Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de stukadoors vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare stukadoor uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een stukadoor in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een stukadoor voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

woensdag 19 september 2018

Bepleisteren kapotte muur + behandelen

In de inkomhal brokkelt een gedeelte van het gips van de muur. Dit is te wijten aan opstijgend vocht. De oppervlakte waar de muur last heeft van opstijgend vocht bedraagt ongeveer 2 m x 2 m. Graag bepleisteren van de muur en behandelen tegen vocht.
woensdag 19 september 2018

Schimmel slaapkamer muren herstellen na vochtschade

We hebben schimmel op slaapkamermuren en willen dit graag laten herstellen. Ook in badkamer zitten er enkele tegels los en dit moet men ook herstellen. Oorzaak is een lek van de bovenbuur.
woensdag 19 september 2018

Stucwerken en schilderwerken uitvoeren

Badkamer ,slaapkamer muren en deel van de buitenmuren stuccen dit is een open bebouwing. Oppervlakte is vrij groot , maar niet geweten. Ongeveer badkamer is 12 m². En slaapkamer ongeveer 15 m². En daarna schilderen.
woensdag 12 september 2018

Stuccen van nieuwbouw

Stuccen van een nieuwbouw: dit gaat hem om een alleenstaande woning. 1. 1 Traditionele bepleistering op muren: 390,1 m². 1. 2 Plafonds beton en gewelven: 187,4 m². 1. 3 Hoek- en stopprofielen: 27 lm. 1. 4 Cimenterie werk in natte cellen: 12 m². 1. 5 Inplakken van raam- en deurslagen: 98,4 lm. Riho-profiel aan de ramen + afschermen ramen: Uit dikken tot 4 cm met Styrodur-isolatie Hoekbeschermers. Inplakken 1. 6 Vuil-en stortkosten: incl. Big Bag 1. 7 Extra wapening tpb poutrelles (bvb stucanet): 12,05 lm
dinsdag 11 september 2018

Cementbepleistering aanbrengen op zijgevel

Oud huis met onfrisse zijgevel, deze zou moeten bepleisterd worden. Ongeveer 50 m². Ook nog een muurtje buiten
maandag 10 september 2018

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettingswerken bij renovatie. Oppervlakte van 3 muren
zaterdag 8 september 2018

Bepleistering en gyprocwerken uitvoeren

De traphal is drie verdiepingen hoog. Uit te voeren werken: - het pleisterwerk op de muren en het plafond herstellen - op de 3de verdieping ook nog gyproc plaatsen waar nodig - corrigerend behang aanbrengen (- optioneel: verven) (- optioneel: de trapleuning herstellen + verven) 8mL 1,5B X3
zaterdag 8 september 2018

Crepi plaatsen en isoleren

We zijn opzoek naar iemand die de voorgevel van ons huis kan afbreken en nieuw gevel kan zetten met isolatie. Crepi plaatsen . De oppervlakte is ongeveer 60m²
donderdag 6 september 2018

Muur bovenaan gedeeltelijk opnieuw bezetten en schilderen

Na herstel van lekkende goot (juli) zijn de beschadigde muren poeder droog en klaar voor herstel. De schade vertoont blazen in het pleisterwerk en water vlekken aan binnenmuren van keuken, living en plafond.
donderdag 6 september 2018

Cementbepleistering van voorgevel herdoen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande cementbepleistering onderaan mijn gevel komt los. Ik zou deze over de gehele breedte willen laten hernieuwen.
woensdag 5 september 2018

Herstellen van originele moluren aan het plafond

Ik heb 2 kleine woonkamer ruimtes met moluren aan het plafond. De vorig eigenaars hebben hier met een dikke verf over geschilderd waardoor de details volledig verdwenen zijn. Ik zou deze willen laten herstellen in de oorspronkelijke toestand. De oppervlakte in totaal is ongeveer 20m². Het gaat over een oude herenhuis
woensdag 5 september 2018

Buitengevel bepleisteren

Buitengevel van ongeveer 40 a 50 m² die vochtwerend bepleisterd moet worden. Dit is voor de achterbouw van een herenhuis. Er zitten 3 deuren in en twee ramen.
dinsdag 4 september 2018

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living
dinsdag 4 september 2018

Herstellen bezetting binnenhuis en herstellen putje watermeter

Zwaarbeschadigde bezetting/bepleistering binnen herstellen, aan 1 muur en 1 hoek plafond. Hiernaast ook putje waar waterleiding met de watermeter het pand binnenkomt herstellen.
zaterdag 1 september 2018

Herstellen plafond na waterschade

Door lekkage in dak zijn er barstjes in de verf, en scheurtje (5 cm) in plafond met lichte doorzakking binnen oppervlakte van +/- 1m².
vrijdag 31 augustus 2018

