Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de stukadoors vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een stukadoor in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

woensdag 3 januari 2018

Muur bepleisteren

Ik wil graag een gyproc muur tss 2 bestaande zuilen laten bepleisteren. De totale muur incl zuilen is 4 m op 2. 6m. Aan 1 kant eindigt de muur tegen een raamlijst die moet afgewerkt worden. Aande andere kant loopt de muur verder in een balk van nog eens 4m op 35cm
woensdag 3 januari 2018

Verwijderen aangetast pleisterwerk na waterschade en herbepleisteren

Verwijderen van pleisterwerk op de aangetaste muur en plafond na droging opnieuw bepleisteren en schilderen . Beneden in hall .
woensdag 20 december 2017

Plaatsen van een sierplafond

Ik zou graag een valse plafond laten plaatsen. Momenteel is de plafond met gips bezet. In de plafond moeten spotjes komen. Ongeveer 15 vierkante meter. Heb geen materialen.
zaterdag 16 december 2017

Herstel van pleisterwerk van plafonds in slaapkamer en berglokaal

Het pleisterwerk van de plafonds in slaapkamer en berglokaal naast keuken is beschadigd door vochtinfiltratie uit het bovenliggend appartement. Het is er plaatselijk af gevallen en is ook plaatselijk loszittend. De oorzaak van de schade is ondertussen opgelost. Het loszittende pleisterwerk (ca 1 m²) dient verwijderd te worden. Daarna alles goed laten uitdrogen. Het verwijderde pleisterwerk dient daarna hersteld te worden. Nadien dienen beide plafonds (12 m² + 4,5 m²) geschilderd te worden met 2 lagen witte muurverf inclusief voorbereidende werken.
zaterdag 16 december 2017

Herstellen pleisterwerk en isolatie na waterschade

Door een lek / open afvoerbuis bij bovenbuur is er schade aan het plafond. Er zijn blazen in pleisterwerk wegens insijpelend water. Gyproc, isolatie is beschadigd. Een stuk van ongeveer 2 m² dient vervangen te worden in de living. Een stuk van ongeveer 1 m² dient vervangen te worden in de badkamer.
vrijdag 15 december 2017

Bepleisteren van de inkomhal en traphal

Ik zou graag de hal en traphal laten bepleisteren. Daarin zitten ook 2 ramen om aan te werken en beneden is er een halve meter weggekapt van het huidige. Er is ook wel her en der een plek die bijgewerkt dient te worden. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 50 m².
dinsdag 12 december 2017

Herstellen van plafond en muur

Door een lek in het dak is er schade aan onze plafond en muur in de slaapkamer. Gyproc, isolatie is beschadigd.
zondag 10 december 2017

Plafond repareren

Plafond open keuken van ongeveer 8 m² dient hersteld te worden. Er zijn namelijk blazen in pleisterwerk wegens insijpelend water van de bovenbuur. Plafond maken of zetten vals plafond te bespreken met vakman wat het beste is in deze situatie.
zondag 10 december 2017

Herstel muren en plafond na waterschade

Als gevolg van een lek in het dak van mijn appartementsgebouw zijn er twee grote scheuren in mijn plafond die moeten herstel worden (ik woon in het bovenste appartement in het gebouw). Ik ben op zoek naar iemand die een bestek kan opmaken voor de verzekering en daarna ook de herstelling aan mijn plafond kan uitvoeren.
vrijdag 8 december 2017

Herstellen van scheurtjes

Herstel van scheuren in living. Allemaal kleine scheurtjes, barsten.Meer dan 100 m². herstel en oorzaak.
woensdag 6 december 2017

Vernieuwen van pleisterwerken en plaatsen van gyproc

Door waterinfiltratie zijn onze plafonds en muren beschadigd. Herbepleisteren van muren , plafond in een grote open ruimte op 1 ste verdieping.
donderdag 30 november 2017

Bezetten gang

Bezetten van nachthal en inkom (circa 12m²)
donderdag 30 november 2017

Stuccen van huis en garage

Bestaande woning stuccen. Bewoonbare oppervlakte 140 m². De garage moet ook gestuct worden dit is ook een 20 m². Woning moet eerst gestuct worden voordat we zelf kunnen gaan verven. Willen zelf graag tussen kerst en oud en nieuw schilderen.
zaterdag 25 november 2017

Gyproc afwerken

Ik wil mijn zolderverdieping die met Gyproc bekleed is laten afwerken. Een laag finisher van enkele mm over de totale oppervlakte. Eventueel zelf de totale afwerking van de gyproc.
vrijdag 24 november 2017

