Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

119 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen, bezetten van muren slaapkamers, pleister en schilderwerken na schade, herstelling van vals plafond, herstellen scheur in binnenmuur, buitenmuur bepleisteren, herbepleisteren muren, waterschade vals plafond herstellen, opnieuw plakken van keuken, muren bezetten, vervangen vals plafond met waterschade, stuccen van plafond na waterschade, stuccen nieuwe ramen en deur en schouw, pleisterwerken voor 1 deur opening, pleisterwerken aan plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

zondag 16 juli 2017

Badkamermuren bezetten

Ik wil graag de badkamer muren laten bezetten. Oppervlakte is ongeveer 7 m². Oude pleister(zandachtig) afgekapt waar hij los zat tot op baksteen.
maandag 10 juli 2017

Pleister en schilderwerken na schade

Door de trillingen van de wegenwerken in de straat zijn er scheuren in onze geschilderde plafonds gekomen. De scheuren zijn ter hoogte van de aaneenzetting van 2 gyplat platen. De gyplat platen werden 1 jaar gelden bezet en geschilderd. We willen deze scheuren laten herstellen en opnieuw laten schilderen. We hebben ongeveer 30 lopende meter scheuren, verspreid over verschillende kamers (keuken, slaapkamers en badkamer).
donderdag 6 juli 2017

Vervangen vals plafond met waterschade

Vervangen van vals plafond waar waterlek was en plaatsen en bepleisteren nieuw plafond. Plafond is 32 vierkante meter.
donderdag 6 juli 2017

Bezetten van muren slaapkamers

Muren slaapkamers bezetten. Het zijn 3 slaapkamers - ±33 m²; oppervlakte van het stucwerk - ±110 m².
woensdag 5 juli 2017

Stuccen van plafond na waterschade

Na een recente lek aan de hoek van onze lichtstraat, zijn er donkere vlekken op de gyproc van het plafond. Het is nog niet duidelijk of de gyproc vervangen dient te worden, of dat dit eens droog, overschilderd kan worden. De oorzaak van de lek is al aangepakt. Graag komen kijken ter plaatse of stuccen noodzakelijk is of enkel schilderen.
maandag 3 juli 2017

Bezettingswerken uitvoeren in 2 appartementen

2 volledige appartementen die volledig bezet moeten worden.
maandag 3 juli 2017

Pleisterwerken aan plafond

Onze luster is naar beneden gevallen en moet terug gemaakt worden. Er is dus een gat in het plafond dat moet hersteld worden, stuccen.
zaterdag 1 juli 2017

Plafond herstellen na waterschade

Door vochtschade aan mij plafond (lek in roofing plat dak) heb ik schade. Graag zou ik dit laten herstellen + nakijken wat er hersteld dient te worden.
dinsdag 27 juni 2017

Vervangen van gyprocpanelen plafond

Na waterschade dient het gyproc plafond hersteld te worden.
maandag 26 juni 2017

Binnenmuren bezetten

Ik wil graag een slaapkamer laten bezetten. Dit zal ongeveer 20 vierkante meter zijn.
maandag 26 juni 2017

Muur herbepleisteren

In de wasplaats is er een gedeelte van de bepleistering beschadigd door lek buurman. Deze bepleistering moet vervangen worden. 1 à 2 m².
dinsdag 20 juni 2017

Herstellen pleisterwerk en schilderwerk

Ten gevolge van een lek aan de douche : Aan de bovenzijde van de muur op de 1e verdieping (gele muur) en aan de onderzijde van de muur op de 2e verdieping (paarse muur) dient het pleisterwerk gedeeltelijk verwijderd te worden en vervangen door nieuw pleisterwerk. Nadien dienen de muren en het plafond opnieuw geschilderd te worden.
maandag 19 juni 2017

Pleisteren van plafond en muren

Scheuren in de pleister. Stuccen van het plafond en muren in verschillende kamers.
zaterdag 17 juni 2017

Herbepleisten en herschilderen van traphal

Traphal en living. Door bouwwerken naast mij heb ik schade opgelopen. Door vocht is de bepleistering beginnen blazen (muur traphal). Door doorboring waterleiding in het plafond en de muur in de living waterschade opgelopen. Het houdt dus in: bepleistering verwijderen en opnieuw bezetten en daarna ook schilderen. Wil gelijktijdig heel de living laten schilderen.
donderdag 15 juni 2017

Huidig plafond te vernieuwen

Huidig plafond is gedeeltelijk verzakt . Nieuw plafond plaatsen in PVC. Oppervlakte van uw badkamer : 7m²
woensdag 7 juni 2017

Plafond herbepleisteren

Bovenburen hebben lek moeten herstellen aan afvoerleiding. Het plafond moet herbepleisterd worden. Er is een grote plek nu dat hersteld moet worden.
dinsdag 6 juni 2017

Bezettingswerken uit te voeren

Bezettingswerken achterbouw , muren en plafond, ook plafond in oud gedeelte en bijwerken muren Totale oppervlakte 70 m² plafond - 110 m² muren
zondag 4 juni 2017

Bezetten slaapkamer

De kamer is 3 op 4 meter en 265 cm hoog
vrijdag 2 juni 2017

Stukken van de badkamer

Badkamerwanden stukken. Alle wanden zijn van gyproc. Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
donderdag 1 juni 2017

Afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand

Na het vernieuwen van ons dak, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Ook rond de 3 nieuwe veluxen moet door de dikkere isolatie een stuk tussen de velux en het bestaande pleisterwerk overbrugd worden. Daarnaast overwegen we de zolder in twee delen te splitsen door middel van gyproc wand.
woensdag 31 mei 2017

Afwerken stucwerk

Stuccen van verschillende ruimten: Afwerking nieuw geplaatste keuken. Afwerking nieuwe ramen in slaapkamers, hal en living. Renovatie muren hal en gang naar de slaapkamers en aparte wc.
dinsdag 30 mei 2017

Muren bezetten appartement

We willen nieuwe bezetting plaatsen in 1 appartement dat momenteel gerenoveerd wordt. Het gaat over verschillende ruimtes. Als dit uitgevoerd zou worden en we tevreden zijn hierover zullen we hetzelfde vragen voor het 2 de appartement dat later gerenoveerd dient te worden.
dinsdag 30 mei 2017

Badkamer bezetten

Bezettingswerken 7m² in een bestaande badkamer.
dinsdag 30 mei 2017

Plafonds en wanden laten bezetten

Totaal plafond oppervlakte woning: 102,056 m² Totaal wand oppervlakte woning: 196,35 m² Plafonds in geschilderde welfsels & wanden in geschilderde preton stenen laten bezetten
donderdag 25 mei 2017

Plafond herstellen

Vochtschade van de douche van bovenbuur. Plafond herstellen.

Partners

Partners van Casius