Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de stukadoors vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een stukadoor in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

woensdag 20 september 2017

Stucwerk van wc en kleine badkamer

Ik wil graag stucwerk in een kleine wc en kleine badkamer (enkel douche met lavabo) in betonlook.
dinsdag 19 september 2017

Bezetten van muren in de living

In de living hebben we twee bakstenen muren. Eén van ongeveer 13. 5m² en één van ongeveer 9. 5m² ( onderbroken door raam ) deze zouden we graag laten bezetten.
zondag 17 september 2017

Uitpleisteren Anodoors

Uit pleisteren van aluminium profielen van 4 binnendeuren (type Anodoor van Anohid). Dit zijn deuren die in het vlak van het bestaande pleisterwerk moeten komen te liggen.
zaterdag 16 september 2017

Stuccen van plafond na waterschade

Bezetten: Door een waterlek in de bovenverdieping is het plafoneersel in de badkamer gedeeltelijk naar beneden gekomen. Is dit mogelijk te herstellen in de staat zoals het was of zijn er andere mogelijkheden.
vrijdag 15 september 2017

Verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken

Keukenkasten verwijderen en ongeveer 10 m² beschimmelde bepleistering verwijderen en vernieuwen.
donderdag 14 september 2017

Buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen

Buitenmuur (betonplaten) gebarsten pleisterwerk afkappen + herbepleisteren (2,75 meter op 1,90 meter) + herschilderen ( primer , grondverf + 2 eindlagen).
woensdag 13 september 2017

Vochtwerend membraam en muren plakken

Na een behandeling van opstijgend vocht zou ik graag een vochtwerend membraan laten plaatsen. De muren zijn niet afgekapt. Er zou ook een volledige pleisterlaag op de muren moeten komen. De afmetingen zijn breedte en hoogte : 7,53 x 2,55 ; 2,89 x 2,55 ; 3,84 x 2,55 ; 1,52 x 2,78
woensdag 13 september 2017

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Wij hebben een lek in de badkamer boven ons gehad, waardoor plafond en muren in onze badkamer aangetast zijn. Oppervlakte te herstellen maximum 40 m². In het appartement boven is een probleem aan het terras waardoor er water in de living binnen komt en er in die living ook een muur gerepareerd moet worden. Op gelijkvloers en eerste verdieping.
dinsdag 12 september 2017

Herstellen waterschade aan muur en plafond in slaapkamer

Door een lekkende verwarmingsketel bij mijn bovenbuur heeft mijn slaapkamer waterschade opgelopen. Een deel van het plafond in de hoek en de muren zijn beschimmeld (zelfs op sommige plekken zwarte schimmel !). Het betreft ca. 3 à 4 m2. Ik moet een bestek laten opmaken voor de verzekering. Ik wil weten of u het eerst opnieuw moet bezetten vooraleer u begint te schilderen. Ik vraag me ook af hoe lang het eerst nog moet uitdrogen. De vaststelling is nog maar pas dit weekend gedaan. Gisteren heeft de bovenbuur de ketel laten herstellen en zou er geen water meer mogen lekken. Kan er iemand langskomen voor een offerte ?
zondag 10 september 2017

Bezetten van buitenmuur

Sinds enkele jaren geleden heb ik mijn buitenmuren laten bezetten. Enige tijd later ging mijn buurman 1 vd gezamenlijke muren de dekstenen ervan vervangen. Sinsdien ziet mijn hele muur groen . Ik denk van de regen die tegen de muur drupt omdat de afdekstenen volgens mij niet goed liggen.
vrijdag 8 september 2017

Pleisterwerken bezetting ytong buitenmuren garage

Bezetten van ytong buitenmuren garage. Te bezetten oppervlakte +/- 21 m².
donderdag 7 september 2017

Scheuren binnenmuur herstellen

Scheuren in de muur: Aan de binnenmuur waar de trap is. Graag ter plaatse komen kijken om de scheuren te zien, herstellen.
woensdag 6 september 2017

Gelijkvloers uitplanken

Op het gelijkvloers moet 45 m² oude steen uitgeplakt worden en zo een 110m² gyplat (gyproc)
dinsdag 5 september 2017

Bepleistering van een eetkamer

Eetkamer bepleisteren ( oude pleister kan eventueel zelf afgeklopt worden ). Oppervlakte : 1 vlakke muur en 2 ander muren.
donderdag 31 augustus 2017

Bepleisteren over tasso behangpapier

Bepleisteren: Ik wil graag keuken en woonkamer laten behandelen vochtplekken.
woensdag 30 augustus 2017

