Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

276 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning bezetten, bepleisteren nieuwbouwwoning, pleisterwerken van muren en plafond verbouwing, herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken, bezetten muren op bovenverdieping, nieuwbouw stucwerk, muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken, gyproc plafond + afwerking muren, badkamermuur en muur in living bezetten, muur herstellen na waterschade, badkamer bepleisteren, muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren, scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen, bezetten van muren, herstellen van muren na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

vrijdag 24 februari 2017

Plaatsen van gyproc plafond

Plaatsen van gyproc op een tamelijk hoog zolderplafond (onder dak).
donderdag 23 februari 2017

Herstellen muren en plafond na waterschade

Badkamer en slaapkamer bezetting herstellen van waterschade. Er zijn barsten. Beide kamers zijn nog onafgewerkt. 5 jaar oude nieuwbouw.
donderdag 23 februari 2017

Badkamermuur en muur in living bezetten

Ik wil graag een enkele muur in de living laten bezetten alsook een badkamermuur (oppervlakte badkamer >4m²). Plafond plaatsen in de keuken (opp 20 m²).
woensdag 22 februari 2017

Pleisterwerken van badkamer

Ik ben momenteel bezig met het renoveren van mijn badkamer. Vroeger waren de muren bedekt met behangpapier. Enkel de zone rond het bad is afgewerkt met tegels. De muren zijn al bezet, maar deze zijn niet effen genoeg voor te schilderen. De schouw in de badkamer is afgewerkt in gyproc en dient ook bezet te worden. Nu zoek ik een vakman voor het herstellen/bijwerken van de pleister. Het betreft een oppervlakte van +/- 22m².
maandag 20 februari 2017

Muur herstellen na waterschade

Het gaat om een muur in de living waar het bezetsel is afgekomen of afgerot is en water dat in de kelder loopt. oppervlakte: 1muur.
maandag 20 februari 2017

Badkamer bepleisteren

Pleisterwerk voor een badkamer van ongeveer 20 m².
zaterdag 18 februari 2017

Betegelen muren

betegelen van muren ongeveer 10m². Materiaal en dergelijke met de vakman te bekijken.
donderdag 16 februari 2017

Muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren

Omwille van grote scheuren in de muren moeten alle binnenmuren van mijn appartement ongeveer 45 cm afgebroken worden. Een glijfolie moet geplaatst worden, de muren moeten terug gemetst en bepleisterd worden. In bijlage heb ik een grondplan gezet. De met rood aangeduide muren dienen onder handen genomen worden. Op het grondplan staan ook de afmetingen.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken

Ik moet een bestek hebben van de werken voor pleisterwerken, behang- en schilderwerk. Wanneer de verzekering me zal uitbetalen, dan laat ik de werken uitvoeren.
maandag 13 februari 2017

Nieuwbouwwoning bezetten

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor volgende bezettingswerken: -gip-lat + bepleistering (dak): 80m² -plafondbepleistering (incl. Grondering/betoncontact): 202m² -binnenmuren (incl. Grondering en betoncontact): 674m² -cementering (enkel douches): 17m²
maandag 13 februari 2017

Binnenmuur stuccen

Graag vakman voor bepleisteren van binnenmuur voor oppervlakte van 8 vierkante meter. Door een insijpeling van water.
maandag 13 februari 2017

Scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen

Scheur in binnenmuur keuken. Loopt schuin naar beneden en heeft een lengte van +/- 2 meter. Keuken wordt dit voorjaar vervangen en hadden graag eerst herstel scheur. Ook aan achterzijde woning moet er herstelling van betonrot bovenzijde trap uitgevoerd worden.
maandag 13 februari 2017

Bezetten muren op bovenverdieping

Ik wil graag onze bovenverdieping laten bezetten. Deze bestaat uit 3 slaapkamers, badkamer, wc,bergruimte, zolder en gang. De totale oppervlakte van muren is 170 m². Deze bestaat voornamelijk uit Ytong, slechts een klein gedeelte bestaat uit snel bouw. Het voor strijken met een stuc-primer zal ik zelf doen.
donderdag 9 februari 2017

Bezetten van muren

De muren vertonen barsten en zouden opnieuw bezet moeten worden.Door werken bij de bovenburen ( appartement) zijn er barsten in de muren.
woensdag 8 februari 2017

Nieuwbouw stucwerk

Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 8 februari 2017

Bezetten van deurstijlen

Er zijn onlangs 3 nieuwe deuren gezet bij ons waarvan de deurstijlen smaller zijn dan de vorige. Dus kan iemand ons helpen met deze af te werken
woensdag 8 februari 2017

Herstellen van muren na waterschade

Herstellen van muur in keuken en slaapkamer na waterschade : plat dak van gebuur dient/wordt hersteld. Op muur in keuken : zwarte schimmel, dus muur dient afgekapt en opnieuw bepleisterd. Op muur slaapkamer : witte vlekken op muur die paalt aan het plat dak van de gebuur. Waarschijnlijk ook herbepleisteren.
dinsdag 7 februari 2017

Herstellingswerken na waterlek

Na een waterlek in de afvoerleiding van een handwasser hebben we schade aan de bezetting in de traphal. Deze moet afgekapt en vernieuwd worden. In de toilet die er naast is gelegen moet de vloer (parket op tegels gekleefd) worden uitgebroken. De tegels moeten worden verwijderd en de afvoerleiding moet hersteld worden. Later moet er een nieuwe vloerbekleding komen in de gehele WC.
zondag 5 februari 2017

Bepleisteren nieuwbouwwoning

Graag hadden wij offerte aangevraagd voor de bepleistering van een nieuwbouwwoning. Plannen zijn aanwezig. Oppervlakte ? 200 m²
zondag 5 februari 2017

Muur bepleisteren

De muur achter de verwijderde keuken zou mooi glad gepleisterd moeten worden. Plafond en overige muren zijn nog prima, enkel waar de keuken geïnstalleerd stond is lelijk. Het betreft 15 vierkante meter muur en het zou voor 13 februari ten laatste bezet moeten zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken

Ik ga een schouw afbreken en de opening zou opnieuw bezet moeten worden. Ook de badkamer wordt helemaal afgebroken en zou opnieuw geïsoleerd moeten worden. Muren zijn vaste volle muren, dus beste isolatie en afwerkplaten bijeen. Kleine berging van 0,5 x 0,5 m ook bezetten. Graag een prijsofferte voor de werken.
dinsdag 31 januari 2017

Nieuw Gyproc plafond leggen.

Mijn plafond in Gyproc in de slaapkamer heeft waterschade opgelopen door een lek in het dak (inmiddels hersteld). Er zou een nieuw plafond in moeten komen. Afmeting 4. 35m op 3. 85m.
maandag 30 januari 2017

Gyproc plafond + afwerking muren

Ik zit met een aanbouw die nog afgewerkt moet worden met gyproc (plafond, buitenmuur). Er werden recent ook twee koepels vervangen en die mogen ook weer mooi ingewerkt worden in dat (nieuwe) plafond. Gaat over een kleinere opdracht. Bij succes kan ook de slaapkamer verder afgewerkt. Ben je ook schilder, is dat een extra plus!
zondag 29 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond verbouwing

Pleisterwerk op wanden met nieuw mestelwerk : 130,97m² Pleisterwerk op wanden met cementering : 19,68m² Hoek-en stopprofielen : 40,80 lm Dagkanten ramen en deuren : 35,63 lm Plafond met pleisterwerk 28,17m² Plafond met stucanet : 27,87 m² Dit is volgens de meetstaat opgesteld door de architect.
vrijdag 27 januari 2017

Vochtvrije wand in vochtwerende gyproc

Graag het plaatsen van een vochtvrije wand in bv vochtwerende gyproc (groen) op metalstud. Lengte +/- 3 meter x 2,5 meter hoogte ! Erps Kwerps.
maandag 23 januari 2017

Voorstijken en stuken van een muur van 25 m2

Muur opnieuw stuken omdat ik een schouw van 1.40m x 1.80 m heb afgebroken en de muur nu beschadigd is door de tegels die wij eraf gekapt hebben. De oppervlakte van de muur is 25 m². Breedte 10m en de hoogte is 2.5m. In de muur zit nog een raam van breedte 1. 17 m x 1. 60 m.
maandag 23 januari 2017

Muren herstellen na waterschade door lek in dak

Door een lek in het dak hebben mijn muren in de kamers eronder waterschade geleden. Graag had ik dit laten herstellen.
maandag 23 januari 2017

Onderkant terras van bovenbuur herbezetten (vochtdoorsijpeling)

Nu komt er ook water door het terras boven mij, afkomstig van de werken bij de zij-buurman, daar er ook tegels bij mijn bovenbuur kapotgeslagen waren. Aannemer heeft daar dan enkele nieuwe stenen gelegd, zonder iets aan de ondergrond te doen. Daardoor heb ik dus nu last van vochtdoorsijpeling en wil ik de onderkant van het terras herbezetten.
zondag 22 januari 2017

Bezetting van hoeve

Project: renovatie boerderij. We zijn bezig met een renovatie van onze hoeve. Ik zoek een stucadoor voor bezetting van de muren. Indien mogelijk deels over goede en bestaand stucwerk? Alle ramen worden vervangen dus hierrond moet retouchewerk gebeuren. We willen dit graag laten ruw laten stuccen zonder hoekprofielen dus afgerond naar het raam en deurwerk.
zondag 22 januari 2017

Scheurherstel in de woning

Minder dan 15 m². Scheurherstel in de woning
zondag 22 januari 2017

Repair of cracks in walls

I have 10-12 cracks in the walls of the apartment (mainly in the bedrooms). I would like to know the nature of the cracks, if structural cracks or normal cracks.
vrijdag 20 januari 2017

Pleisteren van betonmuren

Verfklaar maken van prefab beton muren, van ongeveer 120m² (bijna geen oneffenheden aanwezig). Uitplakken van nieuw geplaatste ramen en uitplakken van stalen steunbalk (+- 2m lang) en 14/16cm breed).
donderdag 19 januari 2017

Bezetter klein werk

Ik wil graag een muur laten bezetten 2m80 breed, 2m60 hoog. Wat is de prijs met of zonder materiaal inbegrepen?
woensdag 18 januari 2017

Herstelling muur na lek

We hebben enkele muren die vochtplekken vertonen van een oud lek (reeds opgelost en droog). Deze zouden moeten aangepakt worden. We denken dan aan losmaken en verwijderen van losgekomen stukwerk. Bijwerken, opschuren en verfklaar zetten. Eventueel stukken overschilderen. is niet groot van oppervlakte.
maandag 16 januari 2017

Betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer

Ik zou mijn badkamer laten stuccen met betonlook. Momenteel is ze volledig uitgebroken. Welke ondergrond plaats ik best? Kan er iemand komen voor een opmeting voor een prijsofferte?
maandag 16 januari 2017

Isolatie spouwmuren

Isolatie vrijstaande woning. Voornamelijk spouwmuren.Oppervlakte 150 m².
vrijdag 13 januari 2017

Herstellen pleisterwerk muur

Ik heb enige tijd geleden mijn voordeur laten vervangen. Bij het verwijderen van de oude deur en het plaatsen van de nieuwe is het pleisterwerk van de muur beschadigd en deze moet opnieuw bepleisterd worden. Rondom dubbele voordeur
donderdag 12 januari 2017

