Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

128 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: bepleisteren van aanbouw, tussenwanden te plaatsen, beschadigde bezetting verwijderen en vernieuwen na waterschade, bepleisteren van plafonds en muren appartement, volledige benedenverdieping plakken, bepleisteren van woning, bepleisteren van woonkamer en badkamer, stuccen en chappe leggen, plakwerk verwijderen en muren plamuren, pleisteren van 3 muren en afwerken rond ramen werken, muur en plafond herstellen na waterschade, glanspleister aanbrengen in badkamer, keuken muur stuccen door waterschade, plaatsen van crepi in gang en schilderen, stuccen van kelder en opbergkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

donderdag 12 oktober 2017

Beschadigde bezetting verwijderen en vernieuwen na waterschade

Mijn dossier is in behandeling bij verzekering. Door waterlek is een nieuwe leiding door de traphal gelegd. Ditzelfde waterlek heeft ook huidige bezetting beschadigd en moet verscheidene m² verwijderd en herplaatst worden. Na drogen bezetting dient de volledige traphal herschilderd te worden. Graag een offerte.
dinsdag 10 oktober 2017

Pleisteren van 3 muren en afwerken rond ramen werken

Pleisteren van 3 muren; 10,7 m2, 18 m2 en 2,5 m2. Afwerking van het pleisterwerk rond 12 ramen en 1 deur.
dinsdag 10 oktober 2017

Muur en plafond herstellen na waterschade

Door een lek in het dak (putje was verstopt) is er waterschade aan mijn muur en plafond van de slaapkamer. Lek is ondertussen hersteld en de muur is sinds 5 weken aan het drogen. Muur herstellen.
zondag 8 oktober 2017

Plafond en muur herbepleisteren

Herstelling schade plafond en muur. Plafond: 2,01 m op 1,78 m: vrij veel blazen (zie foto's) Muur tussen plafond en tegels: rondom 0,63 m - uitzondering: waar schuifdeur is = stukje minder muur. Schade is vrij beperkt op 1 muur (zie foto). De werken mogen uitgevoerd worden wanneer dit het beste past voor mezelf en de hersteller.
donderdag 5 oktober 2017

Glanspleister aanbrengen in badkamer

Ik wil graag een soort Tadelakt in mijn badkamer aanbrengen. 3 meter op 2,40 hoog.
donderdag 5 oktober 2017

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Na het verwijderen van een vals plafond in een oud herenhuis kwam een groot defect in het plafond zichtbaar vermoedelijk veroorzaakt door een lek van het toilet in de verdieping daarboven ( zie foto ). We willen deze graag laten herstellen. Schilderen is niet noodzakelijk.
zaterdag 30 september 2017

Gewelfde kelder afkappen en stuccen

Afkappen en stuccen muur en plafond kelder: Ik heb onder mijn huis (1908) een gewelfde kelder met open keldergat. De oude bezetting lost nu hier en daar en ik wil de kelder graag kunnen gebruiken als was- en opslagruimte. Graag offerte voor afkappen en vernieuwen van wanden (baksteen + oude bezetting), gewelfd plafond (baksteen + oude bezetting), vloer (baksteen) en trap (beton), plus afwerken keldergat (licht en verluchting te behouden). De kelder is ongeveer 2,5 m breed, 5 m diep en maximaal 1 m 80 hoog.
woensdag 27 september 2017

Tussenwanden te plaatsen

Zolder in te delen.Er zouden tussenwanden geplaatst moeten worden om 3 slaapkamers, een badkamer en een bergkamer te maken.
woensdag 20 september 2017

Stucwerk van wc en kleine badkamer

Ik wil graag stucwerk in een kleine wc en kleine badkamer (enkel douche met lavabo) in betonlook.
zaterdag 16 september 2017

Stuccen van plafond na waterschade

Bezetten: Door een waterlek in de bovenverdieping is het plafoneersel in de badkamer gedeeltelijk naar beneden gekomen. Is dit mogelijk te herstellen in de staat zoals het was of zijn er andere mogelijkheden.
vrijdag 15 september 2017

Verwijderen en vernieuwen pleisterwerk keuken

Keukenkasten verwijderen en ongeveer 10 m² beschimmelde bepleistering verwijderen en vernieuwen.
dinsdag 12 september 2017

