Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bezettingswerken en schilderwerken uitvoeren:

Bezettingswerken en schilderwerken uitvoeren

Na waterschade/vochtschade dienen er 2 muren in de living gerepareerd worden: - Afkappen los bezetsel en terug bezetten - herschilderen van de 2 muren (witte verf + primer) muur 1 = 102 cm x 320cm (de hoogte is een inschatting) muur 2= 306 cm x 350cm (de hoogte is een inschatting - koepelvormig plafond dus vrij hoog en vrij groot verschil in hoogte)
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bezettingswerken en schilderwerken uitvoeren uit heel België:

Bezettingswerken en schilderwerken van zolderruimte

Renovatie van een zolderkamer onder schuin dak met balkenstructuur. De muur moet glad bezet en geschilderd worden. De kamer heeft een grondoppervlak van rond de 25m². En ook de balken moeten behandeld worden.

Bezettingwerken + schilderwerken plafond traphal na vochtschade

Wij zijn op zoek naar een bezetter en schilder voor werken in Kapellen. Wegens vochtschade aan een velux in de traphal, moeten wij een nieuwe velux plaatsen. Zowel de veluxkader als een stuk van de omringende muren dienen herbezet/geschilderd te worden. De bezettingswerken omvatten concreet: (1) herbezetten van de nieuwe veluxkader (velux moet nog geplaatst worden) (2) herbezetten van ca 6 m² muur omliggend aan de velux. Nadien dient dit ook wit geschilderd te worden. Deze werken dienen uitgevoerd te worden in de traphal. De velux en de muren zijn goed te bereiken met een kleine lader.

Bezettingswerken en schilderwerken

Door een lek in de keukenkraan bij de buren hebben wij waterschade in de muren van de traphal. Deze muren dienen opnieuw bezet te worden en uiteraard nadien opnieuw geschilderd. De oppervlakte niet echt geweten, graag ter plaatse komen kijken.

Bezettingswerken en schilderwerken

Door een lek in een ondergrondse rioolleiding zijn enkele muren beschadigd door opstijgend vocht. Deze muren moeten opnieuw bezet worden. De werken worden gedekt door de brandverzekering en hiervoor hebben we een apparte offerte nodig. Verder zijn er nog bezettingswerken nodig in 3 kamers aan de achterzijde van het huis (enkel muur aan de achtergevel) Deze werken zijn niet het gevolg van rioolbreukschade en dus niet gedekt door verzekering.

Bezettingswerken en schilderwerken aan muren en plafonds

Wij hebben waterschade en dienen plafonds en muren te herdoen. Zowel in de living als in één slaapkamer.Bezettingswerken en schilderwerken .Foto's ter beschikking.

Bezettingswerken en schilderwerken

Muur in living en slaapkamer gedeeltelijk herbezetten en schilderen , beschadigd door vocht infiltratie.Living ongeveer 8m² alsook slaapkamer

Bezettingswerken en schilderwerken

Slaapkamer dient opnieuw bezet en geschilderd te worden. Er is vochtproblemen. Plamuur hangt los.

Herstelling bezettingswerken en schilderwerken

Nieuwe bezetting is beschadigd door werken aan de buitenzijde van de muur. Bezetting binnen moet verwijderd en vernieuwd worden en de gehele kamer moet opnieuw geschilderd worden. Graag alvast een offerte op korte termijn.