Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond herstellen na waterschade:

Plafond herstellen na waterschade

Er was een waterlek in het dak met gevolgschade aan het plafond in de living. Plafond : 25 m².
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond herstellen na waterschade uit heel België:

Herstellen valse plafond na waterschade

Naar aanleiding van waterinfiltratie via het dak is er op 2 plaatsen en 4 valse wanden in badkamer en slaapkamer vochtschade. Behandeling/vervanging. De omlijsting van de ingebouwde kast is ook aangetast.

Dak herstellen

Sinds zondagavond hebben we een vochtprobleem in ons huis. Er lekt water binnen langs de buitenkant via de achterdeur. Hierdoor zijn de houten balken van het plafond helemaal vochtig geworden. Telkens als het begint te regenen komt er opnieuw water binnen. Schuin dak met dakpannen.

Herstelling muren en plafonds

Ik heb waterschade door de bovenburen en zou de schade willen laten herstellen. Eerst zou ik graag een bestek laten opmaken voor de verzekering. Het gaat om schade aan plafond en muren living, muur slaapkamer en vals plafond badkamer. Plafond van de living : pleisterwerken Plafond badkamer : vals plafond Muren van living en slaapkamer : bepleistering

Herstellen gyproc plafond na waterschade

Door een lek ik de badkamer van de bovenburen dient mijn gyproc plafond hersteld te worden door waterschade. Betreft ongeveer 3 vierkante meter plafond.

Herstel waterschade na infiltratie via dak buur

Gezocht vakman met deskundige ervaring voor herstellen van waterschade door infiltratie via dak. Water binnengedrongen via overvloedige via dankaansluiting met buur. Buur heeft geen opstanden waardoor water via zijn plat dak naar beneden stroomt en via zijn buitenmuur/dak . Schade aan plafond, isolatie, spots (watersijpeling), en muren. Zolder is 28m². Gemeenschappelijke muur is 7 meter langs en 2,3 hoog (laatste 1,5m helend). De buur heeft al zijn aannemer gecontacteerd zijn dak in orde te zetten. Herstelling nadien mij bij.

Plat dak herstellen

Mijn woning is 6 jaar geleden volledig gerenoveerd. Maar ik de laatste tijd een lek op mijn bovenste verdiep. Water druppelt vanuit de valse plafond uit een spotverlichting. Wens deze lek te repareren.

Herstellen plafond in gyproc

Door waterschade is het plafond beschadigd. Het is een gyproc plafond met isolatie 2.5m op 5.5m.

Herstellen gevolgschade na lek

Herstellingswerken beschadigde muur en plafond wegens lek. Plafond bestaande uit planchetten. Muur te bepleisteren en schilderen. Ook reparatie aan deur.