Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

111 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: stukken van nieuwbouw, woning te bepleisteren, afwerken stucwerk, bepleisteren van muren beneden verdiep, herbepleisten en herschilderen van traphal, bezettingswerken uit te voeren, herstellen pleisterwerk en schilderwerk, pleisteren van plafond en muren, huidig plafond te vernieuwen, bepleisteren gevel HOB, plaatsen van verlaagd plafond en bekleden van de muren badkamer, afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand, muren bezetten appartement, herbepleisteren van muren en plafond, stukje muur plamuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

dinsdag 20 juni 2017

Herstellen pleisterwerk en schilderwerk

Ten gevolge van een lek aan de douche : Aan de bovenzijde van de muur op de 1e verdieping (gele muur) en aan de onderzijde van de muur op de 2e verdieping (paarse muur) dient het pleisterwerk gedeeltelijk verwijderd te worden en vervangen door nieuw pleisterwerk. Nadien dienen de muren en het plafond opnieuw geschilderd te worden.
maandag 19 juni 2017

Pleisteren van plafond en muren

Scheuren in de pleister. Stuccen van het plafond en muren in verschillende kamers.
zaterdag 17 juni 2017

Herbepleisten en herschilderen van traphal

Traphal en living. Door bouwwerken naast mij heb ik schade opgelopen. Door vocht is de bepleistering beginnen blazen (muur traphal). Door doorboring waterleiding in het plafond en de muur in de living waterschade opgelopen. Het houdt dus in: bepleistering verwijderen en opnieuw bezetten en daarna ook schilderen. Wil gelijktijdig heel de living laten schilderen.
donderdag 15 juni 2017

Huidig plafond te vernieuwen

Huidig plafond is gedeeltelijk verzakt . Nieuw plafond plaatsen in PVC. Oppervlakte van uw badkamer : 7m²
woensdag 7 juni 2017

Plafond herbepleisteren

Bovenburen hebben lek moeten herstellen aan afvoerleiding. Het plafond moet herbepleisterd worden. Er is een grote plek nu dat hersteld moet worden.
dinsdag 6 juni 2017

Bezettingswerken uit te voeren

Bezettingswerken achterbouw , muren en plafond, ook plafond in oud gedeelte en bijwerken muren Totale oppervlakte 70 m² plafond - 110 m² muren
zondag 4 juni 2017

Bezetten slaapkamer

De kamer is 3 op 4 meter en 265 cm hoog
vrijdag 2 juni 2017

Stukken van de badkamer

Badkamerwanden stukken. Alle wanden zijn van gyproc. Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
donderdag 1 juni 2017

Afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand

Na het vernieuwen van ons dak, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Ook rond de 3 nieuwe veluxen moet door de dikkere isolatie een stuk tussen de velux en het bestaande pleisterwerk overbrugd worden. Daarnaast overwegen we de zolder in twee delen te splitsen door middel van gyproc wand.
woensdag 31 mei 2017

Afwerken stucwerk

Stuccen van verschillende ruimten: Afwerking nieuw geplaatste keuken. Afwerking nieuwe ramen in slaapkamers, hal en living. Renovatie muren hal en gang naar de slaapkamers en aparte wc.
dinsdag 30 mei 2017

Muren bezetten appartement

We willen nieuwe bezetting plaatsen in 1 appartement dat momenteel gerenoveerd wordt. Het gaat over verschillende ruimtes. Als dit uitgevoerd zou worden en we tevreden zijn hierover zullen we hetzelfde vragen voor het 2 de appartement dat later gerenoveerd dient te worden.
dinsdag 30 mei 2017

Badkamer bezetten

Bezettingswerken 7m² in een bestaande badkamer.
dinsdag 30 mei 2017

Plafonds en wanden laten bezetten

Totaal plafond oppervlakte woning: 102,056 m² Totaal wand oppervlakte woning: 196,35 m² Plafonds in geschilderde welfsels & wanden in geschilderde preton stenen laten bezetten
donderdag 25 mei 2017

Plafond herstellen

Vochtschade van de douche van bovenbuur. Plafond herstellen.
donderdag 25 mei 2017

Herbepleisteren van muren en plafond

Vervangen stucwerk slaapkamer ongeveer 30 vierkante meter en stucwerk muren in woonkamer 1 of meerdere muren.
dinsdag 23 mei 2017

Plakken van steenstriptegels op gyproc wand

Ik zou graag één wand van mijn zolder en de schouw laten bepleisteren met bakstenen steen strips .
dinsdag 23 mei 2017

Scheuren binnenmuren herstellen

Scheurherstel ongeveer 50 a 100 m². Binnenmuren: te herpleisteren en herschilderen.
maandag 22 mei 2017

Herstellen bepleistering

Herstellen van bepleistering en vervanging plafonds in de volledige woning. Ter plekke komen om te zien wat er allemaal moet gebeuren.
maandag 22 mei 2017

Stukken zijgevel

Als het regent komt er water langs de zijkant binnen. Nu wordt onze binnen muur nat en elke keer als het regent dan wordt die muur natter en natter volgens de buur is er een barst in de bezet in de zijgevel op een ongeveer 6m hoogte. Nu moet de binnen muur ook opnieuw bezet worden en daarna geschilderd.
dinsdag 16 mei 2017

Muur herbepleisteren

Muur opnieuw te bepleisteren na vochtschade door buurman. Slaapkamer.
dinsdag 9 mei 2017

Herstellen muur

Bepleisteren van een muur waar vocht heeft gezeten. Herschilderen en beplinten. Betreft een muur van ongeveer 7 m².
zaterdag 6 mei 2017

Sierpleister verwijderen en egaal maken van muren

Ik zou graag drie muren in de living egaal laten maken. Twee ervan zijn bekleed met sierpleister, één muur in baksteen.
vrijdag 5 mei 2017

Herstellen muur en tegels door waterschade

We zoeken een vakman voor het herstellen van een afgekapt stuk muur (nieuwe bepleistering, schilderen), en vervanging van de vochtige tegels in de badkamer. Het vochtprobleem zou afkomstig zijn van opstijgend vocht van de beerput.
donderdag 4 mei 2017

Deel muur bezetten

Deurgat in badkamer dat proper dient bezet te worden, langs de ene kant zijn de bakstenen nog zichtbaar + muur van 1. 5m op 3m in gang dient afgewerkt te worden
donderdag 4 mei 2017

Herstelling muur aangetast door vochtschade

Behandeling van muur in kamer en woonkamer tegen vocht- en waterschade door insijpeling via dak/regenpijp: verwijdering bezetting & glasvezel, behandeling tegen vocht, herbezetting. Eventueel controle leidingen en beperkt herbetegelen/beplinten. Schadegeval reeds vastgesteld en door verzekeringsexperts.

Partners

Partners van Casius