Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plamuren en schilderen plafond:

Plamuren en schilderen plafond

Waterschade aan plafond in de living. Men moet dit plamuren en herschilderen. Het gaat om 40 m².
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Brugge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plamuren en schilderen plafond uit heel België:

Vochtige plekken opnieuw plamuren en schilderen

We hebben ongeveer 2,5 m² vochtige plek op een scheidingsmuur door een probleem in de badkamer van de buren. Die moet dus opnieuw geplammuurd en geverfd worden. (De verf hebben we al.. Was recent geschilderd in wit)

Keuken plamuren en schilderen

Ik wil de keuken van een cliënt van ons, de muren laten beschilderen en plamuren. Gaat om een keuken van 3,5m². 4 m lang en 2,5 breed.

Schilderwerken nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement van 88 vierkante meter met vloerverwarming en grote ramen tot op de grond offerte gevraagd voor 1 ) schuren ,plamuren en primeren van muren en plafonds van het hele appartement(2 slaapkamers,badkamer,aparte wc en living/keuken/hal) en schilderen van deuren en kaders ( 6) 2) schuren,plamuren,primeren en schilderen van living/hal/keuken ( 1 ruimte)

Schilderen living en keuken

Ik wil mijn living en keuken laten schilderen in het wit (110 m² muren plamuren en schilderen en 70 m² plafonds alleen schilderen + een deur ook in het wit schilderen). Ik wil ook twee muren laten behangen ( 8 m² en 4m² ). Tapisserie 30juin -22 juillet

Schilderen van hall en trapzaal

Gedeeltelijk plamuren, schuren en schilderen van een hall en trapzaal van een bel-etage rijwoning. Het zijn twee verdiepingen en inkomhal.

Klussen in huis uitvoeren

Men moet een waskot plamuren, herstellen en schilderen. Voordeur voegsel herstellen. Balk opschuren. Nog enkele andere werkjes.

Muren plamuren en opschuren

Wij willen zowel de living als 3 slaapkamers mooi recht laten schuren om deze nadien zelf te schilderen. Ongeveer 20 a 25 m².

Schilderen traphal

Ik zou traphal willen laten schilderen. Daarnaast moeten in het appartement wat kleinere zaken bijgewerkt worden: schilderwerken wat opfrissen, kleine scheurtjes opnieuw opvullen + schilderen, gaten plamuren + opnieuw schilderen, ...