Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Balen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Balen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Balen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Balen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Balen:

Crepi plaatsen op gevel

De oppervlakte is ongeveer een 158 m². Er zitten ongeveer 9 ramen in en een deur. Isolatie zou ik zelf zetten. Stelling zou ik ook kunnen zetten.

Stukken van de badkamer

Badkamerwanden stukken. Alle wanden zijn van gyproc. Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Bepleisteren van muren

Renovatieproject; woning bestaande uit 3 éénpersoons appartementen. Ramen werden vernieuwd en dienen te worden bezet. Eveneens bepleisteren van muren en stukje plafond ( + afwerken van rolluik gat door plaatsen isolatie waarna plamuren)

Moderne nieuwbouw. Ruwbouw reeds klaar. ...

Moderne nieuwbouw. Ruwbouw reeds klaar. Gehele ytongwoning, zowel binnen- als buitenmuren. Binnenmuren mooi recht en glad geplaatst. We zoeken een aannemer die ons nog kan inplannen voor de maand augustus 2009.