Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
132 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

maandag 15 oktober 2018

Valse gyproc muren plaatsen

Plaatsen van gyproc muren. Het betreft 3 voorzetwanden aan de voor en achtergevel (isolatie + OSB + Gyproc) en 1 scheidingsmuur op het 1 ste verdiep (Met 2 deuren). De plaatsing van alle profielen (Metal Studs van 75 voor de scheidingswand, metal studs van 50 voor de binnenmuur isolatie) is al uitgetekend op de vloer. Ook de metal studs , het isolatiemateriaal, de osb en de gyprocplaten zijn reeds aanwezig. Materiaal is aangekocht en alles is reeds uitgetekend. Staat klaar om te beginnen.
zondag 14 oktober 2018

Gevels isoleren en bepleisteren met crepi

Buitenmuren isoleren en bekleden met effen crepi. Het gaat om een open bebouwing, alle muren zouden langs buiten moeten worden bezet.
zaterdag 6 oktober 2018

Tussenverdieping afwerken met gyproc en gat maken voor trap

Renovatie: Afwerken dak in gyproc. Tussenverdieping vloer deel vernieuwen met osb platen. Stuccen van het plafond verwijderen en gyproc plafond plaatsen. Gat maken om trap te plaatsen. Meeste materiaal kopen we zelf aan.
zondag 30 september 2018

Achtergevel isoleren en bepleisteren met crepi 35 m²

Achtergevel van bestaande rijwoning isoleren en bepleisteren met crepi. De oppervlakte is ongeveer 35 m². Er zit een schuifraam in en 3 ramen.
maandag 10 september 2018

Bezettingswerken uitvoeren

Bezettingswerken bij renovatie. Oppervlakte van 3 muren
donderdag 6 september 2018

Muur bovenaan gedeeltelijk opnieuw bezetten en schilderen

Na herstel van lekkende goot (juli) zijn de beschadigde muren poeder droog en klaar voor herstel. De schade vertoont blazen in het pleisterwerk en water vlekken aan binnenmuren van keuken, living en plafond.
woensdag 5 september 2018

Herstellen van originele moluren aan het plafond

Ik heb 2 kleine woonkamer ruimtes met moluren aan het plafond. De vorig eigenaars hebben hier met een dikke verf over geschilderd waardoor de details volledig verdwenen zijn. Ik zou deze willen laten herstellen in de oorspronkelijke toestand. De oppervlakte in totaal is ongeveer 20m². Het gaat over een oude herenhuis
woensdag 5 september 2018

Buitengevel bepleisteren

Buitengevel van ongeveer 40 a 50 m² die vochtwerend bepleisterd moet worden. Dit is voor de achterbouw van een herenhuis. Er zitten 3 deuren in en twee ramen.
dinsdag 4 september 2018

Herstellen bezetting binnenhuis en herstellen putje watermeter

Zwaarbeschadigde bezetting/bepleistering binnen herstellen, aan 1 muur en 1 hoek plafond. Hiernaast ook putje waar waterleiding met de watermeter het pand binnenkomt herstellen.
vrijdag 31 augustus 2018

Opnieuw pleisteren en schilderen na waterschade

Na waterschade enkele muren te repareren. Het gaat om een plafond in 1 slaapkamer en in een klein gangetje, Hiernaast ook de muren in 2 slaapkamers, badkamer te bekijken en herstellen waar nodig. Na eventuele bepleistering ook opnieuw schilderen.
woensdag 29 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Water is door de vloer van het 1ste verdiep en plafond gegaan, zichtbare schade in 1 kamer. Dit plafond moet men herstellen, niet al te duidelijk wat er precies allemaal moet worden gedaan.
zondag 26 augustus 2018

Gyprocwerken uitvoeren

3 slaapkamers van ongeveer 4x3, + badkamer en hal/toilet 4m² gyproc plafond plaatsen met spots plaatsing voor hal en centraal lichtpunten in de slaapkamers en T licht boven lavabo badkamer + meer spots. Eind november uit te voeren.
vrijdag 24 augustus 2018

