Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor scheuren in oud huis herstellen:

Scheuren in oud huis herstellen

Scheuren in alle hoeken op 2de verdieping en onder vals plafond herstellen. Betreft een confortawoning van 1935 die ong. 10j geleden volledig gerenoveerd is. De meeste scheuren zijn recent en worden steeds langer en breder.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in oud huis herstellen uit heel België:

Schuren in binnen- en buitenmuren nakijken en herstellen

Scheuren/ barsten in binnen en buiten muren herstellen. Vermoedelijk is huis aan het verzakken.

Achterhalen oorzaak en herstellen scheuren in binnenmuren

Ik merk overal in huis verschillende scheuren op in de binnenmuren. Dit zowel beneden als boven, al is dit beneden veel meer dan boven. Het gaat om allerlei scheuren, zowel verticaal als schuin en zelfs horizontaal. Ik zou graag de oorzaak weten en of het enkel aan het stucwerk ligt of dat dit een erger probleem is. Indien erger, zou dit ook moeten opgelost worden. Het gaat om een kleine éénpersoonswoning.

Herstellen muur in kelder

Herstellen van verpulverd pleisterwerk en scheuren. Is een oud huis van 1893.

Stabiliseren funderingen bestaande woning

Ons huis vertoont sinds een tweetal jaar horizontale scheuren in de binnenmuren, net boven de plinten en op twee meter hoogte. De scheuren zijn ondertussen 0,5cm tot 1,5 cm breed, dwars door de muur en over de gehele lengte. De scheuren zijn ook nog niet stabiel. We merken dat er nog scheuren bijkomen. Huis heeft oude funderingen, staat op kleigrond. Ook in de buitenmuren beginnen zich scheuren te vormen

Herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren

Ons huis (halfopen bebouwing) is van +- 1930 en deels onderkelderd. Het niet-onderkelderde gedeelte is in 2012 reeds "gestabiliseerd" mbv micropalen, maar zowel binnen- als buitenmuren als ook de keldermuur vertonen nog steeds groeiende scheuren. Er zijn vele kleinere scheurtjes, maar ook enkele in de buitenmuur van een centimeter of meer breed en enkele meters lang (verticaal, ongeveer ter hoogte van de grens kelder/niet onderkelderd). Stabiliseren van woonhuis uit 1930. (scheurvorming in buitengevel en binnenmuren)

Verzakking huis herstellen

Het huis is van 1961. De scheuren in de gevel onder het raam waren al aanwezig maar worden nu zichtbaar groter. De vensterbanken aan de binnenzijde zijn gescheurd en de vloer binnen is ook verzakt.

Oorzaak scheuren in muur achterhalen en herstellen

Ons huis heeft een aanbouw dat scheuren vertoont. We zijn op zoek naar een firma die de oorzaak kan nagaan en de correcte herstelling kan uitvoeren.

Oorzaak scheuren muren vinden

Ik heb verschillende scheuren in mijn muren op de verschillende verdiepingen in mijn huis. Zowel horizontale als verticale scheuren. Ik zou graag weten of dit ernstig is. Graag had ik een bezoek gehad.