Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de stukadoors vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een stukadoor in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

donderdag 15 november 2018

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Door vochtschade zijn er bubbels ontstaan op de muren rondom de douche, zowel in de badkamer als in de achterliggende kamers. Dit zou ik graag laten herstellen. Verschillende muren in verschillende ruimtes. Living : 4 m². Badkamer : 4 m². Slaapkamer : 2m².
woensdag 14 november 2018

Bijwerken en plamuren van gyproc zolder 35 m²

Ik heb mijn zolder zelf afgewerkt met gyproc, maar voor het opvullen van de schroefgaten moeten nog gedaan worden. Ongeveer 35 m². Het is de bedoeling dat het schilder klaar zal worden gemaakt.
dinsdag 13 november 2018

Herstelling plafond en wand na waterschade

Ik heb waterschade opgelopen. Gyproc plafond en wand te vervangen in 1 kamer.
zaterdag 10 november 2018

Herbepleisteren plafond na waterlek

Na een waterlek komt de bepleistering van het plafond in een kamer los. Dit pleisterwerk zou hersteld moeten worden. Oppervlakte kamer is 10 m².
donderdag 8 november 2018

Plaatsen van sierpleister

Ik wil graag een paar kamers laten bewerken met sierpleister. De totale oppervlakte is ongeveer 45m².
dinsdag 6 november 2018

Vochtige muur opnieuw bezetten

Vocht in muur van slaapkamer door aanpalende badkamer. Voegen herstellen en muur opnieuw bezetten.
maandag 5 november 2018

Gyproc plaatsen, egaliseren en bezettingswerken uitvoeren

Renovatie van een HOB : Gyproc plafonds plaatsen in living 41 m², keuken 14 m², kamers 36 m² en badkamer 7.3 m². Egaliseren muur keuken : 2 mm: 42 m². Bezetten muur kamer: 2.6 m². Egaliseren plafond 2 mm: 8,5 m².
zondag 4 november 2018

Keukenmuren bepleisteren

Keuken wordt verwijderd en de muren moeten terug bezet worden. Op zoek naar vakman voor bepleistering.
vrijdag 2 november 2018

Keuken stuccen

Graag zou ik onze keuken willen laten stuccen. De oppervlakte is ongeveer 14 m². Er zitten ook enkele bakstenen los die men eerst moet herstellen.
vrijdag 2 november 2018

Herstellen plafond na waterschade

Ik heb waterschade aan het plafond van mijn slaapkamer door een lek in de afvoer van de pompsteen in het appartement boven mij. De afvoer is hersteld. Nu zou er moeten gekeken worden of het plafond droog is en of het kan hersteld worden of een nieuwe plafond moet geplaatst worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Plafond : 4 m op 3m70
vrijdag 2 november 2018

Herstellen van scheur in binnenmuur

In de muur in de gang op de bovenste verdieping is er een diagonale scheur die ik graag hersteld zou gezien hebben. Het is geen diepe noch brede scheur en ongeveer een meter lang. Het is een binnenmuur die ligt aan een gevel muur, onder het dak.
dinsdag 30 oktober 2018

Pleisterwerken uitvoeren

Pleisterwerken uit te voeren. Er is gyproc geplaatst en de naden moeten weggewerkt worden. Ook een muur moeten bepleisterd worden waar geen gyproc is geplaatst.
dinsdag 30 oktober 2018

Stuccen van een binnenmuur

Opnieuw bezetten van een binnenmuur. Gaat over één muur van ongeveer 5 meter lang.
dinsdag 30 oktober 2018

Muur herbepleisteren

Stuk muur restaureren. Zitten nu platen tegen op houten latten. Platen verwijderen en muur verder bezetten. Ongeveer 4 m².
maandag 29 oktober 2018

Nieuwe gyproc muur plaatsen in leefruimte

Er moet een gyproc muur afgebroken worden en afval meenemen die muur is in de leefruimte. Gyproc scheidingsmuur van een 4 meter breed ( met hierin nieuwe schilder deur) afbreken en deze maakt hoek van opnieuw 4 meter lang ( hiervan zou indien mogelijk maar 150 moeten afgebroken worden) . Plaatsen nieuwe hoek / muur in gyproc van twee keer ongeveer 100 meter.
vrijdag 26 oktober 2018

Herbepleisteren van muren na waterschade

Waterschade muur vermoedelijk door slecht tapgat. Herstellen van de muur. Moet herbepleisterd worden.
woensdag 24 oktober 2018

