Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

314 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: plakken van nieuwbouw, woning te bepleisteren, afwerken stucwerk, bepleisteren van muren beneden verdiep, herbepleisten en herschilderen van traphal, bezettingswerken uit te voeren, herstellen pleisterwerk en schilderwerk, pleisteren van plafond en muren, huidig plafond te vernieuwen, bepleisteren gevel HOB, plaatsen van verlaagd plafond en bekleden van de muren badkamer, afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand, muren bezetten appartement, scheuren herstellen van plafond, bepleisteren muur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

dinsdag 27 juni 2017

Vervangen van gyprocpanelen plafond

Na waterschade dient het gyproc plafond hersteld te worden.
maandag 26 juni 2017

Muur herbepleisteren

In de wasplaats is er een gedeelte van de bepleistering beschadigd door lek buurman. Deze bepleistering moet vervangen worden. 1 à 2 m².
donderdag 22 juni 2017

Scheuren herstellen van plafond

Scheuren in slaapkamer herstellen.
dinsdag 20 juni 2017

Herstellen pleisterwerk en schilderwerk

Ten gevolge van een lek aan de douche : Aan de bovenzijde van de muur op de 1e verdieping (gele muur) en aan de onderzijde van de muur op de 2e verdieping (paarse muur) dient het pleisterwerk gedeeltelijk verwijderd te worden en vervangen door nieuw pleisterwerk. Nadien dienen de muren en het plafond opnieuw geschilderd te worden.
maandag 19 juni 2017

Plakken van nieuwbouw

Pleisteren nieuwbouwwoning Pleisterwerk op muren: 338 m² Pleisterwerk op plafonds: 79 m² Pleisterwerk op gyplat: 76 m²
maandag 19 juni 2017

Muur en plafond herstellen

Door waterschade plafond en muur herstellen. Diverse kleine plekken te herstellen.
maandag 19 juni 2017

Pleisteren van plafond en muren

Scheuren in de pleister. Stuccen van het plafond en muren in verschillende kamers.
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren muur

Wij hebben ervoor gekozen om de lambrisering en open haard weg te halen waardoor er 1 muur volledig opnieuw bepleisterd moet worden alsook enkele kleine pleisterwerkjes waar stukjes muur zijn losgekomen bij het verwijderen van lambrisering. Wij zouden dit graag in orde brengen rond half juli-begin augustus aangezien onze vloer half augustus geplaatst wordt. Ongeveer 20 m² + enkele kleine stukken.
zondag 18 juni 2017

Bepleisteren van muren beneden verdiep

Muren bepleisteren van een huis dit betreft een renovatie. Dit is voor de volledig beneden verdieping. De juiste m² niet geweten, graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 17 juni 2017

Herbepleisten en herschilderen van traphal

Traphal en living. Door bouwwerken naast mij heb ik schade opgelopen. Door vocht is de bepleistering beginnen blazen (muur traphal). Door doorboring waterleiding in het plafond en de muur in de living waterschade opgelopen. Het houdt dus in: bepleistering verwijderen en opnieuw bezetten en daarna ook schilderen. Wil gelijktijdig heel de living laten schilderen.
donderdag 15 juni 2017

Huidig plafond te vernieuwen

Huidig plafond is gedeeltelijk verzakt . Nieuw plafond plaatsen in PVC. Oppervlakte van uw badkamer : 7m²
zaterdag 10 juni 2017

Herstel waterschade plafond

In de badkamer van 3,6 m op 1,8 m is er ter hoogte van het bad een vochtplek doordat het bad van de bovenbuur gelekt heeft. Het plafond van de badkamer is overal in beton met een stuk pleisterwerk er tegen. Ter hoogte van het lek is het plafond opgebouwd uit een gyproc plaat. De schade is ongeveer 1 m² dat zou moeten worden bepleistert en geschilderd.
donderdag 8 juni 2017

Pleisteren trappenhal en leefruimte

Ik wil graag mijn trappenhal en leefruimte laten pleisteren. Een fijne pleisterlaag over de bestaande pleister. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m².
donderdag 8 juni 2017

Hersellen van stucwerk buitengevel

Buitengevel van dienstgebouw heeft grote plakken stucwerk verloren. We willen dit laten herstellen, stuccen.
woensdag 7 juni 2017

Plafond herbepleisteren

Bovenburen hebben lek moeten herstellen aan afvoerleiding. Het plafond moet herbepleisterd worden. Er is een grote plek nu dat hersteld moet worden.
dinsdag 6 juni 2017

