Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Borsbeek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Borsbeek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Borsbeek (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Borsbeek (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Borsbeek (Antwerpen):

Huidig plafond te vernieuwen

Huidig plafond is gedeeltelijk verzakt . Nieuw plafond plaatsen in PVC. Oppervlakte van uw badkamer : 7m²

Pleisterwerken in keuken en living

We zouden graag enkele muren in de keuken + living laten bepleisteren. Oppervlakte op te meten dooor vakman.

Vervangen plafond in gyproc na waterschade

Na waterschade is gyproc plafond in mijn living beschadigd en zit ik met gele strepen van het water op het plafond. Tevens zijn er op het plafond verschillende plekken. In is het plafond 50 vierkante meter, maar de schade is niet overal. Kan u een kostenraming maken van de reparatie (of vervanging van de gyproc? ) en schilderwerken? Foto's ter beschikking.

Graag vraag ik offerte voor isoleren en ...

Graag vraag ik offerte voor isoleren en bepleisteren van zijmuur van onze hob. Afmetingen zijn 11m bij 6 a 7 m. In de muur staat één raam van 80 cm bij 90 cm.