Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

3 Tuinmuren bezetten

3 Muren in stadstuin bezetten met een dikke laag cementpleister. Stadstuin is 10m x 4m, totaal te bezetten opp. is 56m². 1 Muur is 10m lang die opnieuw gemetst is met snelbouwstenen, de 2 andere muren zijn oude Beerse baksteenmuren die eerst moeten klaargemaakt worden vooralleer te bezetten, restanten van oude pleister zijn nog aanwezig op deze 2 muren.

Bepleisteren van de voor- en zijgevel

Nadat de tekeningen zijn uitgevoerd moet de voorgevel & zijgevel bepleisterd worden.

Muren herstellen na waterschade

Door een lek in de afvoer (douche) van de bovenbuur, is er een heleboel vochtschade in het vals plafond van mijn badkamer, alsook een aantal muren. Eveneens aanpalend aan de slaapruimte is er vochtschade. Het lek is opgelost, ik zou nu gewoon graag alles laten herstellen.

Herbepleisteren muur na waterschade

Muur van 1.85m x 2.3m en 1m x 3.2m herbepleisteren na waterschade. Afkappen van oude bespleistering en plaatsen van nieuwe. Afvoeren van puin en schilderen hoeft niet. Lek in douche is reeds hersteld.

Plaatsen van vals plafond

Er moet een planchet plafond afgebroken en meegenomen worden en een nieuw vals plafond in de plaats. Liefst geplastificeerde planchetten met houtstructuur en een bestaand lichtpunt in het midden blijft bestaan. Dit gaat over nog 20m² en gelegen op het 2de verdiep.

Afbraak + bezetting gastentoilet

Het gastentoilet is op dit ogenblik volledig betegeld. Dit zou afgebroken moeten worden en volledig bezet. Indien mogelijk ook het plaatsen van een nieuwe vloer (tegel of plakkurk maar niet noodzakelijk).

Herstellen van scheuren in muren

Herstellen van scheuren in verschillende muren van dakappartement. Ontstaan door werken naast de deur, zijn daar appartementsgebouw aan het zetten.

Slaapkamer muren bepleisteren

Muren slaapkamer bepleisteren. Opp. muren is 29m². Opp. kamer is 13.6m².

Bezetter muur slaapkamer

Ik zou graag 1 muur willen laten bezetten. Dit door waterschade via de buren langs het dak. Ondertussen is de muur helemaal uitgedroogd.

Muur afkappen, bepleisteren en schilderen

Ten gevolge van een lek aan mijn douchekraan moet een muur in de slaapkamer afgekapt worden, bepleisterd en overschilderen. Ineens de volledige slaapkamer mag geschilderd worden. Vochtige muur is ongeveer 6m². Slaapkamer is 2.5x3x2m (BxLxH). Ik weet alleen niet of heel de muur afgekapt moet worden of enkel het stuk waar we al ingezeten hebben.