Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een schilder / behanger uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende schilders / behangers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere schilders / behangers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers.
23 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schilder / behanger voor behang- en schilderwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schilder / behanger in West-Vlaanderen:

zondag 10 februari 2019

Diverse binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen muren slaapkamers en ook een plafond in een slaapkamer. Hiernaast gaten opstoppen en schilderwerken in de berging. Ook schilderen of behangen in nachthal. Hiernaast ook nog in keldergang en de muren van de garage te schilderen.
zondag 10 februari 2019

Schilderen woonkamer & keuken

Herschilderen woonkamer en keuken, muren ± 50 m², plafond ± 50 m², herbehangen schouw ± 6 m²
dinsdag 22 januari 2019

Zandstralen van keukenkasten

Keuken in de huurwoning. Betreft een eiken keuken die geverfd is maar waarvan de verf loskomt aan de handgrepen en op het keukenblad. Opnieuw verven vinden we niet duurzaam vandaar misschien de mogelijk om het te zandstralen en een nieuwe spatwand te plaatsen. Graag hadden we een duurzame en budgetvriendelijke oplossing.
maandag 14 januari 2019

Schilderen van gevel appartementsgebouw

Het betreft een appartementsgebouw van 6 verdiepingen - 6 m gevelbreedte. Aan de gelijkvloerse verdieping en aan de penthouse op de 6e verdieping is er weinig tot niets te schilderen. Dus gaat het over verdiepingen 1 t/m 5. De ramen zijn in PVC en moeten niet geschilderd worden. Er is weinig herstelwerk aan de gevel (de barsten die er waren werden reeds behandeld).
donderdag 8 november 2018

Gevels verven van appartemensgebouwen

Gevel van 4 middelgrote appartementsgebouwen herschilderen in wit, na eerst grondig te reinigen. Appartementsgebouw van 5 verdiepingen.
maandag 5 november 2018

Herlakken van een garagepoort

Graag herlakken van onze aluminium garagepoort in RAL 7032. Afmeting poort is 3,80 x 2,11 meter en 2 staanders naast de poort van 10 cm breed.
donderdag 28 juni 2018

Gietijzeren radiatoren zandstralen en lakken

5 radiatoren van gemiddelde grootte van gelijkvloers en eerste verdieping afhalen en zandstralen en lakken.
maandag 25 juni 2018

Kelder herschilderen

We zouden graag onze kelder laten herschilderen na waterschade door breuk ad hoofdwaterkraan, de kelder stond volledig onderwater het frituurvet van twee friteuses gemengd met het water! Waardoor we met plekken zitten. Er is al een firma langs geweest om het geheel te reinigen . Afmetingen kelder : L 4. 10 Br 2. 80 en H 1. 75 met houten trap die ook vuil en vettig is.
donderdag 7 juni 2018

Buitenmuur schilderen

Een buitenmuur die onlangs gedeeltelijk werd herpleisterd (lengte 10-15 meter en hoogte een goeie 2 meter) schilderen.
dinsdag 15 mei 2018

Schilderen en behangen van zoldermuur

Ik heb waterschade opgelopen aan een muur op mijn zolderkamer. Schilderen en behangen van de muur.