Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Schilderen binnen in het huis

Ramen schilderen

Ramen schilderen

Profielen van je ramen laten schilderen?
Informatie, prijzen en offertes vind je hier.

Raamprofielen laten schilderen?

Als de verflaag van jouw ramen zijn glans wat heeft verloren, kan je deze een nieuw laagje verf geven. Dit is een pak goedkoper dan de profielen helemaal te vervangen. Bij het verven van de profielen houd je vooral rekening houden met het materiaal waaruit deze zijn opgebouwd. Dat materiaal bepaalt welk type verf je nodig hebt. Hout, aluminium en pvc zijn met voorsprong de drie populairste materialen.

Wat is de prijs voor het schilderen van ramen?

De afmetingen van de ramen hebben de grootste impact op de prijs van het schilderwerk. Op de tweede plaats staat het aantal lagen. Op voorhand is het moeilijk te bepalen welke voorbereiding nodig is. Opschuren en voorlakken zijn niet altijd nodig. Een schilder laten langskomen voor hij of zij een offerte opstelt lost die problemen op.

Als je een schilder de hele klus laat uitvoeren mag je rekenen op € 15 à € 25 per raam.

Recente schilderopdrachten

zaterdag 16 januari 2021

Schilderen plafond

Na waterschade dient plafond van living in appartement op 13de verdieping opnieuw geschilderd te worden (wit) - oppervlakte (ongeveer): 4,25 m x 7,30 m. De werken kunnen starten eenmaal het plafond is aangepakt.


Behang- en schilderwerken
vrijdag 15 januari 2021

Binnenschrijnwerk schilderen

Beukentrap die nu in het licht bruin staat veranderen van kleur--> wit. Er moeten een 15 tal treden geschilderd worden + Balustrade moet ook aangepakt worden.


Behang- en schilderwerken
donderdag 14 januari 2021

Traphal bepleisteren / schilderen / afwerken

De gang en traphal moeten worden bepleisterd en geschilderd. Beneden en eerste verdiep tot aan de deur van de zolderkamer. De totaaloppervlakte die behandeld moet worden heb ik niet echt een idee van, ik dat dit later gerust doorsturen naar de vakman.


Behang- en schilderwerken

Vraag gratis offertes aan

Offertes aanvragen