Opnieuw pleisteren en schilderen na waterschade

Na waterschade enkele muren te repareren. Het gaat om een plafond in 1 slaapkamer en in een klein gangetje, Hiernaast ook de muren in 2 slaapkamers, badkamer te bekijken en herstellen waar nodig. Na eventuele bepleistering ook opnieuw schilderen.
vrijdag 31 augustus 2018

Cementbepleistering plaatsen voor open bebouwing

Cement bepleistering voor een open bebouwing en zonder isolatie. Afmetingen 50 meter lengte rondom het ganse huis en 35 hoog. Nu zijn de gevels gekalleid, buiten de onderste 30 cm, dit willen we laten cementeren rondom het huis.
woensdag 29 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Water is door de vloer van het 1ste verdiep en plafond gegaan, zichtbare schade in 1 kamer. Dit plafond moet men herstellen, niet al te duidelijk wat er precies allemaal moet worden gedaan.
maandag 27 augustus 2018

Crépi plaatsen op buitenmuur

Buitenmuur van bijbouw met schuifraam --> enkel maar rechte hoeken, vermoed rond de 10 vierkante meter in totaal.
zondag 26 augustus 2018

Crepi plaatsen op achtergevel

We willen onze achtergevel in witte crepi zetten. Deze is 2,5 op 5m.
zondag 26 augustus 2018

Gyprocwerken uitvoeren

3 slaapkamers van ongeveer 4x3, + badkamer en hal/toilet 4m² gyproc plafond plaatsen met spots plaatsing voor hal en centraal lichtpunten in de slaapkamers en T licht boven lavabo badkamer + meer spots. Eind november uit te voeren.
vrijdag 24 augustus 2018

Crépi plaatsen op tuinmuren

Verschillende muren in onze tuin op de verschillende hoogte op te vangen. Ken de afmetingen niet vanbuiten.
vrijdag 24 augustus 2018

Bezetten muur in studio

Ik ben op zoek naar iemand om een groot stuk muur te bezetten (35m²) en een aantal gaten in het plafond te maken.
donderdag 23 augustus 2018

Bezettingswerken deurkader en wc ruimte

Ik heb een houten deurkader afgebroken tussen mijn living en hal omdat hier een glazen deur zal komen. Het deurgat moet daarvoor eerst opnieuw worden bezet. Standaard grootte. Ik heb eveneens tegels afgebroken in mijn wc-ruimte aan de zijmuren. Aangezien de tegels maar tot de helft van de muurhoogte kwamen, moet dit gelijk worden gemaakt en dus een stuk opnieuw bezet. Nadien komen er nieuwe tegels over.
woensdag 22 augustus 2018

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag een aantal muren in ons herenhuis laten bepleisteren. We hebben het oude plakwerk verwijderd. Het gaat om een vijftal muren - totale oppervlakte (min deuren en ramen) = ca. 50m2 - redelijk ruwe bakstenen ondergrond - behang en schilderklaar te plaatsen. Na de Kerstvakantie uit te voeren.
maandag 20 augustus 2018

Pleisterwerken uitvoeren gelijkvloers woning

Gerenoveerde woning, volledig plakwerk uitvoeren op gelijkvloers. Oppervlakte 100-130 m².
maandag 20 augustus 2018

Scheur in buitenmuur herstellen

Er zit een scheur in onze zij- en achtergevel. Ook komen de boordstenen los.
zondag 19 augustus 2018

Herstelling scheur in plafond

Ik wil graag een scheur in het plafond van de slaapkamer (3 meters) en de badkamer (1,5 meter) ten gevolge van waterschade laten herstellen. Pleisterwerken uit te voeren.
zaterdag 18 augustus 2018

Herstellen van crepi aan gevel

Wij hebben onlangs een huis aangekocht en op enkele plaatsen is er schade aan de crepi. Wij willen dat deze stukken hersteld worden. Na de herstelling van de crepi zijn wij van plan om zelf de gevel te schilderen. Eind oktober uit te voeren.
vrijdag 17 augustus 2018

Crepi aanbrengen na vervanging lichtkoepel

Ik heb op mijn terras een afdak laten installeren door mijn schrijnwerker van ongeveer 5 x 8 meter in oppervlakte met een lichtkoepel erin. Nu wil ik graag de houten OSB platen laten bezetten met crepi langs de onderkanten en de zijkant.
donderdag 16 augustus 2018

Plakwerken uitvoeren

Binnenmuren herstellen/plakken +/- 35m². Hoogte +/- 1. 5m vanaf de vloer. Renovatie
woensdag 15 augustus 2018

Muur bezetten met crepi

Ik wens 1 kleine muur te laten bezetten met crepi of spuitkurk. Zitten 3 ramen en een schouw in de muur. Is een renovatieproject. Er staat nu een cementbezetting op. Wens dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren.
woensdag 15 augustus 2018

