Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Boom of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Boom die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Boom:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Op zoek naar een vakman om herstellingswerken te doen na waterschade. Men moet een 20-30 m² in de gang herbepleisteren. Ook in de badkamer moet men beschadigde gyproc behandelen.

Pleisterwerken na schade uitvoeren

Door een lek is er waterschade in een appartement. Ik denk dat stuk muur opnieuw bepleisterd moet worden en behangen.

Muren en plafonds herstellen

Slaapkamer 1 :herstellen na waterschade buurman Slaapkamer 2: herstellen schade door vocht of condens Plafond, muur, schilderwerken

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Waterschade aan plafond en muur in trappenhal door lek in kelder. Plafond 1.4 m op 1.6 m. Muur op zijn diepst meer dan 3 meter.

Vals plafond in badkamer plaatsen

Ik verhuur een appartement waar in de badkamer een vals plafond (in plastic) zou moeten gestoken worden vermits er een deel van het pleisterwerk door vroegere waterinsijpeling is losgekomen. Oppervlakte 2 m². Graag een totaalofferte voor zowel materiaal als uren.

Scheuren binnenmuren herstellen

Scheurherstel ongeveer 50 a 100 m². Binnenmuren: te herpleisteren en herschilderen.

Herstelling na waterschade

Ik zou graag en bestek willen voor de verzekering, ik heb waterschade aan 2 slaapkamers en een gang. plafond in gyproc beschadigd bestek is minder belangrijk het belangrijkste is dat ik het zo snel mogelijk wil laten herstellen. Ik wil geen verdere schade.

Herstellen Gyproc plafond na waterschade

Ik ben op zoek naar iemand die mijn gyproc plafond kan repareren. Een stuk van ongeveer 2 vierkante meter dient vervangen te worden. (excl. Schilderen)

Muren te bezetten

We moeten enkele muren bezetten

Bepleisteren

Hebben iemand nodig om onze woning te bepleisteren beneden en boven