Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Schilderen binnen in het huis

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Kunnen de muren en het plafond een nieuwe laag verf gebruiken?
Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes op maat.

De beste schilder voor jouw schilderwerken!

Tijd om je interieur een frisse, nieuwe uitstraling te geven? Binnenschilderwerk omvat zowat alles wat je in de woning kan schilderen. Van muren over kasten tot de profielen van de ramen, het hoort er allemaal bij. In ruimtes die meer onderheven zijn aan vocht, zoals de badkamer, kies je best voor een waterbestendige verf. Zo bespaar je je in de toekomst een hoop ellende. Beroep doen op een schilder kost meer dan zelf een verfborstel in de hand nemen, maar je bent wel zeker van een mooi resultaat.

Wat is de prijs van binnenschilderwerken?

Type schilderwerk Richtprijs
Deur € 55 - € 95 per deur
Muur € 20 - € 25 per m²
Plafond € 15 - € 20 per m²
Ramen € 15 - € 25 per raam
Trap € 20 - € 25 per trede

Zeer goede samenwerking en direct een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij.

Eddy van Peteghem

Vergelijk meerdere offertes voor schilderwerken

Recente opdrachten

zaterdag 16 januari 2021

Schilderen plafond

Na waterschade dient plafond van living in appartement op 13de verdieping opnieuw geschilderd te worden (wit) - oppervlakte (ongeveer): 4,25 m x 7,30 m. De werken kunnen starten eenmaal het plafond is aangepakt.


Behang- en schilderwerken
vrijdag 15 januari 2021

Binnenschrijnwerk schilderen

Beukentrap die nu in het licht bruin staat veranderen van kleur--> wit. Er moeten een 15 tal treden geschilderd worden + Balustrade moet ook aangepakt worden.


Behang- en schilderwerken
donderdag 14 januari 2021

Gedeeltelijke renovatie

- Nieuwe vloer leggen (de oppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 24,43 vierkante meter, de materiaalsoort zou ik graag bespreken met de vakman) - Schilderen (de volledige slaapkamer moet geschilderd worden, de slaapkamer is ook 24.43vierkante meter) - Herstel/plaatsen van (nieuwe) water boiler in de keuken. (Het merk van de boiler is Daderop..?)


Renovatie
Offertes aanvragen