Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

84 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: zolder afwerken met gyproc, plakwerken, renoveren van woning bepleistering, pleisterwerken ruwbouw, pleisterwerken van muren en plafond, gyproc plaatsen, bepleistering van muren plafonds, valse plafonds plaatsen, leempleisterwerken uit te voeren, isolatie spouwmuren, bezetter klein werk, herstelling muur na lek, betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer, herstellen pleisterwerk muur, muren en plafond schilderklaar maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

donderdag 19 januari 2017

Bezetter klein werk

Ik wil graag een muur laten bezetten 2m80 breed, 2m60 hoog. Wat is de prijs met of zonder materiaal inbegrepen?
maandag 16 januari 2017

Betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer

Ik zou mijn badkamer laten stuccen met betonlook. Momenteel is ze volledig uitgebroken. Welke ondergrond plaats ik best? Kan er iemand komen voor een opmeting voor een prijsofferte?
maandag 16 januari 2017

Isolatie spouwmuren

Isolatie vrijstaande woning. Voornamelijk spouwmuren.Oppervlakte 150 m².
donderdag 12 januari 2017

Muren en plafond schilderklaar maken

Ik wil in mijn living de muren schilder klaar hebben en plafond. De oppervlakte is ongeveer 40 m ².
woensdag 11 januari 2017

Pleisterwerken ruwbouw

Ik heb een aantal ruwe muren die opnieuw bepleisterd moeten worden, zoals: "de wc, de keuken, bad -en slaapkamer + de trapgangen. ( deze muren staan niet echt 100% recht, sommige verschillen soms 5cm)
zondag 8 januari 2017

Muren glad maken om te schilderen

Graag een vakman voor: Muren glad maken om te schilderen waar nodig is oppervlakte muren total 166 m².
vrijdag 6 januari 2017

Gyproc plaatsen

In de living moeten enkele muren bekleed worden met gyproc. Wanneer de werken van start gaan zullen de muren geinjecteerd zijn tegen opstijgend vocht en behandeld zijn tegen salpeter en andere zouten. Onze buren hadden hetzelfde probleem en hebben de afwerking gedaan in gyproc, dit vonden we mooi. Op het plan staat een indicatie van de afstanden. Muren die gedaan moeten worden: Groen/Geel Type gyproc: Groene gyproc waterbestendig. Schroeven: Alle schroeven/nagels die u gebruikt dienen roestbestendig te zijn. De werken zijn gebudgetteerd dus kunnen uitgevoerd worden nadat dit voor ons beide mogelijk is en dit in het budget valt. Het kan tot 2-3maanden duren tegen dat de werken langs onze kant klaar zijn. Kom graag langs om de wekruimte te voorzien en te bespreken.
woensdag 28 december 2016

Natte muur herbepleisteren en schilderen na vochtintrede

Ik ben opzoek naar een aannemer om in Merksem in een huurhuis van de parochie de scheidingsmuur in gang en living te laten herbezetter na vocht intrede. Ook de vloer is nat geworden. Verzekering vraagt een offerte. Kan u me een aannemer bezorgen die dit wil doen?
woensdag 28 december 2016

Valse plafonds plaatsen

In de hal, living en keuken zou ik graag valse plafonds laten steken met eventueel verlichting in verwerkt.
dinsdag 27 december 2016

Afwerking / bezetting keukenmuur

Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen, maar op de plaats waar vroeger de tegeltjes hingen is de muur beschadigd en zou deze bijgewerkt/opnieuw bezet moeten worden. Het gaat om een relatief beperkte oppervlakte van +/- 5 m²
vrijdag 23 december 2016

Herstel muren en plafond na waterschade

Er is waterschade onstaan en muur van kinderslaapkamer dient hersteld te worden.Kamer is ongeveer 3 op 4 m.
dinsdag 20 december 2016

Renovatie na waterschade

Betreft herstelling tgv waterlek, over 2 verdiepingen, gelijkvloers en eerste verdieping, aan de aanleunzijde naar het huis van de buurman (waar het waterlek initieel vandaan kwam) *Gelijkvloers: muren van 2 kamers zijn nat en beschimmeld door waterlek. In elk van de 2 kamers dienen 2 muren bepleisterd worden. Totale oppervlate van de 4 muren is +/-50m². *Eerste verdieping: de 2 kamers dienen volledig opnieuw behangen worden met glasvezel en beschilderd worden in totaal +/- 120m². Plafond van 1 kamer moet eruit en opnieuw bedekt worden met MDF +/- 16m².
maandag 19 december 2016

Herstellen van originele moluren aan het plafond

Een van de moluren aan het plafond is beschadigd door een waterlek. Om die reden graag een offerte om dit te laten herstellen
vrijdag 16 december 2016

Vals plafond in badkamer afbreken en nieuwe plaatsen

Na afbraak dient er een nieuw plafond in kunststof geplaatst te worden alsook de verlichting en electriciteit moet worden geïnstalleerd. De afmetingen van de badkamer zijn 3,65m op 3,80m. Verdere info ter plaatse.
woensdag 30 november 2016

Bezettingswerken kamers

Bezettingswerken in huis gelegen in centrum Antwerpen. Binnenwerk oppervlakte 2 à 3-tal kamers.
maandag 28 november 2016

Bezettingswerken veranda

Na aanbouw van veranda, de binnenmuren (façadegevel - buitenmuur wordt binnenmuur) bezetten . Totale oppervlakte te bezetten 12 m² is binnenwerk.
maandag 21 november 2016

Herstellen Gyprocplafond

Herstel van gezaagde gaten 20cmx60cm in het gyproc-plafond (t.b.v. onderzoek naar waterschade) + herschilderen van 92 vierkante meter plafond.
maandag 21 november 2016

Plafond herstellen

Plafond is gebarsten op een paar plaatsen. Te herstellen. Oppervlakte ongeveer 18m².
zondag 20 november 2016

Afkappen en bepleisteren van enkele muren

Graag had ik offerte gehad voor het afkappen, terug bepleisteren en nadien behangen van enkele muren in 2 appartementen. Wij hebben waterschade geleden door een defecte douche van de buren. De appartementen zijn gelegen te Deurne (antwerpen). Prijsbestek voor de verzekering.
zondag 20 november 2016

Bezetten keuken en badkamer

Onze keuken moet bezet worden Alsook de badkamer moet bezet worden en betegeld.
donderdag 17 november 2016

Hesstelling muur

Een muur in de living moet eerst plamuren daarna geverfd worden.
maandag 7 november 2016

Opnieuw bezetten en schilderen na waterschade

Het gaat hier over het opnieuw bezetten en schilderen van 4 binnen muren. deze zijn nat geworden door een lekkende buis.
donderdag 3 november 2016

Herbepleisteren plafond en hal

Herbepleisteren van stuk plafond en herschilderen van ganse hal. Opervlakte 2 m²
donderdag 3 november 2016

Herstellen waterschade

Lek in afvoerbuis van toilet/lavabo. Buis zit verticaal in de muur, over de kelderverdieping en de bel étage, en is reeds vervangen. De muur dient nu vernieuwd te worden over een lengte van 4 meter. Dus openkappen en opnieuw bepleisteren en schilderen.
donderdag 27 oktober 2016

Gyproc muur plaatsen

Wij willen onze garage in twee delen opsplitsen met een valse muur in gyproc met deur en isolatie. Breedte : +- 3 meter en 2,2 hoog. Verder geen leidingen nodig. Is nieuwbouw huis van 3 jr oud. Graag prijs inclusief materialen.

Partners

Partners van Casius