Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne trap met leuning Leuven

Vervangen betonnen trap door andere (houten - metalen) trap - Trap plaatsen - Leuven

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vervangen betonnen trap door andere (houten - metalen) trap

Ik zoek een trappenmaker die een bestaande betonnen trap kan verwijderen en deze kan vervangen door een nieuwe houten wentel- of spiraaltrap. en dit voor 2 verdiepingen te overbruggen in een "bel-etage" woning. Er dient wel rekening mee gehouden te worden dat er nadien een traplift op geplaatst kan worden.


Timmerman Kessel-Lo

Offertes trap plaatsen in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

dinsdag 19 september 2023

Branddeuren te plaatsen

Houten deuren vervangen met branddeuren


Timmerwerken Leuven
vrijdag 11 augustus 2023

Dressings

Wij hebben een gebrek aan kasten in de keuken. Er is een zwevend element geplaatst waaronder geen kasten gemaakt zijn. Hieronder willen we graag kasten zetten zodat we wat meer bergruimte hebben.


Timmerwerken Everberg
woensdag 19 juli 2023

Plaatsen brandwerende deur en omlijsting vervangen

Oude deur wegnemen en nieuwe brandwerende deur plaatsen, alsook een brandwerende deuromlijsting. Attest voor de brandweer is noodzakelijk


Timmerwerken Leuven
donderdag 27 april 2023

Trapgat maken

Wij gaan onze zolder renoveren en zouden zelf graag een nieuwe trap plaatsen. Om dit te doen moet er een nieuw trapgat geplaatst worden. Dit zouden we graag laten doen, de trap plaatsen we zelf.


Timmerwerken Kessel-Lo
zaterdag 18 maart 2023

Dressings

Wij wensen een tv kast van 300cmm breed, 45 cm diep en 45-60cm hoog. Liefst in spaanplaat met laminaat in zwart/goud In het midden ruimte van 180x31 ruimte voor een sfeerhaard. Links en rechts ruimte 2 legplanken met deuren. Deze ruimte dient voor enerzijds om een versterker in te zetten en anderzijds om een telenetdecoder in te plaatsen. In welke stijl heb je interesse?: modern In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: Ik weet het nog niet, graag advies op maat Welke kasten / meubels wil je laten maken?: tv-meubel Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Linden
dinsdag 14 maart 2023

Brandwerende deur plaatsen

houten voordeur van kot veranderen met een REI30 deur , deurblad 78cm hoogte opening 187m


Timmerwerken Leuven
woensdag 08 maart 2023

Draairichting badkamerdeur wijzigen

De badkamerdeur draait momenteel naar binnen, in de badkamer dus. Dit willen we wijzigen in een deur die naar buiten toe draait.


Timmerwerken Kessel-Lo
dinsdag 07 maart 2023

Houtrot reparatie

Ik zoek een vakman om een houten steunbalk met houtrot te repareren


Timmerwerken Sint-Joris-Winge
zondag 05 maart 2023

Volière maken

We zijn op zoek naar een vaman voor het maken van een binnen en buiten volière.


Timmerwerken Kessel-Lo
zondag 26 februari 2023

2 brandwerende binnendeuren voor een studentenhuis.

2 binnendeuren plaatsen en de huidige deuren verwijderen en afvoeren. Deze deuren geven uit op de keuken in een studentenwoning en dienen dan ook te voldoen aan de richtlijnen


Timmerwerken Leuven
vrijdag 10 februari 2023

Branddeuren plaatsen

Voor studentenhuis in Leuven. Op advies van de brandweer dienen we een zelfsluitende branddeur te plaatsen ter afsluiting van de keuken. Probleem is echter dat er te weinig plaats is om een 'klassieke' branddeur te plaatsen. Als oplossing zie ik misschien een dubbele deur (scharnier naar links en één naar rechts) ? of werken met (een stukje) vast paneel? Zie ook het plan (betreft dus de afsluiting van de gemeenschappelijk keuken, momenteel is dit gewoon een open doorgang) Daarnaast hebben we ook nog 3 branddeuren nodig voor 3 kamers (gewone RF30)


Timmerwerken Leuven
zaterdag 07 januari 2023

houtrot reparatie

onze achtergevel bestaat voornamelijk uit 3 grote kozijnen in 3 stukken onderverdeeld waarbij het middelste stuk bij 2 een groot draai/kip raam is en bij het 3de deel is het rechterpaneel een deur. dit is allemaal meer dan 20 jaar geleden geplaatst en nu zit er her en der een rotte plek in het hout voornamelijk van onder. nu vroeg ik i mij of het mogelijk en ook nodig is om de volledige onderdorpel van de 3 stukken te vernieuwen.


Timmerwerken Oud-Heverlee
dinsdag 06 december 2022

Branddeuren plaatsen

Brandewerende deuren plaatsen voor studentenhuis, 9 tal.


Timmerwerken Leuven
dinsdag 22 november 2022

Dressing maken

Dressing voor een kleine ruimte in de hoek ban een slaapkamer. 190 cm x 190 cm x 190 cm.


Timmerwerken Kessel-Lo
maandag 21 november 2022

Herstelling onderregels raam houtrot

Wij verbouwen momenteel onze woning. Bij het vervangen van het glas van enkele ramen, kwam men enkele rotte houten onderregels tegen. Deze onderregels (3 stuks in totaal) willen wij dan ook zo snel mogelijk laten herstellen, zodat met hierna het glas verder kan vervangen. Timing is ook een zeer belangrijk aspect hierbij, aangezien het nieuwe glas momenteel al bij ons in de ruimte staat en het dit jaar graag nog laten herstellen.


Timmerwerken Rotselaar
Prijsoffertes vergelijken