Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

324 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen, bezetten van muren slaapkamers, pleister en schilderwerken na schade, herstelling van vals plafond, herstellen scheur in binnenmuur, buitenmuur bepleisteren, herbepleisteren muren, waterschade vals plafond herstellen, opnieuw plakken van keuken, muren bezetten, vervangen vals plafond met waterschade, stuccen van plafond na waterschade, stuccen nieuwe ramen en deur en schouw, pleisterwerken voor 1 deur opening, pleisterwerken aan plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

woensdag 19 juli 2017

Aanbrengen spachtelputz aan binnenmuren

Het aanbrengen van spachtelputz op de binnenmuren van mijn woonkamer en hall. Ongeveer 50 m².
zondag 16 juli 2017

Badkamermuren bezetten

Ik wil graag de badkamer muren laten bezetten. Oppervlakte is ongeveer 7 m². Oude pleister(zandachtig) afgekapt waar hij los zat tot op baksteen.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling muren na waterschade

Ik heb waterschade door waterinsijpeling van verdieping boven. Via de badkamer is water naar beneden gekomen en muur van keuken en van slaapkamer zijn beschadigd.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling van vals plafond

Er is waterschade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden. Het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte. Bestek op te laten maken voor de verzekering.
dinsdag 11 juli 2017

Waterschade vals plafond herstellen

Er is water schade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden, het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte, ik wens hier voor een bestek op te laten maken voor de verzekering om het plafond te laten herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Opnieuw plakken van keuken

Wij hebben onze keuken tot op halve hoogte gestript, nu zouden de wanden op sommige plaatsen opnieuw geplakt moeten worden. Het is ongeveer 20m².
maandag 10 juli 2017

Pleister en schilderwerken na schade

Door de trillingen van de wegenwerken in de straat zijn er scheuren in onze geschilderde plafonds gekomen. De scheuren zijn ter hoogte van de aaneenzetting van 2 gyplat platen. De gyplat platen werden 1 jaar gelden bezet en geschilderd. We willen deze scheuren laten herstellen en opnieuw laten schilderen. We hebben ongeveer 30 lopende meter scheuren, verspreid over verschillende kamers (keuken, slaapkamers en badkamer).
maandag 10 juli 2017

Muren bezetten

Bezettingswerken van ongeveer 30 m². Dringend uit te voeren.
zaterdag 8 juli 2017

Opnieuw stucken aan dakkapel

Doordat er een dakkapel geplaatst is moet alles weer opnieuw aangestuct worden.
vrijdag 7 juli 2017

Herstellen scheur in binnenmuur

Er zit een grote scheur in een binnenmuur op een kamer op de eerste verdieping van het huis. Ze loopt van onderen schuin naar rechts naar boven en wordt geleidelijk aan dunner. Onderaan is ze wel 1 cm dik. De muur stuccen
donderdag 6 juli 2017

Vervangen vals plafond met waterschade

Vervangen van vals plafond waar waterlek was en plaatsen en bepleisteren nieuw plafond. Plafond is 32 vierkante meter.
donderdag 6 juli 2017

Buitenmuur bepleisteren

Wij willen graag de volledige achterbouw laten bepleisteren.
donderdag 6 juli 2017

Bezetten van muren slaapkamers

Muren slaapkamers bezetten. Het zijn 3 slaapkamers - ±33 m²; oppervlakte van het stucwerk - ±110 m².
woensdag 5 juli 2017

Stuccen van plafond na waterschade

Na een recente lek aan de hoek van onze lichtstraat, zijn er donkere vlekken op de gyproc van het plafond. Het is nog niet duidelijk of de gyproc vervangen dient te worden, of dat dit eens droog, overschilderd kan worden. De oorzaak van de lek is al aangepakt. Graag komen kijken ter plaatse of stuccen noodzakelijk is of enkel schilderen.
woensdag 5 juli 2017

Stuccen nieuwe ramen en deur en schouw

Graag wens ik 6 ramen en een deur uit te plakken die net werden vervangen alsook de schouw op het gelijkvloers. Met het uitbreken van de oude ramen en deur is er schade aan het plakwerk rondom de ramen en deur.
dinsdag 4 juli 2017

