Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

277 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: zolder afwerken met gyproc, plakwerken, renoveren van woning bepleistering, pleisterwerken ruwbouw, pleisterwerken van muren en plafond, gyproc plaatsen, bepleistering van muren plafonds, valse plafonds plaatsen, leempleisterwerken uit te voeren, isolatie spouwmuren, bezetter klein werk, herstelling muur na lek, betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer, herstellen pleisterwerk muur, muren en plafond schilderklaar maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

donderdag 19 januari 2017

Bezetter klein werk

Ik wil graag een muur laten bezetten 2m80 breed, 2m60 hoog. Wat is de prijs met of zonder materiaal inbegrepen?
woensdag 18 januari 2017

Herstelling muur na lek

We hebben enkele muren die vochtplekken vertonen van een oud lek (reeds opgelost en droog). Deze zouden moeten aangepakt worden. We denken dan aan losmaken en verwijderen van losgekomen stukwerk. Bijwerken, opschuren en verfklaar zetten. Eventueel stukken overschilderen. is niet groot van oppervlakte.
maandag 16 januari 2017

Betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer

Ik zou mijn badkamer laten stuccen met betonlook. Momenteel is ze volledig uitgebroken. Welke ondergrond plaats ik best? Kan er iemand komen voor een opmeting voor een prijsofferte?
maandag 16 januari 2017

Isolatie spouwmuren

Isolatie vrijstaande woning. Voornamelijk spouwmuren.Oppervlakte 150 m².
vrijdag 13 januari 2017

Herstellen pleisterwerk muur

Ik heb enige tijd geleden mijn voordeur laten vervangen. Bij het verwijderen van de oude deur en het plaatsen van de nieuwe is het pleisterwerk van de muur beschadigd en deze moet opnieuw bepleisterd worden. Rondom dubbele voordeur
donderdag 12 januari 2017

Muren en plafond schilderklaar maken

Ik wil in mijn living de muren schilder klaar hebben en plafond. De oppervlakte is ongeveer 40 m ².
donderdag 12 januari 2017

Binnenpleisterwerk grondige renovatie Brakel

Op het gelijkvloers zijn heel wat ramen dichtgemetseld en andere vergroot. Het oude plakwerk is bijna overal verwijderd en de muren moeten dus herbepleisterd worden. Periode: eind februai - eerste helft maart. Ik had daarvoor graag een offerte.
woensdag 11 januari 2017

Pleisterwerken ruwbouw

Ik heb een aantal ruwe muren die opnieuw bepleisterd moeten worden, zoals: "de wc, de keuken, bad -en slaapkamer + de trapgangen. ( deze muren staan niet echt 100% recht, sommige verschillen soms 5cm)
dinsdag 10 januari 2017

Plakwerken

Renovatiebouw plakken + eventueel raam afwerking.Volledige woning binnen oppervlakte ?
maandag 9 januari 2017

Pleisterwerken van muren en plafond

Ik zou graag mijn huis laten bepleisteren. Het gaat om de binnenmuren en plafonds alle voorbereidende werken zijn gedaan zoals voorstrijkmiddel en hoekprofielen oppervlakte : 1 grote woonkamer met veranda, 2 kleine gangen , badkamer , 1 grotere gang,
zondag 8 januari 2017

Zolder afwerken met gyproc

De zolder volledig afwerken met gyproc en er kamers bij maken.Oppervlakte ? 2 kamers te maken.Moeten ter plaatse komen voor op te meten.
zondag 8 januari 2017

Muren glad maken om te schilderen

Graag een vakman voor: Muren glad maken om te schilderen waar nodig is oppervlakte muren total 166 m².
vrijdag 6 januari 2017

Gyproc plaatsen

In de living moeten enkele muren bekleed worden met gyproc. Wanneer de werken van start gaan zullen de muren geinjecteerd zijn tegen opstijgend vocht en behandeld zijn tegen salpeter en andere zouten. Onze buren hadden hetzelfde probleem en hebben de afwerking gedaan in gyproc, dit vonden we mooi. Op het plan staat een indicatie van de afstanden. Muren die gedaan moeten worden: Groen/Geel Type gyproc: Groene gyproc waterbestendig. Schroeven: Alle schroeven/nagels die u gebruikt dienen roestbestendig te zijn. De werken zijn gebudgetteerd dus kunnen uitgevoerd worden nadat dit voor ons beide mogelijk is en dit in het budget valt. Het kan tot 2-3maanden duren tegen dat de werken langs onze kant klaar zijn. Kom graag langs om de wekruimte te voorzien en te bespreken.
vrijdag 30 december 2016

Bepleistering van muren plafonds

Graag richtprijs voor 600m² stucadoor voor muren, glad, zodat men daarna kan schilderen, alsook voor 200m² plafond.
woensdag 28 december 2016

