Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de stukadoors vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een stukadoor in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

donderdag 22 maart 2018

Buitenmuren bezetten

Stuccen van 3 buitenmuren. Oppervlakte is ongeveer 50 m².
woensdag 21 maart 2018

Gevels met crepi bepleisteren

Wij zoeken iemand voor crepi pleisterwerken (siliconen): tweegevelwoning met een oppervlakte van +/- 100 m² netto in combinatie met natuurstrips die we zelf zullen plaatsen.
dinsdag 20 maart 2018

Herstelling muren en plafonds na waterschade

Het gaat over een klein plat dak 2 m op 1 m. Met lek aansluitend herstellen van gevolgschade plafond en muur zie foto's. Ook vervanging van rolluikkast.
zaterdag 17 maart 2018

Zijgevel in crepi zetten

Gevel moet in crepi gezet worden. Het gaat om een halfopenbebouwing met een te behandelen zijgevel van ongeveer 60 m²
zaterdag 17 maart 2018

Bepleisteren buitenmuren met crépi

Klassieke villa (uit de jaren 60) buitenmuren zijn spouwmuren en werden geisoleerd ,drietal jaar geleden (geinjecteerd ) oppervlakte ongeveer 20 vierkante meter (is de oppervlakte die werd gemeten voor de spouwmurenisolatie).
donderdag 15 maart 2018

Muur bepleisteren met crépi

De bakstenen buitenmuren van onze koer (20m²) zijn 6 jaar geleden behandeld met kalei, na advies van professionals. Jammer genoeg ziet de muur er ondertussen weer heel slecht uit. Vochtplekken, mos, voegsel en kalei dat eruit valt, ... Heel graag willen we deze 3 muurtjes opnieuw behandelen, zodat ze er weer mooi uit zien. Omdat het over een kleine koer gaat, willen we niet te veel plaats verliezen, en willen er dus liever niets tegen plaatsen. Heel graag zouden we de mogelijkheden krijgen over de materialen die hiervoor in aanmerking komen.
woensdag 14 maart 2018

Herstelling muren na waterschade

In het kader van een schadeaangifte aan mijn verzekering betreffende barsten in tegels sanitaire doucheruimte met waterinsijpeling muren als gevolg. Herstellen van de met waterinsijpeling beschadigde muren. De 2 beschadigde muren hebben samen een oppervlakte van ongeveer 5,4 m2 waarvan 3,5 m2 dient hersteld te worden (uitkappen en terug bezetten) en 5,4m2 terug dient geverfd te worden.
dinsdag 13 maart 2018

Buitenmuurtje bepleisteren

Op een bestaande bepleisterde muur hebben wij nog een stuk muur verder gebouwd. Dit extra stuk muur moet ook bepleisterd worden.
dinsdag 13 maart 2018

Gyproc plafond vernieuwen

Plaatsen van nieuw gyproc plafond in de gang en berging. (zie bijlage) Momenteel is plafond in hout maar door een waterlek is het krom getrokken. Liefst plaatsen en schilderen.
dinsdag 13 maart 2018

Bezettingswerkenvan verbouwingswoning

Bezetting 375m2. Gyproc plafonds 175m2.
zondag 11 maart 2018

Gyproc plafond plamuren

Het plamuren en schuren van een gyproc plafond zodat deze schilderklaar staat. Oppervlakte plafond is 20,5 m² en de hoogte hiervan is 3.30 meter.
zondag 11 maart 2018

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag stucwerk op de binnenmuren van onze living en eetplaats. 1 muur in de slaapkamer. Wij hebben 1ste laag cement gelegd. Afwerking en plakkerij is voor de vakman.
zaterdag 10 maart 2018

Scheur in muur en plafond herstellen in de garage

We hebben een scheur in het plafond en zijmuur. Ook is het voegsel uit de hoek van de buitenmuur, dit is allemaal in de garage.
zaterdag 10 maart 2018

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag mijn muren laten bezeten met Mp 75 het moet mooi glad en recht zijn. Binnenmuren van vier kamers en living. Materiaal nog te bespreken.
vrijdag 9 maart 2018

Valse plafond met spotjes maken

Graag had ik een verlaagd plafond met verlichting ( met spotjes afwerken)gehad in mijn woonkamer en keuken ( keuken en woonkamer zijn in een ruimte ) Ca. 40m2
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en schilderen muren

Er zouden 14 muren moeten opnieuw geschilderd worden (totaal 42 m lang) waarvan op 10 m vochtstrepen zijn na een waterlek, zie foto. De strepen zouden eerst moeten effen gezet en behandeld worden en nadien de totale muren (42 x 3m) beschilderd.
woensdag 7 maart 2018

Herstellingen uitvoeren na waterschade

In onze slaapkamer is een schade wegens een waterlek van bij de buren. Deze muur moet men gans opnieuw pleisteren en schilderen en mogelijks opnieuw isoleren. Ook zijn er een aantal andere muren getroffen door het lek en deze moeten dan ook mogelijks opnieuw worden gedaan.
woensdag 7 maart 2018