Herstellen waterschade aan muur en plafond in slaapkamer

Door een lekkende verwarmingsketel bij mijn bovenbuur heeft mijn slaapkamer waterschade opgelopen. Een deel van het plafond in de hoek en de muren zijn beschimmeld (zelfs op sommige plekken zwarte schimmel !). Het betreft ca. 3 à 4 m2. Ik moet een bestek laten opmaken voor de verzekering. Ik wil weten of u het eerst opnieuw moet bezetten vooraleer u begint te schilderen. Ik vraag me ook af hoe lang het eerst nog moet uitdrogen. De vaststelling is nog maar pas dit weekend gedaan. Gisteren heeft de bovenbuur de ketel laten herstellen en zou er geen water meer mogen lekken. Kan er iemand langskomen voor een offerte ?
vrijdag 8 september 2017

Pleisterwerken bezetting ytong buitenmuren garage

Bezetten van ytong buitenmuren garage. Te bezetten oppervlakte +/- 21 m².
donderdag 7 september 2017

Scheuren binnenmuur herstellen

Scheuren in de muur: Aan de binnenmuur waar de trap is. Graag ter plaatse komen kijken om de scheuren te zien, herstellen.
donderdag 31 augustus 2017

Bepleisteren over tasso behangpapier

Bepleisteren: Ik wil graag keuken en woonkamer laten behandelen vochtplekken.
woensdag 30 augustus 2017

Bezetten van muren

Door werken bij de buren zijn verschillende muren beschadigd en dienen hersteld te worden.
woensdag 30 augustus 2017

Plafond bekleden met hout en isoleren

Het betreft het bekleden en het isoleren (10 cm) van een plafond aan de inkom van de woning. De oppervlakte is 5 m².
dinsdag 29 augustus 2017

Muren gelijkvloers bepleisteren

De muren van onze gelijkvloers dienen bepleistert of met gyproc te worden gerenoveerd. Graag komen kijken ter plaatse, oppervlakte muren.
maandag 28 augustus 2017

Herstelling muren na waterschade

Door lekken in het dak heb ik enkele watervalletjes in huis gehad. Gevolg veel vochtplekken, barsten in muren , blazen op de muren en hier en daar bezetting die loskomt. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 23 augustus 2017

Herstellen/vernieuwen plafonds herenhuis

We willen graag de plafonds in een herenhuis (dateert van 1860) laten herstellen en/vernieuwen. Het gaat over 2 slaapkamers (2 x 25m²) en 2 woonkamers (2 x 15m²). In 1 slaapkamer moeten ook de muren worden bezet. In 2 van de vier kamers willen we de mouluren (gedeeltelijk) behouden.
dinsdag 22 augustus 2017

Herstelling muren en plafond

Ik heb een vochtprobleem in een bovenhoek van de keuken, vermoedelijk afkomstig van het dak van de buurman. Hiervoor is een schadedossier opgemaakt bij de verzekeraar, maar deze vraagt nog een raming van de kosten. Graag had ik hiervoor een bestek laten opmaken. Plafond en muren van keuken hebben vochtschade.
donderdag 17 augustus 2017

Gyprocwerken op zolderverdieping afwerken

Wegens tijdgebrek ben ik op zoek naar iemand die de zelfgeplaatste gyproc op metalstud op de zolderverdieping verder wil afwerken. Alle muren, schuine wanden, tussenmuren, deuropeningen, plafonds zijn reeds gezet. Het benodige werk is de naden vullen en plamuren. Alles schilderklaar zetten. Kamer 1: muren+schuine wanden: 28m², plafond: 7. 5m² Kamer 2: muren + schuine wanden: 40m², plafond: 9. 3m² Gang: muren + schuine wanden: 20. 5m², plafond: 1m²
woensdag 9 augustus 2017

Plafond vernieuwen na waterschade

Waterschade .Plafond beschadigd door waterschade in restaurant. Plafond dient afgebroken te worden en een nieuw gelegd te worden. Plafond 3m50.
zondag 6 augustus 2017

Muur aan 2 kanten bezetten

Het gaat om een binnenmuur die wij jaren geleden bewust niet hadden laten bepleisteren. Nu willen we dat toch wel. In de muur is in het midden een gat en dat moet op de hoeken ook mee afgewerkt worden met bepleistering.
donderdag 3 augustus 2017

Bezettingswerken uitvoeren in woning

Ik wil een volledig huis laten bezetten . 4 slaapkamers en 2 verdiepingen en ook benedenverdieping.

Partners

Partners van Casius