Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Ekeren (Antwerpen):

Slaapkamer muren bepleisteren

Muren slaapkamer bepleisteren. Opp. muren is 29m². Opp. kamer is 13.6m².

Bezetter muur slaapkamer

Ik zou graag 1 muur willen laten bezetten. Dit door waterschade via de buren langs het dak. Ondertussen is de muur helemaal uitgedroogd.

Plafond herstellen

Door een lek in mijn plat dak, dat intussen gerepareerd is, is het de bedoeling het beschadigde deel te repareren.

Plafond herstellen na waterschade

Er was een waterlek in het dak met gevolgschade aan het plafond in de living. Plafond : 25 m².

Herstellen bezetting binnenhuis en herstellen putje watermeter

Zwaarbeschadigde bezetting/bepleistering binnen herstellen, aan 1 muur en 1 hoek plafond. Hiernaast ook putje waar waterleiding met de watermeter het pand binnenkomt herstellen.

Bezettingswerken deurkader en wc ruimte

Ik heb een houten deurkader afgebroken tussen mijn living en hal omdat hier een glazen deur zal komen. Het deurgat moet daarvoor eerst opnieuw worden bezet. Standaard grootte. Ik heb eveneens tegels afgebroken in mijn wc-ruimte aan de zijmuren. Aangezien de tegels maar tot de helft van de muurhoogte kwamen, moet dit gelijk worden gemaakt en dus een stuk opnieuw bezet. Nadien komen er nieuwe tegels over.

Stuccen van appartement

Op zoek naar een stukadoor om verschillende muren opnieuw te bepleisteren en te egaliseren. Dit voor verschillende kamers en ook in de badkamer, toilet en keuken Hiernaast moet men ook 2 valse plafonds plaatsen.

Stuccen van plafond na waterschade

Na een recente lek aan de hoek van onze lichtstraat, zijn er donkere vlekken op de gyproc van het plafond. Het is nog niet duidelijk of de gyproc vervangen dient te worden, of dat dit eens droog, overschilderd kan worden. De oorzaak van de lek is al aangepakt. Graag komen kijken ter plaatse of stuccen noodzakelijk is of enkel schilderen.

Vervangen gyprocplaten en schilderklaar maken

Door een lek in het dak is een deel van mijn gyproc-plafond in de woonkamer beschadigd geraakt. Er moeten een aantal gyorocplaten vervangen worden (+/- 16 m²). 1 gyprocplaat is door het vochtprobleem naar beneden gekomen. Ik denk dat het plafond bestaat ut gyproc met daarover vliesbehang. Maar ik ben natuurlijk geen kenner. Het plafond opnieuw schilderen doe ik graag zelf.

Herstellen van bepleistering

Door renovatiewerken van de buren is de bepleistering van de gemeenschappelijke muur (gang oud herenhuis) op verschillende plaatsen losgekomen waardoor er kleine scheurtjes zijn ontstaan. Rond de scheurtjes hoor je een hol geluid als je er met de hand op klopt. Op één plaats is er ook een grotere scheur (van ongeveer 2 m en 3 mm breed) ontstaan. Ik kan moeilijk inschatten om hoeveel m² het gaat, dat zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid bepleistering die rond de scheurtjes moet verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.