Stuccen van wanden badkamer met mortex

Stuccen met mortex wanden badkamer: Kleine betegelde badkamer met inloopdouche waterdicht stuken bijvoorbeeld mortex. Op de vloer ligt polyurethaan. Woning is 4 jaar oud. Douche werd nog niet gebruikt. Tegels en voegen zijn dus nog heel proper. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5
dinsdag 6 maart 2018

Bezetten van muren en behangen

We zoeken een vakman voor het bezetten van muren en een stuk plafond door waterschade ook van behangen,van losgekomen behang door waterschade.
zondag 4 maart 2018

Dichten aansluiting naden gyprocwanden en muren

Door het 'zetten' van de balkstructuur van het dak zijn er brede kieren ontstaan tussen gyprocwanden en bepleisterde muren. De pleister is gebroken en er tussenuit gevallen. De kieren zijn soms breed. De gyprocanden werden geplamuurd. Het gaat over een vrij grote oppervlakte van twee verdiepingen (kinderkamers en mezzanine). De naden dienen zorgvuldig gedicht te worden en te worden voorzien van flexibele naad zodat wij kunnen schilderen en het achteraf weer niet gaat barsten.
zondag 4 maart 2018

Muur bepleisteren en schilderen

Muur herstellen na waterschade. Muur beschadigd in de hoek.
zondag 4 maart 2018

Bezetten hal en gang

Bezetten gang en trappenhal op gelijkvloers, eerste en tweede verdieping, ongeveer 50 m². Werken moeten zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
zaterdag 3 maart 2018

Muur en isolatie herstellen na waterschade

Ik zoek iemand die de gevolgschade wegens een lek in mijn dak kan komen herstellen. Het lek in het dak zelf heb ik reeds iemand voor gevonden. Men moet een muur opnieuw plakken en ook de isolatie vervangen.
vrijdag 2 maart 2018

Plafond herstellen na waterschade

Beschadigd plafond in slaapkamer door vochtinfiltratie via gevel. Ik zoek een vakman om de gele, beschadigde plafond te herstellen. Dit moet men waarschijnlijk opnieuw pleisteren en schilderen.
vrijdag 2 maart 2018

Natte plafond en muren herstellen

Wij hebben een nat plafond aan ons plat dak, ook de buitenmuren zijn aangetast door de waterschade. Verder in het huis hebben we op enkele muren ook last van kleine vochtplekken. Op zoek naar een specialist die dit kan herstellen.
donderdag 1 maart 2018

Plafondwerken na lekschade

Herstellen van plafond door waterschade. Na een lek in het dak zitten wij met een scheur in het plafond. Oppervlakte van het plafond is 5 meter op 5 meter.
woensdag 28 februari 2018

Bezetten en schilderen van plafond

Herstellen van plafond en muur na waterschade via dak. Zowel het plafond als de muur vertonen barsten. Na herstel moet er ook opnieuw geschilderd worden.
dinsdag 27 februari 2018

Inloopdouche plaatsen met betonlook afwerking

Had graag een inloopdouche in betonstuc laten uitwerken. Oppervlakte badkamer is 15 m². Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
dinsdag 27 februari 2018

Bezetten van gang en traphal

Egaliseren gang en traphal. Bezetten van muren in totaal 70 m².
maandag 26 februari 2018

Herstelling van bepleistering na waterschade

Door een slecht gerenoveerd plat dak en condensatie is er waterschade gekomen aan enkele muren van mijn appartement. Het gaat om kleine oppervlaktes (10 -30cm), maar mogelijks moet een stuk muur terug bezet en geschilderd worden.
maandag 26 februari 2018

Stuccen van kelder

Ik zou graag de kelder laten bezetten (wanden +plafonds). In totaal gaat het om ongeveer 85 m².
maandag 26 februari 2018

Bezetten stukken muur in slaapkamer

Ik wil graag 3 muren laten bezetten. Het gaat om zo een 15 m² in totaal.
vrijdag 23 februari 2018

Sierpleister verwijderen en muren egaal maken

De muren en plafonds zijn momenteel uitgevoerd in sierpleister. We willen deze laten verwijderen/egaal maken. Het gaat om ongeveer 65 m² muren en ook 65 m² plafond. Een aantal muren zijn niet echt rechttoe/rechtaan, maar eerder in kleinere verschillende stukken. Eén plafond van 25 m² moet men ook nog schilderen achteraf.
woensdag 21 februari 2018

Afwerking rondom dakkapellen

Hebben een nieuw dak gelegd en rondom de dakkapellen , binnenin ,dient de afwerking nog te gebeuren. Afwerking met gyproc en stekker herstellen.
dinsdag 20 februari 2018

Herstellen van de plafond van badkamer

Waterschade herstellen in de badkamer. Enkel de plafond te herstellen. Stuccen van plafond.
zondag 18 februari 2018

