Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Antwerpen:

Herstellen van scheuren in muren + schilderen

Er zitten verschillende dwarsliggende scheuren op verschillende plaatsen in onze woning. In de hoek plafond, rond deurstijlen en ramen alsook midden op de muren.

Herstellen gyproc muur

Vakman voor de herstelling van een gyproc muur. De muur in mijn WC is opengebroken geweest wegens een lek. Hetzelfde is gebeurd bij mijn buurvrouw en beide muren zouden moeten worden hersteld.

Kelder opnieuw bezetten na vochtprobleem

Kleine kelder moet opnieuw bezet worden na infiltratie van vocht. Het gaat om een kelder van 3 op 2 meter.

Herstellen muren en plafond na lekkage

In één van de kamers is een lekkage ontstaan bij de bovenbuur waardoor er waterschade is geweest aan plafond en 2 muren.

Muur herstellen na waterschade

Waterschade aan hoek muur door een lek in het dak. De te herstellen oppervlakte is 2 x 2 meter. Herstelling van muur naar zijn oorspronkelijk geschilderde staat.

Vochtplekken herstellen

Er is een waterlekkage bij de bovenbuur en ons appartement heeft vochtvlekken die we willen laten maken. Een hoek van telkens 1,5 x4

Keukenruimte bezetten

Keuken bezetten voor zo een 11-12 m².

Gyproc scheidingswand plaatsen

Ik wil een gipsen scheidingswand laten plaatsen met een deur in. Het betreft een dubbele wand met ertussen isolatie. lengte is 385 cm en hoogte 235 cm. Omdat het een zolderkamer is onder een schuin dak valt daar nog een hoek af (zie bijgevoegde foto). Gelieve de kostprijs van materiaal en werkuren apart te vermelden op de offerte.

Muur afkappen, opnieuw bepleisteren en schilderen

Wij zitten met een muur met vochtschade en zoeken een firma die een offerte kan opmaken om (een deel van?) de muur af te kappen, opnieuw te bepleisteren en te schilderen.1 muur . Lengte : 3 à 4 m;

Gyproc plafond plaatsen

Ik zou een gyproc plafond willen laten plaatsen voor een kamer van 4m op 4m. Daarbij zou ook isolatie moeten worden geplaatst. Graag een vakman voor: plaatsen, materiaal en afwerking.