Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
128 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

maandag 10 december 2018

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettings- en gyprocwerken laten uitvoeren. Een deel van de muren is afgekapt tot aan de baksteen, een ander deel heeft enkel een afwerkingslaag nodig om het schilderklaar te maken. 2 plafonds zouden we graag in gyproc hebben. Alles in totaal gaat het om ruw geschat 50 m². Werken in de traphal, living, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.
donderdag 29 november 2018

Bezetten van slaapkamer

Slaapkamer van 2.40 meter hoog. muur van 3.5 m breed muur van 4 m breed muur van 1 meter breed muur van 3 meter breed We hebben ons vlies behang verwijderd en daarmee is de bezetting er mee afgekomen op verschillende plaatsen . We hebben er alles afgestoken wat er afkwam met een plamuurmes want was maar zeer dun bepleistert. Dus op plaatsen waar het los was is het verwijderd en op andere plaatsen hangt het er nog aan. Zou helemaal terug behang / schilder klaar gemaakt moeten worden.
dinsdag 27 november 2018

Isoleren en crepi plaatsen op achtergevel

Plaatsing crepi op achtergevel van onze woning . Uitvoering: graag in wit. Ondergrond is de huidige gevelsteen (in relatief goede staat). Geschatte oppervlakte 22m². Er is ruimte voor 14 cm isolatie en 1 cm crepi. Er zijn nieuwe ramen geplaatst en een nieuwe dakrand voorzien die daarop voorzien zijn. Voor isolatie werd ons EPS32 aangeraden. Optioneel ook plaatsing van nieuwe dakbedekking (EPDM) op het dak van onze aanpalende garage (26m²) en eventueel een beperkte isolatie van 4 cm.
maandag 26 november 2018

Bezetten van muur

Ik wil mijn muur uitkappen en terug bezetten; Afmeting : 1 m op ,5 m
maandag 26 november 2018

Opnieuw stuccen van enkele hoeken in huis

Ik heb een aantal grote en kleine scheuren in mijn muren (hoeken). Dit wellicht door werken bij de buurman.
woensdag 21 november 2018

Afkappen en bepleisteren gang 60 m²

Ik wil graag onze gang laten afkappen en bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 60 m² , is voor de gelijkvloers tot aan de eerste verdieping.
woensdag 14 november 2018

Bijwerken en plamuren van gyproc zolder 35 m²

Ik heb mijn zolder zelf afgewerkt met gyproc, maar voor het opvullen van de schroefgaten moeten nog gedaan worden. Ongeveer 35 m². Het is de bedoeling dat het schilder klaar zal worden gemaakt.
dinsdag 13 november 2018

Herstelling plafond en wand na waterschade

Ik heb waterschade opgelopen. Gyproc plafond en wand te vervangen in 1 kamer.
dinsdag 6 november 2018

Vochtige muur opnieuw bezetten

Vocht in muur van slaapkamer door aanpalende badkamer. Voegen herstellen en muur opnieuw bezetten.
maandag 5 november 2018

Gyproc plaatsen, egaliseren en bezettingswerken uitvoeren

Renovatie van een HOB : Gyproc plafonds plaatsen in living 41 m², keuken 14 m², kamers 36 m² en badkamer 7.3 m². Egaliseren muur keuken : 2 mm: 42 m². Bezetten muur kamer: 2.6 m². Egaliseren plafond 2 mm: 8,5 m².
dinsdag 30 oktober 2018

Stuccen van een binnenmuur

Opnieuw bezetten van een binnenmuur. Gaat over één muur van ongeveer 5 meter lang.
dinsdag 30 oktober 2018

Muur herbepleisteren

Stuk muur restaureren. Zitten nu platen tegen op houten latten. Platen verwijderen en muur verder bezetten. Ongeveer 4 m².
maandag 29 oktober 2018