Stukken van muren

We zijn op zoek naar een stukadoor voor het bepleisteren van 3 muren, in totaal +/- 75 m².
donderdag 23 november 2017

Gevelpleisterwerken voorgevel

De voorgevel van een rijwoning in het centrum dient gerenoveerd te worden. De bestaande leemlaag dient verwijderd te worden en nieuw pleisterwerk toegepast (met of zonder isolatie - nog te beslissen). De gevel heeft 3 ramen en een deuropening en totale oppervlakte is ongeveer 20 m².
donderdag 23 november 2017

Bezetten van muren rondom carport

Wij wensen de losse muur van onze carport rondom te laten bezetten (donkergrijs). Het gaat om ongeveer 32 m².
woensdag 22 november 2017

Plafond en muur herbepleisteren

Wil mijn plafond en muur terug laten bepleisteren nadat we een lek gehad hebben. ongeveer : 10 m² en 6 m².
maandag 20 november 2017

stuccen van washok en zijmuur keuken

Ik heb een vochtprobleem in het washok. Verf en bezetting komt los van de muur. Na het oplossen van de root cause van de lekkage moet het washok hersteld worden + zijmuur keuken. Opnieuw bezetten + schilderen na vocht infiltratie.
maandag 20 november 2017

Plafond in gyproc plaatsen

Ik zou graag de plafonds van de keuken, eetkamer en living met gyproc willen uitwerken.
zondag 19 november 2017

Herstellen pleisterwerk gang

Omdat we in de hal een tussenstuk hebben weggedaan, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Graag herstellen van dit pleisterwerk + wegwerken elektrische kabel die hierdoor zichtbaar werd.
zondag 19 november 2017

Gyproc plaatsen op plafond en schuine wand

Klusjesman: In de zolder zou er gyproc moeten komen op het plafond en schuine wand.
zaterdag 18 november 2017

Stukken muren

Het afwerken van de zij- en bovenkanten van de muren na het plaatsen van nieuwe ramen. Ik denk ongeveer een 80 lopende meter stukken.
vrijdag 17 november 2017

Bezetting buitenmuur en beitsen ramen/voordeur

Waterdicht bezetten-stuccen van een buitenmuur op baksteen onder afdak. Ongeveer 8 m² beitsen van een voordeur en een grote partij houten ramen (voorkant en achterkant)
maandag 13 november 2017

Bepleisteren van hall

Bepleisteren van de hall, ongeveer 2 x 10 m onderbroken door binnendeuren. Zoals U kan zien 1 muur met 3 deuren en 1 muur met 2 deuren
zaterdag 11 november 2017

Meerdere kamers bepleisteren

Ik zoek een vakman voor de bepleistering van: Leefkamer, eetkamer, 1 muur slaapkamer. +/- 65m². Misschien ook nog het plafond.
zaterdag 11 november 2017

Zolder afwerken met gyproc

Wij willen onze zolder met dampscherm en nadien met gyproc afwerken. Het gaat om ongeveer 100m² gyproc. Er moet ook een deur geplaatst worden en 3 toegangsluiken voor moeilijk bereikbare plaatsen. Er zijn ook 3 dakramen die moeten afgewerkt worden. Na het plaatsten van de gyproc ook plamuurwerk.
vrijdag 10 november 2017

Pleisterwerken herstellen

Herstellen pleisterwerk.
vrijdag 10 november 2017

Plakken van een benedenverdiep

Het bepleisteren van een benedenverdieping van een woning. Het gaat om een keuken, woonkamer, toilet en bergruimte. Ook is er een douche aanwezig die gecementeerd zou moeten worden.
donderdag 9 november 2017

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik verhuur een appartement waar in de badkamer een vals plafond (in plastic) zou moeten gestoken worden vermits er een deel van het pleisterwerk door vroegere waterinsijpeling is losgekomen. Oppervlakte 2 m². Graag een totaalofferte voor zowel materiaal als uren.
woensdag 8 november 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Via de lichtstraat is er water in de muur/plafond gesijpeld. Hierdoor is de pleister gaan uitzetten. De schade is niet heel groot maar wel in een hoek (zie foto). De lichtstraat wordt kortelings hersteld. Daarna kan het pleisterwerk hersteld worden tot schilder klaar.
dinsdag 7 november 2017

Herstelling van plafond

Het pleisterwerk van mijn plafond (55 vierkante meter) vertoont in de dwarsrichting tal van lange scheuren, veroorzaakt door de verbouwingswerken van mijn bovenbuur.
dinsdag 7 november 2017

