Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

325 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: pleisterwerken uitvoeren over gehele huis, bezettingswerken uitvoeren in woning, verschillende kamers bepleisteren, muren benedenverdieping bepleisteren, pleisterwerken uitvoeren over gehele huis, pleisteren van muren, plaatsen plafondlijsten, plafond vernieuwen na waterschade, verschillende pleisterwerken uitvoeren, muren bepleisteren, badkamer volledig bepleisteren, bezetten van kelder, herstellen van scheur aan muren, stukadoor Temse, herstellen van plafond in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

maandag 14 augustus 2017

Plafond herstellen

Herstelling van plafond ter hoogte van de schoorsteenbuizen van de openhaard en de CV. Door vocht is deel van de kalk losgekomen. Dit moet opnieuw bepleisterd worden.
donderdag 10 augustus 2017

Pleisterwerk voor muren in eetkamer nodig

Ik wil mijn muren in living mooi vlak laten maken. Oppervlakte 50 m²
woensdag 9 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Waterschade .Plafond beschadigd door waterschade in restaurant. Plafond dient afgebroken te worden en een nieuw gelegd te worden. Plafond 3m50.
zondag 6 augustus 2017

Muur aan 2 kanten bezetten

Het gaat om een binnenmuur die wij jaren geleden bewust niet hadden laten bepleisteren. Nu willen we dat toch wel. In de muur is in het midden een gat en dat moet op de hoeken ook mee afgewerkt worden met bepleistering.
vrijdag 4 augustus 2017

Loskomend plafond herstellen

Ik zoek een stukadoor voor het herstellen van loskomend deel plafond in de living. Ongeveer 2 m².
vrijdag 4 augustus 2017

Muur herstellen, bepleisteren en schilderen

Ik wil graag onze ingangsmuur van 20-30 m² laten herstellen. Zowel afbreken als pleisterwerk en verven horen bij in de werken.
vrijdag 4 augustus 2017

Muren benedenverdieping bepleisteren

Het is voor de benedenverdieping bij te werken en volledige muren te plakken. Het gaat om een renovatie. Vier kamers en twee gangen.
donderdag 3 augustus 2017

Bezettingswerken uitvoeren in woning

Ik wil een volledig huis laten bezetten . 4 slaapkamers en 2 verdiepingen en ook benedenverdieping.
donderdag 3 augustus 2017

Klein bezetwerk in slaapkamer

We zijn onze slaapkamer aan het restaureren. Een bezetter zou deze namiddag kleine herstellingen komen uitvoeren, maar heeft last minute afgebeld. Aangezien ik zelf het schilderwerk gepland heb, zoeken we zo snel mogelijk een bezetter die ons uit de nood kan helpen
woensdag 2 augustus 2017

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Pleisterwerk uit te voeren.(gewoon pleisterwerk of spuitpleister). Ons huis is een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De rode lijnen op plan zijn de muren die moeten bepleisterd worden. Dit zou kunnen doorgaan vanaf half november.
woensdag 2 augustus 2017

Badkamer volledig bepleisteren

Ik wil de badkamer in laten bezetten in een betonlook. Totale oppervlakte is ongeveer 30 m². Zowel muren als plafond.
woensdag 2 augustus 2017

Pleisteren van muren

Pleisteren van alle muren en plafonds in woning. Aantal ruimtes :badkamer, living keuken ,inkom en wc ruimte
dinsdag 1 augustus 2017

Bezetten van kelder

Halve ondiepe kelder terug bezetten of bepleisteren. Oppervlakte ?
dinsdag 1 augustus 2017

Herstellen van scheur aan muren

Herstellen van scheur aan binnenmuur veroorzaakt door werken uitgevoerd in aangrenzend gebouw. Bepleisteren van muren :16 tot en met 30 m²
maandag 31 juli 2017

Pleisterwerken uitvoeren over gehele huis

Zowel delen op gyproc als delen op bestaande muur en plafond. Ruw geschat 350 m². Het gaat over pleisterwerken over heel het huis.
zondag 30 juli 2017

Muren en plafond herbepleisteren na waterschade

Op ongeveer 3 m² in een hoek ( zowel plafond als beide muren ) is de pleister afgeschilferd. Waarschijnlijk komt van het dak dat er vlak boven zich bevindt. Ook het schilderwerk ( wit ) is uiteraard beschadigd.
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende kamers bepleisteren

