Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plamuren van de kelder:

Plamuren van de kelder

Het betreft een oude, droge kelder gemetst met bakstenen. Het bezetsel begint er los te komen en de voegen zijn heel zanderig. Het zou opnieuw moeten gedaan worden en mooi afgewerkt want ik wil er een repetitieruimte van maken. De totale oppervlakte is 1,8x4m + 1,8x3m + 1,8x4m. Het betreft 3 muren. Moest de vakman nog iets zien, mag dit zeker ook gebeuren.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plamuren van de kelder uit heel België:

Woning laten schilderen en plamuren

Ik wil mijn woning laten schilderen (verkoopsklaar maken). Open bebouwing met beneden-, bovenverdieping en zolder. Bestaande uit 3 slpk, toilet, inkom, eetkamer, living, berging, kelder, keuken. Alle muren en deuren (ongeveer 10) en sommige plafonds moeten geschilderd worden. De keuken dient verder afgewerkt te worden. (Pleisterwerk, wandtegels plaatsen, muren en plafond schilderen). Woning is : 210 m² met zolderverdieping erin van 70 m².

Diverse werken aan interieurschouw

Linkerhelft (tot aan middenste poot) van de bakstenen sierschouw incl oude inbouwhaard verwijderen en thv verwijderde deel plafond terug bijwerken. Schouw tuberen. Rechterdeel: loodraam verwijderen, dichtmetsen. Volledige rechterdeel plamuren. (de schouw komt boven het rechterdeel uit, huidige afvoer kachel en buis van ketel in kelder lopen achter het loodraam) Schouw tuberen, helft sierschouw verwijderen, helft plamuren

Plamuren van muren in de kelder

De muren in de kelder moeten geplamuurd worden, het betreft een grootte van 8 meter op 4 meter breed en 2 meter hoog.

Renovatie muur en plafond keuken

We hebben onze nieuwe keuken besteld en zoeken naar een aannemer om de muren en plafond in de keukenruimte te vernieuwen. De eerste muur van de keuken is 2m84 lang (wand waar de keuken zal staan, geen hangkasten enkel dampkap). De 2de muur is ongeveer 2m62 met een deur (toegang kelder) De rest zijn de vorige steunmuren: hoge muur boven het eiland die dan samen komt in een T aan de andere inkom van de keuken. Alles is momenteel met hout bedenkt en dat maken we zelf houtvrij. Het idee is om de muren en steunpilaren terug proper af te werken met gyproc en ook het plafond erboven mee af te werken (daar komen een stuk of 5 spots in) Graag een offerte voor de levering en plaatsing van gyproc platen 12. 5mm + plamuren en afwerking. Foto's en plannen zijn beschikbaar.