Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Herentals.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Herentals of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Herentals die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Herentals:

Herstellen vochtschade badkamer en toilet

Wij heb en schade door een lek bij de bovenburen De badkamer en het toilet. Badkamer en toilet: plafond te bepleisteren bestek voor verzekering

Buitengevel bepleisteren

Buitengevel van ongeveer 40 a 50 m² die vochtwerend bepleisterd moet worden. Dit is voor de achterbouw van een herenhuis. Er zitten 3 deuren in en twee ramen.

Vals plafond in badkamer afbreken en nieuwe plaatsen

Na afbraak dient er een nieuw plafond in kunststof geplaatst te worden alsook de verlichting en electriciteit moet worden geïnstalleerd. De afmetingen van de badkamer zijn 3,65m op 3,80m. Verdere info ter plaatse.

Herstelling muren na waterschade

Ik heb 2 muren die nat geworden zijn door waterschade van een lekkende douchebak. Het gaan om een muur in de kinderkamer en in de gang die terug bepleisterd moet worden.

Herstellen muur en plafond

Terug bezetten van muur en plafond door waterlek +/-6m² en terug herschilderen +/-16m²

Badkamer opnieuw bezetten

We gaan onze badkamer renoveren en ben nog op bezoek naar een goede stukadoor om muren/plafond te bezetten. Een deel zou gecementeerd moeten worden en een deel gewoon bezet. Eventueel zouden we vals plafond in gyproc plaatsen. Badkamer meet 2,45 bij 3,25 en is ongeveer 2,70 hoog.

Pleisterwerken grote garage en aanbouw

Gezocht stukadoor voor grote garage 7. 5 op 7. 5 meter, hoogte 2. 7 meter meter alsook voor aanbouw 8. 5 op 5, hoogte 2. 7 meter. In de aanbouw is wel veel glaswerk aan 1 zijde. Plafond in garage wordt niet bezet. Werken te herentals. Indien interesse graag een mailtje, ik maak u dan een plan over voor definitieve berekenig offerte.

Bepleistering, woning renovatie

Betreft 5 ruimtes , overloop en hal. Kleine woning. Deels gyproc deels blote muur.

Stukadoor voor afwerking

Na het plaatsen van nieuwe ramen de afwerking bij plamuren langs binnen en bij voegen langs buiten

Bezettingswerken

LIVING STUK PLAFOND NAAR BENEDEN GEVALLEN 2,60 x 1,30 TRAPHAL 1,60 x 1,20 Na bouwverlof met klant afspreken vertrekt op vakantie