Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in West-Vlaanderen.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen panden, schilderen corniche en ramen van voorgevel, afschuren muren en plafonds en primer zetten, boven- en benedenverdieping schilderen, schilderwerken in woning, schilderen en behangen benedenverdieping en slaapkamer, peinture d'un appartement neuf et non meublé, oud behang verwijderen en opnieuw schilderen, afschuren en verven houten kroonlijst, behangen en schilderen nieuwbouwappartement, schilderen en behangen, gang schilderen en behangen, buitenmuren en dakgoot te schilderen, behangen appartement, oversteek van huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in West-Vlaanderen:

zaterdag 20 mei 2017

Buitenmuren en dakgoot te schilderen

Ramen goed afplakken - schilderen wit of gebroken wit.
woensdag 17 mei 2017

Goot schilderen

Goot schilderen.
zaterdag 13 mei 2017

Peinture d'un appartement neuf et non meublé

Nous souhaitons un devis pour la pose d'une fibre et peinture en deux couches d'un appartement neuf et non meublé de 78 m² . Il y aura lieu également de peindre les portes et chambranles.
woensdag 3 mei 2017

Schilderen van hoek van muur na kleine waterschade

Na kleine waterschade van de badkamer is de verf in de hoek losgekomen en verpulverd van de muur. Deze zou hersteld moeten worden.
dinsdag 25 april 2017

Repeindre un mur

Je veux refaire le peinture pour coucher des traces d'humidité apparue dans l'appartement suite aux travaux fait dans un immeuble à coté.
dinsdag 4 april 2017

Schilderen van living en slaapkamer en vocht behandelen

Betreft de living : er zal in de drie hoeken het behanpapier moeten verwijderen,daar er wat vocht is dit herstellen,daarna terugbehangen en de living schilderen alsook het plafond. De slaapkamer schilderen alsook het plafond. Eerst vocht behandelen door de vakman.
maandag 3 april 2017

Schilderen van binnendeuren

Ik zoek een vakman voor het schilderen van 8 binnendeuren. Deurkasten zijn blank MDF of Hout, deurpanelen zijn voorzien van grondlaag. De kamers waarin de deuren geplaatst zijn, zijn behangen of geschilderd, dus afboording is noodzakelijk.
dinsdag 28 maart 2017

Slaapkamer behangen en schilderen

Behangen van slaapkamer + leefruimte + binnendeuren verven.
zaterdag 25 maart 2017

Behangen en lijm van traptapijt verwijderen

Lijmresten van een traptapijt verwijderen. Eventueel helpen bij het behangen van een kamer (papier aftrekken, een kast verplaatsen en nieuw papier behangen). Ik ben bereid om te helpen en zo iets bij te leren.
donderdag 16 maart 2017

Gang behangen/schilderen

De gang moet opnieuw behangen worden (langs een trap en +- 15m2) en een muur moet opnieuw geschilderd worden na waterschade (+- 15 m2)
maandag 13 maart 2017

Dakgoten schilderen

Schilderen van dakgoten. Eerst ter plaatse komen kijken want ben niet zeker dat alle dakgoten moeten herschilderd worden.
donderdag 9 maart 2017

Schilderwerken

Ik zoek een schilder voor volgende werken : verven van twee deuren en twee maal drie muren.
vrijdag 3 maart 2017

Wit schilderen appartement

Ik zoek een klusjesman die in een paar dagen een appartement wit wilt schilderen (binnenkant)
maandag 20 februari 2017

Behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer

Behangen met vliespapier en daarna schilderen van woonkamer , duplex , slaapkamer , keuken , inkomhal en wc.
zondag 12 februari 2017

Façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort

Façade opkuisen en schilderen van buitenkant villa in Nieuwpoort. Is dringend daarna aanleg tuin.
zondag 5 februari 2017

Opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen

Het betreft het afschuren of zandstralen en herschilderen of vernissen van een geschilderde trap en bijhorende traphal en overloop. De trap telt tweemaal 16 treden en een leuning met spijlen. De traphal telt 4 deuren.
woensdag 23 november 2016

Schilderwerk plafond

Schilderwerk aan plafond living appartement. Enkel plafond , 8m40 op 3m50.
maandag 14 november 2016

Schilderwerken

Ik verhuur een woning momenteel Roeselare. De huurders zijn eruit gegaan en intussen zitten er nieuwe huurders in. Jammer genoeg is er toch wat schade aan de schilderwerken. Ik heb zoveel mogelijk foto's getrokken zodat jullie een beeld krijgen over wat er moet gebeuren. De nieuwe huurders zitten er nu in en ik wil ze niet echt lastig vallen met problemen van de vorige huurders vandaar dit mailtje. De foto's van de trap horen allemaal bijeen. Ik had graag een offerte aangevraagd voor het schilderen van de trap, de muur onder de trap en de porte-fenêtre. Zou het mogelijk zijn om een offerte op te stellen per rubriek zodat we weten waar we aan toe zijn. Ik heb zoveel mogelijk foto's gemaakt zodat je zicht hebt op de omvang van de trap, muur onder trap en venster.
dinsdag 8 november 2016

Schilderen gevel en ramen

Schilderen gevel en ramen voor de opening van een handelszaak begin januari 2017.
dinsdag 18 oktober 2016

Schilderen verschillende kamers

Interieur schilderen van vissershuisje aan de kust : zolder, badkamer, living met open keuken, slaapkamer.
maandag 3 oktober 2016

Schilderen en behangen

Ik wil mijn living laten behangen, schouw en plafond schilderen, 1 deur en namaakhouten balkjes aan plafond verdonkeren met matte vernis. Gang volledig wit schilderen en 7 deuren verdonkeren met matte vernis.
dinsdag 13 september 2016

Behangen nieuwbouwwoning

Behangen van een nieuwbouwwoning. Inkom,wc,leefruimte, keuken, gang beneden, traphal,gang boven en drie slaapkamers.
vrijdag 9 september 2016

Renoveren houten trap en balken

Graag ontvingen wij een offerte om onze houten trap + leuning en balken aan het plafond verf/olievrij te krijgen om ze zo terug in hun natuurlijke oorsprong te krijgen. Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 9 augustus 2016

Schilderen muren en ramen

4 stadsramen , een gang en trap en boven slaapkamer schilderen; (stadhuis) niet al te grote woning
zondag 31 juli 2016

Schilderen nieuwbouwwoning

Opdracht bestaat uit het volledige schilderen van een nieuwbouwwoning, opgeleverd in juli 2016. Deel I: Schilderen van 8 deuren met omlijsting, zolderluik en omlijsting ramen. Timing: september - oktober 2016 Deel II: schilderen van plafonds en muren schatting van te schilderen oppervlakte: plafonds: 90 m² muren: 150 m² vlies te plakken in living en inkom (ca. 40 m²) Timing: uit te voeren na +/- 12 maanden uitdroogperiode van het huis; dus september - oktober 2017

Partners

Partners van Casius