Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
136 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

maandag 12 februari 2018

Diverse plafonds herstellen

Ik wil graag de plafonds in de eetkamer, living en gang laten herstellen. In de eetkamer gaat het om een plafond van 3.15 x 3.50 m, de living is zo een 3.50 x 4.20 meter. Tot slotte moet ook het plafond in de gang, zo een 3.50 x 1 meter opnieuw worden gedaan.
woensdag 7 februari 2018

Vals plafond herstellen en herschilderen

Hebben een lek gehad in de badkamer en daardoor is het plafond van de kamer op het verdiep eronder beschadigd en een deel van de muur. We zouden dus een nieuwe valse plafond willen laten steken met 2 lichtpunten en herstellen deel muur.
maandag 5 februari 2018

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik zou in een kleine badkamer, 1.60 m x 1.30 m een vals plafond willen plaatsen. Ook moeten hier enkele spots worden aangesloten.
woensdag 31 januari 2018

Herstellen plafond na waterschade

Ik wil graag mijn plafond laten herstellen na het oplopen van waterschade. Het gaat om een oppervlakte 2 m bij 1 m in de living en ook in de slaapkamer.
dinsdag 30 januari 2018

Herstellen van bepleistering

Betreft het herstellen van bepleistering in de oorspronkelijke staat. (oude bepleistering met paardenhaar) Een gedeelte van een muur op de 2de verdieping vertoont barsten en komt ook los. Op vele andere plaatsen van de muur zijn holle klanken te horen wanneer je erop tikt, bepleistering hecht dus niet meer. De muur is circa 10. 5m², de barsten vertonen zich op circa 1m² en de plaatsen waar de bepleistering niet meer hecht is verspreid over de gehele muur.
zondag 28 januari 2018

Afkappen bezetting en opnieuw bezetten

We willen graag, de woonkamer, de keuken en een deel van onze gang opnieuw laten bezetten. Voorafgegaan door het afkappen van de oude bezetting. Het gaat over 280m2 aan muren en ongeveer 130m2 plafond.
vrijdag 26 januari 2018

Opnieuw bepleisteren van muur door vochtschade

Door vochtschade zou een muur in mijn woning opnieuw gepleisterd moeten worden. Ik heb geen materialen ter beschikking. Dit is enkel 1 muur. Dit is een kleine muur.
woensdag 24 januari 2018

Herstelling van plafond en muren na vochtschade

Er is vocht en zwarte vlekken op muur van de kamer naast badkamer. Ook vochtplekken op plafond en muur van salon die juist onder de badkamer ligt.
dinsdag 23 januari 2018

Herstellen barsten en vochtschade in plafond

Ik heb in mijn slaapkamer enkele scheuren in mijn plafond. Bij periodes van langere regenval of sneeuw komen er ook druppels door... graag had ik dit laten herstellen. Ook de opening waar de aansluiting van de verlichting doorkomt mag toe gemaakt worden. Het lek zelf is normaal gezien opgelost, ik zoek dus iemand voor de herstelling.
maandag 22 januari 2018

Herstellen van muren na waterschade

Wegens schade in het bovenliggende dak zijn is onze binnenmuur in de slaapkamer beschadigd, we zoeken een stukadoor/schilder om een bestek op te maken voor herstelling van deze muren.
woensdag 17 januari 2018

Herstellen plafond living en eetkamer

Gyproc plafond ongeveer 50m² beschadigd na waterinsijpeling via dak. Moet hersteld en geschilderd worden . Living en eetkamer.
zondag 14 januari 2018

Herstelling plafond na lek

Ik heb een lek gehad en daardoor moet ik mijn plafond laten herstellen. Het lek zelf is reeds opgelost, men moet het plafond opnieuw pleisteren en schilderen. Het gaat om een kamer, de afmetingen van het plafond ken ik niet exact.
vrijdag 12 januari 2018

