Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen:

Pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen

Over heel het appartement is er na het verwijderen van het behang loszittende pleister verwijderd. Deze en scheuren moeten terug bepleisterd worden. Oppervlakte appartement 130 m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pleisterwerk op verschillende plaatsen herdoen uit heel België:

Dak of gevel herstellen na waterschade aan koepel

Sinds ik in mijn woning woon, heb ik geregeld water binnen aan een dakraam in mijn keuken. Ondertussen heb ik al verschillende acties ondernomen, maar het blijft binnen regen. Dit gebeurt enkel bij een combinatie hevige wind en hevige regen (slagregen). Het is op een punt waar 2 daken en een gevel samenkomen waardoor ik momenteel niet weet waar het probleem zich situeert. Ik wil in eerste instantie het probleem zelf aanpakken (lek dichten). Daarna zal ook het pleisterwerk aan de koepel moeten hersteld worden (maar daarvoor moet ik wachten op de verzekeringen).

Herstelling pleisterwerk na vochtschade

Door vochtschade zijn er bubbels ontstaan op de muren rondom de douche, zowel in de badkamer als in de achterliggende kamers. Dit zou ik graag laten herstellen. Verschillende muren in verschillende ruimtes. Living : 4 m². Badkamer : 4 m². Slaapkamer : 2m².

Plafond herbepleisteren

Mijn plafond is bepleisterd en het pleisterwerk is op verschillende plekken gebarsten. Oud huis plafondhoogte 3,25 m en oppervlakte ongeveer 14 m2.

Herstellen pleisterwerk gang

Omdat we in de hal een tussenstuk hebben weggedaan, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Graag herstellen van dit pleisterwerk + wegwerken elektrische kabel die hierdoor zichtbaar werd.

Afwerken pleisterwerk zolder en eventueel plaatsen gyproc wand

Na het vernieuwen van ons dak, is het pleisterwerk op verschillende plaatsen beschadigd. Ook rond de 3 nieuwe veluxen moet door de dikkere isolatie een stuk tussen de velux en het bestaande pleisterwerk overbrugd worden. Daarnaast overwegen we de zolder in twee delen te splitsen door middel van gyproc wand.

Herstelling van pleisterwerk muur na waterschade

Door waterlekken van het dak is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door waterlekkage bij de bovenburen is er op verschillende plaatsen schade op mijn plafond in mijn slaapkamer. Moet eerst wel offerte laten maken ook voor de verzekering. Vochtplekken en schimmel op mijn plafond. Betreft slaapkamer (10,26 m²)

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Door waterlekken bij de bovenburen is er op verschillende plaatsen schade in mijn appartement. Ik had graag een bestek voor de herstelling van de muren.