Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor pleister en schilderwerken na waterschade:

Pleister en schilderwerken na waterschade

Plafond bepleisteren en beschilderen na waterschade. Lek is intussen gedicht maar er zijn blazen en verkleuringen te zien in het plafond. Opp. is ong. 4m x 3m.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pleister en schilderwerken na waterschade uit heel België:

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Op zoek naar een vakman om pleister- en schilderwerken uit te voeren aan één muur. Werken te doen door waterschade.

Pleister en schilderwerken na waterschade

Waterschade in het midden van plafond kelder, rond de verlichting: vervanging van stuk plafond & herstel van bepleistering nodig Ook trapleuning vast te maken.

Pleister- en schilderwerken uitvoeren na afbraakwerken huis buurman

Het huis naast mij is afgebroken, en daar bij is er in de woonkamer een barst ontstaan van 40 cm lang en de muur die grenst aan de buur daar komt het pleisterwerk los. dit gaat over een opp van +- 10 m² Dit moet opnieuw bepleistert en geschilderd worden. Kan er een offerte voor mij opgemaakt worden. Het plafond zou ook opnieuw geschilderd moeten worden dit is ongeveer +- 25 m²

Plaatsen van binnendeuren, herstellen pleister- en schilderwerken

Diverse werken ui te voeren: Binnendeuren vervangen (7 tal in totaal). Bovenverdieping met Theysdeuren en voor de keuken een andere soort deur. Op sommige plaatsen zijn er uitzettingsbarsten in het pleisterwerk en deze dienen hersteld te worden( eerdder retocuhes). Aantal ruimtes die herschilderd moeten worden zoals inkomhall en nachthall.

Pleister en schilderwerken na waterschade

We hebben waterschade gehad in de badkamer en de slaapkamer en willen dit laten herstellen. Het gaat om de muren en het plafond van de badkamer en de slaapkamer, men moet deze opnieuw pleisteren en schilderen.

Pleister en schilderwerken na schade

Door de trillingen van de wegenwerken in de straat zijn er scheuren in onze geschilderde plafonds gekomen. De scheuren zijn ter hoogte van de aaneenzetting van 2 gyplat platen. De gyplat platen werden 1 jaar gelden bezet en geschilderd. We willen deze scheuren laten herstellen en opnieuw laten schilderen. We hebben ongeveer 30 lopende meter scheuren, verspreid over verschillende kamers (keuken, slaapkamers en badkamer).

Pleister- en schilderwerken na waterschade

Stuccen-pleisteren: Eengezinswoning gelegen in centrum Antwerpen (gratis parkeerplaats is voorzien) koepelkamer, overloop en slaapkamer plafond herstellen na vernieuwen van het dak.

Pleisterwerk in leefruimte en gang herstellen

Door injectie tegen opstijgend vocht is 1 zijde van de gang en de leefruimte circa 1 meter afgekapt. Er zijn ook barsten in het pleisterwerk. Dus graag herstel barsten, verwijderen losse stukken pleister en herpleisteren waar nodig, klaar om te schilderen. Achter de plint opvullen met compactuna en cement en plinten opnieuw plaatsen. Eventueel kunnen ook de schilderwerken behoren tot de opdracht (dan wel met ecologische, goed afwasbare verf).