Herstellen gyproc plafond na waterschade

Gyproc plafond is nat geworden en er heeft water door zitten sijpelen. Gyproc is nu wel droog maar er blijft een muffe geur hangen. Plakkerij is deels van het plafond gekomen. Op zoek naar een stukadoor om herstelling uit te voeren.
woensdag 15 augustus 2018

Gyproc plafond en wanden plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van gyproc plafonds met kader en 2 gyproc wandjes.
maandag 13 augustus 2018

Crepi herstellen of opnieuw te plaatsen voor één gevel

Bestaande crepi is beschadigd, weg en gebarsten +- 100 m². Moet hersteld of herdaan worden. Liefst voor eind september.
zondag 12 augustus 2018

Bezetter nodig voor plafonds en muren

Pleisterwerken voor volledig nieuwbouw (3 bouwlagen). ±360m² muren (excl ramen) en ±140m² plafonds.
vrijdag 10 augustus 2018

Bepleisteren en schilderen van een slaapkamer

Ik wil graag een stukadoor om een slaapkamer van 3m65 op 3m85 opnieuw te bepleisteren. Behang zelf verwijderd. Vervolgens een schilder om de muren een nieuwe kleur te geven.
donderdag 9 augustus 2018

Muren in keuken herbepleisteren

De gehele muur in de keuken bepleisteren. Heel de muur van 6 m.
dinsdag 7 augustus 2018

Bepleisteren van gyproc binnenwanden

Pleisteren van onze binnenwanden de ondergrond is gyproc, en een deel Isobriq. De oppervlakte te bepleisteren is 100 m² met ondergrond isomo. De oppervlakte te bepleisteren met ondergrond gyproc is 129 m².
dinsdag 7 augustus 2018

Stuccen/schilderen van plafond en wanden

In een slaapkamer en naastgelegen badkamer moeten er enkele vierkante meters hersteld en opnieuw bezet worden. Nadien moet er ook geschilderd worden. Het gaat om een totaal van 5 m² dat moet worden bezet.
maandag 6 augustus 2018

Cementbepleistering aanbrengen op 2 buitenmuren

Het gaat over 2 buitenmuren die opnieuw gecementeerd moeten worden. De oude slechte cement is er af gehaald. Beide muren tellen 25m²
zondag 5 augustus 2018

Plafonneren van twee kamers

Het bepleisteren van 2 ruimtes, met een totale wandoppervlakte van ongeveer 135 m² dit is op eerste en tweede verdieping.
zaterdag 4 augustus 2018

Stuccen van living en slaapkamers

We willen een huis uit 1918 renoveren waarvan de bezetting mogelijks nog met zand bezetting is. Graag alles terug stuccen : Living: 3,72 m op 7,96 m. Slp2: 4 op 5 meter Slp1: 3,80m op 3m
donderdag 2 augustus 2018

Muren in slaapkamer stuccen en verven

Er zouden 2 muren (2x8m²) in mijn slaapkamer opnieuw bezet moeten worden, daarna moet de slaapkamer opnieuw geschilderd worden (4x8m²).
woensdag 1 augustus 2018

Herstellen waterschade plafond en muren

Door lek van plat dak van appartement-gebouw heb ik schade binnen. Plafond keuken, plafond hal, plafond slaapkamer ook vertonen er scheuren in de muren. Graag herstellen van plafond en muren en de nodige schilder werken. Is voor de verzekering maar uiteraard moet dit ook uitgevoerd worden.
dinsdag 31 juli 2018

Vervangen van een gyproc plafond

Ik zou graag een gyproc plafond waar waterinsijpeling was laten vervangen en afwerken. De oppervlakte is 16m²
zondag 29 juli 2018

HOB woning binnen volledig bepleisteren

Ik wil mijn woning laten stuccen, gelijkvloers plus de bovenverdieping. Totaal 150 m² stuccen. Dit betreft een HOB woning.
donderdag 26 juli 2018

Stuccen van traphal herenhuis

Hele traphal van een herenhuis te stuccen. Oppervlakte kan ik niet inschatten, het gaat om 4 verdiepingen en ook niet alle muren op elke verdieping moeten worden gedaan.
donderdag 19 juli 2018

Stuccen van gang gelijkvloers en eerste plus tweede verdieping

Ik wil de trappenhal laten renoveren. Oude bepleistering verwijderen (dit deel doe ik eventueel zelf. Graag apart in offerte) en nieuwe bepleistering aanbrengen. Het gaat over een woning van 1928 met hoge plafonds (3 m). Zowel gelijkvloers als 1e en 2e verdieping moet aangepakt worden. Een oppervlakte van ongeveer 100 m².
woensdag 18 juli 2018

Plaatsen van gyproc platen

Wil twee binnenmuren bekleden met gyproc platen. In eerste instantie voor verzekering maar nadien dient vervanging / herstelling te gebeuren.

Partners

Partners van Casius