Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in West-Vlaanderen.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort, herschilderen van gevelmuren, behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer, woning laten schilderen, herstellen en schilderen van plafond na lekkage, schilderen van een rokerslokaal, muren van studio schilderen, opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen, herbepleisteren en herschilderen muur, schilderen en plaatsen van tegels in keuken, herstellen gevolgschade na waterlek, dakgootsteun laten verven, herlakken van een garagepoort, pVC ramen verven in veranda, badkamer- en WC plafond en muren herschilderen na insijpeling door lek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in West-Vlaanderen:

maandag 20 februari 2017

Behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer

Behangen met vliespapier en daarna schilderen van woonkamer , duplex , slaapkamer , keuken , inkomhal en wc.
zondag 12 februari 2017

Façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort

Façade opkuisen en schilderen van buitenkant villa in Nieuwpoort. Is dringend daarna aanleg tuin.
zondag 5 februari 2017

Opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen

Het betreft het afschuren of zandstralen en herschilderen of vernissen van een geschilderde trap en bijhorende traphal en overloop. De trap telt tweemaal 16 treden en een leuning met spijlen. De traphal telt 4 deuren.
woensdag 23 november 2016

Schilderwerk plafond

Schilderwerk aan plafond living appartement. Enkel plafond , 8m40 op 3m50.
maandag 14 november 2016

Schilderwerken

Ik verhuur een woning momenteel Roeselare. De huurders zijn eruit gegaan en intussen zitten er nieuwe huurders in. Jammer genoeg is er toch wat schade aan de schilderwerken. Ik heb zoveel mogelijk foto's getrokken zodat jullie een beeld krijgen over wat er moet gebeuren. De nieuwe huurders zitten er nu in en ik wil ze niet echt lastig vallen met problemen van de vorige huurders vandaar dit mailtje. De foto's van de trap horen allemaal bijeen. Ik had graag een offerte aangevraagd voor het schilderen van de trap, de muur onder de trap en de porte-fenêtre. Zou het mogelijk zijn om een offerte op te stellen per rubriek zodat we weten waar we aan toe zijn. Ik heb zoveel mogelijk foto's gemaakt zodat je zicht hebt op de omvang van de trap, muur onder trap en venster.
dinsdag 8 november 2016

Schilderen gevel en ramen

Schilderen gevel en ramen voor de opening van een handelszaak begin januari 2017.
dinsdag 18 oktober 2016

Schilderen verschillende kamers

Interieur schilderen van vissershuisje aan de kust : zolder, badkamer, living met open keuken, slaapkamer.
maandag 3 oktober 2016

Schilderen en behangen

Ik wil mijn living laten behangen, schouw en plafond schilderen, 1 deur en namaakhouten balkjes aan plafond verdonkeren met matte vernis. Gang volledig wit schilderen en 7 deuren verdonkeren met matte vernis.
dinsdag 13 september 2016

Behangen nieuwbouwwoning

Behangen van een nieuwbouwwoning. Inkom,wc,leefruimte, keuken, gang beneden, traphal,gang boven en drie slaapkamers.
vrijdag 9 september 2016

Renoveren houten trap en balken

Graag ontvingen wij een offerte om onze houten trap + leuning en balken aan het plafond verf/olievrij te krijgen om ze zo terug in hun natuurlijke oorsprong te krijgen. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 9 augustus 2016

Schilderen muren en ramen

4 stadsramen , een gang en trap en boven slaapkamer schilderen; (stadhuis) niet al te grote woning
zondag 31 juli 2016

Schilderen nieuwbouwwoning

Opdracht bestaat uit het volledige schilderen van een nieuwbouwwoning, opgeleverd in juli 2016. Deel I: Schilderen van 8 deuren met omlijsting, zolderluik en omlijsting ramen. Timing: september - oktober 2016 Deel II: schilderen van plafonds en muren schatting van te schilderen oppervlakte: plafonds: 90 m² muren: 150 m² vlies te plakken in living en inkom (ca. 40 m²) Timing: uit te voeren na +/- 12 maanden uitdroogperiode van het huis; dus september - oktober 2017
zondag 31 juli 2016

Behangen woonkamer en gang

Wegens waterschade moeten onze gang en woonkamer opnieuw behangen worden.
vrijdag 29 juli 2016

Herschilderen liftdeur

Herschilderen van een metalen liftdeur in de kleur RAL 5011. Oppervlakte liftdeur met omlijsting 4 m²
dinsdag 19 juli 2016

Behangen en schilderen

Ik wil mijn appartement van 50m² laten behangen met tasso en 5 binnen deuren laten schilderen graag zou ik een prijs offerte willen
donderdag 7 juli 2016

Woning herschilderen en behangen

Ik wil mijn slaapkamers laten herschilderen en behangen, L5xB4xH2,4 en L4xB4H2,4 en garage L10xH2,4 (een muur) Graag prijsofferte voor deze werken.
maandag 4 juli 2016

Behanger gezocht

Er zou moeten behangpapier afgedaan worden en dan opnieuw geschilderd of behangen worden. Dit voor 1 kamer.
donderdag 23 juni 2016

Aanbrengen fotobehang

Kunnen jullie een offerte maken voor volgende opdracht: Kamer 1: Slaapkamer: oud behang verwijderen, wit schilderen of wit behangen en 1 muur met fotobehang aanbrengen. Kamer 2: Hobbykamer: oud behang verwijderen, wit schilderen of wit behangen en 1 muur met fotobehang aanbrengen. Uiteraard zullen de kamers leeggemaakt worden.
woensdag 15 juni 2016

Verbleken van deuren

Ik zou 4 eikendeuren willen verbleken, graag een prijsofferte hiervoor. De deuren en deurkasten zijn gedisseld. De deurkasten kunnen niet losgemaakt worden (risico op beschadiging)
vrijdag 6 mei 2016

Schilderwerken in de woning

Schilderen trap met trapleuning, schilderen keuken, en schilderen muurtegels badkamer. Plaatsen valse muur met deur.
vrijdag 15 april 2016

Schilderwerk aan dakgoot

Dakgoot schilderen
maandag 14 maart 2016

Behangen van de gang

Voor een gang en overloop te behangen. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 3 maart 2016

Behangen en schilderen na waterschade

Graag een offerte voor behangen( vb. glasvezel) van een kamer na waterschade. H 260 X 295. Schouw (foto)108x38, deur 238x100,venster 215 x 260(foto) het deurkader en schouwtabel worden ook geschilderd.Foto's ter beschikking.
maandag 29 februari 2016

Schilderen en behangen in het Appartement

Ongeveer een 70 m ²schilderen en een kamer wandbehang hernieuwen + schilderen. Graag schilderen in de maand mei. Graag iemand ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte te kunnen geven volgens mij. Graag snel prijsofferte zo kan ik snel beslissing nemen. Het adres geef ik later mee aan de vakman.
woensdag 24 februari 2016

Enkele binnenruimtes herschilderen

Schilderen: Ben op zoek naar een schilder voor het her schilderen van 3 kamers te Brugge (Sint-Kruis) Het adres geef ik mee aan de schilder.

Partners

Partners van Casius