Pleisteren van woning

Ik wil hele huis van binnen laten pleisteren . Oppervlakte : boven en beneden : 200 m². De muur zijn nieuw gemetseld.
woensdag 17 oktober 2018

Vervanging systeemplafond

Graag bestaande tegels uit systeemplafond vervangen door nieuwe met behoud structuur en verlichting. Totale oppervlakte ongeveer 23m². Tegels van 60 op 120 cm. Liggen in rooster.
maandag 15 oktober 2018

Voorgevel nieuwbouw bepleisteren

Voorkant van een pastorij woning laten bepleisteren. Nieuwbouwwoning die 2 jaar geleden is gezet geweest. Oppervlakte te bepleisteren: 4 meter breed en 2 verdiepen hoog.
maandag 15 oktober 2018

Valse gyproc muren plaatsen

Plaatsen van gyproc muren. Het betreft 3 voorzetwanden aan de voor en achtergevel (isolatie + OSB + Gyproc) en 1 scheidingsmuur op het 1 ste verdiep (Met 2 deuren). De plaatsing van alle profielen (Metal Studs van 75 voor de scheidingswand, metal studs van 50 voor de binnenmuur isolatie) is al uitgetekend op de vloer. Ook de metal studs , het isolatiemateriaal, de osb en de gyprocplaten zijn reeds aanwezig. Materiaal is aangekocht en alles is reeds uitgetekend. Staat klaar om te beginnen.
zondag 14 oktober 2018

Gevels isoleren en bepleisteren met crepi

Buitenmuren isoleren en bekleden met effen crepi. Het gaat om een open bebouwing, alle muren zouden langs buiten moeten worden bezet.
donderdag 11 oktober 2018

Plaatsen van een gyproc plafond

Ik wil in een nieuwbouwwoning in alle kamers een gyproc plafond plaatsen. De totale oppervlakte van het plafond is 100 m². Producten ( gyproc vijzen en platen) zijn ter plaatse.
maandag 8 oktober 2018

Wanden bezetten

Een woonhuis in snelbouwstenen gemetst. Gelijkvloers en 1 verdiep. Circa 300 m² enkel wanden doen.
zaterdag 6 oktober 2018

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.
donderdag 4 oktober 2018

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.
woensdag 3 oktober 2018

Gevel bepleisteren en schilderen 100 m²

Voor en achtergevel bepleisteren en schilderen. Er zitten in totaal 3 ramen en een voordeur. Oppervlakte ongeveer rond 100 m²
zondag 30 september 2018

Slaapkamers stuccen

Ik wil graag 2 slaapkamers laten stuccen. Het gaat over 3 muren per slaapkamer (de 4 de wand wordt zelf afgewerkt met gyproc) waarvan per kamer 1 muur met raamwerk. Totale oppervlakte te stuccen is ongeveer 55 m²
zondag 30 september 2018

Achtergevel isoleren en bepleisteren met crepi 35 m²

Achtergevel van bestaande rijwoning isoleren en bepleisteren met crepi. De oppervlakte is ongeveer 35 m². Er zit een schuifraam in en 3 ramen.
zondag 30 september 2018

Muren stuccen bovenverdieping

Muren stuccen van de bovenverdieping.
donderdag 27 september 2018

Buitenmuur isoleren en stuccen

Buitenmuur van 8 m² isoleren en bepleisteren.
donderdag 27 september 2018

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen. De oppervlakte is 10m².
woensdag 26 september 2018

Stuccen van bovenverdieping 50 m²

Pleisterwerk bovenverdieping en gyproc op schuine dakrand. Ongeveer 50 m²
maandag 24 september 2018

Bezettingswerken in tweewoonst uitvoeren

Binnenpleisterwerken uitvoeren in een tweewoonst Gelijkvloers 12 op 17; verdiep 12 op 12; zolder 12 op 12 ( enkel rechte wanden) Nieuwbouwwoining.
maandag 24 september 2018

Plafond met stucwerk renoveren

Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Eventueel isoleren en latex spuiten .
woensdag 19 september 2018

Bepleisteren kapotte muur + behandelen

In de inkomhal brokkelt een gedeelte van het gips van de muur. Dit is te wijten aan opstijgend vocht. De oppervlakte waar de muur last heeft van opstijgend vocht bedraagt ongeveer 2 m x 2 m. Graag bepleisteren van de muur en behandelen tegen vocht.
woensdag 19 september 2018

