Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

295 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: spuitplamuren van muren in woning, stukadoor nodig, gyprocplaten en isolatie plaatsen, afwerking zolderkamer, bezettingswerken binnen en buitenmuren, bepleisteren van badkamers, buitengevel isoleren en bepleisteren, zoldervloer met fermacell platen afwerken en dak isoleren, bepleisteren rondom ramen en deuren en kamer, herstellen waterschade gyproc keuken, herstellen plafond, bezetten van badkamer en klein toilet, afkappen bezetting en opnieuw bezetten, pleisterwerken in keuken en living, plafond en muren vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

woensdag 26 april 2017

Herstellen waterschade gyproc keuken

We hebben na een lek in de badkamer waterschade geleden in de keuken (valse plafond gyproc). Deze is nu deels krom getrokken. Herstel gyproc. Af pleisteren en schilderen.
woensdag 26 april 2017

Gyprocplaten en isolatie plaatsen

We hebben een bureauruimte van +-450 m², gyproc platen en isolatie moeten geplaatst worden aan de muren en plafond.
woensdag 26 april 2017

Spuitplamuren van muren in woning

Ik zoek een vakman voor volgend pleisterwerk. Prijsofferte 1: Benedenverdieping hoogte plafond 2 m70 60-70 m² Spuitplamuur Uitwerken hoeken Uitwerken muur met gyproc plafond (plafond is er al) Ondergrond : Tasso , Stenen muren en gyproc. Afplakken doen we zelf (in samenspraak) Indien mogelijk zouden wij graag ook zelf schuren. Prijsofferte 2: Bovenverdieping hoogte plafond 2m70 50-60m² spuitplamuur uitwerken hoeken uitwerken muur met gyproc plafond (plafond is er al) ondergrond : stenen muren Afplakken doen we zelf (in samenspraak) Indien mogelijk zouden wij graag ook zelf schuren.
dinsdag 25 april 2017

Muurtje afkappen en bezetten

Muurtje onder keukenraam heeft vocht getrokken en bladdert af tot op de baksteen. Intussen droog, maar moet afgekapt en terug bezet worden. Is 1 m hoog en 5 m breed (ongeveer).
maandag 24 april 2017

Herstellen plafond

De plaat in het plafond van de badkamer heeft een vochtprobleem. Vermoedelijk door een lekkend toilet van de bovenburen. Er zit een gat in de plaat op de plaats van het lek. De plaat dient vervangen te worden.
zondag 23 april 2017

Bezetten van badkamer en klein toilet

Bezetten van onze badkamer; de oppervlakte is 25 m² en een klein toilet van 8 m². Bezetten zodat we nadien kunnen tegelen. Dit zouden wij graag laten bezetten nog voor het bouwverlof, of er juist na maar dan is de chape al geplaatst.
zondag 23 april 2017

Afkappen bezetting en opnieuw bezetten

Afkappen bezetting hal na waterschade en terug bezetten +/- 2,5m hoog op 5m breed met hoek
woensdag 19 april 2017

Herstelling plafond

Ik heb waterschade geleden aan mijn plafond doordat het plat dak niet geheel waterdicht meer was. Dit wordt inmiddels verholpen met een volledige nieuwe roofing met alles erop en eraan. Eenmaal deze werken gedaan zijn, kan ik iemand aanstellen op de opgelopen schade binnen te laten herstellen. Dit zou via mijn brandverzekering gaan. Vooraleer de verzekering zijn goedkeuring geeft, heb ik een gedetailleerde offerte nodig. De herstellingswerken zal hoofdzakelijk een stuk van het plafond uit te breken zijn en dit dan te vervangen met een nieuw stuk gyproc, het herplamuren en wat opvulling van isolatie-glaswol.
woensdag 19 april 2017

Pleisterwerken in keuken en living

We zouden graag enkele muren in de keuken + living laten bepleisteren. Oppervlakte op te meten dooor vakman.
woensdag 19 april 2017

Plafond en muren vernieuwen

Plaatsen van een gyproc plafond. Ruimte 4mx5m. Houten kader hangt er maar moet aangepast of versterkt worden. Plafond schilderklaar zetten. Muur is behangen met glasvezelbehang en dient volledig geplamuurd te worden.
dinsdag 18 april 2017

Afwerking binnenkant muren

Ik wil 5 nieuwe ramen laten afwerken aan de binnenkant, en alle muren van de benedenverdieping zijn heel oud en bevatten putten, gaten, resten van vroeger... Dit moet zo egaal mogelijk afgewerkt worden (schilderklaar).
vrijdag 14 april 2017

Afwerking zolderkamer

Het aanbrengen en afwerken van gipsplaten (dak is 63 m² met 4 veluxen). Dak is reeds vernieuwd met dakpannen en isolatie.
donderdag 13 april 2017

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstellen na waterschade. Enkele dagen geleden veroorzaakte een lek bij mijn bovenburen schade aan mijn plafond in de wc. Het lek is hersteld, maar mijn plafond vertoont enkele barsten, en er is wat pleisterwerk naar beneden gekomen. Voor de verzekeringen heb ik een bestek nodig. De herstelling is in Willebroek.
woensdag 12 april 2017