Wij zijn op zoek naar iemand die onze muren kan bepleisteren nadat we behangpapier en tegels hebben weggehaald. In totaal 4 slaapkamers, keuken, 2 badkamers en 2 toiletten.
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende pleisterwerken uitvoeren

Zowel op het eerste verdieping als op het gelijkvloers moeten er werken gebeuren. De keuken moet ingebouwd worden, 2 valse plafonds (met spots indien mogelijk) moeten ingebouwd worden, muren moeten geplakt worden, ... Boven zouden de muren gedaan moeten worden. In de gang vals plafond met spots. Eventueel ook andere correcties doorhaeen het huis.
vrijdag 28 juli 2017

Muren bepleisteren

Muren living glad maken (schilderklaar) , gaten opvullen van vroegere gordijnbakken + loskomend bezetsel behandelen (scheuren) Totale oppervlakte 25-30 vierkante meter.
vrijdag 28 juli 2017

Stukadoor Temse

Graag wasplaats bepleisteren. Opp: 3 x 3 + plafond
donderdag 27 juli 2017

Herstellen van plafond in badkamer

In de badkamer en in de douchekamer werd het plafond door waterschade beschadigd. Verlichting afhalen, wegkappen van valse plafond, niewe valse plafond zetten, opnieuw bezetten en schilderen en verlichting terug plaatsen. In totaal ongeveer 4 vierkante meter.
woensdag 26 juli 2017

Beschadigde muren plamuren

Ik zoek een vakman voor het plamuren van een kamer van 4m bij 5m.
woensdag 26 juli 2017

Pleisteren, bezetten muur en plafond

Pleisteren/bezetten van muur en plafond: zowat 6 m² (achter en boven een te plaatsen garderobekast).
dinsdag 25 juli 2017

Buitenmuur afkappen, herpleisteren en herschilderen

Buitenmuur (betonplaten) gebarsten pleisterwerk afkappen + herbepleisteren (2,75 meter op 1,90 meter) + herschilderen ( primer , grondverf + 2 eindlagen).
dinsdag 25 juli 2017

Binnenmuur bepleisteren

Ik wil ongeveer 25m² laten bepleisteren (verfklaar). In deze 25m² zit een deur, poort en 3 vensters (niet meegerekend in het aantal m² meters).
maandag 24 juli 2017

Muren slaapkamer herbepleisteren

Wij zitten met een vochtprobleem in de slaapkamer. Wij zouden graag twee muren laten afkappen en nadien terug laten herplakken.
zondag 23 juli 2017

Scheur onder het dak herstellen

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Weet niet goed of het enkel pleisterwerk is of meer. Scheur bevindt zich onder het dak aan de binnenkant van de woning. De buitenkant kan ook beschadigd zijn maar dit kan ik niet zien.
zondag 23 juli 2017

Herstellen beschadigde binnenmuur

Beschadigde muur aan venster in slaapkamer te herstellen. Er zijn grote gaten en barsten in muur.
donderdag 20 juli 2017

Plaatsen plafondlijsten

In de keuken en in de slaapkamer dienen plafondmolluren geplaatst te worden. Keuken : ongeveer 13,5 meter met in totaal 8 hoeken (6 hoeken van 90°, 2 van 270°). Slaapkamer : ongeveer 20,5 meter met in totaal 8 hoeken (7 hoeken van 90°, 3 van 270°)
woensdag 19 juli 2017

Aanbrengen spachtelputz aan binnenmuren

Het aanbrengen van spachtelputz op de binnenmuren van mijn woonkamer en hall. Ongeveer 50 m².
zondag 16 juli 2017

Badkamermuren bezetten

Ik wil graag de badkamer muren laten bezetten. Oppervlakte is ongeveer 7 m². Oude pleister(zandachtig) afgekapt waar hij los zat tot op baksteen.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling muren na waterschade

Ik heb waterschade door waterinsijpeling van verdieping boven. Via de badkamer is water naar beneden gekomen en muur van keuken en van slaapkamer zijn beschadigd.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling van vals plafond

Er is waterschade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden. Het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte. Bestek op te laten maken voor de verzekering.
dinsdag 11 juli 2017