Bezettingswerken uit te voeren

Bezettingswerken achterbouw , muren en plafond, ook plafond in oud gedeelte en bijwerken muren Totale oppervlakte 70 m² plafond - 110 m² muren
dinsdag 6 juni 2017

Woning te bepleisteren

Renovatie - Grote woning te bepleisteren, zowel boven als beneden
maandag 5 juni 2017

Bepleisteren gevel HOB

Ik zou zelf de gevels proper zetten, dus enkel dikke cementering zodat er een egaal resultaat bekomen wordt. Bepleisteren van de gevel (Bij benadering) : 143 m², dit is een HOB.
maandag 5 juni 2017

Plaatsen van verlaagd plafond en bekleden van de muren badkamer

In de zoldering van mijn badkamer is een gat door vochtinsijpeling. Het dak werd hersteld. Nu zoek ik iemand die een verlaagd plafond kan maken. Ik dacht aan dumaplast. De badkamer meet 138 cm x 330 cm. Ik zou hierbij ook de muren willen bekleden met dit materiaal. Deze is grotendeels betegeld. Het resterend deel is 80 cm hoog. Ook zal de verlichting moeten veranderen van locatie (desnoods ander verlichtingssysteem, led).
maandag 5 juni 2017

Slaapkamermuren met glasvezel glad maken

Ik wil graag 2 slaapkamers die met glasvezel behangen zijn glad maken, bezetten... kan dat over behang? Elke kamer is rond de 10 m².
maandag 5 juni 2017

Herstellen binnenmuur slaapkamer na vochtbeschadiging

Herstellen van een binnenmuur in de slaapkamer, beschadigd door insijpelend vocht: muur zelf volledig herstellen, bepleisteren, behangen en schilderen van de slaapkamer
zondag 4 juni 2017

Bezetten slaapkamer

De kamer is 3 op 4 meter en 265 cm hoog
vrijdag 2 juni 2017

Stukken van de badkamer

Badkamerwanden stukken. Alle wanden zijn van gyproc. Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
vrijdag 2 juni 2017

Bepleisteren plafond berging

Door waterlek is het pleisterwerk losgekomen en gevallen. We schatten oppervlakte tussen 6 & 10 m².
donderdag 1 juni 2017

Afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand

Na het vernieuwen van ons dak, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Ook rond de 3 nieuwe veluxen moet door de dikkere isolatie een stuk tussen de velux en het bestaande pleisterwerk overbrugd worden. Daarnaast overwegen we de zolder in twee delen te splitsen door middel van gyproc wand.
donderdag 1 juni 2017

Badkamer te bepleisteren

Badkamer van L2.7 m x B 1. 1xH 2. 6m pleisteren om te betegelen. Wanden het liefst in grijs dat snel betegeld kan worden. Plafond standaard. Werken te voorzien eind juni/ begin juli
woensdag 31 mei 2017

Afwerken stucwerk

Stuccen van verschillende ruimten: Afwerking nieuw geplaatste keuken. Afwerking nieuwe ramen in slaapkamers, hal en living. Renovatie muren hal en gang naar de slaapkamers en aparte wc.
dinsdag 30 mei 2017

Muren bezetten appartement

We willen nieuwe bezetting plaatsen in 1 appartement dat momenteel gerenoveerd wordt. Het gaat over verschillende ruimtes. Als dit uitgevoerd zou worden en we tevreden zijn hierover zullen we hetzelfde vragen voor het 2 de appartement dat later gerenoveerd dient te worden.
dinsdag 30 mei 2017

Badkamer bezetten

Bezettingswerken 7m² in een bestaande badkamer.
dinsdag 30 mei 2017

Plafonds en wanden laten bezetten

Totaal plafond oppervlakte woning: 102,056 m² Totaal wand oppervlakte woning: 196,35 m² Plafonds in geschilderde welfsels & wanden in geschilderde preton stenen laten bezetten
zondag 28 mei 2017

Pleisteren van keukenmuren en plafond

Wij hebben zonet onze oude keuken (30 jaar oud) uitgebroken en binnen 10 dagen komen ze een nieuwe plaatsen. Maar 2 van de muren moeten dringend opnieuw gepleisterd worden en ook het hele plafond. Alles is meegekomen met de afbraak.
donderdag 25 mei 2017

Plafond herstellen

Vochtschade van de douche van bovenbuur. Plafond herstellen.
donderdag 25 mei 2017

Herbepleisteren van muren en plafond

Vervangen stucwerk slaapkamer ongeveer 30 vierkante meter en stucwerk muren in woonkamer 1 of meerdere muren.
donderdag 25 mei 2017

