Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Brasschaat:

Herstellen van plafond

Schade aan plafond vanwege een waterlek. Iets minder dan een vierkante meter.

Waterschade in slaapkamers herstellen

Waterschade in 2 slaapkamers herstellen. Betreft kamer van 16m² en kamer van 12m². Deel van het plafond moet opnieuw bezet en geschilderd worden. Muren opnieuw behangen of schilderen. Vast tapijt in beide kamers verwijderen en vervangen.

Stuccen van een binnenmuur

Opnieuw bezetten van een binnenmuur. Gaat over één muur van ongeveer 5 meter lang.

Muur herbepleisteren

Stuk muur restaureren. Zitten nu platen tegen op houten latten. Platen verwijderen en muur verder bezetten. Ongeveer 4 m².

Betegelen muren

betegelen van muren ongeveer 10m². Materiaal en dergelijke met de vakman te bekijken.

Bezetten van de woning

Wij zouden een bezetter nodig hebben die geheel ons huis zou komen bezetten. Omdat dit nogal groot is veronderstel ik dat dit met de pomp moet gebeuren. Het gaat over 14 ruimtes.

Muur te bezetten

Er dient een deuropening van diepte 7 cm te bezetten.Het betreft een binnenmuur. Achtergrond is Ytong blokken. Foto's in bijlage .Graag mij even te contacteren voor afspraak en bestek.

Pleisterwerken

Gewoon glad stucwerk wand

Pleisterwerken

Pleisterwerken:200 m2 muur 50 m2 plafond

Bijwerken keuken met uigebroken muur ...

Bijwerken keuken met uigebroken muur (maand september) Eventueel verdere bezettingswerken in slaapkamers, living.. (eventueel september, mag ook later)