Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de stukadoors vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een stukadoor in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

donderdag 19 juli 2018

Stuccen van gang gelijkvloers en eerste plus tweede verdieping

Ik wil de trappenhal laten renoveren. Oude bepleistering verwijderen (dit deel doe ik eventueel zelf. Graag apart in offerte) en nieuwe bepleistering aanbrengen. Het gaat over een woning van 1928 met hoge plafonds (3 m). Zowel gelijkvloers als 1e en 2e verdieping moet aangepakt worden. Een oppervlakte van ongeveer 100 m².
woensdag 18 juli 2018

Plaatsen van gyproc platen

Wil twee binnenmuren bekleden met gyproc platen. In eerste instantie voor verzekering maar nadien dient vervanging / herstelling te gebeuren.
dinsdag 10 juli 2018

Pleisterwerken muur en plafond

Stuccen van een handelspand wanden en muren minimum een oppervlakte van 120 m².
dinsdag 10 juli 2018

Pleisterwerken uitvoeren

In de living moet er, na een injectie van de muren (al gebeurd) een deel van het pleisterwerk afgekapt worden en vervolgens moet alles opnieuw bezet worden (ong. 8m²). Het is geen optie om de ganse muur te doen: er moet langs bestaande leidingen en het verluchtingsapparaat heen gewerkt worden. De kelder moet verlucht worden d.m.v. 2 gebogen buizen (met gaas). Er zijn al keldergaten voorzien maar die zijn te groot en niet waterdicht (dus dicht gemaakt)
maandag 9 juli 2018

Stuccen en schilderen van plafond na lekkage

Het plafond in de badkamer is losgekomen (plakwerk) na in regening, dit dient te worden hersteld en geschilderd. De oppervlakte is ongeveer 20 m². opnieuw stuccen en verven van het plafond.
zondag 8 juli 2018

Spanplafond leggen in living

In living spanplafond leggen. Nu plafond uit kalk.Plafond living =50 m².
donderdag 5 juli 2018

Stukadoorswerken voor nieuwbouw

Wij wensen een nieuwbouw te zetten en zouden graag een offerte willen wat hetvoor de stukadoorwerken. Voorontwerp van architect al in bezit.
donderdag 5 juli 2018

Nieuwe valse plafond steken

Wegens een lek staat het plafond van de badkamer helemaal bol en lijkt het alsof het ieder moment naar beneden kan komen. Een nieuw plafond steken.
donderdag 5 juli 2018

Herstellen van pleisterwerken binnen en buiten

Herstellen van binnenmuren stuccen van verschillende kamers door wegenwerken. Gevelwerken ook wat stucwerk.
woensdag 4 juli 2018

Bezetten binnenmuren en plafonds

Wij zijn op zoek naar een bezetter voor een deel van onze binnenmuren en alle plafonds van onze renovatie . Deze werken zouden moeten uitgevoerd worden half oktober 2018.
dinsdag 3 juli 2018

Stuccen van plafonds

Stuccen van de plafonds van 2 kleine kamers. Het gaat om een plafond van ongeveer 16 m² en een van 17 m².
vrijdag 29 juni 2018

Plafond herstellen

Wij zouden graag een klein stukje plafond laten bezetten 2m², en daarna het volledige plafond wit laten schilderen 30m².
donderdag 28 juni 2018

Herstellen plafond na waterschade

We hebben vochtschade aan het plafond van de badkamer (+- 4 m²) omwille van slecht onderhouden kit- en voegwerk van de badkamer van het bovenliggende appartement. Er is reeds een lek detectiebedrijf langs geweest om de schade en oorzaak vast te stellen. Waarschijnlijk stuccen en verven.
woensdag 27 juni 2018

Herstellen muren na waterschade

We hebben waterschade aan de keldermuren en vloer. Er was een probleem met een afvoerputje naast het huis waardoor het water binnenliep in de kelder. Dat is ondertussen hersteld maar de muren en vloer zijn nu aan herstelling toe. Muren herbepleisteren.
dinsdag 26 juni 2018

Herstelling plafond en muur na waterschade in appartement

Er zijn grote, lelijke vochtplekken in de bovenhoek van de woonkamer. Deze plekken werden veroorzaakt door een lek in de dakgoot van onze buren. Graag terug stuccen.
maandag 25 juni 2018

Herstellen van muur en plafond na waterschade in appartement

Ik heb op verschillende plaatsen waterschade opgelopen in mijn appartement door bovenstaand appartement. Herstelling van plafond van de living en de muur van de gang.
maandag 25 juni 2018

Stuccen en gyproc wanden plaatsen in rijhuis

Renovatie van een rijhuis. In het volledige huis moeten er zowel pleisterwerken worden uitgevoerd als gyproc wanden worden geplaatst. Dit is voor gans het huis, en de zolder.
zondag 24 juni 2018