Natte muur herbepleisteren en schilderen na vochtintrede

Ik ben opzoek naar een aannemer om in Merksem in een huurhuis van de parochie de scheidingsmuur in gang en living te laten herbezetter na vocht intrede. Ook de vloer is nat geworden. Verzekering vraagt een offerte. Kan u me een aannemer bezorgen die dit wil doen?
woensdag 28 december 2016

Valse plafonds plaatsen

In de hal, living en keuken zou ik graag valse plafonds laten steken met eventueel verlichting in verwerkt.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren van woning bepleistering

Wij zouden graag een woning renoveren. Het huis moet volledig opnieuw wit gepleisterd worden en geïsoleerd. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gehad.
dinsdag 27 december 2016

Afwerking / bezetting keukenmuur

Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen, maar op de plaats waar vroeger de tegeltjes hingen is de muur beschadigd en zou deze bijgewerkt/opnieuw bezet moeten worden. Het gaat om een relatief beperkte oppervlakte van +/- 5 m²
vrijdag 23 december 2016

Herstel muren en plafond na waterschade

Er is waterschade onstaan en muur van kinderslaapkamer dient hersteld te worden.Kamer is ongeveer 3 op 4 m.
woensdag 21 december 2016

Leempleisterwerken uit te voeren

Leempleisterwerken - 5x3m uit te voeren
dinsdag 20 december 2016

Renovatie na waterschade

Betreft herstelling tgv waterlek, over 2 verdiepingen, gelijkvloers en eerste verdieping, aan de aanleunzijde naar het huis van de buurman (waar het waterlek initieel vandaan kwam) *Gelijkvloers: muren van 2 kamers zijn nat en beschimmeld door waterlek. In elk van de 2 kamers dienen 2 muren bepleisterd worden. Totale oppervlate van de 4 muren is +/-50m². *Eerste verdieping: de 2 kamers dienen volledig opnieuw behangen worden met glasvezel en beschilderd worden in totaal +/- 120m². Plafond van 1 kamer moet eruit en opnieuw bedekt worden met MDF +/- 16m².
maandag 19 december 2016

Herstellen van originele moluren aan het plafond

Een van de moluren aan het plafond is beschadigd door een waterlek. Om die reden graag een offerte om dit te laten herstellen
vrijdag 16 december 2016

Vals plafond in badkamer afbreken en nieuwe plaatsen

Na afbraak dient er een nieuw plafond in kunststof geplaatst te worden alsook de verlichting en electriciteit moet worden geïnstalleerd. De afmetingen van de badkamer zijn 3,65m op 3,80m. Verdere info ter plaatse.
donderdag 15 december 2016

Bezetten badkamer

Voor onze renovatieproject zoeken we een stukadoor voor het bezetten van onze badkamer: * Bezetten van de muren met deels cement (zo'n 5,7 m²) en deels pleister (zo'n 16,5 m²) * Bezetten van plafond (zo'n 8 m²) * Uitplakken dagkanten badkamerraam Staan steeds open voor advies. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 12 december 2016

Scheurherstel muren leslokalen

Er zitten scheuren in sommige muren van leslokalen. Bezetwerk komt los.
zaterdag 10 december 2016

Stukadoorswerken in koppelwoning

Plakwerken juni 2017 Twee woningen tezamen die ik bouw: muren 600m² + plafonds 240 m² Bouwaanvraag is bezig. Aannemer heeft beloofd dat het in juni klaar zou zijn.
donderdag 8 december 2016

Binnendeur uitbreken toemetsen en bezetten

5 bestaande binnendeuren (schilder deuren) uitbreken en terug bezetten zodat er nieuwe binnendeuren kunnen gezet worden. Best ter plaatse komen kijken. Graag ergens in de maand februari of maart de werken laten uitvoeren.
zondag 4 december 2016

Plafonneerwerken waterschade

Herstelling van plafond op gelijkvloers dat door waterlek in bovenliggende badkamer is aangetast. Lek wordt kortelings opgelost door loodgieter. Betreft een oud huis, dus ook thv keuken dienen de oude plafonds met barsten bekeken te worden om de nodige herstelwerken in te schatten.
woensdag 30 november 2016

Bezettingswerken kamers

Bezettingswerken in huis gelegen in centrum Antwerpen. Binnenwerk oppervlakte 2 à 3-tal kamers.
dinsdag 29 november 2016

Gevolgschade herstellen na waterlek

Ik heb een klein lek in mijn kelder waardoor ongeveer 10 à 20 l water per dag in de kelder komt. 2 muren zijn hierdoor al een drietal weken onderaan nat. Voor de verzekering heb ik een raming van de schade en de herstelling nodig. Oorzaak lek vermoedelijk bij de muren. Bestek voor herbepleisteren , schilderen van muur . Ruimte 12 m² :3m3 op 3m30.
maandag 28 november 2016

