Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 2 slaapkamers behangen met vliesbehang:

2 Slaapkamers behangen met vliesbehang

2 Slaapkamers behangen met vliesbehang. Het betreft 1 kamer van ong. 40m² en 1 kamer van ong. 33m².
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Landen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 slaapkamers behangen met vliesbehang uit heel België:

Behangen met vlies en schilderen slaapkamers

Wij willen graag de slaapkamers laten behangen met vliesbehang en laten schilderen deze zomervakantie. Het zijn drie slaapkamers en schuine wand. Oppervlakte = +- 16 vierkante meter per kamer Eventueel buitenschrijnwerk schilderen is niet zo veel.

Waterschade in slaapkamers herstellen

Waterschade in 2 slaapkamers herstellen. Betreft kamer van 16m² en kamer van 12m². Deel van het plafond moet opnieuw bezet en geschilderd worden. Muren opnieuw behangen of schilderen. Vast tapijt in beide kamers verwijderen en vervangen.

Slaapkamers bepleisteren

We zouden graag de muren van 3 slaapkamers en een centrale hal laten bepleisteren. Momenteel zijn de muren behangen met glasvezel behang. De glasvezel zit echter los, die zouden we voor de werken verwijderen. Daaronder zit het originele plaksel uit 1954. Het gaat over een totaal oppervlak van +- 170 vierkante meter.

Behangen met vlies en schilderen boven trap

Behangen met vliesbehang en schilderen boven trap Moet helaas in 2 fases gebeuren omwille van problemen met opstijgend vocht in de muren: fase 1: -Keuken behangen -hal behangen - langs trap behangen en schilderen 3 slaapkamers behangen fase 2: badkamer behangen (moet nog gezet worden) living behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem) bureau behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem)

Woning schilderen en behangen

Ik zou graag mijn woonkamer en 2 slaapkamers willen schilderen en behang erop zetten. Woonkamer is 7,60 m x 3,75 m (1 muur is van glas) Slaapkamer 1 is 3,70 m x 3,70 m Slaapkamer 2 is 3,20 m x 3,80 m (1 muur met raam van 2,60 m x 1,63 cm). Alle ruimte hebben een hoogte van 2,60m Ik zal zelf de verf en behang kopen.

Diverse binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen muren slaapkamers en ook een plafond in een slaapkamer. Hiernaast gaten opstoppen en schilderwerken in de berging. Ook schilderen of behangen in nachthal. Hiernaast ook nog in keldergang en de muren van de garage te schilderen.

Woning behangen

Ik wil mijn living, de inkomsthal en twee slaapkamers zo snel mogelijk laten behangen. De totale oppervlakte is 70m². Behang gaan we zelf aankopen

Een huis met 3 slaapkamers schilderen of vloer bekleden

3 slaapkamers schilderen of behangen. En de vloer bekleden Materiaal aankopen via de vakman