Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen radiatoren in gietijzer:

Schilderen radiatoren in gietijzer

Wij zouden graag de bestaande oude radiatoren laten herschilderen/spuiten of zandstralen in het wit. In totaal gaat het over 6 radiatoren uit gietijzer.
Offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerken uit Roeselare (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen radiatoren in gietijzer uit heel België:

Woning renoveren

Drie opdrachten: - Vloerwarming aanleggen in woonkamer ca. 28 m² en bestaande 2 radiatoren verwijderen. - Tegels aanleggen in toilet ca 10 m². Keuze en aanschaf tegels in overleg. - 6 deuren en deurposten schilderen, verf en materiaal al aanwezig.

Renovatie uitvoeren na brand

Het gaat om plakwerk van een muur en plafond, nieuw raam plaatsen, plaatsen van een nieuwe keuken, 2 nieuwe radiatoren en schilderen van een beneden verdieping en nazicht elektrische installatie.

Radiatoren verven

Ik wil radiatoren (6) laten schilderen (spuiten) in mijn appartement

Gietijzeren radiatoren schilderen

Het verven van een gietijzeren radiator van 90 cm x 97 cm.

Radiatoren verven

Schilderen van 24 radiatoren in verschillende apaprtementen in 1 gebouw;

Radiatoren verven of spuiten

Ik wil een paar radiatoren laten spuiten of schilderen in mijn appartement. De radiatoren kunnen niet afgekoppeld worden. 1 radiator is dringend.

Complete renovatie appartement 85 m²

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 85 m² : Ruwbouw werken. Uitbreken muur tussen  keuken en living Uitbreken tegels en vloer in WC, badkamer, inkomgang uitbreken linoleum vloer in living en slaapkamers leggen. Plaatsen schuifraam tussen living en terras. Elektriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren plaatsen. Verbeteren loodgieterij waar nodig . Nieuwe bepleistering - stuccen van het appartement. Nieuwe vloer leggen in gans het appartement ( laminaat  en  tegel  )  Nieuwe badkamer nieuwe WC. Nieuwe keuken plaatsen. Schilderen van het appartement inclusief schilderen deuren. Plaatsen van een branddeur. Diverse ( keuring, enz...

Plaatsen van systeemplafond en schilderwerken

Blaatsen van systeemplafond 36. 5 m² met verlichting bijwerken en schilderen van muren Omkasten en schilderen van radiatoren in MDF Plaatsen van plaat tegen muur na wegnemen van muurkast