Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een stukadoor uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende stukadoors. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors.
135 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

vrijdag 17 augustus 2018

Crepi aanbrengen na vervanging lichtkoepel

Ik heb op mijn terras een afdak laten installeren door mijn schrijnwerker van ongeveer 5 x 8 meter in oppervlakte met een lichtkoepel erin. Nu wil ik graag de houten OSB platen laten bezetten met crepi langs de onderkanten en de zijkant.
woensdag 15 augustus 2018

Muur bezetten met crepi

Ik wens 1 kleine muur te laten bezetten met crepi of spuitkurk. Zitten 3 ramen en een schouw in de muur. Is een renovatieproject. Er staat nu een cementbezetting op. Wens dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren.
dinsdag 7 augustus 2018

Stuccen/schilderen van plafond en wanden

In een slaapkamer en naastgelegen badkamer moeten er enkele vierkante meters hersteld en opnieuw bezet worden. Nadien moet er ook geschilderd worden. Het gaat om een totaal van 5 m² dat moet worden bezet.
zondag 5 augustus 2018

Plafonneren van twee kamers

Het bepleisteren van 2 ruimtes, met een totale wandoppervlakte van ongeveer 135 m² dit is op eerste en tweede verdieping.
zaterdag 4 augustus 2018

Stuccen van living en slaapkamers

We willen een huis uit 1918 renoveren waarvan de bezetting mogelijks nog met zand bezetting is. Graag alles terug stuccen : Living: 3,72 m op 7,96 m. Slp2: 4 op 5 meter Slp1: 3,80m op 3m
donderdag 2 augustus 2018

Muren in slaapkamer stuccen en verven

Er zouden 2 muren (2x8m²) in mijn slaapkamer opnieuw bezet moeten worden, daarna moet de slaapkamer opnieuw geschilderd worden (4x8m²).
woensdag 1 augustus 2018

Herstellen waterschade plafond en muren

Door lek van plat dak van appartement-gebouw heb ik schade binnen. Plafond keuken, plafond hal, plafond slaapkamer ook vertonen er scheuren in de muren. Graag herstellen van plafond en muren en de nodige schilder werken. Is voor de verzekering maar uiteraard moet dit ook uitgevoerd worden.
donderdag 19 juli 2018

Stuccen van gang gelijkvloers en eerste plus tweede verdieping

Ik wil de trappenhal laten renoveren. Oude bepleistering verwijderen (dit deel doe ik eventueel zelf. Graag apart in offerte) en nieuwe bepleistering aanbrengen. Het gaat over een woning van 1928 met hoge plafonds (3 m). Zowel gelijkvloers als 1e en 2e verdieping moet aangepakt worden. Een oppervlakte van ongeveer 100 m².
vrijdag 29 juni 2018

Plafond herstellen

Wij zouden graag een klein stukje plafond laten bezetten 2m², en daarna het volledige plafond wit laten schilderen 30m².
donderdag 28 juni 2018

Herstellen plafond na waterschade

We hebben vochtschade aan het plafond van de badkamer (+- 4 m²) omwille van slecht onderhouden kit- en voegwerk van de badkamer van het bovenliggende appartement. Er is reeds een lek detectiebedrijf langs geweest om de schade en oorzaak vast te stellen. Waarschijnlijk stuccen en verven.
dinsdag 19 juni 2018

Schotten plaatsen aan vals plafond

Bureaus zijn ingedeeld met structuurwand. Boven vals plafond is een plenum waarlangs het geluid zich verspreidt over de bureaus en lawaai maakt. Daar horen schotten thuis maar die zijn neergehaald. Ongeveer 30 lopende meters te plaatsen.
donderdag 14 juni 2018

Buitenmuur herbezetten

Ik wens mijn tuinmuur die beschadigd is te herstellen. De bezette laag dient eerst verwijderd te worden zodat de muur opnieuw bezet kan worden. De muur is 4 meter lang op 2 meter hoog.
woensdag 13 juni 2018

Waterschade herstellen stucwerken

Waterschade in de kelder. Schade is aan de muren die ik een aantal maanden geleden had laten renoveren. Mijn kelder is ongeveer 18 vierkante meter. De kelder moet terug bezet worden.
dinsdag 12 juni 2018