Pleisterwerk herstellen

Pleisterwerk herstellen van de binnenmuur van keuken na vochtproblemen. Vochtproblemen zijn reeds verholpen.
woensdag 24 mei 2017

Stukje muur plamuren

Ik zou graag mijn woning laten bepleisteren voor erna over te schilderen. De living zou zeker moeten bepleisterd worden (65 m² oude gemetste muur), graag jullie mening over andere kamers in huis.
woensdag 24 mei 2017

Badkamer bepleisteren

Mijn badkamer wordt volledig gerenoveerd van A tot Z door een gespecialiseerde vakman. Ik moet alleen alles zelf uitbreken, wat reeds is gebeurd. Vooraleer gestart kan worden, moet het plakwerk nog een beetje hersteld worden (is beschadigd na het afkappen van oude tegels). Wie kan mij helpen ?
woensdag 24 mei 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Het gaat over herstellen van pleisterwerk op een klein oppervlakte (kleiner dan 1 vierkante meter), in een hoek onder het dak rond een raam.
dinsdag 23 mei 2017

Plakken van steenstriptegels op gyproc wand

Ik zou graag één wand van mijn zolder en de schouw laten bepleisteren met bakstenen steen strips .
dinsdag 23 mei 2017

Scheuren binnenmuren herstellen

Scheurherstel ongeveer 50 a 100 m². Binnenmuren: te herpleisteren en herschilderen.
dinsdag 23 mei 2017

Bepleisteren van meerdere slaapkamers

Bepleisteren van slaapkamers met een oppervlakte van ongeveer 60 m².
maandag 22 mei 2017

Herstellen bepleistering

Herstellen van bepleistering en vervanging plafonds in de volledige woning. Ter plekke komen om te zien wat er allemaal moet gebeuren.
maandag 22 mei 2017

Stukken zijgevel

Als het regent komt er water langs de zijkant binnen. Nu wordt onze binnen muur nat en elke keer als het regent dan wordt die muur natter en natter volgens de buur is er een barst in de bezet in de zijgevel op een ongeveer 6m hoogte. Nu moet de binnen muur ook opnieuw bezet worden en daarna geschilderd.
vrijdag 19 mei 2017

Bepleisteren van bovenverdieping

De hele bovenverdieping (3 grote slaapkamers gang en badkamer moet bepleisterd worden, alles staat nu in de gyproc.
donderdag 18 mei 2017

Woning bepleisteren

Graag zouden wij de muren van de hal, en 4 slaapkamers laten bepleisteren met een gemiddelde oppervlakte van 20-30 m2.
dinsdag 16 mei 2017

Muren en plafonds te bepleisteren

Betreft ongeveer 250 m² muren en plafonds met vlies te plakken voor gladde muren in oud appartement in Heverlee. Materiaal is gedeeltelijk al voorhanden. Scheuren zijn dicht en de muren zijn met goudband geschilderd. Er moet nu vlies op en een gladde laag plaksel. Zo snel mogelijk aub.
dinsdag 16 mei 2017

Muur herbepleisteren

Muur opnieuw te bepleisteren na vochtschade door buurman. Slaapkamer.
zaterdag 13 mei 2017

Bepleisteren van muren

We zoeken een vakman voor het bepleisteren van muren in onze woonst. Het betreft een deel bepleisteren in een nieuwe aanbouw en een deel renovatie aan bestaande gepleisterde muren. (Wegwerken van bestaande deuropeningen en nieuwe openingen). Een bezoekje ter plaatse kan zeker. Hopend op een spoedige reactie. Ongeveer een 85 m².
vrijdag 12 mei 2017

Systeemplafond installeren in concertzaal

Concertzaal van ongeveer 14x25m Installatie van een volledig nieuw systeemplafond (kan eventueel wel aan de bestaande haken opgehangen worden) voor het grootste deel op een hoger niveau dan het bestaande. Werken kunnen ten vroegste juni 2018 starten
woensdag 10 mei 2017

Herstellen van gevolschade door lek veroorzaakt door bovenbuur

Ik ben eigenaar van een appartement en wil zo snel mogelijk de gevolgschade ten gevolge van een lek laten herstellen. Door een lek bij de bovenbuur zijn er op verschillende muren vlekken ontstaan. Op het plafond is zelfs een stuk van de bepleistering losgekomen. Graag 1 vakman die zowel de bepleistering als de schilder/behangwerken kan herstellen.
dinsdag 9 mei 2017

Herstellen muur

Bepleisteren van een muur waar vocht heeft gezeten. Herschilderen en beplinten. Betreft een muur van ongeveer 7 m².

Partners

Partners van Casius