Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

101 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: spuitplamuren van muren in woning, stukadoor nodig, gyprocplaten en isolatie plaatsen, afwerking zolderkamer, bezettingswerken binnen en buitenmuren, bepleisteren van badkamers, buitengevel isoleren en bepleisteren, zoldervloer met fermacell platen afwerken en dak isoleren, herstellen waterschade gyproc keuken, herstellen plafond, bezetten van badkamer en klein toilet, afkappen bezetting en opnieuw bezetten, pleisterwerken in keuken en living, plafond en muren vernieuwen, afwerking binnenkant muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

woensdag 26 april 2017

Herstellen waterschade gyproc keuken

We hebben na een lek in de badkamer waterschade geleden in de keuken (valse plafond gyproc). Deze is nu deels krom getrokken. Herstel gyproc. Af pleisteren en schilderen.
dinsdag 25 april 2017

Muurtje afkappen en bezetten

Muurtje onder keukenraam heeft vocht getrokken en bladdert af tot op de baksteen. Intussen droog, maar moet afgekapt en terug bezet worden. Is 1 m hoog en 5 m breed (ongeveer).
maandag 24 april 2017

Herstellen plafond

De plaat in het plafond van de badkamer heeft een vochtprobleem. Vermoedelijk door een lekkend toilet van de bovenburen. Er zit een gat in de plaat op de plaats van het lek. De plaat dient vervangen te worden.
zondag 23 april 2017

Bezetten van badkamer en klein toilet

Bezetten van onze badkamer; de oppervlakte is 25 m² en een klein toilet van 8 m². Bezetten zodat we nadien kunnen tegelen. Dit zouden wij graag laten bezetten nog voor het bouwverlof, of er juist na maar dan is de chape al geplaatst.
zondag 23 april 2017

Afkappen bezetting en opnieuw bezetten

Afkappen bezetting hal na waterschade en terug bezetten +/- 2,5m hoog op 5m breed met hoek
woensdag 19 april 2017

Pleisterwerken in keuken en living

We zouden graag enkele muren in de keuken + living laten bepleisteren. Oppervlakte op te meten dooor vakman.
vrijdag 14 april 2017

Afwerking zolderkamer

Het aanbrengen en afwerken van gipsplaten (dak is 63 m² met 4 veluxen). Dak is reeds vernieuwd met dakpannen en isolatie.
donderdag 13 april 2017

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstellen na waterschade. Enkele dagen geleden veroorzaakte een lek bij mijn bovenburen schade aan mijn plafond in de wc. Het lek is hersteld, maar mijn plafond vertoont enkele barsten, en er is wat pleisterwerk naar beneden gekomen. Voor de verzekeringen heb ik een bestek nodig. De herstelling is in Willebroek.
dinsdag 11 april 2017

Bezettingswerken binnen en buitenmuren

- Bezetting 54m² (badkamer en keuken)Gyproc (waterwerend) 14m.Verankering ankerstangen 30 stuks - Verankering chemisch product - Werkuitvoering bezetting 54m² - Werkuitvoering Gyproc 14m² Ruw muren - verankering hier en daar nodig
maandag 10 april 2017

Pleisterwerken bestaande omlijsting van 3 binnendeuren

Wij hebben 3 nieuwe binnendeuren zonder omlijsting aangekocht bij Anyway-doors, de bestaande omlijsting zou terug bezet moeten worden.
donderdag 6 april 2017

Zoldervloer met fermacell platen afwerken en dak isoleren

Wij zouden onze zoldervloer willen afwerken met fermacell platen, om er binnenkort kamers te maken. Eventueel ook het dak mag geïsoleerd worden met dergelijke platen.
maandag 27 maart 2017

Plafond laten herstellen en schilderen

Ik wil graag een plafond deels laten bepleisteren en schilderen. Hoogstwaarschijnlijk voor de kleine barsten met gasplak band. En dit nadien schilderen. Plafond is woonkamer ongeveer 30 Vierkante meter. Wat kost het mij voor bepleistering en schilderen? Het plafond toont barsten en de verflaag die er nu op staat brokkelt af.
woensdag 22 maart 2017