Pleister en schilderwerken na waterschade

We hebben waterschade gehad in de badkamer en de slaapkamer en willen dit laten herstellen. Het gaat om de muren en het plafond van de badkamer en de slaapkamer, men moet deze opnieuw pleisteren en schilderen.
woensdag 10 januari 2018

Herstellen van muren na waterschade

Mijn bovenbuur heeft zelf aan een kraan gesleuteld die na afloop is beginnen lekken. Dit heeft geresulteerd in waterschade in de hal en de badkamer. Gezien de oude muren is in de badkamer zelf een heel deel van de bepleistering losgekomen. Dus de muren dienen hersteld en herschilderd te worden.
dinsdag 9 januari 2018

Herstellen plafond

We zouden graag een barst van 1m lang, 1 a 2 mm breed op het plafond willen laten herstellen.
maandag 8 januari 2018

Herstellen opgelopen schade in badkamer na lek bij bovenbuur

Mijn badkamer heeft schade opgelopen door een lek in de douche bij mijn bovenbuur. Lek is afgekit en dat gaat worden gedicht. Ik wil graag de opgelopen schade laten vaststellen en herstellen.
vrijdag 5 januari 2018

Waterschade aan plafond herstellen

Door lek in de chauffageleidingzn van de bovenburen, is het bezetsel van het plafond naar beneden gekomen dit in 2 verschillende ruimten. Pleisteren van ruimtes. Plafond moet naderhand ook geschilderd worden
donderdag 4 januari 2018

Bezetten verschillende ruimtes van een woning

Bepleisteren van verschillende ruimtes in een gerenoveerde woning. Ook moet er langs de buitenkant zo een 16 m² worden geïsoleerd en worden bezet.
woensdag 20 december 2017

Plaatsen van een sierplafond

Ik zou graag een valse plafond laten plaatsen. Momenteel is de plafond met gips bezet. In de plafond moeten spotjes komen. Ongeveer 15 vierkante meter. Heb geen materialen.
vrijdag 15 december 2017

Bepleisteren van de inkomhal en traphal

Ik zou graag de hal en traphal laten bepleisteren. Daarin zitten ook 2 ramen om aan te werken en beneden is er een halve meter weggekapt van het huidige. Er is ook wel her en der een plek die bijgewerkt dient te worden. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 50 m².
zondag 10 december 2017

Herstel muren en plafond na waterschade

Als gevolg van een lek in het dak van mijn appartementsgebouw zijn er twee grote scheuren in mijn plafond die moeten herstel worden (ik woon in het bovenste appartement in het gebouw). Ik ben op zoek naar iemand die een bestek kan opmaken voor de verzekering en daarna ook de herstelling aan mijn plafond kan uitvoeren.
donderdag 30 november 2017

Stuccen van huis en garage

Bestaande woning stuccen. Bewoonbare oppervlakte 140 m². De garage moet ook gestuct worden dit is ook een 20 m². Woning moet eerst gestuct worden voordat we zelf kunnen gaan verven. Willen zelf graag tussen kerst en oud en nieuw schilderen.
donderdag 23 november 2017

Gevelpleisterwerken voorgevel

De voorgevel van een rijwoning in het centrum dient gerenoveerd te worden. De bestaande leemlaag dient verwijderd te worden en nieuw pleisterwerk toegepast (met of zonder isolatie - nog te beslissen). De gevel heeft 3 ramen en een deuropening en totale oppervlakte is ongeveer 20 m².
donderdag 23 november 2017

Bezetten van muren rondom carport

Wij wensen de losse muur van onze carport rondom te laten bezetten (donkergrijs). Het gaat om ongeveer 32 m².
maandag 20 november 2017

stuccen van washok en zijmuur keuken

Ik heb een vochtprobleem in het washok. Verf en bezetting komt los van de muur. Na het oplossen van de root cause van de lekkage moet het washok hersteld worden + zijmuur keuken. Opnieuw bezetten + schilderen na vocht infiltratie.

Partners

Partners van Casius