Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plamuren en schilderen plafond:

Plamuren en schilderen plafond

Waterschade aan plafond in de living. Men moet dit plamuren en herschilderen. Het gaat om 40 m².
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Brugge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plamuren en schilderen plafond uit heel België:

Nieuwbouw appartement schilderen

Oppervlakte 413,27 m² plafonds en muren - afplakken, ... - schuren van muren en plafonds - aanbrengen van primer laag - alles afkitten - plamuren van gaatjes:barstjes - eindlaag aanbrengen Gaat om volgende ruimtes: èèn grote leefruimte, de keuken, twee slaapkamers, berging, wc, badkamer, inkom en gang.

Woning laten schilderen en plamuren

Ik wil mijn woning laten schilderen (verkoopsklaar maken). Open bebouwing met beneden-, bovenverdieping en zolder. Bestaande uit 3 slpk, toilet, inkom, eetkamer, living, berging, kelder, keuken. Alle muren en deuren (ongeveer 10) en sommige plafonds moeten geschilderd worden. De keuken dient verder afgewerkt te worden. (Pleisterwerk, wandtegels plaatsen, muren en plafond schilderen). Woning is : 210 m² met zolderverdieping erin van 70 m².

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : Schilderen luiken, Open plafond en muur (aangezien er lichte vocht is, van vroeger lek) plamuren en schilderen, Herstellen douchekop, Herstellen toilet, Nieuwe badkamerdeur plaatsen

Binnenmuur opnieuw plamuren en schilderen

Door een lek in het dak is er schade ontstaan aan de schuine binnenmuur van mijn studio. Een scheur van ca 150 cm, afgeblakerde verf en schade aan de hoek van het plafond zijn het resultaat van de schade. Men moet de beschadigde oppervlakte van zo een 10 m² opnieuw bezetten en schilderen.

Vochtige plekken opnieuw plamuren en schilderen

We hebben ongeveer 2,5 m² vochtige plek op een scheidingsmuur door een probleem in de badkamer van de buren. Die moet dus opnieuw geplammuurd en geverfd worden. (De verf hebben we al.. Was recent geschilderd in wit)

Keuken plamuren en schilderen

Ik wil de keuken van een cliënt van ons, de muren laten beschilderen en plamuren. Gaat om een keuken van 3,5m². 4 m lang en 2,5 breed.

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)

Schilderen living en keuken

Ik wil mijn living en keuken laten schilderen in het wit (110 m² muren plamuren en schilderen en 70 m² plafonds alleen schilderen + een deur ook in het wit schilderen). Ik wil ook twee muren laten behangen ( 8 m² en 4m² ). Tapisserie 30juin -22 juillet