Schimmel slaapkamer muren herstellen na vochtschade

We hebben schimmel op slaapkamermuren en willen dit graag laten herstellen. Ook in badkamer zitten er enkele tegels los en dit moet men ook herstellen. Oorzaak is een lek van de bovenbuur.
woensdag 19 september 2018

Stucwerken en schilderwerken uitvoeren

Badkamer ,slaapkamer muren en deel van de buitenmuren stuccen dit is een open bebouwing. Oppervlakte is vrij groot , maar niet geweten. Ongeveer badkamer is 12 m². En slaapkamer ongeveer 15 m². En daarna schilderen.
woensdag 12 september 2018

Stuccen van nieuwbouw

Stuccen van een nieuwbouw: dit gaat hem om een alleenstaande woning. 1. 1 Traditionele bepleistering op muren: 390,1 m². 1. 2 Plafonds beton en gewelven: 187,4 m². 1. 3 Hoek- en stopprofielen: 27 lm. 1. 4 Cimenterie werk in natte cellen: 12 m². 1. 5 Inplakken van raam- en deurslagen: 98,4 lm. Riho-profiel aan de ramen + afschermen ramen: Uit dikken tot 4 cm met Styrodur-isolatie Hoekbeschermers. Inplakken 1. 6 Vuil-en stortkosten: incl. Big Bag 1. 7 Extra wapening tpb poutrelles (bvb stucanet): 12,05 lm
dinsdag 11 september 2018

Cementbepleistering aanbrengen op zijgevel

Oud huis met onfrisse zijgevel, deze zou moeten bepleisterd worden. Ongeveer 50 m². Ook nog een muurtje buiten
maandag 10 september 2018

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettingswerken bij renovatie. Oppervlakte van 3 muren
zaterdag 8 september 2018

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3
zaterdag 8 september 2018

Crepi plaatsen en isoleren

We zijn opzoek naar iemand die de voorgevel van ons huis kan afbreken en nieuw gevel kan zetten met isolatie. Crepi plaatsen . De oppervlakte is ongeveer 60m²
donderdag 6 september 2018

Muur bovenaan gedeeltelijk opnieuw bezetten en schilderen

Na herstel van lekkende goot (juli) zijn de beschadigde muren poeder droog en klaar voor herstel. De schade vertoont blazen in het pleisterwerk en water vlekken aan binnenmuren van keuken, living en plafond.
donderdag 6 september 2018

Cementbepleistering van voorgevel herdoen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande cementbepleistering onderaan mijn gevel komt los. Ik zou deze over de gehele breedte willen laten hernieuwen.
woensdag 5 september 2018

Herstellen van originele moluren aan het plafond

Ik heb 2 kleine woonkamer ruimtes met moluren aan het plafond. De vorig eigenaars hebben hier met een dikke verf over geschilderd waardoor de details volledig verdwenen zijn. Ik zou deze willen laten herstellen in de oorspronkelijke toestand. De oppervlakte in totaal is ongeveer 20m². Het gaat over een oude herenhuis
woensdag 5 september 2018

Buitengevel bepleisteren

Buitengevel van ongeveer 40 a 50 m² die vochtwerend bepleisterd moet worden. Dit is voor de achterbouw van een herenhuis. Er zitten 3 deuren in en twee ramen.
dinsdag 4 september 2018

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living
dinsdag 4 september 2018

Herstellen bezetting binnenhuis en herstellen putje watermeter

Zwaarbeschadigde bezetting/bepleistering binnen herstellen, aan 1 muur en 1 hoek plafond. Hiernaast ook putje waar waterleiding met de watermeter het pand binnenkomt herstellen.
zaterdag 1 september 2018

Herstellen plafond na waterschade

Door lekkage in dak zijn er barstjes in de verf, en scheurtje (5 cm) in plafond met lichte doorzakking binnen oppervlakte van +/- 1m².
vrijdag 31 augustus 2018

Opnieuw pleisteren en schilderen na waterschade

Na waterschade enkele muren te repareren. Het gaat om een plafond in 1 slaapkamer en in een klein gangetje, Hiernaast ook de muren in 2 slaapkamers, badkamer te bekijken en herstellen waar nodig. Na eventuele bepleistering ook opnieuw schilderen.

Partners

Partners van Casius