Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

102 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bepleisteren van muren, systeemplafond installeren in concertzaal, bepleisteren en isoleren van buitengevel, spuitplamuren van muren in woning, bepleisteren van bovenverdieping, herstellen van gevolschade door lek veroorzaakt door bovenbuur, gyprocplaten en isolatie plaatsen, woning bepleisteren, herstellen muur en tegels door waterschade, herstelling muur aangetast door vochtschade, gyprocplafond in slaapkamer maken, bezetten binnenmuren gelijkvloers, bepleisteren van living en plafonds, herstellen waterschade gyproc keuken, herstellen plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

dinsdag 16 mei 2017

Muur herbepleisteren

Muur opnieuw te bepleisteren na vochtschade door buurman. Slaapkamer.
dinsdag 9 mei 2017

Herstellen muur

Bepleisteren van een muur waar vocht heeft gezeten. Herschilderen en beplinten. Betreft een muur van ongeveer 7 m².
zaterdag 6 mei 2017

Sierpleister verwijderen en egaal maken van muren

Ik zou graag drie muren in de living egaal laten maken. Twee ervan zijn bekleed met sierpleister, één muur in baksteen.
vrijdag 5 mei 2017

Herstellen muur en tegels door waterschade

We zoeken een vakman voor het herstellen van een afgekapt stuk muur (nieuwe bepleistering, schilderen), en vervanging van de vochtige tegels in de badkamer. Het vochtprobleem zou afkomstig zijn van opstijgend vocht van de beerput.
donderdag 4 mei 2017

Deel muur bezetten

Deurgat in badkamer dat proper dient bezet te worden, langs de ene kant zijn de bakstenen nog zichtbaar + muur van 1. 5m op 3m in gang dient afgewerkt te worden
donderdag 4 mei 2017

Herstelling muur aangetast door vochtschade

Behandeling van muur in kamer en woonkamer tegen vocht- en waterschade door insijpeling via dak/regenpijp: verwijdering bezetting & glasvezel, behandeling tegen vocht, herbezetting. Eventueel controle leidingen en beperkt herbetegelen/beplinten. Schadegeval reeds vastgesteld en door verzekeringsexperts.
maandag 1 mei 2017

Gyprocplafond in slaapkamer maken

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een gyproc plafond in een kamer van 4 x 4. Materiaal en plaatsing, en schilderen.
woensdag 26 april 2017

Herstellen waterschade gyproc keuken

We hebben na een lek in de badkamer waterschade geleden in de keuken (valse plafond gyproc). Deze is nu deels krom getrokken. Herstel gyproc. Af pleisteren en schilderen.
dinsdag 25 april 2017

Muurtje afkappen en bezetten

Muurtje onder keukenraam heeft vocht getrokken en bladdert af tot op de baksteen. Intussen droog, maar moet afgekapt en terug bezet worden. Is 1 m hoog en 5 m breed (ongeveer).
maandag 24 april 2017

Herstellen plafond

De plaat in het plafond van de badkamer heeft een vochtprobleem. Vermoedelijk door een lekkend toilet van de bovenburen. Er zit een gat in de plaat op de plaats van het lek. De plaat dient vervangen te worden.
zondag 23 april 2017

Bezetten van badkamer en klein toilet

Bezetten van onze badkamer; de oppervlakte is 25 m² en een klein toilet van 8 m². Bezetten zodat we nadien kunnen tegelen. Dit zouden wij graag laten bezetten nog voor het bouwverlof, of er juist na maar dan is de chape al geplaatst.
zondag 23 april 2017

Afkappen bezetting en opnieuw bezetten

Afkappen bezetting hal na waterschade en terug bezetten +/- 2,5m hoog op 5m breed met hoek
woensdag 19 april 2017

Pleisterwerken in keuken en living

We zouden graag enkele muren in de keuken + living laten bepleisteren. Oppervlakte op te meten dooor vakman.
vrijdag 14 april 2017