Plamuren van muur

Een paar maanden geleden werd een lek bij mijn bovenburen gemaakt, en ik werd geadviseerd om te wachten tot mijn badkamer- en WC muur opdroogt vooraleer er kan aan gewerkt worden. Het lek is ongeveer 1 meter breed in de hoek rechtsboven. In de WC is een lange breuk vanaf boven en ook aan de hoeken vochtschade.
vrijdag 17 maart 2017

Bezetten van diverse leefruimtes

Ik wil graag de 2 slaapkamers en de badkamer en hal laten bezetten. De totale opp van de muren is ongeveer 240m²
vrijdag 17 maart 2017

Plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast

Ik wil graag het plafond van de living gedeeltelijk opnieuw laten bezetten nadat de elektricien er de lichtpunten (2) in heeft aangepast. De ruimte is in zijn geheel ongeveer 30 m² en heeft momenteel al sierlijsten die ik graag zou behouden. Enkel de gaten en gootjes die gelegd zijn in het plafond zouden weggewerkt moeten worden (indien mogelijk).
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen muur door waterschade

Wij hebben door werken van ons buren aan de waterleiding schade opgelopen in onze woonkamer. Schuren in de muur en blazen van de verf.
zondag 12 maart 2017

Stukadoor stuccen van muren

We gaan onze berging ombouwen tot badkamer. De muren zijn momenteel helemaal betegelt. Graag willen wij hier terug gladde muren van maken zonder al teveel te moeten breken. Wat zijn mijn opties en hoeveel zou alles kosten?
woensdag 8 maart 2017

Vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken

Door een lek in het dak is een deel van mijn gyproc-plafond in de woonkamer beschadigd geraakt. Er moeten een aantal gyorocplaten vervangen worden (+/- 16 m²). 1 gyprocplaat is door het vochtprobleem naar beneden gekomen. Ik denk dat het plafond bestaat ut gyproc met daarover vliesbehang. Maar ik ben natuurlijk geen kenner. Het plafond opnieuw schilderen doe ik graag zelf.
woensdag 8 maart 2017

Herstelling binnenmuur na vochtschade

In de woonkamer op 1e verdieping, binnenmuur was vochtig (blazen, ... ), probleem opgelost, graag muur opnieuw mooi maken (sommige stukken afkappen door de vochtblazen, bezetten en verven) oppervlakte van 8 vierkante meter (recht vlak boven en onder raam en een muurtje met twee zijkanten) prijs inclusief (meenemen afval, materiaal, ... alles inbegrepen)
dinsdag 7 maart 2017

Plamuren van tasso muur

Wat zijn de richtprijzen per vierkante meter om tasso (met verflaag) uit te plamuren tot een gladde schilder klare muur? Dit voor een living van ongeveer 40 vierkante meter.
zaterdag 4 maart 2017

Afwerken muren en plaatsen van een vloer

Als voorbereidende werken op de vervanging van de keuken eind juni, zijn we op zoek naar een klusser voor de volgende werken; Gladplamuren van muren (9 lopende meter, plafondhoogte 2m64). Er zit momenteel een soort structuur behang op welke je van de bijna 50 jaar oude bezetting best niet aftrekt. Plaatsen van een vloer 9 m².
vrijdag 3 maart 2017

Muren en plafond herstellen na waterschade

Wij hebben een muur die momenteel nat is. De waterschade is veroorzaakt door de buren. Nadat de oorzaak van de schade is hersteld moet ook onze muur hersteld worden. De muur zou herbezet moeten worden.
donderdag 2 maart 2017

Plafond bezetten en muur schilderen

Door waterschade op de tweede verdieping, moet ik de plafond van de eerste verdieping laten bezetten en schilderen. Er is ook een schilderdeur die geschilderd moet worden. Verder is het water doorgesijpeld naar het gelijkvloers waar we ons boekhoudkantoor hebben. Hierbij moet ook hier en daar opgefrist worden. En een deur die door het uitzetten niet meer dichtgaat moet ook bekeken worden.
woensdag 1 maart 2017

Winkelruimte plafonneren

Ik wil de plafond en wanden van een winkelruimte vernieuwen.
maandag 27 februari 2017

Herstellen van een scheur in plafond

Wij zijn een boekhoudingskantoor in een gelijkvloers appartement. Enige tijd geleden hebben wij door wateroverlast aan buitenmuur en appartement boven onze vergaderzaal te maken gehad schade namelijk een grote scheur in het plafond. Deze willen wij graag laten herstellen.

Partners

Partners van Casius