Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

120 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: pleisterwerken uitvoeren over gehele huis, bezettingswerken uitvoeren in woning, verschillende kamers bepleisteren, muren benedenverdieping bepleisteren, pleisterwerken uitvoeren over gehele huis, pleisteren van muren, plafond vernieuwen na waterschade, verschillende pleisterwerken uitvoeren, muren bepleisteren, zolder bekleden met gyprocpanelen, badkamer volledig bepleisteren, bezetten van kelder, herstellen van scheur aan muren, stukadoor Temse, herstellen van plafond in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

woensdag 23 augustus 2017

Herstellen/vernieuwen plafonds herenhuis

We willen graag de plafonds in een herenhuis (dateert van 1860) laten herstellen en/vernieuwen. Het gaat over 2 slaapkamers (2 x 25m²) en 2 woonkamers (2 x 15m²). In 1 slaapkamer moeten ook de muren worden bezet. In 2 van de vier kamers willen we de mouluren (gedeeltelijk) behouden.
dinsdag 22 augustus 2017

Herstelling muren en plafond

Ik heb een vochtprobleem in een bovenhoek van de keuken, vermoedelijk afkomstig van het dak van de buurman. Hiervoor is een schadedossier opgemaakt bij de verzekeraar, maar deze vraagt nog een raming van de kosten. Graag had ik hiervoor een bestek laten opmaken. Plafond en muren van keuken hebben vochtschade.
donderdag 17 augustus 2017

Gyprocwerken op zolderverdieping afwerken

Wegens tijdgebrek ben ik op zoek naar iemand die de zelfgeplaatste gyproc op metalstud op de zolderverdieping verder wil afwerken. Alle muren, schuine wanden, tussenmuren, deuropeningen, plafonds zijn reeds gezet. Het benodige werk is de naden vullen en plamuren. Alles schilderklaar zetten. Kamer 1: muren+schuine wanden: 28m², plafond: 7. 5m² Kamer 2: muren + schuine wanden: 40m², plafond: 9. 3m² Gang: muren + schuine wanden: 20. 5m², plafond: 1m²
woensdag 9 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Waterschade .Plafond beschadigd door waterschade in restaurant. Plafond dient afgebroken te worden en een nieuw gelegd te worden. Plafond 3m50.
zondag 6 augustus 2017

Muur aan 2 kanten bezetten

Het gaat om een binnenmuur die wij jaren geleden bewust niet hadden laten bepleisteren. Nu willen we dat toch wel. In de muur is in het midden een gat en dat moet op de hoeken ook mee afgewerkt worden met bepleistering.
donderdag 3 augustus 2017

Bezettingswerken uitvoeren in woning

Ik wil een volledig huis laten bezetten . 4 slaapkamers en 2 verdiepingen en ook benedenverdieping.
dinsdag 1 augustus 2017

Bezetten van kelder

Halve ondiepe kelder terug bezetten of bepleisteren. Oppervlakte ?
zondag 30 juli 2017

Muren en plafond herbepleisteren na waterschade

Op ongeveer 3 m² in een hoek ( zowel plafond als beide muren ) is de pleister afgeschilferd. Waarschijnlijk komt van het dak dat er vlak boven zich bevindt. Ook het schilderwerk ( wit ) is uiteraard beschadigd.
vrijdag 28 juli 2017

Verschillende pleisterwerken uitvoeren

Zowel op het eerste verdieping als op het gelijkvloers moeten er werken gebeuren. De keuken moet ingebouwd worden, 2 valse plafonds (met spots indien mogelijk) moeten ingebouwd worden, muren moeten geplakt worden, ... Boven zouden de muren gedaan moeten worden. In de gang vals plafond met spots. Eventueel ook andere correcties doorhaeen het huis.
donderdag 27 juli 2017

Herstellen van plafond in badkamer

In de badkamer en in de douchekamer werd het plafond door waterschade beschadigd. Verlichting afhalen, wegkappen van valse plafond, niewe valse plafond zetten, opnieuw bezetten en schilderen en verlichting terug plaatsen. In totaal ongeveer 4 vierkante meter.
woensdag 26 juli 2017