Bezetten van muren

Door werken bij de buren zijn verschillende muren beschadigd en dienen hersteld te worden.
woensdag 30 augustus 2017

Plafond bekleden met hout en isoleren

Het betreft het bekleden en het isoleren (10 cm) van een plafond aan de inkom van de woning. De oppervlakte is 5 m².
woensdag 30 augustus 2017

Gyprocplafonds en wanden plaatsen

300 m² plafonds en 200 m² wanden plaatsen in appartementsblokken , nieuwbouw.
dinsdag 29 augustus 2017

Muren gelijkvloers bepleisteren

De muren van onze gelijkvloers dienen bepleistert of met gyproc te worden gerenoveerd. Graag komen kijken ter plaatse, oppervlakte muren.
maandag 28 augustus 2017

Herstelling muren na waterschade

Door lekken in het dak heb ik enkele watervalletjes in huis gehad. Gevolg veel vochtplekken, barsten in muren , blazen op de muren en hier en daar bezetting die loskomt. Ter plaatse komen kijken.
zondag 27 augustus 2017

Bezetten gelijkvloers en 1ste verdieping

Ik zoek een bezetter voor het gelijkvloers + 1 s te verdieping. Gelijkvloers is 18 m x 5 m + enkele binnenmuren (in snelbouwstenen - op plan staan deze als gyproc/ OSB) 1ste verdiep is 12m x 5m + binnenmuren (in gyproc)
donderdag 24 augustus 2017

Wanden en plafonds glad stuccen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in maart of april 2018 worden opgeleverd. We willen graag de woning glad pleisteren van 275 m² gemetselde wanden en 130 m² betonnen plafonds.
woensdag 23 augustus 2017

Kamermuren injecteren, bezetten en bepleisteren

Woonkamer : muren injecteren opp. Ong. 35m² Slaapkamer 1 :muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 18m² Slaapkamer 2 : muren injecteren, bezetten en bepleisteren opp. Ong. 15m²
woensdag 23 augustus 2017

Pleisterwerk herstellen

In de living loopt een ijzeren balk dwars over het plafond van 5 meter op 26 cm. Op deze balk is het pleisterwerk los gekomen (hechtegingsproblemen).
woensdag 23 augustus 2017

Herstellen/vernieuwen plafonds herenhuis

We willen graag de plafonds in een herenhuis (dateert van 1860) laten herstellen en/vernieuwen. Het gaat over 2 slaapkamers (2 x 25m²) en 2 woonkamers (2 x 15m²). In 1 slaapkamer moeten ook de muren worden bezet. In 2 van de vier kamers willen we de mouluren (gedeeltelijk) behouden.
dinsdag 22 augustus 2017

Herstelling muren en plafond

Ik heb een vochtprobleem in een bovenhoek van de keuken, vermoedelijk afkomstig van het dak van de buurman. Hiervoor is een schadedossier opgemaakt bij de verzekeraar, maar deze vraagt nog een raming van de kosten. Graag had ik hiervoor een bestek laten opmaken. Plafond en muren van keuken hebben vochtschade.
maandag 21 augustus 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Pleisterwerken uit te voeren ongeveer 20 m². De voegen van de gevel onderaan zijn aangetast door het vocht dat vroeger in de muren zat (is intussen verholpen) en op deze manier zouden we via gevel cementering die lelijke voegen willen wegwerken.
vrijdag 18 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Plafond vernieuwen en verven na waterschade. Gyprocplafond - kleine oppervlakte.
donderdag 17 augustus 2017

Gyprocwerken op zolderverdieping afwerken

Wegens tijdgebrek ben ik op zoek naar iemand die de zelfgeplaatste gyproc op metalstud op de zolderverdieping verder wil afwerken. Alle muren, schuine wanden, tussenmuren, deuropeningen, plafonds zijn reeds gezet. Het benodige werk is de naden vullen en plamuren. Alles schilderklaar zetten. Kamer 1: muren+schuine wanden: 28m², plafond: 7. 5m² Kamer 2: muren + schuine wanden: 40m², plafond: 9. 3m² Gang: muren + schuine wanden: 20. 5m², plafond: 1m²
dinsdag 15 augustus 2017

Bezetten van de terrasmuren

Ik zou graag onze terrasmuren laten bezetten in het wit, onderaan een blauwe steen laten plaatsen aan de onderkant en bovenaan afwerken met blauwe dekstenen.
maandag 14 augustus 2017

Plafond herstellen

Herstelling van plafond ter hoogte van de schoorsteenbuizen van de openhaard en de CV. Door vocht is deel van de kalk losgekomen. Dit moet opnieuw bepleisterd worden.
zaterdag 12 augustus 2017

