Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere stukadoors die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde stukadoors en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende stukadoor uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

vrijdag 5 juni 2020

Plaatsen van vals plafond

Er moet een planchet plafond afgebroken en meegenomen worden en een nieuw vals plafond in de plaats. Liefst geplastificeerde planchetten met houtstructuur en een bestaand lichtpunt in het midden blijft bestaan. Dit gaat over nog 20m² en gelegen op het 2de verdiep.
vrijdag 5 juni 2020

Muren schilder klaar maken

Een een net gekochte huisje is het behang verwijderd. Nu zien de muren er niet meer zo netjes uit. Wij zoeken dus iemand die deze kan behandelen met een primer en de eventuele barsten en putjes opvullen.
woensdag 3 juni 2020

Bepleisteren van 3 slaapkamers

Ik zoek iemand om 3 slaapkamers te bezetten. 4x3m zijn ze alle 3. Muren en plafond.
dinsdag 2 juni 2020

Herstelling waterschade

Graag wil ik een waterschade herstellen door een lekkend dak en wil graag een offerte opmaken het betreft. Een plafond in een woonkamer het dak is geïsoleerd. Graag snelle oplossing voor de verwijdering van een deel van het plafond bepleistering schilderwerken enz.
dinsdag 2 juni 2020

Pleisteren van kamer en traphal

Ik wil een traphal en een kamer laten bepleisteren (schildersklaar), muren en plafond. Alles staat in de gyproc.(behalve nog een stukje plafond). Kamer is 4x5m De traphal is 6m hoog en 2x6m.
zondag 31 mei 2020

Bepleisteren van een kamer

Kamer van ong. 40m² bepleisteren. Muren zijn reeds volledig geschuurd.
donderdag 28 mei 2020

Plaatsen systeem plafond

Plaatsen van een systeemplafond voor ongeveer 150m².
woensdag 27 mei 2020

Muur en stukje plafond opnieuw bezetten

In mijn slaapkamer heb ik een hele tijd geleden een vochtprobleem gehad. Het heeft lang geduurd eer dit was opgelost, maar nu zou ik toch al ongeveer een jaar een droge slaapkamer hebben. Er is 1 muur die volledig moet hersteld worden. Maar voor deze muur staat een kast van 3 meter lang, die behoorlijk zwaar is. De kast moet uiteraard eerst verzet worden voor er kan gestart worden met herbepleisteren. Er is ook sprake van een koudebrug in de benedenhoek (hoek slaapkamer en bergruimte), mocht u daar een oplossing voor weten, dan hoor ik het graag. De slaapkamer muur is ca. 4.5m breed op 3m hoog.
woensdag 27 mei 2020

Muren en schoorsteen bepleisteren

Muren van ong. 5m² en schoorsteen die momenteel enkel gemetst zijn strak en glad bepleisteren.
dinsdag 26 mei 2020

Bepleisteren van muren

Bedradingen inwerken en wanden opnieuw bepleisteren. Betreft 40-50m² die op dit moment heel oneffen staat.