Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Zolder renoveren Vilvoorde

Afwerken zolder en plaatsen van trap - Zolder renoveren - Vilvoorde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Afwerken zolder en plaatsen van trap

Plaatsen van trap naar zolder. Trapgat is aanwezig, maar dient nog afgewerkt te worden. Daarnaast wensen we onze zolder af te werken: isoleren, gyproc plaatsen en 2 veluxen installeren. De oppervlakte van onze zolder bedraagt ongeveer 35m².


Aannemer Machelen (Vl-Br)

Offertes zolder renoveren in Vilvoorde aanvragen

Recente aanvragen uit Vilvoorde

vrijdag 30 juni 2023

Branddeur elektrisch lokaal Sarpi

We zijn op zoek naar een partner voor het plaatsen van een brandwerende deur voor een elektrisch lokaal te midden van een grondzuiveringsinstallatie = RVS316


Timmerwerken Grimbergen
dinsdag 09 mei 2023

2 x nieuwe branddeuren plaatsen

vervanging van 2 branddeuren RF60 met kozijn.


Timmerwerken Diegem
donderdag 23 februari 2023

Twee buitendeuren veranderen

Ik heb nodig twee buitendeuren veranderen. De voordeur heeft (buitenkant) afmetingen: h 204cm, b 92cm. De achterdeur heeft (buitenkant) afmetingen: h 222cm, b 81cm. Ik wens beide deur in PVC. Achterdeur ik wil simpel zijn, met half raam (dubbel glas naturlijk) en half paneel. Voordeur kan in een stijl van bijgevoegde voorbeeldfoto's zijn. Beide deur in wit kleur.


Timmerwerken Machelen (Vl-Br)
donderdag 26 januari 2023

Plafonds herstellen

Op 2 plaatsen op het plafond is schade door waterinsijpeling.(1 in de woonkamer en 1 in de gang). Vakman gezocht voor herstelling.


Timmerwerken Grimbergen
woensdag 11 januari 2023

Trapgat maken in betonnen vloer

We hebben een trapgat nodig + het dichtmaken van het zolderluik.


Timmerwerken Melsbroek
woensdag 28 december 2022

Dressings onder schuin dak

Ik ben geïnteresseerd in ingebouwde kasten voor zolder met schuin dak. Totale oppervlakte van zolder is 25 m². Moderne stijl, maar er moet ter plekke nog gekeken worden hoe we die best inplannen.


Timmerwerken Merchtem
donderdag 24 maart 2022

Totaalinrichting zolder

Ik ben op zoek naar een vakman om onze zolder kan ontwerpen en inrichten. Doel is om er gastenslaapkamer te maken + kantoor. Vandaag is er al een gastenslaapkamer en bureau maar nu zou er ook parket moeten komen + ingemaakte kasten. Er zijn ook voorzieningen voor water en verwarming die kunnen gebruikt worden. De totaaloppervlakte van de zolder is ongeveer 80m².


Timmerwerken Melsbroek
donderdag 17 maart 2022

Verschillende kasten op maat te maken

Wij willen een slaapkamerkast 2m50/2m20 hoog met een 2 de kast 1m hoog op 2m40 voor truien en t shirts . Alsook een hall kast maar minder diep 45, en mag tot 3m breed hoogte 2m 20 Graag Modern met MDF.


Timmerwerken Vilvoorde
donderdag 03 maart 2022

Oversteek dak afwerken en buitenkast maken

De oversteek van ons plat dak moet aan de onderkant worden afgewerkt. Voor extra ondersteuning, het wegwerken van de afvoer en opbergruimte hadden we graag een weersbestendige buitenkast gehad. Verder zouden we ook graag onze collectoren van water wegwerken achter een kast(deur) in de WC.


Timmerwerken Melsbroek
woensdag 26 januari 2022

Gyprocwand herstellen en verven

Een aannemer heeft verkeerd geboord en hierdoor een waterleiding geraakt en hierdoor is er waterschade aan de muur. De leiding is hersteld. En nu wil ik graag de gyprocwand herstellen over de lengte van 1m van grond tot plafond en de volledige afwerking met verven mag ook gedaan worden.


Timmerwerken Vilvoorde
maandag 27 september 2021

Dressing op maat maken

Wij zouden graag een dressing op maat laten maken onder het schuin dak op de overloop, aangezien dit nu een verloren ruimte is. Dit mag zeer basic zijn: wit hout, eigentijds, liefst met schuifdeuren (gezien de beperkte ruimte). Wij hebben reeds een plan gemaakt, wij zoeken een vakman die het kan leveren en plaatsen. Breedte circa 300 cm, diepte circa 80 cm. Hoogte (aflopend dak: 190cm - 100cm


Timmerwerken Kampenhout
vrijdag 20 augustus 2021

Maatwerk realiseren: diverse opbergkasten en wandmeubel

Graag een stielman om onderstaande realisaties-op-maat te creëren, uitvoering in hout/MDF 1) Bibliotheek & opberger met mix van kasten en open ruimte. Muur moet volledig gedekt worden - Lengte 470 cm - Hoogte 286 cm. 2) Ingemaakte kasten onder een schuin dak in slaapkamer (verdieping) maken: meubelhoogte thv frontzijde +/- 1,5 m x 2 m -> dieptemaat ifv hellingsgraad dak + tevens 2 soortgelijke kastgehelen, maar deze kunnen 'gewoon' rechthoekig voorzien worden ( ook +/- 1,5 m x 2 m 3) Bergruimte onder de trap uitwerken. 4) Ook in het waskot willen we graag een extra opbergmogelijkheden.


Timmerwerken Eppegem
woensdag 11 augustus 2021

Zandstralen van trap

Graag zouden we onze trap helemaal willen laten luchtgommen. Dit voor 38 treden en de balustrade voor 2 verdiepingen.


Timmerwerken Peutie
vrijdag 16 juli 2021

Houten art-deco deuren op maat

Ons huis dateert van begin eeuw, we hebben reeds deels gerenoveerd. Voor 2 houten binnendeuren met atypische afmetingen zoeken we iemand die echt maatwerk kan voorzien, bij voorkeur in een art-deco stijl: willen mooie ambachtelijke, elegante deuren, indien mogelijk met glaswerk. Twee binnendeuren op maat kan maken. We willen mooie ambachtelijke, elegante deuren, indien mogelijk met glaswerk Graag bezoek aan huis om te bespreken wat mogelijk is ifv situatie.


Timmerwerken Vilvoorde
donderdag 13 augustus 2020

Herstellen houten scheufdeur

Onze terras schuifdeur is bekrast en stukjes uit door de katten. Dit is redelijk diep en zou hersteld moeten worden.


Timmerwerken Machelen (Vl-Br)
Offertes zolder renoveren