Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
44 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in West-Vlaanderen:

woensdag 17 juni 2020

Schilder en behangen van het plafond en de muren

Schilderen van het plafond en de muren op het eerste verdiep alsook 1 kamer opnieuw behangen en schilderen. Totaaloppervlakte: 75m²
maandag 15 juni 2020

Ramen en deur straatkant kleuren

Aan de straatkant van het huis van mijn ouders zouden 2 ramen en de voordeur moeten geolied worden.
zaterdag 6 juni 2020

Gang schilderen

Door waterschade bij de buren heeft onze muur waterschade gehad. Hierdoor is de tasso losgekomen en moet gans de gang herdaan worden. Dus eerst zou de oude tasso verwijderd moeten worden, daarna nieuwe erop en opnieuw schilderen. Het is een ruimte van ongeveer 45m².
vrijdag 29 mei 2020

Schilderen in living

Plafond en muren in living van ong. 4m x 8m schilderen. Er is 1 groot raam van ong. 4m en 3 binnendeuren in de living.
dinsdag 12 mei 2020

Schilderwerken uitvoeren

3 Houten ramen op de bovenste verdieping aan de voorkant de buitenzijde schilderen. 3 Houten ramen op de verdieping eronder aan de voorkant de buitenzijde schilderen. Houten garagepoort aan buitenzijde schilderen. Voordeur aan buitenzijde schilderen. Betreft een bel-étage woning.
donderdag 30 april 2020

Keukenkasten herspuiten

Wij zouden graag onze keukenkasten laten herspuiten. Het betreft 13 kastdeuren in verschillende maten die uit een kunststof zijn gemaakt met een folie erop. En de handvatten moeten veranderd worden.
dinsdag 21 april 2020

Keuken herschilderen

Wij hebben sinds 5j onze keuken, maar doordat ons interieur er iets anders begint uit te zien dan dat oorspronkelijk bedoeld was hadden we graag onze keukenkasten in een ander kleur gehad. De kasten zijn nu in crème kleur en die hadden we graag in wit gehad. Er is ook een dubbele schuifdeur en vaste tafel in donkerbruin en dat hadden we graag in zwart. Er zijn wel nerven in die schuifdeuren en tafel en die hadden we graag behouden als dit mogelijk is. Alles is nu mat, maar we twijfelen of we hem niet blinkend zullen maken.
maandag 20 april 2020

Keuken schilderen

Een keuken in eikenhout kleur beige schilderen in wit
zaterdag 18 april 2020

Schilderwerk veranda raam buiten- en binnenkant

graag veranda raam langs buiten en binnen kant schilderen
donderdag 26 maart 2020

Behangen en schilderen van een badkamer

Onze nieuwe badkamer zou moeten behangen worden met vliesbehang en daarna eventueel schilderen. De kamer is 3m20 op 2m50, waarvan de douche 1m op 1m60 in beslag neemt. De kamer is 2m20 hoog.