Nieuwe gyproc muur plaatsen in leefruimte

Er moet een gyproc muur afgebroken worden en afval meenemen die muur is in de leefruimte. Gyproc scheidingsmuur van een 4 meter breed ( met hierin nieuwe schilder deur) afbreken en deze maakt hoek van opnieuw 4 meter lang ( hiervan zou indien mogelijk maar 150 moeten afgebroken worden) . Plaatsen nieuwe hoek / muur in gyproc van twee keer ongeveer 100 meter.
vrijdag 26 oktober 2018

Herbepleisteren van muren na waterschade

Waterschade muur vermoedelijk door slecht tapgat. Herstellen van de muur. Moet herbepleisterd worden.
maandag 15 oktober 2018

Valse gyproc muren plaatsen

Plaatsen van gyproc muren. Het betreft 3 voorzetwanden aan de voor en achtergevel (isolatie + OSB + Gyproc) en 1 scheidingsmuur op het 1 ste verdiep (Met 2 deuren). De plaatsing van alle profielen (Metal Studs van 75 voor de scheidingswand, metal studs van 50 voor de binnenmuur isolatie) is al uitgetekend op de vloer. Ook de metal studs , het isolatiemateriaal, de osb en de gyprocplaten zijn reeds aanwezig. Materiaal is aangekocht en alles is reeds uitgetekend. Staat klaar om te beginnen.
zondag 14 oktober 2018

Gevels isoleren en bepleisteren met crepi

Buitenmuren isoleren en bekleden met effen crepi. Het gaat om een open bebouwing, alle muren zouden langs buiten moeten worden bezet.
zaterdag 6 oktober 2018

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.
zondag 30 september 2018

Achtergevel isoleren en bepleisteren met crepi 35 m²

Achtergevel van bestaande rijwoning isoleren en bepleisteren met crepi. De oppervlakte is ongeveer 35 m². Er zit een schuifraam in en 3 ramen.
maandag 10 september 2018

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettingswerken bij renovatie. Oppervlakte van 3 muren
donderdag 6 september 2018

Muur bovenaan gedeeltelijk opnieuw bezetten en schilderen

Na herstel van lekkende goot (juli) zijn de beschadigde muren poeder droog en klaar voor herstel. De schade vertoont blazen in het pleisterwerk en water vlekken aan binnenmuren van keuken, living en plafond.
woensdag 5 september 2018

Herstellen van originele moluren aan het plafond

Ik heb 2 kleine woonkamer ruimtes met moluren aan het plafond. De vorig eigenaars hebben hier met een dikke verf over geschilderd waardoor de details volledig verdwenen zijn. Ik zou deze willen laten herstellen in de oorspronkelijke toestand. De oppervlakte in totaal is ongeveer 20m². Het gaat over een oude herenhuis
woensdag 5 september 2018

Buitengevel bepleisteren

Buitengevel van ongeveer 40 a 50 m² die vochtwerend bepleisterd moet worden. Dit is voor de achterbouw van een herenhuis. Er zitten 3 deuren in en twee ramen.
dinsdag 4 september 2018

Herstellen bezetting binnenhuis en herstellen putje watermeter

Zwaarbeschadigde bezetting/bepleistering binnen herstellen, aan 1 muur en 1 hoek plafond. Hiernaast ook putje waar waterleiding met de watermeter het pand binnenkomt herstellen.
vrijdag 31 augustus 2018

Opnieuw pleisteren en schilderen na waterschade

Na waterschade enkele muren te repareren. Het gaat om een plafond in 1 slaapkamer en in een klein gangetje, Hiernaast ook de muren in 2 slaapkamers, badkamer te bekijken en herstellen waar nodig. Na eventuele bepleistering ook opnieuw schilderen.
woensdag 29 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Water is door de vloer van het 1ste verdiep en plafond gegaan, zichtbare schade in 1 kamer. Dit plafond moet men herstellen, niet al te duidelijk wat er precies allemaal moet worden gedaan.

Partners

Partners van Casius