Gyproc plaatsen

Op gelijkvloers atelier rechte gyproc wand 4m lang en 2,2 m hoog met 2 deuren, 1x wc en 1x technische ruimte. Op verdiep gyproc wand om ruimte te verdelen in badkamer en slaapkamer, ongeveer 15 meter wand 2,5 meter hoog, 2 deuren. Voor schaal, totale lengte voorgevel is 12 meter, 7 meter diep
maandag 3 juli 2017

Plafond bepleisteren

Plafond pleisteren buiten afdak, 3,45 m lang op 0,85 m Rondom is er op plaatsen geen cement meer.
maandag 3 juli 2017

Bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen

2 volledige appartementen die volledig bezet moeten worden.
maandag 3 juli 2017

Pleisterwerken voor 1 deur opening

Pleisterwerken: De dagkanten van 1 binnendeur zouden opnieuw bepleistert moeten worden, voor het plaatsen van een nieuwe deur.
maandag 3 juli 2017

Pleisterwerken aan plafond

Onze luster is naar beneden gevallen en moet terug gemaakt worden. Er is dus een gat in het plafond dat moet hersteld worden, stuccen.
zaterdag 1 juli 2017

Plafond herstellen na waterschade

Door vochtschade aan mij plafond (lek in roofing plat dak) heb ik schade. Graag zou ik dit laten herstellen + nakijken wat er hersteld dient te worden.
dinsdag 27 juni 2017

Herbepleisteren muren

Ik zoek een vakman voor het herbepleisteren van enkele muren. Volledig nieuwe bepleistering: Living + eetkamer + hal + wc + keuken. Vernieuwen van bepleistering: volledige bovenverdieping (schilderklaar maken) = Dringend.
dinsdag 27 juni 2017

Vervangen van gyprocpanelen plafond

Na waterschade dient het gyproc plafond hersteld te worden.
maandag 26 juni 2017

Binnenmuren bezetten

Ik wil graag een slaapkamer laten bezetten. Dit zal ongeveer 20 vierkante meter zijn.
maandag 26 juni 2017

Muur herbepleisteren

In de wasplaats is er een gedeelte van de bepleistering beschadigd door lek buurman. Deze bepleistering moet vervangen worden. 1 à 2 m².
donderdag 22 juni 2017

Scheuren herstellen van plafond

Scheuren in slaapkamer herstellen.
dinsdag 20 juni 2017

Herstellen pleisterwerk en schilderwerk

Ten gevolge van een lek aan de douche : Aan de bovenzijde van de muur op de 1e verdieping (gele muur) en aan de onderzijde van de muur op de 2e verdieping (paarse muur) dient het pleisterwerk gedeeltelijk verwijderd te worden en vervangen door nieuw pleisterwerk. Nadien dienen de muren en het plafond opnieuw geschilderd te worden.
maandag 19 juni 2017

Plakken van nieuwbouw

Pleisteren nieuwbouwwoning Pleisterwerk op muren: 338 m² Pleisterwerk op plafonds: 79 m² Pleisterwerk op gyplat: 76 m²
maandag 19 juni 2017

Muur en plafond herstellen

Door waterschade plafond en muur herstellen. Diverse kleine plekken te herstellen.
maandag 19 juni 2017

Pleisteren van plafond en muren

Scheuren in de pleister. Stuccen van het plafond en muren in verschillende kamers.
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren muur

Wij hebben ervoor gekozen om de lambrisering en open haard weg te halen waardoor er 1 muur volledig opnieuw bepleisterd moet worden alsook enkele kleine pleisterwerkjes waar stukjes muur zijn losgekomen bij het verwijderen van lambrisering. Wij zouden dit graag in orde brengen rond half juli-begin augustus aangezien onze vloer half augustus geplaatst wordt. Ongeveer 20 m² + enkele kleine stukken.
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren van muren beneden verdiep

Muren bepleisteren van een huis dit betreft een renovatie. Dit is voor de volledig beneden verdieping. De juiste m² niet geweten, graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 17 juni 2017

Herbepleisten en herschilderen van traphal

Traphal en living. Door bouwwerken naast mij heb ik schade opgelopen. Door vocht is de bepleistering beginnen blazen (muur traphal). Door doorboring waterleiding in het plafond en de muur in de living waterschade opgelopen. Het houdt dus in: bepleistering verwijderen en opnieuw bezetten en daarna ook schilderen. Wil gelijktijdig heel de living laten schilderen.
donderdag 15 juni 2017

