Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

84 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bezetten van muren en plafond nieuwbouw, nieuwbouwwoning bezetten, pleisterwerken uit te voeren in verbouwing, plaatsen van gyproc platen, bepleisteren nieuwbouwwoning, pleisterwerken van muren en plafond verbouwing, plafonds in de nieuwbouwwoning afwerken, herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken, bezetten muren op bovenverdieping, nieuwbouw stucwerk, muren isoleren en pleisteren schouw en haard uitbreken, gyproc plafond + afwerking muren, herstel waterschade, muur herstellen na waterschade, badkamer bepleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

maandag 27 februari 2017

Herstellen van een scheur in plafond

Wij zijn een boekhoudingskantoor in een gelijkvloers appartement. Enige tijd geleden hebben wij door wateroverlast aan buitenmuur en appartement boven onze vergaderzaal te maken gehad schade namelijk een grote scheur in het plafond. Deze willen wij graag laten herstellen.
zondag 26 februari 2017

Pleisterwerken uit te voeren in verbouwing

Pleisterwerken van ongeveer 210 m² uit te voeren in een verbouwing
zondag 26 februari 2017

Afwerken van gipsplaten

Alles opvullen, glad krijgen, etc... Het plaatsen en schilderen doen we zelf... Het betreft een kleine zolder, kleine kamer en hal boven de trap (wanden en plafond). Oppervlakte : ? rijwoning.
zondag 26 februari 2017

Herstellen van bepleistering

Door renovatiewerken van de buren is de bepleistering van de gemeenschappelijke muur (gang oud herenhuis) op verschillende plaatsen losgekomen waardoor er kleine scheurtjes zijn ontstaan. Rond de scheurtjes hoor je een hol geluid als je er met de hand op klopt. Op één plaats is er ook een grotere scheur (van ongeveer 2 m en 3 mm breed) ontstaan. Ik kan moeilijk inschatten om hoeveel m² het gaat, dat zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid bepleistering die rond de scheurtjes moet verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.
zondag 26 februari 2017

Herstel waterschade

Ik zou het plafond in de woonkamer willen herstellen/renoveren na een geval van waterschade door een lek van het dakterras. Ik zou ook de lek op het dakterras willen afsluiten. Het plafond is door de waterlek verkleurd, afgebladderd en beschimmeld (zie foto's). Ik zou de lek op het dakterras willen afsluiten door roofing te plaatsen. Het dakterras bedraagt circa 20 vierkante meter. Voor de herstelling van de schade aan het plafond moet ik alle plafondpanelen en OSB-platen verwijderen. Ook de isolatie van glaswol is beschadigt door het water. Ik zou graag willen weten hoeveel deze werken allemaal zouden kosten.
donderdag 23 februari 2017

Herstellen muren en plafond na waterschade

Badkamer en slaapkamer bezetting herstellen van waterschade. Er zijn barsten. Beide kamers zijn nog onafgewerkt. 5 jaar oude nieuwbouw.
maandag 20 februari 2017

Muur herstellen na waterschade

Het gaat om een muur in de living waar het bezetsel is afgekomen of afgerot is en water dat in de kelder loopt. oppervlakte: 1muur.
zaterdag 18 februari 2017

Betegelen muren

betegelen van muren ongeveer 10m². Materiaal en dergelijke met de vakman te bekijken.
donderdag 16 februari 2017

Muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren

Omwille van grote scheuren in de muren moeten alle binnenmuren van mijn appartement ongeveer 45 cm afgebroken worden. Een glijfolie moet geplaatst worden, de muren moeten terug gemetst en bepleisterd worden. In bijlage heb ik een grondplan gezet. De met rood aangeduide muren dienen onder handen genomen worden. Op het grondplan staan ook de afmetingen.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken

Ik moet een bestek hebben van de werken voor pleisterwerken, behang- en schilderwerk. Wanneer de verzekering me zal uitbetalen, dan laat ik de werken uitvoeren.
maandag 13 februari 2017

Nieuwbouwwoning bezetten

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor volgende bezettingswerken: -gip-lat + bepleistering (dak): 80m² -plafondbepleistering (incl. Grondering/betoncontact): 202m² -binnenmuren (incl. Grondering en betoncontact): 674m² -cementering (enkel douches): 17m²
maandag 13 februari 2017

Scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen

Scheur in binnenmuur keuken. Loopt schuin naar beneden en heeft een lengte van +/- 2 meter. Keuken wordt dit voorjaar vervangen en hadden graag eerst herstel scheur. Ook aan achterzijde woning moet er herstelling van betonrot bovenzijde trap uitgevoerd worden.
maandag 13 februari 2017

Bezetten muren op bovenverdieping

Ik wil graag onze bovenverdieping laten bezetten. Deze bestaat uit 3 slaapkamers, badkamer, wc,bergruimte, zolder en gang. De totale oppervlakte van muren is 170 m². Deze bestaat voornamelijk uit Ytong, slechts een klein gedeelte bestaat uit snel bouw. Het voor strijken met een stuc-primer zal ik zelf doen.
donderdag 9 februari 2017

Bezetten van muren

De muren vertonen barsten en zouden opnieuw bezet moeten worden.Door werken bij de bovenburen ( appartement) zijn er barsten in de muren.
woensdag 8 februari 2017

Nieuwbouw stucwerk

Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 8 februari 2017

Bezetten van deurstijlen

Er zijn onlangs 3 nieuwe deuren gezet bij ons waarvan de deurstijlen smaller zijn dan de vorige. Dus kan iemand ons helpen met deze af te werken
dinsdag 7 februari 2017

Herstellingswerken na waterlek

Na een waterlek in de afvoerleiding van een handwasser hebben we schade aan de bezetting in de traphal. Deze moet afgekapt en vernieuwd worden. In de toilet die er naast is gelegen moet de vloer (parket op tegels gekleefd) worden uitgebroken. De tegels moeten worden verwijderd en de afvoerleiding moet hersteld worden. Later moet er een nieuwe vloerbekleding komen in de gehele WC.
zondag 5 februari 2017

Muur bepleisteren

De muur achter de verwijderde keuken zou mooi glad gepleisterd moeten worden. Plafond en overige muren zijn nog prima, enkel waar de keuken geïnstalleerd stond is lelijk. Het betreft 15 vierkante meter muur en het zou voor 13 februari ten laatste bezet moeten zijn.
dinsdag 31 januari 2017

Nieuw Gyproc plafond leggen.

Mijn plafond in Gyproc in de slaapkamer heeft waterschade opgelopen door een lek in het dak (inmiddels hersteld). Er zou een nieuw plafond in moeten komen. Afmeting 4. 35m op 3. 85m.
maandag 30 januari 2017

Gyproc plafond + afwerking muren

Ik zit met een aanbouw die nog afgewerkt moet worden met gyproc (plafond, buitenmuur). Er werden recent ook twee koepels vervangen en die mogen ook weer mooi ingewerkt worden in dat (nieuwe) plafond. Gaat over een kleinere opdracht. Bij succes kan ook de slaapkamer verder afgewerkt. Ben je ook schilder, is dat een extra plus!
maandag 23 januari 2017

Onderkant terras van bovenbuur herbezetten (vochtdoorsijpeling)

Nu komt er ook water door het terras boven mij, afkomstig van de werken bij de zij-buurman, daar er ook tegels bij mijn bovenbuur kapotgeslagen waren. Aannemer heeft daar dan enkele nieuwe stenen gelegd, zonder iets aan de ondergrond te doen. Daardoor heb ik dus nu last van vochtdoorsijpeling en wil ik de onderkant van het terras herbezetten.
zondag 22 januari 2017

Bezetting van hoeve

Project: renovatie boerderij. We zijn bezig met een renovatie van onze hoeve. Ik zoek een stucadoor voor bezetting van de muren. Indien mogelijk deels over goede en bestaand stucwerk? Alle ramen worden vervangen dus hierrond moet retouchewerk gebeuren. We willen dit graag laten ruw laten stuccen zonder hoekprofielen dus afgerond naar het raam en deurwerk.
donderdag 19 januari 2017

Bezetter klein werk

Ik wil graag een muur laten bezetten 2m80 breed, 2m60 hoog. Wat is de prijs met of zonder materiaal inbegrepen?
maandag 16 januari 2017

Betonstuc of microstuc in nieuwe badkamer

Ik zou mijn badkamer laten stuccen met betonlook. Momenteel is ze volledig uitgebroken. Welke ondergrond plaats ik best? Kan er iemand komen voor een opmeting voor een prijsofferte?
maandag 16 januari 2017

Isolatie spouwmuren

Isolatie vrijstaande woning. Voornamelijk spouwmuren.Oppervlakte 150 m².

Partners

Partners van Casius