Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder / behanger uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een schilder / behanger of meerdere schilders / behangers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders / behangers uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in West-Vlaanderen.


Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder / behanger in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders / behangers voor: schilderen van gevel appartementsgebouw, kaleien van gevel, schilderen en behangen, living en slaapkamer schilderen, schilderen van flat, schilderen van keuken, gang en kelder, benedenverdieping volledig schilderen, schilderen van ramen, gietijzeren radiatoren ophalen, zandstralen, lakken en terugplaatsen, schilderen van woonkamer, bezetten en schilderen na waterschade, muren en plafond living en salon schilderen, bezet en schilderwerken in woning na vochtschade, trap herschilderen, schilderen van verschillende ruimtes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder / behanger uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in West-Vlaanderen:

vrijdag 16 juni 2017

Gietijzeren radiatoren ophalen, zandstralen, lakken en terugplaatsen

Ik heb 3 grote, zware oude gietijzeren radiatoren die ik wens te vernieuwen 1) h x b x d: 55,200,15 2)92,70,23 3)90,105,22 Graag komen ophalen, zandstralen en lakken en terugbrengen.
donderdag 8 juni 2017

Schilderen van flat

Interieur laten schilderen van een flat: 88 m² oppervlakte en 140 m² muren, geen deuren, eventueel met vlies. Alles moet worden afgedekt vooraleer te schilderen.
vrijdag 2 juni 2017

Garagepoort herschilderen

Bij het aanleggen van een oprit bij de buren is er bij mij schade ontstaan aan mijn garagepoort door opspattend vocht. Oorzaak is inbranding van spatten door de zon. Bijgevoegde foto's zijn niet echt duidelijk Poort Beldoor bestaande uit 4 aluminium panelen met horizontale rainures totaal oppervlak 231 x 211 Ral de poort ter plaatse geschilder of wordt die verwijderd? Kan dat hersteld in 1 dag anders geen afsluiting tijdens de dag en nacht
donderdag 1 juni 2017

Benedenverdieping volledig schilderen

Volledige benedenverdieping schilderen tegen 19 juni. Dringend! Enkel de muren hoeven geverfd te worden
dinsdag 30 mei 2017

Ramen in Merbau schilderen

Ik wil mijn ramen buiten en binnen laten herschilderen.
zaterdag 20 mei 2017

Buitenmuren en dakgoot te schilderen

Ramen goed afplakken - schilderen wit of gebroken wit.
woensdag 17 mei 2017

Goot schilderen

Goot schilderen.
zaterdag 13 mei 2017

Peinture d'un appartement neuf et non meublé

Nous souhaitons un devis pour la pose d'une fibre et peinture en deux couches d'un appartement neuf et non meublé de 78 m² . Il y aura lieu également de peindre les portes et chambranles.
woensdag 3 mei 2017

Schilderen van hoek van muur na kleine waterschade

Na kleine waterschade van de badkamer is de verf in de hoek losgekomen en verpulverd van de muur. Deze zou hersteld moeten worden.
dinsdag 25 april 2017

Repeindre un mur

Je veux refaire le peinture pour coucher des traces d'humidité apparue dans l'appartement suite aux travaux fait dans un immeuble à coté.
dinsdag 4 april 2017

Schilderen van living en slaapkamer en vocht behandelen

Betreft de living : er zal in de drie hoeken het behanpapier moeten verwijderen,daar er wat vocht is dit herstellen,daarna terugbehangen en de living schilderen alsook het plafond. De slaapkamer schilderen alsook het plafond. Eerst vocht behandelen door de vakman.
maandag 3 april 2017

Schilderen van binnendeuren

Ik zoek een vakman voor het schilderen van 8 binnendeuren. Deurkasten zijn blank MDF of Hout, deurpanelen zijn voorzien van grondlaag. De kamers waarin de deuren geplaatst zijn, zijn behangen of geschilderd, dus afboording is noodzakelijk.
dinsdag 28 maart 2017

Slaapkamer behangen en schilderen

Behangen van slaapkamer + leefruimte + binnendeuren verven.
zaterdag 25 maart 2017

Behangen en lijm van traptapijt verwijderen

Lijmresten van een traptapijt verwijderen. Eventueel helpen bij het behangen van een kamer (papier aftrekken, een kast verplaatsen en nieuw papier behangen). Ik ben bereid om te helpen en zo iets bij te leren.
donderdag 16 maart 2017

Gang behangen/schilderen

De gang moet opnieuw behangen worden (langs een trap en +- 15m2) en een muur moet opnieuw geschilderd worden na waterschade (+- 15 m2)
maandag 13 maart 2017

Dakgoten schilderen

Schilderen van dakgoten. Eerst ter plaatse komen kijken want ben niet zeker dat alle dakgoten moeten herschilderd worden.
donderdag 9 maart 2017

Schilderwerken

Ik zoek een schilder voor volgende werken : verven van twee deuren en twee maal drie muren.
vrijdag 3 maart 2017

Wit schilderen appartement

Ik zoek een klusjesman die in een paar dagen een appartement wit wilt schilderen (binnenkant)
maandag 20 februari 2017

Behang en schilderwerken van woon, slaap en eetkamer

Behangen met vliespapier en daarna schilderen van woonkamer , duplex , slaapkamer , keuken , inkomhal en wc.
zondag 12 februari 2017

Façade opkuisen en schilderen van villa in Nieuwpoort

Façade opkuisen en schilderen van buitenkant villa in Nieuwpoort. Is dringend daarna aanleg tuin.
zondag 5 februari 2017

Opfrissen traphal :afschuren, vernissen of herschilderen

Het betreft het afschuren of zandstralen en herschilderen of vernissen van een geschilderde trap en bijhorende traphal en overloop. De trap telt tweemaal 16 treden en een leuning met spijlen. De traphal telt 4 deuren.
woensdag 23 november 2016

Schilderwerk plafond

Schilderwerk aan plafond living appartement. Enkel plafond , 8m40 op 3m50.
maandag 14 november 2016

Schilderwerken

Ik verhuur een woning momenteel Roeselare. De huurders zijn eruit gegaan en intussen zitten er nieuwe huurders in. Jammer genoeg is er toch wat schade aan de schilderwerken. Ik heb zoveel mogelijk foto's getrokken zodat jullie een beeld krijgen over wat er moet gebeuren. De nieuwe huurders zitten er nu in en ik wil ze niet echt lastig vallen met problemen van de vorige huurders vandaar dit mailtje. De foto's van de trap horen allemaal bijeen. Ik had graag een offerte aangevraagd voor het schilderen van de trap, de muur onder de trap en de porte-fenêtre. Zou het mogelijk zijn om een offerte op te stellen per rubriek zodat we weten waar we aan toe zijn. Ik heb zoveel mogelijk foto's gemaakt zodat je zicht hebt op de omvang van de trap, muur onder trap en venster.
dinsdag 8 november 2016

Schilderen gevel en ramen

Schilderen gevel en ramen voor de opening van een handelszaak begin januari 2017.
dinsdag 18 oktober 2016

Schilderen verschillende kamers

Interieur schilderen van vissershuisje aan de kust : zolder, badkamer, living met open keuken, slaapkamer.

Partners

Partners van Casius