Stuccen van keuken binnenmuur

Binnenmuur van de keuken opnieuw bepleisteren (pleister lost op verschillende plaatsen) Afmetingen van de muur 2 m x 2,5 meter.
vrijdag 22 juni 2018

Muren bepleisteren van nieuwbouwwoning

Op een bouwwerf moeten verschillende muren, plafonds, enz... bepleisterd worden. Totale oppervlakte te bepleisteren bedraagt ongeveer 200 m². Dit is een nieuwbouwwoning.
donderdag 21 juni 2018

Herstellingen aan plafond uitvoeren

Een groot gedeelte van plafond is beschadigd door insijpeling water
woensdag 20 juni 2018

Plaatsen van systeemplafond en schilderwerken

Blaatsen van systeemplafond 36. 5 m² met verlichting bijwerken en schilderen van muren Omkasten en schilderen van radiatoren in MDF Plaatsen van plaat tegen muur na wegnemen van muurkast
woensdag 20 juni 2018

Muur herstellen na waterschade

Door sanitaire problemen bij onze buren krijgen we grote vochtvlekken op onze aangrenzende muur. Herstelling van 1 muur na waterschade.
dinsdag 19 juni 2018

Plaatsen van crepi met isolatie

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van isolatie + bekleding met witte crepi van ongeveer 50m² achtergevel
dinsdag 19 juni 2018

Schotten plaatsen aan vals plafond

Bureaus zijn ingedeeld met structuurwand. Boven vals plafond is een plenum waarlangs het geluid zich verspreidt over de bureaus en lawaai maakt. Daar horen schotten thuis maar die zijn neergehaald. Ongeveer 30 lopende meters te plaatsen.
dinsdag 19 juni 2018

Plafond herstellen

Ik heb problemen met mijn plafond. Ik zoek dus dringend een vakman. Het is verzakt en de lijsten scheuren door. Het plafond zou moeten worden hersteld.
donderdag 14 juni 2018

Buitenmuur herbezetten

Ik wens mijn tuinmuur die beschadigd is te herstellen. De bezette laag dient eerst verwijderd te worden zodat de muur opnieuw bezet kan worden. De muur is 4 meter lang op 2 meter hoog.
donderdag 14 juni 2018

Muur herstellen en stukken na waterschade

Een grote vochtige plek op garage muur herstellen/stuccen. Het is ongeveer 1 meter hoog en 6 meter breed.
woensdag 13 juni 2018

Waterschade herstellen stucwerken

Waterschade in de kelder. Schade is aan de muren die ik een aantal maanden geleden had laten renoveren. Mijn kelder is ongeveer 18 vierkante meter. De kelder moet terug bezet worden.
dinsdag 12 juni 2018

Wanden en plafond strak pleisteren

Plafonds en wanden strak glad pleisteren: Ongeveer 150 m² te stuccen. Plafond te stuccen is 80 m².
dinsdag 12 juni 2018

Herstellen van een muur en een plafond na waterschade.

Ik heb een vochtige plek in de keuken ontdekt. Ik ben niet zeker of het water in mijn muur is. Ook was er vorige week veel water binnen gekomen. Dit is in mijn houten plafond geraakt en heeft zijn weg gevonden door het plafond, waardoor er 2 bulten op staan.
maandag 11 juni 2018

Plafond en muren bepleisteren

We hadden een vochtprobleem in de kelder. Nu is het opgelost. Muren en plafond moeten terug behandeld worden en terug bezetten/betegelen achteraf. Afmeting, oppervlakte ter plaatse op te meten.
maandag 11 juni 2018

Réparer les murs après infiltration d'eau

Réparation des murs à l'intérieur après infiltration d'eau. Il faut aussi faire des travaux par l'extérieur. Il s'agit d'environ 5 m².
donderdag 7 juni 2018

Herstellen plafond na waterschade

Bij mijn bovenbuur heeft het bad zitten lekken. Er is dus water langs het plafond naar beneden gekomen. Ik ben niet zeker uit welk materiaal het plafond nu gemaakt is. Waar er 2 panelen met elkaar verbonden zijn is komen deze nu los. (Zie foto`s) Zou dit graag laten herstellen
donderdag 7 juni 2018

Herbepleisteren van 2 muren

herbepleistern van 2 muren van hoogte 2. 5 meter en breedte 1 meter ( een hoek dus ) Oude pleister eerst verwijderen
donderdag 7 juni 2018

