Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Borgerhout (Antwerpen):

Woning bepleisteren

Bepleisteren van muren, plafond en traphal op 2 verdiepingen van een kleine woning. Het gaat om 145 m² voor de mure, het plafond is 20 m² en ook nog een schuin dak voor 50 m².

Muren afwerken met gyproc

Bij oplevering van mijn appartement bleek dat op sommige plaatsen de gyprocmuur niet helemaal tot boven afgewerkt is. Ik ben op zoek naar een vakman die de bestaande gyproc muur kan afwerken, gaat om een 20-tal vierkante meter.

Plafond en muren herstellen na waterschade

Het plafond bij een raam naast onze trap (2de verdieping) is er veel waterschade door een afvoer buiten dat niet goed werkt. De waterschade is niet alleen op het plafond maar ook op de muur eronder en zorgt ervoor dat de kader van het raam wat rot is.

Vals plafond vernieuwen na waterschade

Lek in de badkamer heeft het plafond beschadigd. Het lek is hersteld maar nu moet men ook nog het plafond herstellen en opnieuw schilderen.

Gyproc scheidingswand plaatsen

Ik wil een gipsen scheidingswand laten plaatsen met een deur in. Het betreft een dubbele wand met ertussen isolatie. lengte is 385 cm en hoogte 235 cm. Omdat het een zolderkamer is onder een schuin dak valt daar nog een hoek af (zie bijgevoegde foto). Gelieve de kostprijs van materiaal en werkuren apart te vermelden op de offerte.

Muur afkappen, opnieuw bepleisteren en schilderen

Wij zitten met een muur met vochtschade en zoeken een firma die een offerte kan opmaken om (een deel van?) de muur af te kappen, opnieuw te bepleisteren en te schilderen.1 muur . Lengte : 3 à 4 m;

Gyproc plafond plaatsen

Ik zou een gyproc plafond willen laten plaatsen voor een kamer van 4m op 4m. Daarbij zou ook isolatie moeten worden geplaatst. Graag een vakman voor: plaatsen, materiaal en afwerking.

Herstellen muur na waterschade

Sinds enkele weken hebben wij vochtplekken in de muur door een lek in de badkamer van de bovenburen. Ik wil deze muur graag laten herstellen.

Herstelling valsplafond na waterschade

De valse plafonds van de hal en keuken hebben waterschade opgelopen. Deze zouden vervangen moeten worden door een gyproc plafond. Een offerte moet reeds opgemaakt worden voor de verzekering. Na goedkeuring zouden de werken zo snel mogelijk gestart moeten worden.

Herstelling plafond en wand na waterschade

Ik heb waterschade opgelopen. Gyproc plafond en wand te vervangen in 1 kamer.