Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor afwerking voorzien na plaatsing raam en deuren:

Afwerking voorzien na plaatsing raam en deuren

Ik zou de randen van mijn voordeur, raam en deur willen laten afwerken. Afwerking mag in gyproc of bezetting zijn.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Bonheiden (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerking voorzien na plaatsing raam en deuren uit heel België:

Plaatsen hangtoilet en omkasting

Graag willen wij twee toiletten vervangen door twee hangtoiletten. Indien mogelijk ook graag een afwerking voorzien.

Voorbereidende werken voor de keuken uitvoeren

Mijn keuken wordt in september/oktober geïnstalleerd door KVIK. Echter moet de huidige keuken eruit en moeten de elektriciteit en waterleidingen aangepast worden. Gezien één muur betegeld is, zal waarschijnlijk ook een beetje verfwerk nodig zijn. Daarnaast zal er een afwerking voorzien moeten worden voor de afvoer van de dampkap.

Dichtmaken onderkant stacaravan

We hebben een andere sta caravan gekocht, die wordt op 19/10/2020 normaal geleverd. Graag zou ik de onderkant dicht maken met witte pvc planken. Daarnaast moeten er 4 bakken worden gemaakt om materiaal in te zetten. Caravan heeft een afmeting van 9 mete op 3.70 meter. Graag ook verluchtingsroosters voorzien. De bakken mogen op wielen staan met een buitenkant in dezelfde pvc-afwerking.

Dakafranding voorzien

Enkele jaren geleden hebben we ons achtergevel en dak laten vernieuwen door een firma. Ik denk dat de afwerking van een stukje dakrand beter kan. Gaat over stukje met loodslap over en dakstenen die niet helemaal overhangend zijn).

Afwerken zolder

Afwerken zolderruimte tot 2 kamers (1 kleine berging en 1 grotere ruimte die dienst zal doen logeerkamer/bureau/speelkamer). Een aantal stopcontacten voorzien en lichtpunten. Afwerking met gyproc of ... 2 deuren moeten voorzien worden. 2 muren afwerken met gyproc of bezetten. Zolder is reeds voorzien van isolatie. Chape is ook reeds voorzien, vaste trap is ook reeds aanwezig. Materialen nog niet voorzien

Oprit aanleggen in siergrind

Siergrind oprit aanleggen in bosrijke omgeving. Graag afwerking met systeem dat de steentjes min of meer vast liggen. Stevige randen voorzien aan beide kanten van de oprit, ong. 20m lang. Oprit is ong. 50-100m². Klinkers worden reeds uitgebroken.

Nieuwe binnendeuren plaatsen en omkadering afwerken

Drietal nieuwe binnendeuren plaatsen. Materiaal en type deur met vakman te bespreken. Ook de afwerking rondom de deuren te voorzien.

Dakrandprofiel af te werken

Wij laten onze gevel binnenkort renoveren en wij moeten een dakrandprofiel en de afwerking hiervan voorzien aan onze uitbouw over een lengte van 4 meter. De gevelbekleder vraagt om dit eerst te voorzien, zodat hij ergens naar toe kan werken. De dikte van de isolatie is 8cm.