Zolder bekleden met gyprocpanelen

Het betreft een 6 schuine dakdelen van 4,5 m x ca. 5 m(2 gordingen). En tussen de gordingen moet extra isolatie en beplaat (mdf of gipsplaat) worden.
donderdag 10 augustus 2017

Pleisterwerk voor muren in eetkamer nodig

Ik wil mijn muren in living mooi vlak laten maken. Oppervlakte 50 m²
woensdag 9 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Waterschade .Plafond beschadigd door waterschade in restaurant. Plafond dient afgebroken te worden en een nieuw gelegd te worden. Plafond 3m50.
zondag 6 augustus 2017

Muur aan 2 kanten bezetten

Het gaat om een binnenmuur die wij jaren geleden bewust niet hadden laten bepleisteren. Nu willen we dat toch wel. In de muur is in het midden een gat en dat moet op de hoeken ook mee afgewerkt worden met bepleistering.
vrijdag 4 augustus 2017

Loskomend plafond herstellen

Ik zoek een stukadoor voor het herstellen van loskomend deel plafond in de living. Ongeveer 2 m².
vrijdag 4 augustus 2017

Muur herstellen, bepleisteren en schilderen

Ik wil graag onze ingangsmuur van 20-30 m² laten herstellen. Zowel afbreken als pleisterwerk en verven horen bij in de werken.
vrijdag 4 augustus 2017

Muren benedenverdieping bepleisteren

Het is voor de benedenverdieping bij te werken en volledige muren te plakken. Het gaat om een renovatie. Vier kamers en twee gangen.
donderdag 3 augustus 2017

Bezettingswerken uitvoeren in woning

Ik wil een volledig huis laten bezetten . 4 slaapkamers en 2 verdiepingen en ook benedenverdieping.
donderdag 3 augustus 2017

Klein bezetwerk in slaapkamer

We zijn onze slaapkamer aan het restaureren. Een bezetter zou deze namiddag kleine herstellingen komen uitvoeren, maar heeft last minute afgebeld. Aangezien ik zelf het schilderwerk gepland heb, zoeken we zo snel mogelijk een bezetter die ons uit de nood kan helpen
woensdag 2 augustus 2017

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Pleisterwerk uit te voeren.(gewoon pleisterwerk of spuitpleister). Ons huis is een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De rode lijnen op plan zijn de muren die moeten bepleisterd worden. Dit zou kunnen doorgaan vanaf half november.
woensdag 2 augustus 2017

Badkamer volledig bepleisteren

Ik wil de badkamer in laten bezetten in een betonlook. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m². Zowel muren als plafond.
woensdag 2 augustus 2017

Pleisteren van muren

Pleisteren van alle muren en plafonds in woning. Aantal ruimtes :badkamer, living keuken ,inkom en wc ruimte
dinsdag 1 augustus 2017

Bezetten van kelder

Halve ondiepe kelder terug bezetten of bepleisteren. Oppervlakte ?
dinsdag 1 augustus 2017

Herstellen van scheur aan muren

Herstellen van scheur aan binnenmuur veroorzaakt door werken uitgevoerd in aangrenzend gebouw. Bepleisteren van muren :16 tot en met 30 m²
maandag 31 juli 2017

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Zowel delen op gyproc als delen op bestaande muur en plafond. Ruw geschat 350 m². Het gaat over pleisterwerken over heel het huis.
zondag 30 juli 2017

Muren en plafond herbepleisteren na waterschade

Op ongeveer 3 m² in een hoek ( zowel plafond als beide muren ) is de pleister afgeschilferd. Waarschijnlijk komt van het dak dat er vlak boven zich bevindt. Ook het schilderwerk ( wit ) is uiteraard beschadigd.
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende kamers bepleisteren

Wij zijn op zoek naar iemand die onze muren kan bepleisteren nadat we behangpapier en tegels hebben weggehaald. In totaal 4 slaapkamers, keuken, 2 badkamers en 2 toiletten.
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende pleisterwerken uitvoeren

Zowel op het eerste verdieping als op het gelijkvloers moeten er werken gebeuren. De keuken moet ingebouwd worden, 2 valse plafonds (met spots indien mogelijk) moeten ingebouwd worden, muren moeten geplakt worden, ... Boven zouden de muren gedaan moeten worden. In de gang vals plafond met spots. Eventueel ook andere correcties doorhaeen het huis.
vrijdag 28 juli 2017

Muren bepleisteren

Muren living glad maken (schilderklaar) , gaten opvullen van vroegere gordijnbakken + loskomend bezetsel behandelen (scheuren) Totale oppervlakte 25-30 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius