Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

285 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant woning bepleisteren, stukadoor gezocht, bezetten van muren en plafond nieuwbouw, pleisterwerken uit te voeren in verbouwing, tasso binnenmuren laten bepleisteren, bezetten van diverse leefruimtes, stuccen van ganse huis, volledige verbouwing bepleisteren, voor en zijgevel bekleden met spuitkurk, waterschade appartement binnenmuur te herstellen, bepleisteren van 2 muren, plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast, herstellen van muur en plafond, bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi, vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

maandag 27 maart 2017

Plafond laten herstellen en schilderen

Ik wil graag een plafond deels laten bepleisteren en schilderen. Hoogstwaarschijnlijk voor de kleine barsten met gasplak band. En dit nadien schilderen. Plafond is woonkamer ongeveer 30 Vierkante meter. Wat kost het mij voor bepleistering en schilderen? Het plafond toont barsten en de verflaag die er nu op staat brokkelt af.
woensdag 22 maart 2017

Aanpassen muren die niet haaks staan

Wij willen een L-vormige keuken laten plaatsen maar blijkbaar staan de muren niet haaks op elkaar.
woensdag 22 maart 2017

Plamuren van muur

Een paar maanden geleden werd een lek bij mijn bovenburen gemaakt, en ik werd geadviseerd om te wachten tot mijn badkamer- en WC muur opdroogt vooraleer er kan aan gewerkt worden. Het lek is ongeveer 1 meter breed in de hoek rechtsboven. In de WC is een lange breuk vanaf boven en ook aan de hoeken vochtschade.
dinsdag 21 maart 2017

Een stukje muur plamuren

Een stukje plamuren in de keuken (geschonden muur, niet te groot, 2cm hoog en 20 cm lang)
maandag 20 maart 2017

Voor en zijgevel bekleden met spuitkurk

Voor-en zijgevel bekleding met spuitkurk. De gevels zijn niet geïsoleerd. Dacht aan dit alternatief ipv spouwisolatie of crepi. Oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m².
maandag 20 maart 2017

Waterschade appartement binnenmuur te herstellen

Ten gevolge van slecht gebouwde terrassen, waar water blijft staan, is er water gesijpeld aan de binnenkant van mijn appartement (muur boven en onder het raam). De muur ziet niet uit, pleisterwerk is naar beneden gekomen. De syndicus geeft aan dat zij herstellingen doen aan de buitenzijde, ik moet de binnenmuren laten herstellen.
zondag 19 maart 2017

Tasso binnenmuren laten bepleisteren

Ik zoek iemand die de tasso-binnenmuren van onze woning kan bepleisteren.
zaterdag 18 maart 2017

Bepleisteren van 2 muren

Bepleisteren van 2 muren, optioneel plafond ook: 1. Muur van 6m² + 2m² 2. Schouwmuur met vooroppervlak 6m², tweemaal een zij-oppervlak van 2,5m² 3. Plafond van 29m² + 15,6m²
vrijdag 17 maart 2017

Bezetten van diverse leefruimtes

Ik wil graag de 2 slaapkamers en de badkamer en hal laten bezetten. De totale opp van de muren is ongeveer 240m²
vrijdag 17 maart 2017

Plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast

Ik wil graag het plafond van de living gedeeltelijk opnieuw laten bezetten nadat de elektricien er de lichtpunten (2) in heeft aangepast. De ruimte is in zijn geheel ongeveer 30 m² en heeft momenteel al sierlijsten die ik graag zou behouden. Enkel de gaten en gootjes die gelegd zijn in het plafond zouden weggewerkt moeten worden (indien mogelijk).
donderdag 16 maart 2017

Plaatsen van één gyprocmuur

Plaatsen van één afgewerkte gyprocmuur van een 5 meter lang. Gelieve uw raming exclusief de materialen te laten geworden.
donderdag 16 maart 2017

Gyprocmuur te bepleisteren

1 muur die nu bezet is met gyproc. Zou volledig glad moeten gezet worden met pleister. Want de gyproc is oneffen.
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen van muur en plafond

Ik zou graag een bestek hebben voor muur waterschade 120 m plafond en muur.
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen muur door waterschade

Wij hebben door werken van ons buren aan de waterleiding schade opgelopen in onze woonkamer. Schuren in de muur en blazen van de verf.
maandag 13 maart 2017

Buitenkant woning bepleisteren

Wij willen graag de buitenkant van ons reeds aangekochte huis laten bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 390 vierkante meter. We willen dit graag in een mergelkleur laten doen. Hiervoor zouden wij graag een offerte van willen ontvangen.
zondag 12 maart 2017

Stukadoor stuccen van muren

We gaan onze berging ombouwen tot badkamer. De muren zijn momenteel helemaal betegelt. Graag willen wij hier terug gladde muren van maken zonder al teveel te moeten breken. Wat zijn mijn opties en hoeveel zou alles kosten?
zaterdag 11 maart 2017

Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi

Onze inkomhal is bepleisterd met sierpleister en die begint overal te barsten nu na 4 jaar(ong. 30 vierkante meter). Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi.
vrijdag 10 maart 2017

Stukadoor gezocht

Wij zoeken een stukadoor voor in ons huis. Totaal betreft het ongeveer 265 m².
vrijdag 10 maart 2017

Stuccen van ganse huis

Geen speciale afwerkingen,hoeken of kanten. Gewoon glad Pm te kunnen behangen of schilderen. Stuccen en van ganse huis , gelijkvloers, eerste verdieping en zolderverdieping. 449 m² in totaal.
woensdag 8 maart 2017

Vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken

Door een lek in het dak is een deel van mijn gyproc-plafond in de woonkamer beschadigd geraakt. Er moeten een aantal gyorocplaten vervangen worden (+/- 16 m²). 1 gyprocplaat is door het vochtprobleem naar beneden gekomen. Ik denk dat het plafond bestaat ut gyproc met daarover vliesbehang. Maar ik ben natuurlijk geen kenner. Het plafond opnieuw schilderen doe ik graag zelf.
woensdag 8 maart 2017

Herstelling binnenmuur na vochtschade

In de woonkamer op 1e verdieping, binnenmuur was vochtig (blazen, ... ), probleem opgelost, graag muur opnieuw mooi maken (sommige stukken afkappen door de vochtblazen, bezetten en verven) oppervlakte van 8 vierkante meter (recht vlak boven en onder raam en een muurtje met twee zijkanten) prijs inclusief (meenemen afval, materiaal, ... alles inbegrepen)
dinsdag 7 maart 2017

Plamuren van tasso muur

Wat zijn de richtprijzen per vierkante meter om tasso (met verflaag) uit te plamuren tot een gladde schilder klare muur? Dit voor een living van ongeveer 40 vierkante meter.
dinsdag 7 maart 2017

Verlaagd plafond te plaatsen

We willen een verlaagd plafond plaatsen in onze keuken, dit zou voor eind april moeten gebeuren, want daarna plaatsen ze onze keuken. Keuken heeft een oppervlakte van +/- 20m². Ruimte moet ongeveer 40 cm zakken. Ruimte is werkklaar. Later hebben we ook nood aan een verlaagd plafond in onze badkamer, dus 2de opdracht mogelijk aansluitend of tergelijkertijd indien mogelijk.
zaterdag 4 maart 2017

Afwerken muren en plaatsen van een vloer

Als voorbereidende werken op de vervanging van de keuken eind juni, zijn we op zoek naar een klusser voor de volgende werken; Gladplamuren van muren (9 lopende meter, plafondhoogte 2m64). Er zit momenteel een soort structuur behang op welke je van de bijna 50 jaar oude bezetting best niet aftrekt. Plaatsen van een vloer 9 m².
vrijdag 3 maart 2017

Gyproc plafond keuken

Keuken 15 m2 met verlichting
vrijdag 3 maart 2017

Muren en plafond herstellen na waterschade

Wij hebben een muur die momenteel nat is. De waterschade is veroorzaakt door de buren. Nadat de oorzaak van de schade is hersteld moet ook onze muur hersteld worden. De muur zou herbezet moeten worden.
donderdag 2 maart 2017

Plafond bezetten en muur schilderen

Door waterschade op de tweede verdieping, moet ik de plafond van de eerste verdieping laten bezetten en schilderen. Er is ook een schilderdeur die geschilderd moet worden. Verder is het water doorgesijpeld naar het gelijkvloers waar we ons boekhoudkantoor hebben. Hierbij moet ook hier en daar opgefrist worden. En een deur die door het uitzetten niet meer dichtgaat moet ook bekeken worden.
woensdag 1 maart 2017

Winkelruimte plafonneren

Ik wil de plafond en wanden van een winkelruimte vernieuwen.
dinsdag 28 februari 2017

Plaatsen van stucanet in hellend dak zolder ruimte

Het hellend dak is nu tussen de kepers voorzien van rockwool met daarboven nog een PUR-plaat. Om deze ruimte af te werken, hadden we deze graag bepleisterd gezien in stucanet (oppervlakte 130 m²).
dinsdag 28 februari 2017

Volledige verbouwing bepleisteren

Ik ben een woning aan het verbouwen waarin zeer binnenkort het pleisterwerk moet gebeuren. Mijn geplande stukadoor heeft zwaar geschoven in zijn timing waardoor ik op zoek ben naar een nieuwe. Timing van de werken: zo snel mogelijk na 10 maart. Concreet: 118m² pleisterwerk aanbrengen, voor 90% op bestaand pleisterwerk (de 10% ruwe stukken zijn vlakken afgebroken schouw). Bestaand pleisterwerk voor te behandelen met betoncontact, nadien het stukwerk zelf, jointfinisher en verfklaar afwerken. - 113 m² Gyprocplafonds afwerken: de plafonds zelf zijn reeds geplaatst maar de aansluitingen en hoeken dienen nog afgewerkt te worden: kleefband en hoeken aanbrengen, jointfiller/-finisher aanbrengen en verfklaar afwerken
maandag 27 februari 2017

Herstellen van een scheur in plafond

Wij zijn een boekhoudingskantoor in een gelijkvloers appartement. Enige tijd geleden hebben wij door wateroverlast aan buitenmuur en appartement boven onze vergaderzaal te maken gehad schade namelijk een grote scheur in het plafond. Deze willen wij graag laten herstellen.
zondag 26 februari 2017

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw

Bezetten van muren en plafond nieuwbouw. In totaal muren en plafond ongeveer 464 m². Woning moet nog gebouwd worden .
zondag 26 februari 2017

Pleisterwerken uit te voeren in verbouwing

Pleisterwerken van ongeveer 210 m² uit te voeren in een verbouwing
zondag 26 februari 2017

Afwerken van gipsplaten

Alles opvullen, glad krijgen, etc... Het plaatsen en schilderen doen we zelf... Het betreft een kleine zolder, kleine kamer en hal boven de trap (wanden en plafond). Oppervlakte : ? rijwoning.
zondag 26 februari 2017

Herstellen van bepleistering

Door renovatiewerken van de buren is de bepleistering van de gemeenschappelijke muur (gang oud herenhuis) op verschillende plaatsen losgekomen waardoor er kleine scheurtjes zijn ontstaan. Rond de scheurtjes hoor je een hol geluid als je er met de hand op klopt. Op één plaats is er ook een grotere scheur (van ongeveer 2 m en 3 mm breed) ontstaan. Ik kan moeilijk inschatten om hoeveel m² het gaat, dat zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid bepleistering die rond de scheurtjes moet verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.
zondag 26 februari 2017

Herstel waterschade

Ik zou het plafond in de woonkamer willen herstellen/renoveren na een geval van waterschade door een lek van het dakterras. Ik zou ook de lek op het dakterras willen afsluiten. Het plafond is door de waterlek verkleurd, afgebladderd en beschimmeld (zie foto's). Ik zou de lek op het dakterras willen afsluiten door roofing te plaatsen. Het dakterras bedraagt circa 20 vierkante meter. Voor de herstelling van de schade aan het plafond moet ik alle plafondpanelen en OSB-platen verwijderen. Ook de isolatie van glaswol is beschadigt door het water. Ik zou graag willen weten hoeveel deze werken allemaal zouden kosten.
zaterdag 25 februari 2017

Herstel na waterschade

Herstellen van waterschade : de muren en plafonds 2 verdieping. Bellen na 18u of via mail.
vrijdag 24 februari 2017

Plaatsen van gyproc platen

Plaatsen van gyproc op een tamelijk hoog zolderplafond (onder dak).
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen plafond en muur na waterschade

Ik heb een vochtprobleem in de muur in de gang naar de zolder. De dakwerker die het probleem onderzocht beweert dat de schouw van de buren de oorzaak is omdat hun schouw geintegreerd is in mijn muur (halfopen en misschien geen tussenmuur, huis van 1948!) en in zeer slechte staat zodat er regenwater binnensijpelt. Herstelling van stuk plafond en muur na waterschade.
donderdag 23 februari 2017

Herstellen muren en plafond na waterschade

Badkamer en slaapkamer bezetting herstellen van waterschade. Er zijn barsten. Beide kamers zijn nog onafgewerkt. 5 jaar oude nieuwbouw.
woensdag 22 februari 2017

Pleisterwerken van badkamer

Ik ben momenteel bezig met het renoveren van mijn badkamer. Vroeger waren de muren bedekt met behangpapier. Enkel de zone rond het bad is afgewerkt met tegels. De muren zijn al bezet, maar deze zijn niet effen genoeg voor te schilderen. De schouw in de badkamer is afgewerkt in gyproc en dient ook bezet te worden. Nu zoek ik een vakman voor het herstellen/bijwerken van de pleister. Het betreft een oppervlakte van +/- 22m².
maandag 20 februari 2017

Muur herstellen na waterschade

Het gaat om een muur in de living waar het bezetsel is afgekomen of afgerot is en water dat in de kelder loopt. oppervlakte: 1muur.
maandag 20 februari 2017

Badkamer bepleisteren

Pleisterwerk voor een badkamer van ongeveer 20 m².
zaterdag 18 februari 2017

Betegelen muren

betegelen van muren ongeveer 10m². Materiaal en dergelijke met de vakman te bekijken.
donderdag 16 februari 2017

Muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren

Omwille van grote scheuren in de muren moeten alle binnenmuren van mijn appartement ongeveer 45 cm afgebroken worden. Een glijfolie moet geplaatst worden, de muren moeten terug gemetst en bepleisterd worden. In bijlage heb ik een grondplan gezet. De met rood aangeduide muren dienen onder handen genomen worden. Op het grondplan staan ook de afmetingen.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken

Ik moet een bestek hebben van de werken voor pleisterwerken, behang- en schilderwerk. Wanneer de verzekering me zal uitbetalen, dan laat ik de werken uitvoeren.
maandag 13 februari 2017

Nieuwbouwwoning bezetten

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor volgende bezettingswerken: -gip-lat + bepleistering (dak): 80m² -plafondbepleistering (incl. Grondering/betoncontact): 202m² -binnenmuren (incl. Grondering en betoncontact): 674m² -cementering (enkel douches): 17m²
maandag 13 februari 2017

Binnenmuur stuccen

Graag vakman voor bepleisteren van binnenmuur voor oppervlakte van 8 vierkante meter. Door een insijpeling van water.
maandag 13 februari 2017

Scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen

Scheur in binnenmuur keuken. Loopt schuin naar beneden en heeft een lengte van +/- 2 meter. Keuken wordt dit voorjaar vervangen en hadden graag eerst herstel scheur. Ook aan achterzijde woning moet er herstelling van betonrot bovenzijde trap uitgevoerd worden.
maandag 13 februari 2017

Bezetten muren op bovenverdieping

Ik wil graag onze bovenverdieping laten bezetten. Deze bestaat uit 3 slaapkamers, badkamer, wc,bergruimte, zolder en gang. De totale oppervlakte van muren is 170 m². Deze bestaat voornamelijk uit Ytong, slechts een klein gedeelte bestaat uit snel bouw. Het voor strijken met een stuc-primer zal ik zelf doen.

Partners

Partners van Casius