Huidig plafond te vernieuwen

Huidig plafond is gedeeltelijk verzakt . Nieuw plafond plaatsen in PVC. Oppervlakte van uw badkamer : 7m²
zaterdag 10 juni 2017

Herstel waterschade plafond

In de badkamer van 3,6 m op 1,8 m is er ter hoogte van het bad een vochtplek doordat het bad van de bovenbuur gelekt heeft. Het plafond van de badkamer is overal in beton met een stuk pleisterwerk er tegen. Ter hoogte van het lek is het plafond opgebouwd uit een gyproc plaat. De schade is ongeveer 1 m² dat zou moeten worden bepleistert en geschilderd.
donderdag 8 juni 2017

Pleisteren trappenhal en leefruimte

Ik wil graag mijn trappenhal en leefruimte laten pleisteren. Een fijne pleisterlaag over de bestaande pleister. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m².
donderdag 8 juni 2017

Hersellen van stucwerk buitengevel

Buitengevel van dienstgebouw heeft grote plakken stucwerk verloren. We willen dit laten herstellen, stuccen.
woensdag 7 juni 2017

Plafond herbepleisteren

Bovenburen hebben lek moeten herstellen aan afvoerleiding. Het plafond moet herbepleisterd worden. Er is een grote plek nu dat hersteld moet worden.
dinsdag 6 juni 2017

Bezettingswerken uit te voeren

Bezettingswerken achterbouw , muren en plafond, ook plafond in oud gedeelte en bijwerken muren Totale oppervlakte 70 m² plafond - 110 m² muren
dinsdag 6 juni 2017

Woning te bepleisteren

Renovatie - Grote woning te bepleisteren, zowel boven als beneden
maandag 5 juni 2017

Bepleisteren gevel HOB

Ik zou zelf de gevels proper zetten, dus enkel dikke cementering zodat er een egaal resultaat bekomen wordt. Bepleisteren van de gevel (Bij benadering) : 143 m², dit is een HOB.
maandag 5 juni 2017

Plaatsen van verlaagd plafond en bekleden van de muren badkamer

In de zoldering van mijn badkamer is een gat door vochtinsijpeling. Het dak werd hersteld. Nu zoek ik iemand die een verlaagd plafond kan maken. Ik dacht aan dumaplast. De badkamer meet 138 cm x 330 cm. Ik zou hierbij ook de muren willen bekleden met dit materiaal. Deze is grotendeels betegeld. Het resterend deel is 80 cm hoog. Ook zal de verlichting moeten veranderen van locatie (desnoods ander verlichtingssysteem, led).
maandag 5 juni 2017

Slaapkamermuren met glasvezel glad maken

Ik wil graag 2 slaapkamers die met glasvezel behangen zijn glad maken, bezetten... kan dat over behang? Elke kamer is rond de 10 m².
maandag 5 juni 2017

Herstellen binnenmuur slaapkamer na vochtbeschadiging

Herstellen van een binnenmuur in de slaapkamer, beschadigd door insijpelend vocht: muur zelf volledig herstellen, bepleisteren, behangen en schilderen van de slaapkamer
zondag 4 juni 2017

Bezetten slaapkamer

De kamer is 3 op 4 meter en 265 cm hoog
vrijdag 2 juni 2017

Stukken van de badkamer

Badkamerwanden stukken. Alle wanden zijn van gyproc. Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
vrijdag 2 juni 2017

Bepleisteren plafond berging

Door waterlek is het pleisterwerk losgekomen en gevallen. We schatten oppervlakte tussen 6 & 10 m².
donderdag 1 juni 2017

Afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand

Na het vernieuwen van ons dak, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Ook rond de 3 nieuwe veluxen moet door de dikkere isolatie een stuk tussen de velux en het bestaande pleisterwerk overbrugd worden. Daarnaast overwegen we de zolder in twee delen te splitsen door middel van gyproc wand.
donderdag 1 juni 2017

Badkamer te bepleisteren

Badkamer van L2.7 m x B 1. 1xH 2. 6m pleisteren om te betegelen. Wanden het liefst in grijs dat snel betegeld kan worden. Plafond standaard. Werken te voorzien eind juni/ begin juli
woensdag 31 mei 2017

Afwerken stucwerk

Stuccen van verschillende ruimten: Afwerking nieuw geplaatste keuken. Afwerking nieuwe ramen in slaapkamers, hal en living. Renovatie muren hal en gang naar de slaapkamers en aparte wc.

Partners

Partners van Casius