Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
139 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

dinsdag 19 juni 2018

Schotten plaatsen aan vals plafond

Bureaus zijn ingedeeld met structuurwand. Boven vals plafond is een plenum waarlangs het geluid zich verspreidt over de bureaus en lawaai maakt. Daar horen schotten thuis maar die zijn neergehaald. Ongeveer 30 lopende meters te plaatsen.
donderdag 14 juni 2018

Buitenmuur herbezetten

Ik wens mijn tuinmuur die beschadigd is te herstellen. De bezette laag dient eerst verwijderd te worden zodat de muur opnieuw bezet kan worden. De muur is 4 meter lang op 2 meter hoog.
woensdag 13 juni 2018

Waterschade herstellen stucwerken

Waterschade in de kelder. Schade is aan de muren die ik een aantal maanden geleden had laten renoveren. Mijn kelder is ongeveer 18 vierkante meter. De kelder moet terug bezet worden.
dinsdag 12 juni 2018

Wanden en plafond strak pleisteren

Plafonds en wanden strak glad pleisteren: Ongeveer 150 m² te stuccen. Plafond te stuccen is 80 m².
maandag 11 juni 2018

Plafond en muren bepleisteren

We hadden een vochtprobleem in de kelder. Nu is het opgelost. Muren en plafond moeten terug behandeld worden en terug bezetten/betegelen achteraf. Afmeting, oppervlakte ter plaatse op te meten.
woensdag 6 juni 2018

herplamuren van muren kelder

Ik had mijn kelder laten renoveren maar door een waterschade is het allemaal misgelopen. Ik wou het terug laten doen maar op een andere manier maar was onzeker of het wel kon met waterprobleem die ik niet wist van waar dat het kwam! Ik had een aantal stappen gezet zonder resultaat maar gisteren ben ik gelukkig te weten gekomen dat het veroorzaakt is door mijn buurvrouw en weet dat ik mijn plan om een wasruimte te creëren van mijn kelder kan waar brengen. Ik zou graag hiervoor een offerte willen om een idee te krijgen over te prijzen. Deze bestek zou ik ook aan verzekeringmaatschapij moeten kunnen doorgeven. Muren in de kelder te herplamuren . oppervlakte : 18 m².
dinsdag 5 juni 2018

Spanplafond plaatsen in badkamer, keuken en hal

Graag een vakman voor plaatsing van een spanplafond in een badkamer + inkomhal/keuken. Is een ruimte van 40 vierkante meter.
maandag 28 mei 2018

Bovengrondse vijver stuccen met crepi

We zouden graag een bovengrondse vijver, opgezet in betonblokken 29 x 19 x 19, willen laten bezetten met crepi. Enkel de bovenste 65 cm is zichtbaar, oppervlakte is 8 m². Kleur nog nader te bepalen,voorkeur naar lichtgrijs. Er zijn drie zijden te bekleden.
woensdag 23 mei 2018

Bepleisteren na waterschade

Herstellen van beschadigde bezetting van muren (door vochtschade) in living en inkomhal. Enkel de muren. Oppervlakte van 8 m². Proper en opnieuw bezetten.
vrijdag 11 mei 2018

Stuccen van appartement

Op zoek naar een stukadoor om verschillende muren opnieuw te bepleisteren en te egaliseren. Dit voor verschillende kamers en ook in de badkamer, toilet en keuken Hiernaast moet men ook 2 valse plafonds plaatsen.
maandag 7 mei 2018

Herstellen gyproc plafond na waterschade

Ik heb op de tweede verdieping van mijn woning heel veel last van waterschade. Hierdoor moet men het gyproc plafond herstellen.
maandag 30 april 2018

Muren en plafond bezetten

Plafond in slaapkamer 1 moet bezet worden, 3,90 m x 5,00 m. 2 muren slaapkamer 1 bezetten: 3,90 m x 2,80 m en 5 m x 2,80 m. 3 muren in slaapkamer 2 bezetten: 3,40 m x 2,80 m, 3,40 mx 2,80 m en 3,62 m x 2,80 m.
maandag 30 april 2018

Herstellen van plafond en muren na lek

Ik zou graag mijn plafond en muren laten herstellen na een lek op het dak. Het dak is hersteld maar de schade binnen nog niet. Het is een rijwoning op het eerste verdiep de afmeting is ongeveer 15m² Graag ook herschilderen.
vrijdag 27 april 2018

Behandelen en afwerken muur na waterschade

Op de zolderverdiep heb ik een tijd geleden waterschade. Nu de schade begint te drogen had ik graag deze kamer aangepakt. Het betreft een slaapkamer onder schuin dak afgewerkt met gyprocplaten. Het is aan 1 kant waar de schade zich heeft voorgedaan. Men moet de muur opnieuw pleisteren en schilderen.
woensdag 25 april 2018

Waterschade plafond herstellen

Door lek in dak/leidingen is het vals plafond (tegels) beschadigd. Oppervlakte van het plafond: ongeveer 30 m².
woensdag 18 april 2018

Crepi herstellen

Ik had graag bestaande crepi laten herstellen aan mijn woning. Graag ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.
dinsdag 17 april 2018

Herbezetten muren

Living afkappen en bezeten woonkamer. Kamer oppervlakte : 50 m².
dinsdag 17 april 2018

Stuccen van achtergevel met isolatie

Bepleisteren van de achtergevel eventueel met isolatie. Vochtwerend, esthetisch en isolatie.
donderdag 12 april 2018

Renoveren van binnenmuur

Een muur in de woonkamer moet opnieuw bezet, behangen en geschilderd worden. Het huidige bezetsel zit hier en daar los en is oneffen. De muur is ongeveer 8 m lang.
woensdag 11 april 2018

Crepi plaatsen op gevel

De oppervlakte is ongeveer een 158 m². Er zitten ongeveer 9 ramen in en een deur. Isolatie zou ik zelf zetten. Stelling zou ik ook kunnen zetten.
woensdag 11 april 2018

Binnenmuur herstellen na waterschade

Door waterschade is de binnenmuur van mijn woonkamer beschadigd. Ik zou graag een offerte hebben voor afkappen van muur, terug bezetten en schilderen van de woonkamer.
dinsdag 10 april 2018

Tuinmuur bezetten

Het betreft het bezetten van de scheidingsmuren met de buren in onze tuin: twee zijmuren, van +/- 2 m hoog en 8 m breed, en één muur achteraan van +/- 2 m hoog en 6 m breed. Ik wil deze terug laten bezetten om opnieuw egaal witte muren te hebben.
maandag 9 april 2018

Crepi met isolatie plaatsen voor nieuwbouwwoning

crepi met isolatie aanleggen. Ongeveer 40 m² en is een nieuwbouw. Ter plaatse komen kijken. Ongeveer 9 ramen en een deur.
zaterdag 7 april 2018

Crepi met isolatie op voorgevel aanbrengen

Crepi met isolatie aanbrengen op de gevel. Enkel de voorgevel er zit een deur en twee ramen in , en een garagepoort.
maandag 2 april 2018

Verwijderen gyproc en nieuwe gyproc plaatsen met isolatie

Plafond: verwijderen gyproc,plaatsen van nieuwe gyproc en plaatsen isolatie (Rockwool 80 mm? ) Slaapkamer 12 m² (optie op meer)

Partners

Partners van Casius