Afwerking zolderkamer

Het aanbrengen en afwerken van gipsplaten (dak is 63 m² met 4 veluxen). Dak is reeds vernieuwd met dakpannen en isolatie.
donderdag 13 april 2017

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstellen na waterschade. Enkele dagen geleden veroorzaakte een lek bij mijn bovenburen schade aan mijn plafond in de wc. Het lek is hersteld, maar mijn plafond vertoont enkele barsten, en er is wat pleisterwerk naar beneden gekomen. Voor de verzekeringen heb ik een bestek nodig. De herstelling is in Willebroek.
dinsdag 11 april 2017

Bezettingswerken binnen en buitenmuren

- Bezetting 54m² (badkamer en keuken)Gyproc (waterwerend) 14m.Verankering ankerstangen 30 stuks - Verankering chemisch product - Werkuitvoering bezetting 54m² - Werkuitvoering Gyproc 14m² Ruw muren - verankering hier en daar nodig
maandag 10 april 2017

Pleisterwerken bestaande omlijsting van 3 binnendeuren

Wij hebben 3 nieuwe binnendeuren zonder omlijsting aangekocht bij Anyway-doors, de bestaande omlijsting zou terug bezet moeten worden.
donderdag 6 april 2017

Zoldervloer met fermacell platen afwerken en dak isoleren

Wij zouden onze zoldervloer willen afwerken met fermacell platen, om er binnenkort kamers te maken. Eventueel ook het dak mag geïsoleerd worden met dergelijke platen.
maandag 27 maart 2017

Plafond laten herstellen en schilderen

Ik wil graag een plafond deels laten bepleisteren en schilderen. Hoogstwaarschijnlijk voor de kleine barsten met gasplak band. En dit nadien schilderen. Plafond is woonkamer ongeveer 30 Vierkante meter. Wat kost het mij voor bepleistering en schilderen? Het plafond toont barsten en de verflaag die er nu op staat brokkelt af.
woensdag 22 maart 2017

Plamuren van muur

Een paar maanden geleden werd een lek bij mijn bovenburen gemaakt, en ik werd geadviseerd om te wachten tot mijn badkamer- en WC muur opdroogt vooraleer er kan aan gewerkt worden. Het lek is ongeveer 1 meter breed in de hoek rechtsboven. In de WC is een lange breuk vanaf boven en ook aan de hoeken vochtschade.
vrijdag 17 maart 2017

Bezetten van diverse leefruimtes

Ik wil graag de 2 slaapkamers en de badkamer en hal laten bezetten. De totale opp van de muren is ongeveer 240m²
vrijdag 17 maart 2017

Plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast

Ik wil graag het plafond van de living gedeeltelijk opnieuw laten bezetten nadat de elektricien er de lichtpunten (2) in heeft aangepast. De ruimte is in zijn geheel ongeveer 30 m² en heeft momenteel al sierlijsten die ik graag zou behouden. Enkel de gaten en gootjes die gelegd zijn in het plafond zouden weggewerkt moeten worden (indien mogelijk).
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen muur door waterschade

Wij hebben door werken van ons buren aan de waterleiding schade opgelopen in onze woonkamer. Schuren in de muur en blazen van de verf.
zondag 12 maart 2017

Stukadoor stuccen van muren

We gaan onze berging ombouwen tot badkamer. De muren zijn momenteel helemaal betegelt. Graag willen wij hier terug gladde muren van maken zonder al teveel te moeten breken. Wat zijn mijn opties en hoeveel zou alles kosten?
woensdag 8 maart 2017

Vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken

Door een lek in het dak is een deel van mijn gyproc-plafond in de woonkamer beschadigd geraakt. Er moeten een aantal gyorocplaten vervangen worden (+/- 16 m²). 1 gyprocplaat is door het vochtprobleem naar beneden gekomen. Ik denk dat het plafond bestaat ut gyproc met daarover vliesbehang. Maar ik ben natuurlijk geen kenner. Het plafond opnieuw schilderen doe ik graag zelf.

Partners

Partners van Casius