Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Edegem:

Badkamertegels en bezetsel verwijderen en opnieuw bezetten

Badkamer van 2m x 2m en 2m60 hoogte Afkappen tegels en bezetting en opnieuw bezetten van 2 volledige muren, in de 3e muur is een deuropening. Aan 4e muur moet niets gedaan worden daar komt osb wand tegen. Start werken graag op 25 Mei 2020.

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstellen na waterschade - plafond is ongeveer 7,5m². Pleisterwerken en schilderwerrken. Deels afwerking.

Stukadoors nodig voor verschillende projecten

Op zoek voor verschillende werven naar bezetters en vakmannen voor afbraakwerken . Huidige en toekomstige projecten .

Herstellingen uitvoeren na waterschade

In onze slaapkamer is een schade wegens een waterlek van bij de buren. Deze muur moet men gans opnieuw pleisteren en schilderen en mogelijks opnieuw isoleren. Ook zijn er een aantal andere muren getroffen door het lek en deze moeten dan ook mogelijks opnieuw worden gedaan.

Plafond herstellen na waterschade

Beschadigd plafond in slaapkamer door vochtinfiltratie via gevel. Ik zoek een vakman om de gele, beschadigde plafond te herstellen. Dit moet men waarschijnlijk opnieuw pleisteren en schilderen.

Bezetten verschillende ruimtes van een woning

Bepleisteren van verschillende ruimtes in een gerenoveerde woning. Ook moet er langs de buitenkant zo een 16 m² worden geïsoleerd en worden bezet.

Stuccen van plafond na waterschade

Bezetten: Door een waterlek in de bovenverdieping is het plafoneersel in de badkamer gedeeltelijk naar beneden gekomen. Is dit mogelijk te herstellen in de staat zoals het was of zijn er andere mogelijkheden.

Plakken van steenstriptegels op gyproc wand

Ik zou graag één wand van mijn zolder en de schouw laten bepleisteren met bakstenen steen strips .

Verwijderen oud pleisterwerk nieuwe bepleistering

Verwijderen van oud bezetsel van binnenmuren ( hierop is behangen met een structuurpapier met houtvezel, alles moet eraf) in kamer van 10 m2. ( huis 1ste verdieping)

Bepleisteren van binnenmuren

"Fix and finish "van binnenmuren. Een living van 40 m2, een slaapkamer van 16 m2 en een slaapkamer van 12 m2.