Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Zolder renoveren Mol

Afwerking zolder met gyprocplaten - Zolder renoveren - Mol

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Afwerking zolder met gyprocplaten

Ik zou graag onze zolder van onze nieuwbouw inkleden met ingebouwde kasten en Gyprocplaten + afwerking. Op de zolder staat ook de ketel en het ventilatiesysteem deze zouden mooi in een kast opgebergt moeten worden zodat we er wel ook nog aankunnen als we aan het systeem moeten komen. Met ingebouwde kasten bedoel ik groote en kleine kasten aan de zijkanten waar het dak dus naar boven gaat. Eventueel ook groote kasten aan de muur waar de ketel staat.


Aannemer Leopoldsburg

Offertes zolder renoveren in Mol aanvragen

Recente aanvragen uit Mol

donderdag 07 september 2023

Dressings

Het betreft een kast rond droger en wasmachine, met kleine bergruimte In welke stijl heb je interesse?: klassiek In welk materiaal wil je de kasten / meubels laten maken?: Ik weet het nog niet, graag advies op maat Welke kasten / meubels wil je laten maken?: andere Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Mol
donderdag 07 september 2023

Dressings

De osb platen,in mijn badkamer zijn doorgezakt door waterschade en zouden dus vervangen moeten worden. Momenteel ligt er kurk op de platen, weet nog niet wat er na de reparatie zal komen In welke stijl heb je interesse?: klassiek Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Mol
donderdag 31 augustus 2023

Verschillende kozijnen zijn rot

Ik zoek een vakman die deze ramen nog zou kunnen herstellen...


Timmerwerken Balen
dinsdag 22 augustus 2023

Reparatie of vervanging gescheurd spanplafond

Reparatie of vervanging gescheurd spanplafond in living.


Timmerwerken Mol
zondag 23 juli 2023

Trapgat maken houten vloer + plaatsen trap

Vaste trap plaatsen naar de zolder. Volgende maten/info: De draagbalken van de zolder liggen in de breedterichting van het huis. Het gat zelf wordt in de lengterichting van het huis gemaakt. Er zullen voor een gat van om en bij de 1800mm (geen idee of dit groot genoeg is) 5 balken moeten doorgezaagd worden. Deze trap gaat vanaf de 1ste verdieping naar de zolder, deze bevind zich rechtstreeks boven de trap van het gelijksvloers. De hoogte van vloer tot vloer is circa 2400mm. De lengte van het onderliggende trapgat is 2400mm, maar er is nog circa 1700mm vloer over in de lengte van de trap die richting zolder gaat. De breedte van het onderliggende trapgat is 81cm.


Timmerwerken Balen
donderdag 22 juni 2023

Branddeur plaatsen

We hebben voor ons scoutslokaal twee branddeuren besteld, deze moeten ikv de brandveiligheid echter geinstalleerd worden door een erkend schrijnwerker. Vandaar dat we naar iemand op zoek zijn die deze deuren kunnen plaatsen. De deuren worden eind volgende week geleverd.


Timmerwerken Mol
vrijdag 21 april 2023

Maken van een dressing

Wij zoeken iemand die een dressing op maat kan maken. Het betreft een ruimte met een oppervlakte van een kleine 6 m² (2,10m x 2,76m). Liefst een gesloten dressing met schuif- of draaideuren.


Timmerwerken Mol
dinsdag 21 februari 2023

Dressing maken

Inloopdressing in een kleine ruimte onder een licht aflopend dak. We hadden graag een vakman gehad die dit kan realiseren.


Timmerwerken Mol
zaterdag 18 februari 2023

Plaatsen van rails voor legplanken

Ik zoek een klusjesman die legplanken kan plaatsen in rails in bergruimte , ongeveer 6 legplanken. Legplanken zijn aanwezig en rails te plaatsen.


Timmerwerken Mol
donderdag 01 september 2022

Twee branddeuren aankopen en plaatsen

Voor in mijn kinderopvang zoek ik iemand dat twee branddeuren kan plaatsen.


Timmerwerken Meerhout
woensdag 24 augustus 2022

Branddeuren plaatsen

3 branddeuren plaatsen in een open gat , geen deuren te verwijderen, RI 30


Timmerwerken Mol
vrijdag 06 mei 2022

Houtrot repareren.

Ik zoek zeer dringend een vakman die houtrot kan verwijderen en herstellen. Het gaat om 2 schuiframen. Aan beide ramen is er houtrot dat moet verwijderd worden en deftig hersteld worden zodat we er niet weer last van krijgen. schuiframen aan beide ramen.


Timmerwerken Olmen
maandag 17 januari 2022

Dressings op maat maken en plaatsen

Kast 1 Hoekdressing: 3 x 4 m en 60 m diep Afgewerkt van vloer tot plafond Open kasten (dus geen deuren) minstens 6 laden met een breedte van +-1m praktische inrichting voor kledij Kast 2 kast op maat in gang breedte 4m en diepte 40 cm in 7 kolommen opgedeeld afgewerkt van deur tot plafond met drukdeuren voorzien van 5 inlegschappen per kolom kast 3 klerenkast op maat breedte 290 cm en diepte 100 cm (zo diep omdat er ook afvoer moet worden weggewerkt) opgedeeld in 5 kolommen met scharnierdeuren afgewerkt van vloer tot plafond 4 lades ingewerkt kast 4 klerenkast op maat breedte 185 cm en diepte 60 cm opgedeeld in 3 kolommen met scharnierdeuren afgewerkt van vloer tot plafond 4 lades ingewerkt


Timmerwerken Olmen
maandag 27 december 2021

Trapgat maken in betonnen welfsels

Er dient een trapgat gemaakt te worden om een vaste houten trap te kunnen. Afmetingen te bespreken met de vakman.


Timmerwerken Dessel
zaterdag 11 december 2021

Dressing op maat te maken

Dressingkasten aan beide kanten van de kamer: breedte 320, hoogte 240, diepte 60. Er is een schuin planfond metende vanaf 150 cm vanaf de inkom. Het laagste punt van de schuine muur meet 80 cm.


Timmerwerken Mol
Offertes zolder renoveren