Waterschade vals plafond herstellen

Er is water schade door een lek van een bad, heel het vals plafond is nat geworden, het vals plafond loopt door tot in de living +- 100 vierkante meter totaal oppervlakte, ik wens hier voor een bestek op te laten maken voor de verzekering om het plafond te laten herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Opnieuw plakken van keuken

Wij hebben onze keuken tot op halve hoogte gestript, nu zouden de wanden op sommige plaatsen opnieuw geplakt moeten worden. Het is ongeveer 20m².
maandag 10 juli 2017

Pleister en schilderwerken na schade

Door de trillingen van de wegenwerken in de straat zijn er scheuren in onze geschilderde plafonds gekomen. De scheuren zijn ter hoogte van de aaneenzetting van 2 gyplat platen. De gyplat platen werden 1 jaar gelden bezet en geschilderd. We willen deze scheuren laten herstellen en opnieuw laten schilderen. We hebben ongeveer 30 lopende meter scheuren, verspreid over verschillende kamers (keuken, slaapkamers en badkamer).
maandag 10 juli 2017

Muren bezetten

Bezettingswerken van ongeveer 30 m². Dringend uit te voeren.
zaterdag 8 juli 2017

Opnieuw stucken aan dakkapel

Doordat er een dakkapel geplaatst is moet alles weer opnieuw aangestuct worden.
vrijdag 7 juli 2017

Herstellen scheur in binnenmuur

Er zit een grote scheur in een binnenmuur op een kamer op de eerste verdieping van het huis. Ze loopt van onderen schuin naar rechts naar boven en wordt geleidelijk aan dunner. Onderaan is ze wel 1 cm dik. De muur stuccen
donderdag 6 juli 2017

Vervangen vals plafond met waterschade

Vervangen van vals plafond waar waterlek was en plaatsen en bepleisteren nieuw plafond. Plafond is 32 vierkante meter.
donderdag 6 juli 2017

Buitenmuur bepleisteren

Wij willen graag de volledige achterbouw laten bepleisteren.
donderdag 6 juli 2017

Bezetten van muren slaapkamers

Muren slaapkamers bezetten. Het zijn 3 slaapkamers - ±33 m²; oppervlakte van het stucwerk - ±110 m².
woensdag 5 juli 2017

Stuccen van plafond na waterschade

Na een recente lek aan de hoek van onze lichtstraat, zijn er donkere vlekken op de gyproc van het plafond. Het is nog niet duidelijk of de gyproc vervangen dient te worden, of dat dit eens droog, overschilderd kan worden. De oorzaak van de lek is al aangepakt. Graag komen kijken ter plaatse of stuccen noodzakelijk is of enkel schilderen.
woensdag 5 juli 2017

Stuccen nieuwe ramen en deur en schouw

Graag wens ik 6 ramen en een deur uit te plakken die net werden vervangen alsook de schouw op het gelijkvloers. Met het uitbreken van de oude ramen en deur is er schade aan het plakwerk rondom de ramen en deur.
dinsdag 4 juli 2017

Gyproc plaatsen

Op gelijkvloers atelier rechte gyproc wand 4m lang en 2,2 m hoog met 2 deuren, 1x wc en 1x technische ruimte. Op verdiep gyproc wand om ruimte te verdelen in badkamer en slaapkamer, ongeveer 15 meter wand 2,5 meter hoog, 2 deuren. Voor schaal, totale lengte voorgevel is 12 meter, 7 meter diep
maandag 3 juli 2017

Plafond bepleisteren

Plafond pleisteren buiten afdak, 3,45 m lang op 0,85 m Rondom is er op plaatsen geen cement meer.
maandag 3 juli 2017

Bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen

2 volledige appartementen die volledig bezet moeten worden.
maandag 3 juli 2017

Pleisterwerken voor 1 deur opening

Pleisterwerken: De dagkanten van 1 binnendeur zouden opnieuw bepleistert moeten worden, voor het plaatsen van een nieuwe deur.
maandag 3 juli 2017

Pleisterwerken aan plafond

Onze luster is naar beneden gevallen en moet terug gemaakt worden. Er is dus een gat in het plafond dat moet hersteld worden, stuccen.
zaterdag 1 juli 2017

Plafond herstellen na waterschade

Door vochtschade aan mij plafond (lek in roofing plat dak) heb ik schade. Graag zou ik dit laten herstellen + nakijken wat er hersteld dient te worden.

Partners

Partners van Casius