Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen.

92 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant woning bepleisteren, stukadoor gezocht, bezetten van muren en plafond nieuwbouw, pleisterwerken uit te voeren in verbouwing, plaatsen van gyproc platen, tasso binnenmuren laten bepleisteren, bezetten van diverse leefruimtes, stuccen van ganse huis, volledige verbouwing bepleisteren, voor en zijgevel bekleden met spuitkurk, waterschade appartement binnenmuur te herstellen, bepleisteren van 2 muren, plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast, herstellen van muur en plafond, bestaande sierpleister verwijderen en vervangen door crepi en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

woensdag 22 maart 2017

Plamuren van muur

Een paar maanden geleden werd een lek bij mijn bovenburen gemaakt, en ik werd geadviseerd om te wachten tot mijn badkamer- en WC muur opdroogt vooraleer er kan aan gewerkt worden. Het lek is ongeveer 1 meter breed in de hoek rechtsboven. In de WC is een lange breuk vanaf boven en ook aan de hoeken vochtschade.
vrijdag 17 maart 2017

Bezetten van diverse leefruimtes

Ik wil graag de 2 slaapkamers en de badkamer en hal laten bezetten. De totale opp van de muren is ongeveer 240m²
vrijdag 17 maart 2017

Plafond bezetten nadat lichtpunten zijn aangepast

Ik wil graag het plafond van de living gedeeltelijk opnieuw laten bezetten nadat de elektricien er de lichtpunten (2) in heeft aangepast. De ruimte is in zijn geheel ongeveer 30 m² en heeft momenteel al sierlijsten die ik graag zou behouden. Enkel de gaten en gootjes die gelegd zijn in het plafond zouden weggewerkt moeten worden (indien mogelijk).
dinsdag 14 maart 2017

Herstellen muur door waterschade

Wij hebben door werken van ons buren aan de waterleiding schade opgelopen in onze woonkamer. Schuren in de muur en blazen van de verf.
zondag 12 maart 2017

Stukadoor stuccen van muren

We gaan onze berging ombouwen tot badkamer. De muren zijn momenteel helemaal betegelt. Graag willen wij hier terug gladde muren van maken zonder al teveel te moeten breken. Wat zijn mijn opties en hoeveel zou alles kosten?
woensdag 8 maart 2017

Vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken

Door een lek in het dak is een deel van mijn gyproc-plafond in de woonkamer beschadigd geraakt. Er moeten een aantal gyorocplaten vervangen worden (+/- 16 m²). 1 gyprocplaat is door het vochtprobleem naar beneden gekomen. Ik denk dat het plafond bestaat ut gyproc met daarover vliesbehang. Maar ik ben natuurlijk geen kenner. Het plafond opnieuw schilderen doe ik graag zelf.
woensdag 8 maart 2017

Herstelling binnenmuur na vochtschade

In de woonkamer op 1e verdieping, binnenmuur was vochtig (blazen, ... ), probleem opgelost, graag muur opnieuw mooi maken (sommige stukken afkappen door de vochtblazen, bezetten en verven) oppervlakte van 8 vierkante meter (recht vlak boven en onder raam en een muurtje met twee zijkanten) prijs inclusief (meenemen afval, materiaal, ... alles inbegrepen)
dinsdag 7 maart 2017

Plamuren van tasso muur

Wat zijn de richtprijzen per vierkante meter om tasso (met verflaag) uit te plamuren tot een gladde schilder klare muur? Dit voor een living van ongeveer 40 vierkante meter.
zaterdag 4 maart 2017

Afwerken muren en plaatsen van een vloer

Als voorbereidende werken op de vervanging van de keuken eind juni, zijn we op zoek naar een klusser voor de volgende werken; Gladplamuren van muren (9 lopende meter, plafondhoogte 2m64). Er zit momenteel een soort structuur behang op welke je van de bijna 50 jaar oude bezetting best niet aftrekt. Plaatsen van een vloer 9 m².
vrijdag 3 maart 2017

Muren en plafond herstellen na waterschade

Wij hebben een muur die momenteel nat is. De waterschade is veroorzaakt door de buren. Nadat de oorzaak van de schade is hersteld moet ook onze muur hersteld worden. De muur zou herbezet moeten worden.
donderdag 2 maart 2017

Plafond bezetten en muur schilderen

Door waterschade op de tweede verdieping, moet ik de plafond van de eerste verdieping laten bezetten en schilderen. Er is ook een schilderdeur die geschilderd moet worden. Verder is het water doorgesijpeld naar het gelijkvloers waar we ons boekhoudkantoor hebben. Hierbij moet ook hier en daar opgefrist worden. En een deur die door het uitzetten niet meer dichtgaat moet ook bekeken worden.
woensdag 1 maart 2017