Stukadoor voor bepleistering woonkamer

Ik wil graag stucwerk in de woonkamer : oppervlakte van 6 op 4 m.
dinsdag 11 april 2017

Bezettingswerken binnen en buitenmuren

- Bezetting 54m² (badkamer en keuken)Gyproc (waterwerend) 14m.Verankering ankerstangen 30 stuks - Verankering chemisch product - Werkuitvoering bezetting 54m² - Werkuitvoering Gyproc 14m² Ruw muren - verankering hier en daar nodig
dinsdag 11 april 2017

Stukadoor nodig

Stukadoor nodig: Gans de woning moet bezet worden - alles binnen is nieuw, enkel de oude buitenmuren behouden.
maandag 10 april 2017

Stukadoor nodig voor badkamer en toilet te vernieuwen

We willen het stukwerk van onze badkamer en toilet laten vernieuwen en hadden hiervoor graag een prijs gehad.
maandag 10 april 2017

Bepleisteren van badkamers

Pleisteren/herstellen van 2 badkamers en benedenverdieping - Plakwerk: 2x schouw + 38m² + herstelwerken 70 m²
maandag 10 april 2017

Pleisterwerken bestaande omlijsting van 3 binnendeuren

Wij hebben 3 nieuwe binnendeuren zonder omlijsting aangekocht bij Anyway-doors, de bestaande omlijsting zou terug bezet moeten worden.
vrijdag 7 april 2017

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Wij willen de voorgevel van onze tussenwoning laten isoleren en bepleisteren. Het gaat om een gemetselde gevel van ongeveer 30 m², gemeten inclusief ramen en een deur. We willen dit na de zomer, omstreeks september, laten verzorgen en ontvangen daarvoor graag uw offerte.
donderdag 6 april 2017

Zoldervloer met fermacell platen afwerken en dak isoleren

Wij zouden onze zoldervloer willen afwerken met fermacell platen, om er binnenkort kamers te maken. Eventueel ook het dak mag geïsoleerd worden met dergelijke platen.
dinsdag 4 april 2017

Herstellen muur na waterschade

Op onze bovenverdieping hebben twee muren vochtplekken door een slecht afgesloten schoorsteen. Stucwerken.
zondag 2 april 2017

Bepleisteren van WC en kleine hal

Klein WC'tje en kleine hal te bepleisteren
vrijdag 31 maart 2017

Muren en plafond herstellen na waterschade

Herstellen van waterschade aan muur en plafond. Opstijgend vocht na te kijken eveneens.
woensdag 29 maart 2017

Bepleisteren rondom ramen en deuren en kamer

Bepleisteren van kanten van nieuwe ramen en deuren + kamer die moet gedaan worden. Dringende werken.
maandag 27 maart 2017

Plafond laten herstellen en schilderen

Ik wil graag een plafond deels laten bepleisteren en schilderen. Hoogstwaarschijnlijk voor de kleine barsten met gasplak band. En dit nadien schilderen. Plafond is woonkamer ongeveer 30 Vierkante meter. Wat kost het mij voor bepleistering en schilderen? Het plafond toont barsten en de verflaag die er nu op staat brokkelt af.
woensdag 22 maart 2017

Aanpassen muren die niet haaks staan

Wij willen een L-vormige keuken laten plaatsen maar blijkbaar staan de muren niet haaks op elkaar.
woensdag 22 maart 2017

Plamuren van muur

Een paar maanden geleden werd een lek bij mijn bovenburen gemaakt, en ik werd geadviseerd om te wachten tot mijn badkamer- en WC muur opdroogt vooraleer er kan aan gewerkt worden. Het lek is ongeveer 1 meter breed in de hoek rechtsboven. In de WC is een lange breuk vanaf boven en ook aan de hoeken vochtschade.
dinsdag 21 maart 2017

Een stukje muur plamuren

Een stukje plamuren in de keuken (geschonden muur, niet te groot, 2cm hoog en 20 cm lang)
maandag 20 maart 2017

Voor en zijgevel bekleden met spuitkurk

Voor-en zijgevel bekleding met spuitkurk. De gevels zijn niet geïsoleerd. Dacht aan dit alternatief ipv spouwisolatie of crepi. Oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m².
maandag 20 maart 2017

Waterschade appartement binnenmuur te herstellen

Ten gevolge van slecht gebouwde terrassen, waar water blijft staan, is er water gesijpeld aan de binnenkant van mijn appartement (muur boven en onder het raam). De muur ziet niet uit, pleisterwerk is naar beneden gekomen. De syndicus geeft aan dat zij herstellingen doen aan de buitenzijde, ik moet de binnenmuren laten herstellen.
zondag 19 maart 2017

Tasso binnenmuren laten bepleisteren

Ik zoek iemand die de tasso-binnenmuren van onze woning kan bepleisteren.
zaterdag 18 maart 2017

Bepleisteren van 2 muren

Bepleisteren van 2 muren, optioneel plafond ook: 1. Muur van 6m² + 2m² 2. Schouwmuur met vooroppervlak 6m², tweemaal een zij-oppervlak van 2,5m² 3. Plafond van 29m² + 15,6m²
vrijdag 17 maart 2017

Bezetten van diverse leefruimtes

Ik wil graag de 2 slaapkamers en de badkamer en hal laten bezetten. De totale opp van de muren is ongeveer 240m²
vrijdag 17 maart 2017

Plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast

Ik wil graag het plafond van de living gedeeltelijk opnieuw laten bezetten nadat de elektricien er de lichtpunten (2) in heeft aangepast. De ruimte is in zijn geheel ongeveer 30 m² en heeft momenteel al sierlijsten die ik graag zou behouden. Enkel de gaten en gootjes die gelegd zijn in het plafond zouden weggewerkt moeten worden (indien mogelijk).
donderdag 16 maart 2017

Plaatsen van één gyprocmuur

Plaatsen van één afgewerkte gyprocmuur van een 5 meter lang. Gelieve uw raming exclusief de materialen te laten geworden.
donderdag 16 maart 2017

Gyprocmuur te bepleisteren

1 muur die nu bezet is met gyproc. Zou volledig glad moeten gezet worden met pleister. Want de gyproc is oneffen.
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen van muur en plafond

Ik zou graag een bestek hebben voor muur waterschade 120 m plafond en muur.
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen muur door waterschade

Wij hebben door werken van ons buren aan de waterleiding schade opgelopen in onze woonkamer. Schuren in de muur en blazen van de verf.
maandag 13 maart 2017

Buitenkant woning bepleisteren

Wij willen graag de buitenkant van ons reeds aangekochte huis laten bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 390 vierkante meter. We willen dit graag in een mergelkleur laten doen. Hiervoor zouden wij graag een offerte van willen ontvangen.
zondag 12 maart 2017

Stukadoor stuccen van muren

We gaan onze berging ombouwen tot badkamer. De muren zijn momenteel helemaal betegelt. Graag willen wij hier terug gladde muren van maken zonder al teveel te moeten breken. Wat zijn mijn opties en hoeveel zou alles kosten?
zaterdag 11 maart 2017

Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi

Onze inkomhal is bepleisterd met sierpleister en die begint overal te barsten nu na 4 jaar(ong. 30 vierkante meter). Bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi.
vrijdag 10 maart 2017

Stukadoor gezocht

Wij zoeken een stukadoor voor in ons huis. Totaal betreft het ongeveer 265 m².
vrijdag 10 maart 2017

Stuccen van ganse huis

Geen speciale afwerkingen,hoeken of kanten. Gewoon glad Pm te kunnen behangen of schilderen. Stuccen en van ganse huis , gelijkvloers, eerste verdieping en zolderverdieping. 449 m² in totaal.
woensdag 8 maart 2017

Vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken

Door een lek in het dak is een deel van mijn gyproc-plafond in de woonkamer beschadigd geraakt. Er moeten een aantal gyorocplaten vervangen worden (+/- 16 m²). 1 gyprocplaat is door het vochtprobleem naar beneden gekomen. Ik denk dat het plafond bestaat ut gyproc met daarover vliesbehang. Maar ik ben natuurlijk geen kenner. Het plafond opnieuw schilderen doe ik graag zelf.
woensdag 8 maart 2017

Herstelling binnenmuur na vochtschade

In de woonkamer op 1e verdieping, binnenmuur was vochtig (blazen, ... ), probleem opgelost, graag muur opnieuw mooi maken (sommige stukken afkappen door de vochtblazen, bezetten en verven) oppervlakte van 8 vierkante meter (recht vlak boven en onder raam en een muurtje met twee zijkanten) prijs inclusief (meenemen afval, materiaal, ... alles inbegrepen)
dinsdag 7 maart 2017

Plamuren van tasso muur

Wat zijn de richtprijzen per vierkante meter om tasso (met verflaag) uit te plamuren tot een gladde schilder klare muur? Dit voor een living van ongeveer 40 vierkante meter.
dinsdag 7 maart 2017

Verlaagd plafond te plaatsen

We willen een verlaagd plafond plaatsen in onze keuken, dit zou voor eind april moeten gebeuren, want daarna plaatsen ze onze keuken. Keuken heeft een oppervlakte van +/- 20m². Ruimte moet ongeveer 40 cm zakken. Ruimte is werkklaar. Later hebben we ook nood aan een verlaagd plafond in onze badkamer, dus 2de opdracht mogelijk aansluitend of tergelijkertijd indien mogelijk.
zaterdag 4 maart 2017

Afwerken muren en plaatsen van een vloer

Als voorbereidende werken op de vervanging van de keuken eind juni, zijn we op zoek naar een klusser voor de volgende werken; Gladplamuren van muren (9 lopende meter, plafondhoogte 2m64). Er zit momenteel een soort structuur behang op welke je van de bijna 50 jaar oude bezetting best niet aftrekt. Plaatsen van een vloer 9 m².
vrijdag 3 maart 2017

Gyproc plafond keuken

Keuken 15 m2 met verlichting

Partners

Partners van Casius