Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
150 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

zondag 28 juni 2020

Bepleisteren muren + plafond nieuwbouwwoning

Muren en plafonds van nieuwbouwwoning bepleisteren.
zaterdag 27 juni 2020

Behang verwijderen en stucen

87m² Behang verwijderen en stucen.
dinsdag 23 juni 2020

Spuitgipspleister aanbrengen

Inkom, gang, plafond, traphal en muren van samen ong. 60-100m² bepleisteren met spuitgipspleister.
woensdag 17 juni 2020

Bepleisteren van de voor- en zijgevel

Nadat de tekeningen zijn uitgevoerd moet de voorgevel & zijgevel bepleisterd worden.
maandag 15 juni 2020

Muren herstellen na waterschade

Door een lek in de afvoer (douche) van de bovenbuur, is er een heleboel vochtschade in het vals plafond van mijn badkamer, alsook een aantal muren. Eveneens aanpalend aan de slaapruimte is er vochtschade. Het lek is opgelost, ik zou nu gewoon graag alles laten herstellen.
woensdag 10 juni 2020

Herbepleisteren muur na waterschade

Muur van 1.85m x 2.3m en 1m x 3.2m herbepleisteren na waterschade. Afkappen van oude bespleistering en plaatsen van nieuwe. Afvoeren van puin en schilderen hoeft niet. Lek in douche is reeds hersteld.
maandag 8 juni 2020

Plafond herstellen na waterschade

Waterschade in plafond keuken herstellen. Opp. van keuken is ong. 2m x 5m. Lek in dak is vorige week hersteld.
vrijdag 5 juni 2020

Plaatsen van vals plafond

Er moet een planchet plafond afgebroken en meegenomen worden en een nieuw vals plafond in de plaats. Liefst geplastificeerde planchetten met houtstructuur en een bestaand lichtpunt in het midden blijft bestaan. Dit gaat over nog 20m² en gelegen op het 2de verdiep.
vrijdag 5 juni 2020

Muren schilder klaar maken

Een een net gekochte huisje is het behang verwijderd. Nu zien de muren er niet meer zo netjes uit. Wij zoeken dus iemand die deze kan behandelen met een primer en de eventuele barsten en putjes opvullen.
donderdag 4 juni 2020

Binnengevel veranda in soort stukbekleding onderhoudsvriendelijk maken

De binnengevel van de veranda is bekleed met hetzelfde materiaal als de buitengevel, een soort ruwe stuck/crépy bekleding. Deze is vuil en niet afwasbaar. Het gaat om 3 muren met ramen en deur in. Ik zoek een duurzame oplossing om deze proper en onderhoudsvriendelijk te maken.