Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

128 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: vernieuwen van pleisterwerken en plaatsen van gyproc, stukken van muren, plafond in gyproc plaatsen, bezetting buitenmuur en beitsen ramen/voordeur, herstel muren en plafond na waterschade, herstellen van scheurtjes, stuccen van huis en garage, gyproc afwerken, gevelpleisterwerken voorgevel, stuccen van washok en zijmuur keuken, gyproc plaatsen op plafond en schuine wand, stukken muren, herstellen van plafond en muur, plafond repareren, bezetten gang en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

zondag 10 december 2017

Herstel muren en plafond na waterschade

Als gevolg van een lek in het dak van mijn appartementsgebouw zijn er twee grote scheuren in mijn plafond die moeten herstel worden (ik woon in het bovenste appartement in het gebouw). Ik ben op zoek naar iemand die een bestek kan opmaken voor de verzekering en daarna ook de herstelling aan mijn plafond kan uitvoeren.
donderdag 30 november 2017

Stuccen van huis en garage

Bestaande woning stuccen. Bewoonbare oppervlakte 140 m². De garage moet ook gestuct worden dit is ook een 20 m². Woning moet eerst gestuct worden voordat we zelf kunnen gaan verven. Willen zelf graag tussen kerst en oud en nieuw schilderen.
donderdag 23 november 2017

Gevelpleisterwerken voorgevel

De voorgevel van een rijwoning in het centrum dient gerenoveerd te worden. De bestaande leemlaag dient verwijderd te worden en nieuw pleisterwerk toegepast (met of zonder isolatie - nog te beslissen). De gevel heeft 3 ramen en een deuropening en totale oppervlakte is ongeveer 20 m².
donderdag 23 november 2017

Bezetten van muren rondom carport

Wij wensen de losse muur van onze carport rondom te laten bezetten (donkergrijs). Het gaat om ongeveer 32 m².
maandag 20 november 2017

stuccen van washok en zijmuur keuken

Ik heb een vochtprobleem in het washok. Verf en bezetting komt los van de muur. Na het oplossen van de root cause van de lekkage moet het washok hersteld worden + zijmuur keuken. Opnieuw bezetten + schilderen na vocht infiltratie.
vrijdag 17 november 2017

Bezetting buitenmuur en beitsen ramen/voordeur

Waterdicht bezetten-stuccen van een buitenmuur op baksteen onder afdak. Ongeveer 8 m² beitsen van een voordeur en een grote partij houten ramen (voorkant en achterkant)
maandag 13 november 2017

Bepleisteren van hall

Bepleisteren van de hall, ongeveer 2 x 10 m onderbroken door binnendeuren. Zoals U kan zien 1 muur met 3 deuren en 1 muur met 2 deuren
zaterdag 11 november 2017

Meerdere kamers bepleisteren

Ik zoek een vakman voor de bepleistering van: Leefkamer, eetkamer, 1 muur slaapkamer. +/- 65m². Misschien ook nog het plafond.
vrijdag 10 november 2017

Pleisterwerken herstellen

Herstellen pleisterwerk.
donderdag 9 november 2017

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik verhuur een appartement waar in de badkamer een vals plafond (in plastic) zou moeten gestoken worden vermits er een deel van het pleisterwerk door vroegere waterinsijpeling is losgekomen. Oppervlakte 2 m². Graag een totaalofferte voor zowel materiaal als uren.
woensdag 8 november 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Via de lichtstraat is er water in de muur/plafond gesijpeld. Hierdoor is de pleister gaan uitzetten. De schade is niet heel groot maar wel in een hoek (zie foto). De lichtstraat wordt kortelings hersteld. Daarna kan het pleisterwerk hersteld worden tot schilder klaar.
dinsdag 7 november 2017

Plafond in gyproc leggen

Nieuwe plafond in gyproc leggen. Ongeveer een 10m².
woensdag 1 november 2017

Vochtschade muur stuccen

Ik zoek iemand voor herstelling voor vochtige muur slaapkamer deze ligt aan de badkamer van de buren. Ongeveer een muur van 5 meter lengte en de hoogte ongeveer 2 meter.
maandag 30 oktober 2017