Plafond in gyproc leggen

Nieuwe plafond in gyproc leggen. Ongeveer een 10m².
zondag 5 november 2017

Stuccen appartement

Ik zou een appartement laten plakken living ,keuken,slaapkamer,badkamer enkel de muren. We zouden zelf kunnen primen zodat jullie enkel hoeven te plakken, ramen hoeven niet uitgeplakt te worden worden afgewerkt met hout. de totale oppervlakte is ongeveer een 90m².
donderdag 2 november 2017

Wanden badkamer stuccen met betonwerk

Wij hebben een woning gekocht en willen daar graag alle wanden en de vloer van de badkamer laten renoveren met beton stucwerk. Het gaat om ongeveer 15 m². Er komt nog een vloer bij ook dient ook gestuct te worden.
woensdag 1 november 2017

Vochtschade muur stuccen

Ik zoek iemand voor herstelling voor vochtige muur slaapkamer deze ligt aan de badkamer van de buren. Ongeveer een muur van 5 meter lengte en de hoogte ongeveer 2 meter.
dinsdag 31 oktober 2017

Leveren en plaatsen van systeemplafond

Leveren en plaatsen van systeemplafond type eurocoustic 60x60x40. Vlakke inleg A24. T profiel 38/24 wit randafwerking L profiel 24/24 Ongeveer een 500 m².
maandag 30 oktober 2017

Kamer in 2 verdelen en deuren plaatsen

We hebben een kamer van 25m2. We willen deze kamer in 2 verdelen met goede isolatie + installatie van 2 aparte deuren om 2 kinderkamers te maken.
maandag 30 oktober 2017

Herstelling scheuren in plafond

Herstelling van scheuren in het plafond ten gevolge van waterschade. Het plafond is 260x500 cm. Het is in een oud herenhuis gelegen in Jette.
zondag 29 oktober 2017

Stuccen van gemetste tuinberging

Ik heb een gemetste tuinberging van 50 m². Ik heb zelf zakken (basis knauf) 40 stuks reeds aangekocht. Dit is een buiten afwerkingsbepleistering. Hoekjes en latjes heb ik ook reeds.
zondag 29 oktober 2017

Stuccen van muur

Ik heb een muurtje dat moet geplamuurd worden. Hoogte ongeveer 2 meter op een lengte van 4 meter.
zaterdag 28 oktober 2017

Herstelling en schilderen plafond na waterschade

Na een waterlek aan ons dak is er zeer veel water via het plafond de slaapkamer ingelopen. Ik wil het plafond laten herstellen/vervangen (indien nodig) en laten schilderen.
donderdag 26 oktober 2017

Stuccen afwerking

Graag afwerking rond onze nieuw geplaatste ramen aan binnen en buitenkant. Dit op het gelijkvloers
dinsdag 24 oktober 2017

Pleisteren van 1 badkamer + 2 WC

Pleisterwerken uitvoeren voor muren in 1 badkamer LHB 285*245*240 + 2 WC LHB 245*90*240 En LHB 145*80*230.
maandag 23 oktober 2017

Herstelling van gyproc plafond na lek

We zitten met een lek in het plafond op de begane grond. Vermoedelijk van het dak maar dat is niet zeker. een lek op te sporen en de uitvoering van de herstelling ervan. Het gaat om een recent geplaatst gyproc-plafond.
zaterdag 21 oktober 2017

Kelder muren stuccen

Ik wil mijn kelder laten renoveren. De muren zouden moeten worden bezet.
maandag 16 oktober 2017

Bepleisteren van keuken

Ik wil graag de keuken bepleisteren: en deel mdf (deur bedekken). De maten zijn: 1 wand h 2700 x b 4350 - opening b 2874 x h 2000 2 wand h2700 x b3250 3 wand h2700 x b4350 - opening grote raam 2100 x 2100 4 wand h2700 x b3250 - opening 2 deuren 800 x 2000 (1 deur bedekken met mdf, deur reeds geisoleerd)
maandag 16 oktober 2017

Bepleisteren van muren en plafonds

Werkzaamheden: - Dichtmaken deuropening en beide zijden bepleisteren - Wegenemen binnenmuur (geen steunmuur - 1m80 breed - standaard plafond hoogte) - Bepleisteren muren (5m60 lopende meter) - Bepleisteren plafond (2m20 x 1m60)
maandag 16 oktober 2017

Bepleisteren van woning

Ik zou graag een renovatie woning willen laten bepleisteren het gaat over een boven verdieping en onderverdieping.
zondag 15 oktober 2017

Schuifdeur in gyproc maken

In de badkamer wensen we een tweede deur te plaatsen : De Gyproc muur (met tegels bezet) moet worden uitgebroken , en een schuifdeur moeten worden gemaakt worden en geplaatst. Graag een vakman die komt kijken om de mogelijkheden te bespreken.