Bezetten muur in studio

Ik ben op zoek naar iemand om een groot stuk muur te bezetten (35m²) en een aantal gaten in het plafond te maken.
donderdag 23 augustus 2018

Bezettingswerken deurkader en wc ruimte

Ik heb een houten deurkader afgebroken tussen mijn living en hal omdat hier een glazen deur zal komen. Het deurgat moet daarvoor eerst opnieuw worden bezet. Standaard grootte. Ik heb eveneens tegels afgebroken in mijn wc-ruimte aan de zijmuren. Aangezien de tegels maar tot de helft van de muurhoogte kwamen, moet dit gelijk worden gemaakt en dus een stuk opnieuw bezet. Nadien komen er nieuwe tegels over.
maandag 20 augustus 2018

Scheur in buitenmuur herstellen

Er zit een scheur in onze zij- en achtergevel. Ook komen de boordstenen los.
vrijdag 17 augustus 2018

Crepi aanbrengen na vervanging lichtkoepel

Ik heb op mijn terras een afdak laten installeren door mijn schrijnwerker van ongeveer 5 x 8 meter in oppervlakte met een lichtkoepel erin. Nu wil ik graag de houten OSB platen laten bezetten met crepi langs de onderkanten en de zijkant.
woensdag 15 augustus 2018

Muur bezetten met crepi

Ik wens 1 kleine muur te laten bezetten met crepi of spuitkurk. Zitten 3 ramen en een schouw in de muur. Is een renovatieproject. Er staat nu een cementbezetting op. Wens dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren.
dinsdag 7 augustus 2018

Stuccen/schilderen van plafond en wanden

In een slaapkamer en naastgelegen badkamer moeten er enkele vierkante meters hersteld en opnieuw bezet worden. Nadien moet er ook geschilderd worden. Het gaat om een totaal van 5 m² dat moet worden bezet.
zondag 5 augustus 2018

Plafonneren van twee kamers

Het bepleisteren van 2 ruimtes, met een totale wandoppervlakte van ongeveer 135 m² dit is op eerste en tweede verdieping.
zaterdag 4 augustus 2018

Stuccen van living en slaapkamers

We willen een huis uit 1918 renoveren waarvan de bezetting mogelijks nog met zand bezetting is. Graag alles terug stuccen : Living: 3,72 m op 7,96 m. Slp2: 4 op 5 meter Slp1: 3,80m op 3m
donderdag 2 augustus 2018

Muren in slaapkamer stuccen en verven

Er zouden 2 muren (2x8m²) in mijn slaapkamer opnieuw bezet moeten worden, daarna moet de slaapkamer opnieuw geschilderd worden (4x8m²).
woensdag 1 augustus 2018

Herstellen waterschade plafond en muren

Door lek van plat dak van appartement-gebouw heb ik schade binnen. Plafond keuken, plafond hal, plafond slaapkamer ook vertonen er scheuren in de muren. Graag herstellen van plafond en muren en de nodige schilder werken. Is voor de verzekering maar uiteraard moet dit ook uitgevoerd worden.
donderdag 19 juli 2018

Stuccen van gang gelijkvloers en eerste plus tweede verdieping

Ik wil de trappenhal laten renoveren. Oude bepleistering verwijderen (dit deel doe ik eventueel zelf. Graag apart in offerte) en nieuwe bepleistering aanbrengen. Het gaat over een woning van 1928 met hoge plafonds (3 m). Zowel gelijkvloers als 1e en 2e verdieping moet aangepakt worden. Een oppervlakte van ongeveer 100 m².
vrijdag 29 juni 2018

Plafond herstellen

Wij zouden graag een klein stukje plafond laten bezetten 2m², en daarna het volledige plafond wit laten schilderen 30m².
donderdag 28 juni 2018

Herstellen plafond na waterschade

We hebben vochtschade aan het plafond van de badkamer (+- 4 m²) omwille van slecht onderhouden kit- en voegwerk van de badkamer van het bovenliggende appartement. Er is reeds een lek detectiebedrijf langs geweest om de schade en oorzaak vast te stellen. Waarschijnlijk stuccen en verven.

Partners

Partners van Casius