Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellingswerken na waterschade uitvoeren:

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Er is waterschade aan het plafond en het plafond boven de douche door een lek van onze bovenburen. Men moet 3 muren van de badkamer en het plafond herplakken en opnieuw schilderen. Ook in de living moet men een plafond herstellen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellingswerken na waterschade uitvoeren uit heel België:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Het waterlek is reeds hersteld maar men moet ook de gevolgschade herstellen. Een beschimmelde binnenmuur, het plafond en het parket en eventueel betonnen onder grond moeten hersteld worden.

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Lek in afvoer heeft voor waterschade gezorgd. Afvoer loopt door ruimte achter muur in gyproc. Afvoer herstellen, 2 muren in totaal zo een 40 m² in gyproc herstellen en verven. PVC buizen te vervangen.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Onlangs is er een grote waterschade ontstaan door het verdieping boven ons waardoor het hele appartement een dag onder water heeft gestaan. Hierdoor is onze badkamer zwaar beschadigd maar ook het hele appartement waaronder de deuren en de vloer.

Herstellingswerken na waterschade

Door een breuk in de afvoerleidingen is waterschade ontstaan in de kelders. De werken bestaan uit het openmaken van de afvoerleidingen, het herstellen van de leidingen, vernieuwen van het terras (ca 25 M²) en het renoveren van de kelder.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Condenswater van de CV heeft plafond/ muur/ trap schade gegeven. Herstellen door waterschade.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen na waterschade: Tijdens het vervangen van ons dak heeft de firma tijdens een stortbui een fout gemaakt. Het water is met bakken via de dakgoot in ons huis gelopen. Vooral de badkamer die onder de zolder ligt, heeft de volle lading gekregen. Er is zichtbare schade (vlekken op het plafond en licht uitgezette houten planken van het badkamermeubel) maar er zal ook wel onzichtbare schade zijn aan de gyprocplaten, het pleisterwerk, de isolatie, de armaturen van de spots, ..

Woonkamer volledig te renoveren na waterschade

Herstellingswerken na vochtprobleem te leveren en plaatsen. Herstel chappe en vloerisolatie (enkel de ontstane goten). 44 m² muur : dubbele Gyproc (2 x 9,5 mm) op Metalstud met spouwisolatie. Sausen en plamuren, gronden en 2 x afwerkingslaag acrylaatverf + afwerking rond 3 ramen + 1 rolluikbak te maken 30 m² vloer : lamellenparket (21 x 190 x 1900 mm) op folie zwevend te plaatsen (eventueel wordt de parket door ons geleverd) + 25 mm plinten Herinstallatie van stopcontacten, lichtschakelaars (ongeveer 15), spot, badkamerventilator, wastafel (hergebruik) met water en afvoerafsluitingen, radiator en verwarmingselement

Herstelling plafond

Ik heb waterschade geleden aan mijn plafond doordat het plat dak niet geheel waterdicht meer was. Dit wordt inmiddels verholpen met een volledige nieuwe roofing met alles erop en eraan. Eenmaal deze werken gedaan zijn, kan ik iemand aanstellen op de opgelopen schade binnen te laten herstellen. Dit zou via mijn brandverzekering gaan. Vooraleer de verzekering zijn goedkeuring geeft, heb ik een gedetailleerde offerte nodig. De herstellingswerken zal hoofdzakelijk een stuk van het plafond uit te breken zijn en dit dan te vervangen met een nieuw stuk gyproc, het herplamuren en wat opvulling van isolatie-glaswol.