeren radiatoren zandstralen en lakken

Ik zou graag 3 gietijzeren radiatoren laten zandstralen en herspuiten.

Gietijzeren radiatoren spuiten

Wij zijn momenteel bezig met de renovatie van onze badkamer. Wij willen onze gietijzeren radiator graag laten opschuren en herspuiten. Het toestel is momenteel gedemonteerd en kan dus eenvoudig elders worden binnengebracht. Afmetingen: 1m op 22cm op 40cm

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Wij willen graag 3 gietijzeren radiatoren (mogelijks 4) laten herspuiten. Tijdens de werken zullen ze gedemonteerd worden waardoor het mogelijk is ze ze verplaatsen op de verdieping naar bv het ruime terras. 2 ervan bestaan allemaal uit 30 elementen (22 cm breed (6 kolommen) en 40 cm hoog) en eentje bestaat uit 40 elementen (22 cm breed (6 kolommen) en 40 cm hoog).

Gietijzeren radiatoren schilderen

Het verven van een gietijzeren radiator van 90 cm x 97 cm.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel wordt er verwarmd met een gasboiler, circa 1500 m² gas per jaar. ik heb klassieke, gietijzeren radiatoren met de temperatuur van het systeem dat slechts op 43 graden staat. daarmee lukt het perfect om de woning goed te verwarmen. Sanitair water wordt nu via een elektrische boiler opgewarmd voor een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Graag een geintegreerd systeem voor verwarming en sanitair, waarbij het vat buiten kan geplaatst worden. ik vraag me af of het slim is ook ook een zonneboiler te integreren.

Gietijzeren radiatoren zandstralen

Zandstralen 2 gietijzeren radiatoren

Vervangen kranen naar thermostatische kranen 21 radiatoren

Vervangen in privé-woning van 21 thermostatische kranen op gietijzeren radiatoren + 21 nieuwe ontluchters bij goed werkende CV. Eenvoudige, maar vooral stevige kranen voor goed bereikbare radiatoren.