Muren bepleisteren

Ik zoek een stukadoor die pleisterwerken kan komen uitvoeren tijdens een renovatieproject. Ik schat dat het gaat om een oppervlakte tussen de 5 en de 10 vierkante meter dat men opnieuw moet bepleisteren.
zaterdag 17 februari 2018

Muren opnieuw bepleisteren en schilderen na waterschade

Wij hebben waterschade in de slaapkamer door een waterlek in het terras van de bovenburen. Er is beschadiging in een hoek van de slaapkamer. Ik zoek iemand om deze muren opnieuw te bepleisteren en schilderen.
vrijdag 16 februari 2018

Plaatsen van tadelakt op muur

Ik wil graag tadelakt op de muren van 1 kelderkamer. Dit wordt namelijk een massagekamer. Oppervlakte : 5 op 5 m.
donderdag 15 februari 2018

Bepleisteren woonkamer

Ik wil graag onze woonkamer laten bepleisteren. De oppervlaktes zijn ongeveer : muren 50 m² en plafonds 60 m² ( plafonds waar maar één dun laag finisher zou moeten komen ) Graag de ruimtes afplakken . Betoncontact is al op de muren gesmeerd. En zou zo snel mogelijk moeten gebeuren.
woensdag 14 februari 2018

Traphal bezetten

In onze traphal is de zijde van de trap en onderkant van trap gepleisterd. Indertijd is deze geschildeld met een soort crepi achtige verf. Je schuurt je handen eraan kapot. Nu zouden we deze graag terug effen hebben als een gewone gepleisterde muur. Het zijn twee trappen boven elkaar en enkel één zijde van de hall.
dinsdag 13 februari 2018

Plafond en muur herstellen na waterschade

Door waterschade is ons plafond gebarsten en moet men dit herstellen. Het gaat ook om een muur die men opnieuw moet schilderen, ongeveer 5 à 6 m² in een puntdak. Ik zoek iemand die deze werken kan uitvoeren.
dinsdag 13 februari 2018

Repareren en schilderen van verlaagd plafond in een badkamer

Ik wil mijn licht beschadigd verlaagd plafond laten repareren. Men moet dit repareren met behulp van tegels, deze zijn in mijn bezit. Ook moet men dit hierna opnieuw schilderen. Het plafond bevindt zich in een badkamer en de verf (wit) dient hiervoor dan ook geschikt te zijn.
maandag 12 februari 2018

Herbepleisteren van de muren

Eerst dient een offerte voor de verzekering gemaakt te worden. Na goedkeuring moeten de muren opnieuw gepleisterd worden.
maandag 12 februari 2018

Diverse plafonds herstellen

Ik wil graag de plafonds in de eetkamer, living en gang laten herstellen. In de eetkamer gaat het om een plafond van 3.15 x 3.50 m, de living is zo een 3.50 x 4.20 meter. Tot slotte moet ook het plafond in de gang, zo een 3.50 x 1 meter opnieuw worden gedaan.
woensdag 7 februari 2018

Vals plafond herstellen en herschilderen

Hebben een lek gehad in de badkamer en daardoor is het plafond van de kamer op het verdiep eronder beschadigd en een deel van de muur. We zouden dus een nieuwe valse plafond willen laten steken met 2 lichtpunten en herstellen deel muur.
dinsdag 6 februari 2018

Stuccen van woning

Stuccen: Wil graag wasplaats keuken living wc en berging laten bezetten ongeveer een 250 m², dit betreft een beneden verdieping.
maandag 5 februari 2018

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik zou in een kleine badkamer, 1.60 m x 1.30 m een vals plafond willen plaatsen. Ook moeten hier enkele spots worden aangesloten.
zondag 4 februari 2018

Muren bepleisteren

Door een vochtprobleem moesten twee muren opengelegd worden. Deze mogen nu dichtgedaan worden op een specifieke manier: 1) Ze moeten verder gekapt worden tot 1. 20m hoogte. Tot op de baksteen. Alle cementage en pleister moet er af. Je mag enkel nog bakstenen zien en de voegsels ertussen. 2) Met mortel moeten de oneffenheden weggewerkt worden en de muren gelijk gemaakt worden. 3) Er moet een moppenfolie op de gekapte muur bevestigd worden tot op de grond. 4) Vervolgens moet de muur dicht gepleisterd worden tot op 2 cm van de grond. Er is nog een andere muur in de living die ook dichtgedaan mag worden. Hier moet eerst een bekuiping behandeld worden met betoncontact Knauff (roze verf tegen vocht). Boven dit behandelde deel moet er ook 50 cm gekapt worden en dichtgemaakt worden op bove
zaterdag 3 februari 2018

Gyproc plaatsen op zolder

Plaatsen gyproc op zolder. Oppervlakte : vloer 8 m.Isoaltie is reeds aanwezig.
vrijdag 2 februari 2018

Muren opnieuw bezetten na vochtschade

Door vochtproblemen wil ik graag mijn muren opnieuw laten plakken. Het gaat om 3 muren die men moet herstellen. Ook de betonnen vloer moet worden hersteld.

Partners

Partners van Casius