Pleisterwerken nieuwbouw

Graag prijs voor pleisterwerken nieuwbouw. Gaat om 2 woningen. Adresgegevens bij afspraak
maandag 28 november 2016

Muren bezetten

Twee muren moeten bezet worden met pleisterwerk. (30 tal vierkante meter) Op korte afstand moeten ook kabels verwerkt worden in de muur.
maandag 28 november 2016

Bezettingswerken veranda

Na aanbouw van veranda, de binnenmuren (façadegevel - buitenmuur wordt binnenmuur) bezetten . Totale oppervlakte te bezetten 12 m² is binnenwerk.
zondag 27 november 2016

Herstelling plafond en muur na waterschade

Tgv van een waterlek is er een serieuze vochtplek in plafond (gyproc) en de hoek van de muur tot op de houten vloer. Aangifte gedaan bij verzekering en er wordt een bestek gevraagd voor deze herstelling
zondag 27 november 2016

Bepleisteren van muur

Er is water door het muur gekomen van 10 m die volledig moet bewerkt en bepleisterd worden. Bestek voor de verzekering.
woensdag 23 november 2016

Kamer bepleisteren en verven

Kamer van 15m² bezetten: naakte muren = metselwerk Betreft rechtopstaande muurgehelen Graag ook afwerken dmv schilderen Tevens lambrisering voorzien
woensdag 23 november 2016

Gyprocwerken in woning

Er dient gyproc te worden vervangen wegens waterschade: rond een afvoerbuis dient langs 2 zijden (de 2 andere zijden zijn muur) gyproc te worden vervangen over een lengte van 2,5 meter. De werken dienen te gebeuren boven de keldertrap.
maandag 21 november 2016

Herstellen Gyprocplafond

Herstel van gezaagde gaten 20cmx60cm in het gyproc-plafond (t.b.v. onderzoek naar waterschade) + herschilderen van 92 vierkante meter plafond.
maandag 21 november 2016

Plafond herstellen

Plafond is gebarsten op een paar plaatsen. Te herstellen. Oppervlakte ongeveer 18m².
zondag 20 november 2016

Afkappen en bepleisteren van enkele muren

Graag had ik offerte gehad voor het afkappen, terug bepleisteren en nadien behangen van enkele muren in 2 appartementen. Wij hebben waterschade geleden door een defecte douche van de buren. De appartementen zijn gelegen te Deurne (antwerpen). Prijsbestek voor de verzekering.
zondag 20 november 2016

Bezetten keuken en badkamer

Onze keuken moet bezet worden Alsook de badkamer moet bezet worden en betegeld.
donderdag 17 november 2016

Hesstelling muur

Een muur in de living moet eerst plamuren daarna geverfd worden.
dinsdag 15 november 2016

Spanplafond plaatsen

We willen in de zithoek, woonkamer en keuken een spanplafond plaatsen. Volledig afgewerkt met spotjes en geverfd.
donderdag 10 november 2016

Bepleistering binnenshuis

Bepleistering van een traphal (tot eerste verdieping) en kelderverdieping (4 ruimtes) in een rijhuis
dinsdag 8 november 2016

Herstellen plafond en muur na lekkage

Door een lekkend kraantje aan de wasmachine bij de buren op het eerste verdiep is onze plafond ontsierd met bruine vlekken , en is de muur op gelijkvloers vochtig met schimmel en sterke reukhinder als gevolg . Graag komen zien en opmaken offerte voor verzekering en snelle oplossing.
dinsdag 8 november 2016

Plafond leefruimte stuccen

Plafond leefruimte: (66. 6 m²) - bijplamuren (waaronder 2 scheuren zonder reliëfverschil) - opschuren. - fixeerlaag. - vliesbehang. - grondlaag verf. - bijplamuren naden. - lichtjes opschuren. - 2 afwerkingslagen verf.
maandag 7 november 2016

Opnieuw bezetten en schilderen na waterschade

Het gaat hier over het opnieuw bezetten en schilderen van 4 binnen muren. deze zijn nat geworden door een lekkende buis.
vrijdag 4 november 2016

Muren bezetten

Muren in de inkomhal, die behangen zijn met glasvezelbehang, glad maken. Ong 50m².
donderdag 3 november 2016

Herbepleisteren plafond en hal

Herbepleisteren van stuk plafond en herschilderen van ganse hal. Opervlakte 2 m²
donderdag 3 november 2016

Herstellen waterschade

Lek in afvoerbuis van toilet/lavabo. Buis zit verticaal in de muur, over de kelderverdieping en de bel étage, en is reeds vervangen. De muur dient nu vernieuwd te worden over een lengte van 4 meter. Dus openkappen en opnieuw bepleisteren en schilderen.

Partners

Partners van Casius