Winkelruimte plafonneren

Ik wil de plafond en wanden van een winkelruimte vernieuwen.
maandag 27 februari 2017

Herstellen van een scheur in plafond

Wij zijn een boekhoudingskantoor in een gelijkvloers appartement. Enige tijd geleden hebben wij door wateroverlast aan buitenmuur en appartement boven onze vergaderzaal te maken gehad schade namelijk een grote scheur in het plafond. Deze willen wij graag laten herstellen.
zondag 26 februari 2017

Pleisterwerken uit te voeren in verbouwing

Pleisterwerken van ongeveer 210 m² uit te voeren in een verbouwing
zondag 26 februari 2017

Afwerken van gipsplaten

Alles opvullen, glad krijgen, etc... Het plaatsen en schilderen doen we zelf... Het betreft een kleine zolder, kleine kamer en hal boven de trap (wanden en plafond). Oppervlakte : ? rijwoning.
zondag 26 februari 2017

Herstellen van bepleistering

Door renovatiewerken van de buren is de bepleistering van de gemeenschappelijke muur (gang oud herenhuis) op verschillende plaatsen losgekomen waardoor er kleine scheurtjes zijn ontstaan. Rond de scheurtjes hoor je een hol geluid als je er met de hand op klopt. Op één plaats is er ook een grotere scheur (van ongeveer 2 m en 3 mm breed) ontstaan. Ik kan moeilijk inschatten om hoeveel m² het gaat, dat zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid bepleistering die rond de scheurtjes moet verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.
zondag 26 februari 2017

Herstel waterschade

Ik zou het plafond in de woonkamer willen herstellen/renoveren na een geval van waterschade door een lek van het dakterras. Ik zou ook de lek op het dakterras willen afsluiten. Het plafond is door de waterlek verkleurd, afgebladderd en beschimmeld (zie foto's). Ik zou de lek op het dakterras willen afsluiten door roofing te plaatsen. Het dakterras bedraagt circa 20 vierkante meter. Voor de herstelling van de schade aan het plafond moet ik alle plafondpanelen en OSB-platen verwijderen. Ook de isolatie van glaswol is beschadigt door het water. Ik zou graag willen weten hoeveel deze werken allemaal zouden kosten.
zaterdag 25 februari 2017

Herstel na waterschade

Herstellen van waterschade : de muren en plafonds 2 verdieping. Bellen na 18u of via mail.
donderdag 23 februari 2017

Herstellen muren en plafond na waterschade

Badkamer en slaapkamer bezetting herstellen van waterschade. Er zijn barsten. Beide kamers zijn nog onafgewerkt. 5 jaar oude nieuwbouw.
maandag 20 februari 2017

Muur herstellen na waterschade

Het gaat om een muur in de living waar het bezetsel is afgekomen of afgerot is en water dat in de kelder loopt. oppervlakte: 1muur.
zaterdag 18 februari 2017

Betegelen muren

betegelen van muren ongeveer 10m². Materiaal en dergelijke met de vakman te bekijken.
donderdag 16 februari 2017

Muren afbreken,bekleden met glijfolie, metsen en bepleisteren

Omwille van grote scheuren in de muren moeten alle binnenmuren van mijn appartement ongeveer 45 cm afgebroken worden. Een glijfolie moet geplaatst worden, de muren moeten terug gemetst en bepleisterd worden. In bijlage heb ik een grondplan gezet. De met rood aangeduide muren dienen onder handen genomen worden. Op het grondplan staan ook de afmetingen.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling pleisterwerken en behang- en schilderwerken

Ik moet een bestek hebben van de werken voor pleisterwerken, behang- en schilderwerk. Wanneer de verzekering me zal uitbetalen, dan laat ik de werken uitvoeren.
maandag 13 februari 2017

Nieuwbouwwoning bezetten

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor volgende bezettingswerken: -gip-lat + bepleistering (dak): 80m² -plafondbepleistering (incl. Grondering/betoncontact): 202m² -binnenmuren (incl. Grondering en betoncontact): 674m² -cementering (enkel douches): 17m²
maandag 13 februari 2017

Scheurherstel in keuken en betonrot aan de trappen

Scheur in binnenmuur keuken. Loopt schuin naar beneden en heeft een lengte van +/- 2 meter. Keuken wordt dit voorjaar vervangen en hadden graag eerst herstel scheur. Ook aan achterzijde woning moet er herstelling van betonrot bovenzijde trap uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius