Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen van originele moluren aan het plafond en bijwerken van andere plafonds:

Herstellen van originele moluren aan het plafond en bijwerken van andere plafonds

Ik ben met 2 renovatieprojecten bezig waarbij oude plafonds herteld dienen te worden. Het eerste project daar dient slecht 1 rechte moluur hersteld te worden. Dit zou in oktober nog afgewerkt moeten worden. Het andere project daar dienen 2 plafonds bijgewerkt te worden, waarvan 1 in de gang en 1 in de woonkamer. Dit zou ten laatste midden november klaar moeten zijn.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van originele moluren aan het plafond en bijwerken van andere plafonds uit heel België:

Herstellen ventilatiebuis

Tijdens de storm zijn twee ventilatiebuizen beschadigd geraakt. De eerste ventilatiebuis (dikste buis), moet ofwel terug worden hersteld op zijn originele plaats of worden verwijderd. De tweede ventilatiebuis (dunste buis) moet terug worden hersteld. Zie foto.

Renovatie na waterschade aan moluren op plafond

Wij hebben door een waterlek op het eerste verdiep schade aan het orignele plafond op het gelijkvloers. Het gaat om een sierplafond met moluren van begin 1900. Er is ongeveer 1 vierkante meter naar beneden gekomen en we zouden de plafond graag terug in de originele staat laten herstellen.

Glas voordeur herstellen

Een tijdje geleden is er schade veroorzaakt aan mijn glazen voordeur. Het gaat om een kunststof voordeur met een stuk glas over gans de lengte. De originele sticker van het glas hangt er nog aan en daaruit kan ik opmaken dat de correcte afmetingen de volgende zijn: 696 x 2115 Graag had ik ter vervanging opnieuw een soort gezandstraald anti-inbraakglas.

Houten trap herstellen

Wij zijn dringend opzoek naar iemand die een traptrede kan herstellen/vervangen. Nu is dit een huurhuis en gaan we verhuizen naar een andere woning, wilt de huur baas dat deze trede in originele staat komt.

Herstellen kroonlijst en goot

Herstellen van een sierkroonlijst buiten in hout die begint over te hellen en herstel van dakgoot. op een hoogte van ongeveer 15 meter. Kroonlijst dient terug in originele staat gebracht te worden. Huis is van 1905. Alles in zijn originele staat herstellen . Gebouw is niet geklasseerd

Oude trap herstellen

We hebben een oude trap (vermoedelijk beuk). Er moeten een aantal treden vervangen worden doordat er een houtworm ingezeten heeft (of nog in zit?). Huis is van 1936 - is nog de originele trap.

Tegelvloer herstellen in gang

In onze woning gebouwd omstreeks 1930, ligt nog de originele gangvloer: tegels van ca 10 x 10 in zavel. Een aantal tegels zijn verzakt, maar het zou zonde zijn om de ganse vloer te vervangen in iets dat niet echt bij de woning past.

Lekkend dakterras herstellen

Ik zoek iemand met kennis om het terras goed te herstellen. Dakterras : was originele dallen en nu natuursteen van 30 cm op 30 cm. Stukken niet gelijmd en moet nagekeken worden. Oppervlakte terras : 50 m².