Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen muren na waterschade:

Herstellen muren na waterschade

Na het aankopen van onze woning en het verwijderen van het behang, bleek er een grote vochtplek in de muur te zitten. Deze werd groter over een paar weken en was het gevolg van een lek bij onze bovenburen. Het lek is ondertussen gerepareerd en we hebben voor de verzekering een bestek nodig voor eventuele herstellingen. Zou hiervoor iemand langs kunnen komen . Muren : pleisterwerken . 1 muur en plafond te herstellen
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen muren na waterschade uit heel België:

Fundering huis herstellen

Fundering huis herstellen. Huis staat enkele meters van gracht en men graaft de laatste 20j de gracht uit waardoor er barsten zijn in de muren aan boven- en onderkant van de raam. Sinds 1j graaft men de gracht niet meer uit.

Vochtschade herstellen

Op een balkon van een appartement in Oostende, ingesloten tussen 3 muren (afmeting ongeveer twee meter op 90?), sijpelt er water tussen de voegen van de stenen plinten door de muur naar de achterliggende kamer. De vloer van het balkon is nog goed. De voegen zijn grotendeels weg, waardoor er water door kan sijpelen. Het is een ouder appartement, de plinten en de vloer bestaan uit rode terracotta tegels. De vloer is nog in perfecte staat en ik zou die ook liever willen behouden. De lengte van de plintmuur is ongeveer 2m x 2m.

Schuren in binnen- en buitenmuren nakijken en herstellen

Scheuren/ barsten in binnen en buiten muren herstellen. Vermoedelijk is huis aan het verzakken.

Lek in dak opsporen en herstellen

Lek in dak opsporen en herstellen. Muren en plafond zijn ook al beschadigd, dus ook herstellen.

Herstellen van scheuren in muren

Herstellen van scheuren in verschillende muren van dakappartement. Ontstaan door werken naast de deur, zijn daar appartementsgebouw aan het zetten.

Traphal renoveren

Traphal renoveren: Muren opnieuw behangen en eventuele schade aan bezetting herstellen van gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Trap opnieuw bekleden, graag wat advies hierbij. Op dit moment ligt er tapijt op. Het zijn twee trappen van in totaal iets minder dan 30 treden.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten (Bakken) vervangen of herstellen. Huidige dakgoten lekken langs alle kanten waardoor men wakke muren krijgt. Het betreft 7.5m.

Oorzaak zoeken van barsten in de muren en oplossen

Oorzaak barst opzoeken en eventueel herstellen. Barst vertrekt naast de schouw en loopt door de schouw tot aan de vloer van de 1ste verdieping. Word breder sinds enkele maanden, zelf zo breed dat men het licht van de buren ziet door het spleetje. Bij de buren loopt de scheur zelf helemaal tot in de kelder.