Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schrijnwerk Maaseik

Blokhut plaatsen - Schrijnwerk - Maaseik

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een Tuinhuis Cambridge 505 x 295 cm + extensie laten plaatsen. Ook voorzien we een extra achterwand voor de extensie. Ook dient er een betonnen fundering voorzien te worden. Dakgoten en vloeren plaatsen we zelf, ook de verfwerken doen we zelf. https://www.makroshop.be/nl/rm_1387360/tuinhuis-cambridge-505-x-295-cm-extensie#pdp-specification


Timmerman Maaseik

Offertes schrijnwerk in Maaseik aanvragen

Recente aanvragen uit Maaseik

maandag 10 mei 2021

Keukenblad vernieuwen en uitbreiden met tafel

Bestaande keuken: Bovenblad vernieuwen en tafel eraan plaatsen. Materiaal nog niet gekozen... Materiaal momenteel is beschadigd dus moet vervangen worden.


Timmerwerken Maaseik
donderdag 16 januari 2020

Deuren op maat maken

Ik zou graag binnendeuren op maat willen laten maken in een gerenoveerde woning. Drie maal doordraaiende deuren met verstevigde veerscharnieren en verbrede kassementen in verband met muurdikte, de maten van deze deuren zijn alle drie afwijkend van de normale maat van deur. Twee maal enkeldraaiende deuren voor berghok en toillet, deze maten zijn standaard.


Timmerwerken Kinrooi
zondag 01 september 2019

Omkastingen maken

Er zou een omkasting moeten komen in de woonkamer bij onze schouw en omkastingen bij de buizen van de radiator.


Timmerwerken Maaseik
woensdag 06 september 2017

Herstellen houten plafond van veranda

Houten plafond in veranda is ontzet na kleine druk binnenbrand in schuur, naast veranda.


Timmerwerken Neeroeteren
zondag 13 augustus 2017

Timmerwerk van binnenkant veranda afwerken

De veranda moet worden omgebouwd tot extra leefruimte. Buitenzijde is reeds betimmerd. Binnenzijde moet worden betimmerd en afgewerkt. (schrootjes of gyproc al naar gelang de beste oplossing). Binnenzijde is beplakt met isolatie.


Timmerwerken Maaseik
vrijdag 24 maart 2017

Plaatsen van binnendeuren

Vijf binnendeuren te plaatsen. Deuren en afkastingen zijn al aangekocht en ter plaatse op adres.


Timmerwerken Neeroeteren
vrijdag 07 augustus 2015

Meubel voor kapsalon

Ik wil graag 3 kaptafels voor in het kapsalon, dit zijnde een blok bestaand uit massief grenen, of andere ruwere onbewerkte houtsoort. Hierin moet ook een spiegel komen. Ook nog een lange kast voor achter de wastafel , een toog, en producten kast. Dit alles in de zelfde houtsoort. Corecte afmetingen heb ik nog niet( wacht op het grondplan) maar geschat kaptafels: breed+-150 cm , hoogte 200 à 250 cm. toog:breed +-150 cm hoogte 120 à 150 cm. producten kast: breed +- 100 cm hoogte 200 à 250 cm. kast achter wastafel: breed:300-400cm hoogte +- 100cm. Opening van de zaak zou voorzien zijn 1e of 2 de week van oktober 2015.


Timmerwerken Bree
woensdag 05 november 2014

Salon maken en installeren in stacaravan

Graag hadden wij een salon(zithoek) geïnstalleerd in een stacaravan op camping Heerenlaak in Aldeneyck Maaseik. Oorspronkelijke salon niet meer in de caravan aanwezig.Zitbank maken op maat.


Timmerwerken Neeroeteren
donderdag 01 mei 2014

Aftimmeren onderrand stacaravan

Onze stacaravan bevind zich in Neeroeteren. Wij zouden graag prijs weten voor het mooi aftimmeren van de onderrand van de caravan (met verluchtingsroosters, enz. )


Timmerwerken Opoeteren
maandag 21 oktober 2013

Plaatsen deuren in labo

We hebben door een aannemer een ruimte (+/- 5 m²) laten metsen. Hierin zijn openingen voorzien voor 2 deuren. Deze deuren zouden we graag geplaatst zien (1 gerecupereerde deur en 1 die ook nog gemaakt zou moeten worden) en er zou ook nog gevoegd moeten worden. Ook nog plaatsing van een raam. Eigenlijk geen grote werken, maar het zou wel zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden. Adresgegevens bij afspraak


Timmerwerken Kessenich
donderdag 03 januari 2013

Binnendeuren

graag 2 binnendeuren met eventueel gmas


Timmerwerken Bree
Offertes schrijnwerk aanvragen