Plafonds herstellen en herschilderen na waterschade

Wij zaten met een lekkage in ons appartement en hierdoor moet men de plafonds herstellen. Het gaat om in 2 ingezakte plafonds in 2 ruimtes. Hierna moet men dit herschilderen en ook een deel van de muren opnieuw schilderen aangezien deze ook zijn aangetast. Verf heb ik nog niet aangekocht.
woensdag 6 juni 2018

herplamuren van muren kelder

Ik had mijn kelder laten renoveren maar door een waterschade is het allemaal misgelopen. Ik wou het terug laten doen maar op een andere manier maar was onzeker of het wel kon met waterprobleem die ik niet wist van waar dat het kwam! Ik had een aantal stappen gezet zonder resultaat maar gisteren ben ik gelukkig te weten gekomen dat het veroorzaakt is door mijn buurvrouw en weet dat ik mijn plan om een wasruimte te creëren van mijn kelder kan waar brengen. Ik zou graag hiervoor een offerte willen om een idee te krijgen over te prijzen. Deze bestek zou ik ook aan verzekeringmaatschapij moeten kunnen doorgeven. Muren in de kelder te herplamuren . oppervlakte : 18 m².
dinsdag 5 juni 2018

Spanplafond plaatsen in badkamer, keuken en hal

Graag een vakman voor plaatsing van een spanplafond in een badkamer + inkomhal/keuken. Is een ruimte van 40 vierkante meter.
zaterdag 2 juni 2018

Plamuren van muren

Ik zou een aantal muren willen laten plamuren die nu grotendeels met structuurverf zijn geschilderd. In 1 stuk zit een raam, een ander is een schuin plafond met een dakraam. Dit stuk is afgewerkt in gyproc en mdf.
vrijdag 1 juni 2018

Plafond herstellen en herschilderen na waterschade

Waterschade waardoor plafond vol staat met blaasjes. Het gaat om een plafond van zo een 14 m². Hiervoor op zoek naar een vakman om plafond te herstellen,op te schuren en opnieuw te schilderen na herstelling.
woensdag 30 mei 2018

Plafond herstellen door waterschade

Plafond herstellen heeft een oppervlakte van 49 m². Plafond van achterste kamer en gang.
dinsdag 29 mei 2018

Pleisterwerken uitvoeren

De muren van ons huis zijn nu afgewerkt met vliesbehang. Er zijn nieuwe poutrellen gestoken en nieuwe ramen. dus is er heel wat beschadiging aan de pleisterwerken. We willen het vliesbehang van alle muren en vervangen door pleister. De totale oppervlakte is 80m².
maandag 28 mei 2018

Bovengrondse vijver stuccen met crepi

We zouden graag een bovengrondse vijver, opgezet in betonblokken 29 x 19 x 19, willen laten bezetten met crepi. Enkel de bovenste 65 cm is zichtbaar, oppervlakte is 8 m². Kleur nog nader te bepalen,voorkeur naar lichtgrijs. Er zijn drie zijden te bekleden.
zaterdag 26 mei 2018

Crepi met isolatie plaatsen

Ik wil mijn keuken isoleren en verder afwerken met crepi , de totale oppervlakte is 36m²
woensdag 23 mei 2018

Bepleisteren na waterschade

Herstellen van beschadigde bezetting van muren (door vochtschade) in living en inkomhal. Enkel de muren. Oppervlakte van 8 m². Proper en opnieuw bezetten.
dinsdag 22 mei 2018

Plafond living vervangen

Ik heb een probleem met het plafond van mijn living. Huidige laminaat moet afgebroken worden alsook enkele gipsplaten. Plafond vervangen. Oppervlakte is ongeveer 4 op 5 meter. Er is een houten structuur aanwezig waarop het nieuwe plafond bevestigd kan worden.
maandag 21 mei 2018

Binnenpleisterwerken uitvoeren

Wij bouwen met het Euromac2 systeem. Graag vakman voor het plaatsen van binnenpleister en een offerte voor het plaatsen van gyproc. Oppervlakte muren : 260m2 Oppervlakte ramen : 36m2 Oppervlakte plafonds : 162m2 Aantal lopende meters ramen : 21 m
zaterdag 19 mei 2018

Pleisteren woonkamer

Ik wil graag de woonkamer en open keuken bepleisteren.: Deel is bestaande gepleisterde muur, deel is een nieuw gezette muur in cellenbetonblok, en deel is nieuwe muur in gyproc. Totale oppervlakte dat men moet doen is ongeveer 70 m².
zaterdag 19 mei 2018

Pleisterwerken uitvoeren

Stuckwerk tussen 30 à 50 m². Binnenpleisterwerk in woonkamer.
woensdag 16 mei 2018

Plafond herstellen

Door lekken moet de plafond hersteld worden. Die is beschadigd.
vrijdag 11 mei 2018

Stuccen van appartement

Op zoek naar een stukadoor om verschillende muren opnieuw te bepleisteren en te egaliseren. Dit voor verschillende kamers en ook in de badkamer, toilet en keuken Hiernaast moet men ook 2 valse plafonds plaatsen.

Partners

Partners van Casius