Wanden en plafond strak pleisteren

Plafonds en wanden strak glad pleisteren: Ongeveer 150 m² te stuccen. Plafond te stuccen is 80 m².
maandag 11 juni 2018

Plafond en muren bepleisteren

We hadden een vochtprobleem in de kelder. Nu is het opgelost. Muren en plafond moeten terug behandeld worden en terug bezetten/betegelen achteraf. Afmeting, oppervlakte ter plaatse op te meten.
woensdag 6 juni 2018

herplamuren van muren kelder

Ik had mijn kelder laten renoveren maar door een waterschade is het allemaal misgelopen. Ik wou het terug laten doen maar op een andere manier maar was onzeker of het wel kon met waterprobleem die ik niet wist van waar dat het kwam! Ik had een aantal stappen gezet zonder resultaat maar gisteren ben ik gelukkig te weten gekomen dat het veroorzaakt is door mijn buurvrouw en weet dat ik mijn plan om een wasruimte te creëren van mijn kelder kan waar brengen. Ik zou graag hiervoor een offerte willen om een idee te krijgen over te prijzen. Deze bestek zou ik ook aan verzekeringmaatschapij moeten kunnen doorgeven. Muren in de kelder te herplamuren . oppervlakte : 18 m².
dinsdag 5 juni 2018

Spanplafond plaatsen in badkamer, keuken en hal

Graag een vakman voor plaatsing van een spanplafond in een badkamer + inkomhal/keuken. Is een ruimte van 40 vierkante meter.
maandag 28 mei 2018

Bovengrondse vijver stuccen met crepi

We zouden graag een bovengrondse vijver, opgezet in betonblokken 29 x 19 x 19, willen laten bezetten met crepi. Enkel de bovenste 65 cm is zichtbaar, oppervlakte is 8 m². Kleur nog nader te bepalen,voorkeur naar lichtgrijs. Er zijn drie zijden te bekleden.
woensdag 23 mei 2018

Bepleisteren na waterschade

Herstellen van beschadigde bezetting van muren (door vochtschade) in living en inkomhal. Enkel de muren. Oppervlakte van 8 m². Proper en opnieuw bezetten.
vrijdag 11 mei 2018

Stuccen van appartement

Op zoek naar een stukadoor om verschillende muren opnieuw te bepleisteren en te egaliseren. Dit voor verschillende kamers en ook in de badkamer, toilet en keuken Hiernaast moet men ook 2 valse plafonds plaatsen.
maandag 7 mei 2018

Herstellen gyproc plafond na waterschade

Ik heb op de tweede verdieping van mijn woning heel veel last van waterschade. Hierdoor moet men het gyproc plafond herstellen.
maandag 30 april 2018

Muren en plafond bezetten

Plafond in slaapkamer 1 moet bezet worden, 3,90 m x 5,00 m. 2 muren slaapkamer 1 bezetten: 3,90 m x 2,80 m en 5 m x 2,80 m. 3 muren in slaapkamer 2 bezetten: 3,40 m x 2,80 m, 3,40 mx 2,80 m en 3,62 m x 2,80 m.
maandag 30 april 2018

Herstellen van plafond en muren na lek

Ik zou graag mijn plafond en muren laten herstellen na een lek op het dak. Het dak is hersteld maar de schade binnen nog niet. Het is een rijwoning op het eerste verdiep de afmeting is ongeveer 15m² Graag ook herschilderen.
vrijdag 27 april 2018

Behandelen en afwerken muur na waterschade

Op de zolderverdiep heb ik een tijd geleden waterschade. Nu de schade begint te drogen had ik graag deze kamer aangepakt. Het betreft een slaapkamer onder schuin dak afgewerkt met gyprocplaten. Het is aan 1 kant waar de schade zich heeft voorgedaan. Men moet de muur opnieuw pleisteren en schilderen.
woensdag 25 april 2018

Waterschade plafond herstellen

Door lek in dak/leidingen is het vals plafond (tegels) beschadigd. Oppervlakte van het plafond: ongeveer 30 m².

Partners

Partners van Casius