Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Zolder renoveren Aarschot

Zolder afwerken - Zolder renoveren - Aarschot

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Zolder afwerken

Ik wil onze zolder en traphal met gyproc laten afwerken en eventueel laminaat leggen ook - geen isolatiewerken. Oppervlakte ong 50 m².


Aannemer Wezemaal

Offertes zolder renoveren in Aarschot aanvragen

Recente aanvragen uit Aarschot

dinsdag 25 april 2023

Dressings

1 vestiairekast inkom 2550Hoogte /breedte 700X600 diepte. Dressing slaapkamer hoogte 2.750 / breedte 2970 X 600 diepte In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Aarschot
vrijdag 13 januari 2023

Branddeur steken

Ik zoek een schrijnwerker die een branddeur 93x206 (binnen) kan plaatsen met attest.


Timmerwerken Rillaar
dinsdag 15 november 2022

Verlagen plafond

Verlaagd plafond om kabels weg te werken. Ik wil het plafond het liefst max 5 cm laten zakken. Het gaat om 3 ruimtes met een totale oppervlakte van 140m² ongeveer. Het is een systeemplafond. En dan optioneel ook nog gyproc plaatsen op een oppervlakte van ongeveer 9m².


Timmerwerken Langdorp
zondag 05 september 2021

Plaatsen van open inloopdressing

Plaatsen van kasten voor een open inloopdressing met U-vorm langs de 3 muren van de kamer van ongeveer 2m x 4m en 3m hoog. De kasten moeten tot het plafond reiken.


Timmerwerken Aarschot
woensdag 19 augustus 2020

Houten tuinhuis herstellen

Ik wil een houten tuinhuis laten herstellen , de deur sluit niet meer en trekt helemaal scheef. Ook de wanden zijn losgekomen en staan al een paar cm open op hoogte van 50cm tot 1 meter.


Timmerwerken Rillaar
donderdag 23 januari 2020

Vervangen/ herstellen houten deurkozijn

Ik wil graag een nieuw deurkozijn indien de huidige niet meer hersteld kan worden. Tevens kan de lade van een keukenkast niet meer worden opengeschoven. Zou deze ook graag willen laten maken.


Timmerwerken Aarschot
vrijdag 06 december 2019

Trapgat maken en trap installeren

Ik zou graag een trapgat laten maken zodat we van de tweede verdieping naar de zolder kunnen gaan. Daarbij zou ik ook graag een nieuwe trap laten installeren.


Timmerwerken Rillaar
maandag 11 november 2019

Plaatsen van 3 grote dakramen

Bestaande langgevelhoeve beschikt over kleine plastieke 'dakraampjes'. Graag zouden wij 3 grote dakramen willen plaatsen, 2 slaapkamer en 1 voor de badkamer. Al dan niet velux.


Timmerwerken Begijnendijk
zondag 12 mei 2019

Buiten luiken ogen of zandstralen

Wij hebben een 22 tal buiten luiken in eik of hardhout . Deze zouden wij willen laten logen of zandstralen zodat zij terug in natuurhout staan .


Timmerwerken Betekom
maandag 25 maart 2019

Trap naar kelder plaatsen

De oorspronkelijke trap werd reeds verwijderd. Hoogte 1,75m , een rechte trap (oorspronkelijk 13 treden) Moeten geen gesloten treden zijn zijn.Staat los van de muur. Trapgat 65cm breed x 170 cm lang.Mag hout, steen of metaal zijn.


Timmerwerken Nieuwrode
zondag 20 mei 2018

Schuifdeur veranda herstellen

Sluiting schuifdeur is stuk , kan eventueel deze vervangen worden door een gewone deur... De afmetingen zijn : 1m50 op 2m


Timmerwerken Aarschot
zondag 18 februari 2018

Zolderluik dichtmaken en nieuw trapgat maken

We willen graag ons oud zolderluik laten dichtmaken. Hiernaast willen we ook een nieuw trapgat laten maken voor de trap die we willen doortrekken.


Timmerwerken Wezemaal
woensdag 24 januari 2018

Mechanisme schuifdeur vervangen

Het hendel mechanisme van onze schuifdeur is stuk , en zal bijgevolg moeten vervangen worden. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.


Timmerwerken Wezemaal
vrijdag 01 december 2017

Herstelling mechanisme geblokkeerd raam

Een van onze draai-kiepramen is in gesloten stand geblokkeerd (hendel draait ook 360° zonder dat het beslag beweegt). Ramen werden 10 jaar geleden geplaatst en die firma in nu failliet.


Timmerwerken Baal
dinsdag 07 februari 2017

Binnendeuren plaatsen

Betreft schilder deuren plaatsen: Aantal stuks 6 schilder deuren plaatsen (4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 naar zoldertrap). Cassementen zijn buitenmaten.


Timmerwerken Langdorp
Offertes zolder renoveren