Kamer in 2 verdelen en deuren plaatsen

We hebben een kamer van 25m2. We willen deze kamer in 2 verdelen met goede isolatie + installatie van 2 aparte deuren om 2 kinderkamers te maken.
zaterdag 28 oktober 2017

Herstelling en schilderen plafond na waterschade

Na een waterlek aan ons dak is er zeer veel water via het plafond de slaapkamer ingelopen. Ik wil het plafond laten herstellen/vervangen (indien nodig) en laten schilderen.
donderdag 26 oktober 2017

Stuccen afwerking

Graag afwerking rond onze nieuw geplaatste ramen aan binnen en buitenkant. Dit op het gelijkvloers
maandag 23 oktober 2017

Herstelling van gyproc plafond na lek

We zitten met een lek in het plafond op de begane grond. Vermoedelijk van het dak maar dat is niet zeker. een lek op te sporen en de uitvoering van de herstelling ervan. Het gaat om een recent geplaatst gyproc-plafond.
maandag 16 oktober 2017

Bepleisteren van muren en plafonds

Werkzaamheden: - Dichtmaken deuropening en beide zijden bepleisteren - Wegenemen binnenmuur (geen steunmuur - 1m80 breed - standaard plafond hoogte) - Bepleisteren muren (5m60 lopende meter) - Bepleisteren plafond (2m20 x 1m60)
donderdag 12 oktober 2017

Beschadigde bezetting verwijderen en vernieuwen na waterschade

Mijn dossier is in behandeling bij verzekering. Door waterlek is een nieuwe leiding door de traphal gelegd. Ditzelfde waterlek heeft ook huidige bezetting beschadigd en moet verscheidene m² verwijderd en herplaatst worden. Na drogen bezetting dient de volledige traphal herschilderd te worden. Graag een offerte.
dinsdag 10 oktober 2017

Pleisteren van 3 muren en afwerken rond ramen werken

Pleisteren van 3 muren; 10,7 m2, 18 m2 en 2,5 m2. Afwerking van het pleisterwerk rond 12 ramen en 1 deur.
dinsdag 10 oktober 2017

Muur en plafond herstellen na waterschade

Door een lek in het dak (putje was verstopt) is er waterschade aan mijn muur en plafond van de slaapkamer. Lek is ondertussen hersteld en de muur is sinds 5 weken aan het drogen. Muur herstellen.
zondag 8 oktober 2017

Plafond en muur herbepleisteren

Herstelling schade plafond en muur. Plafond: 2,01 m op 1,78 m: vrij veel blazen (zie foto's) Muur tussen plafond en tegels: rondom 0,63 m - uitzondering: waar schuifdeur is = stukje minder muur. Schade is vrij beperkt op 1 muur (zie foto). De werken mogen uitgevoerd worden wanneer dit het beste past voor mezelf en de hersteller.
donderdag 5 oktober 2017

Glanspleister aanbrengen in badkamer

Ik wil graag een soort Tadelakt in mijn badkamer aanbrengen. 3 meter op 2,40 hoog.
donderdag 5 oktober 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Na het verwijderen van een vals plafond in een oud herenhuis kwam een groot defect in het plafond zichtbaar vermoedelijk veroorzaakt door een lek van het toilet in de verdieping daarboven ( zie foto ). We willen deze graag laten herstellen. Schilderen is niet noodzakelijk.
zaterdag 30 september 2017

Gewelfde kelder afkappen en stuccen

Afkappen en stuccen muur en plafond kelder: Ik heb onder mijn huis (1908) een gewelfde kelder met open keldergat. De oude bezetting lost nu hier en daar en ik wil de kelder graag kunnen gebruiken als was- en opslagruimte. Graag offerte voor afkappen en vernieuwen van wanden (baksteen + oude bezetting), gewelfd plafond (baksteen + oude bezetting), vloer (baksteen) en trap (beton), plus afwerken keldergat (licht en verluchting te behouden). De kelder is ongeveer 2,5 m breed, 5 m diep en maximaal 1 m 80 hoog.

Partners

Partners van Casius