Binnenpleisterwerk grondige renovatie Brakel

Op het gelijkvloers zijn heel wat ramen dichtgemetseld en andere vergroot. Het oude plakwerk is bijna overal verwijderd en de muren moeten dus herbepleisterd worden. Periode: eind februai - eerste helft maart. Ik had daarvoor graag een offerte.
woensdag 11 januari 2017

Pleisterwerken ruwbouw

Ik heb een aantal ruwe muren die opnieuw bepleisterd moeten worden, zoals: "de wc, de keuken, bad -en slaapkamer + de trapgangen. ( deze muren staan niet echt 100% recht, sommige verschillen soms 5cm)
dinsdag 10 januari 2017

Plakwerken

Renovatiebouw plakken + eventueel raam afwerking.Volledige woning binnen oppervlakte ?
maandag 9 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond

Ik zou graag mijn huis laten bepleisteren. Het gaat om de binnenmuren en plafonds alle voorbereidende werken zijn gedaan zoals voorstrijkmiddel en hoekprofielen oppervlakte : 1 grote woonkamer met veranda, 2 kleine gangen , badkamer , 1 grotere gang,
zondag 8 januari 2017

Zolder afwerken met gyproc

De zolder volledig afwerken met gyproc en er kamers bij maken.Oppervlakte ? 2 kamers te maken.Moeten ter plaatse komen voor op te meten.
zondag 8 januari 2017

Muren glad maken om te schilderen

Graag een vakman voor: Muren glad maken om te schilderen waar nodig is oppervlakte muren total 166 m².
vrijdag 6 januari 2017

Gyproc plaatsen

In de living moeten enkele muren bekleed worden met gyproc. Wanneer de werken van start gaan zullen de muren geinjecteerd zijn tegen opstijgend vocht en behandeld zijn tegen salpeter en andere zouten. Onze buren hadden hetzelfde probleem en hebben de afwerking gedaan in gyproc, dit vonden we mooi. Op het plan staat een indicatie van de afstanden. Muren die gedaan moeten worden: Groen/Geel Type gyproc: Groene gyproc waterbestendig. Schroeven: Alle schroeven/nagels die u gebruikt dienen roestbestendig te zijn. De werken zijn gebudgetteerd dus kunnen uitgevoerd worden nadat dit voor ons beide mogelijk is en dit in het budget valt. Het kan tot 2-3maanden duren tegen dat de werken langs onze kant klaar zijn. Kom graag langs om de wekruimte te voorzien en te bespreken.
vrijdag 30 december 2016

Bepleistering van muren plafonds

Graag richtprijs voor 600m² stucadoor voor muren, glad, zodat men daarna kan schilderen, alsook voor 200m² plafond.
woensdag 28 december 2016

Natte muur herbepleisteren en schilderen na vochtintrede

Ik ben opzoek naar een aannemer om in Merksem in een huurhuis van de parochie de scheidingsmuur in gang en living te laten herbezetter na vocht intrede. Ook de vloer is nat geworden. Verzekering vraagt een offerte. Kan u me een aannemer bezorgen die dit wil doen?
woensdag 28 december 2016

Valse plafonds plaatsen

In de hal, living en keuken zou ik graag valse plafonds laten steken met eventueel verlichting in verwerkt.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren van woning bepleistering

Wij zouden graag een woning renoveren. Het huis moet volledig opnieuw wit gepleisterd worden en geïsoleerd. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gehad.
dinsdag 27 december 2016

Afwerking / bezetting keukenmuur

Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen, maar op de plaats waar vroeger de tegeltjes hingen is de muur beschadigd en zou deze bijgewerkt/opnieuw bezet moeten worden. Het gaat om een relatief beperkte oppervlakte van +/- 5 m²
vrijdag 23 december 2016

Herstel muren en plafond na waterschade

Er is waterschade onstaan en muur van kinderslaapkamer dient hersteld te worden.Kamer is ongeveer 3 op 4 m.

Partners

Partners van Casius