Pleisteren, bezetten muur en plafond

Pleisteren/bezetten van muur en plafond: zowat 6 m² (achter en boven een te plaatsen garderobekast).
donderdag 20 juli 2017

Plaatsen plafondlijsten

In de keuken en in de slaapkamer dienen plafondmolluren geplaatst te worden. Keuken : ongeveer 13,5 meter met in totaal 8 hoeken (6 hoeken van 90°, 2 van 270°). Slaapkamer : ongeveer 20,5 meter met in totaal 8 hoeken (7 hoeken van 90°, 3 van 270°)
zondag 16 juli 2017

Badkamermuren bezetten

Ik wil graag de badkamer muren laten bezetten. Oppervlakte is ongeveer 7 m². Oude pleister(zandachtig) afgekapt waar hij los zat tot op baksteen.
maandag 10 juli 2017

Pleister en schilderwerken na schade

Door de trillingen van de wegenwerken in de straat zijn er scheuren in onze geschilderde plafonds gekomen. De scheuren zijn ter hoogte van de aaneenzetting van 2 gyplat platen. De gyplat platen werden 1 jaar gelden bezet en geschilderd. We willen deze scheuren laten herstellen en opnieuw laten schilderen. We hebben ongeveer 30 lopende meter scheuren, verspreid over verschillende kamers (keuken, slaapkamers en badkamer).
donderdag 6 juli 2017

Vervangen vals plafond met waterschade

Vervangen van vals plafond waar waterlek was en plaatsen en bepleisteren nieuw plafond. Plafond is 32 vierkante meter.
donderdag 6 juli 2017

Bezetten van muren slaapkamers

Muren slaapkamers bezetten. Het zijn 3 slaapkamers - ±33 m²; oppervlakte van het stucwerk - ±110 m².
woensdag 5 juli 2017

Stuccen van plafond na waterschade

Na een recente lek aan de hoek van onze lichtstraat, zijn er donkere vlekken op de gyproc van het plafond. Het is nog niet duidelijk of de gyproc vervangen dient te worden, of dat dit eens droog, overschilderd kan worden. De oorzaak van de lek is al aangepakt. Graag komen kijken ter plaatse of stuccen noodzakelijk is of enkel schilderen.
maandag 3 juli 2017

Bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen

2 volledige appartementen die volledig bezet moeten worden.
maandag 3 juli 2017

Pleisterwerken aan plafond

Onze luster is naar beneden gevallen en moet terug gemaakt worden. Er is dus een gat in het plafond dat moet hersteld worden, stuccen.
zaterdag 1 juli 2017

Plafond herstellen na waterschade

Door vochtschade aan mij plafond (lek in roofing plat dak) heb ik schade. Graag zou ik dit laten herstellen + nakijken wat er hersteld dient te worden.
dinsdag 27 juni 2017

Vervangen van gyprocpanelen plafond

Na waterschade dient het gyproc plafond hersteld te worden.
maandag 26 juni 2017

Binnenmuren bezetten

Ik wil graag een slaapkamer laten bezetten. Dit zal ongeveer 20 vierkante meter zijn.
maandag 26 juni 2017

Muur herbepleisteren

In de wasplaats is er een gedeelte van de bepleistering beschadigd door lek buurman. Deze bepleistering moet vervangen worden. 1 à 2 m².
dinsdag 20 juni 2017

Herstellen pleisterwerk en schilderwerk

Ten gevolge van een lek aan de douche : Aan de bovenzijde van de muur op de 1e verdieping (gele muur) en aan de onderzijde van de muur op de 2e verdieping (paarse muur) dient het pleisterwerk gedeeltelijk verwijderd te worden en vervangen door nieuw pleisterwerk. Nadien dienen de muren en het plafond opnieuw geschilderd te worden.
maandag 19 juni 2017

Pleisteren van plafond en muren

Scheuren in de pleister. Stuccen van het plafond en muren in verschillende kamers.

Partners

Partners van Casius