Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Geel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Geel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Geel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Geel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Geel:

Zijgevel bepleisteren

We zoeken een oplossing voor een probleem van doorslaand vocht. Hiervoor zouden we (een stuk van) de zijgevel willen laten bepleisteren. Gevel: steen, witte betonsteen. Huis van 2 verdiepingen , zijgevel. Volledige oppervlakte : 55 m². Geheel of gedeeltelijke bepleistering.

Pleisteren van 3 muren en afwerken rond ramen werken

Pleisteren van 3 muren; 10,7 m2, 18 m2 en 2,5 m2. Afwerking van het pleisterwerk rond 12 ramen en 1 deur.

Bezetten van kelder

Halve ondiepe kelder terug bezetten of bepleisteren. Oppervlakte ?

Afwerken stucwerk

Stuccen van verschillende ruimten: Afwerking nieuw geplaatste keuken. Afwerking nieuwe ramen in slaapkamers, hal en living. Renovatie muren hal en gang naar de slaapkamers en aparte wc.

Stukadoor stuccen van muren

We gaan onze berging ombouwen tot badkamer. De muren zijn momenteel helemaal betegelt. Graag willen wij hier terug gladde muren van maken zonder al teveel te moeten breken. Wat zijn mijn opties en hoeveel zou alles kosten?

Bezetten woonkamer

Ik wil graag de woonkamer laten bezetten. Oppervlakte plafond : 72 m². Oppervlakte wand : 50 m².

Gevelbepleistering in Geel

Graag offertes voor het bepleisteren van voor (deels), achter(deels) en zijgevel (volledig).

Herstelling + afwerking bepleistering

In 2016 willen we de laatste hand leggen aan onze prefab (gyproc) houtskeletwoning te Geel. Voor de bepleistering is er reeds een 'collega' langs geweest. Graag doen we nu beroep op een professional om dit zo goed mogelijk te herstellen (hoeken, haarscheurtjes) en volledig schilderklaar te maken (wanden en plafonds). Dit betreft het gelijkvloers en de eerste verdieping. De zolder moet nog volledig afgemaakt worden. Ook deze dient dan schilderklaar gemaakt te worden. In bijlage al de plannen + omschrijving van de werken. We begrijpen dat het moeilijk is enkel op basis van plannen een gepaste offerte te maken dus een bezoek ter plaatse is uiteraard ook steeds mogelijk. Plan ter beschikking.

Voorgevel deels bepleisteren

Het gaat over een oppervlakte van +/- 24m² en de rand onderaan de woning is +/- 30 meter lang. Graag overleg met vakman wat de mogelijkheden betreft.

Bepleistering van muren

Er zouden 2 stukken muur (totale oppervlakte +/- 10 m²) moeten bepleisterd worden. Graag zo snel mogelijke uitvoering.