Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen vochtschade badkamer en toilet:

Herstellen vochtschade badkamer en toilet

Wij heb en schade door een lek bij de bovenburen De badkamer en het toilet. Badkamer en toilet: plafond te bepleisteren bestek voor verzekering
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen vochtschade badkamer en toilet uit heel België:

Herstellen parket wegens waterschade

Een reeks planken ligt niet meer tegen elkaar door vochtschade. Deze moeten terug in rij worden gezet en de plinten moeten worden aangebracht.

Herstellen plafond en muur na vochtschade

Een deel van het gipsplafond is na vochtschade naar beneden gevallen, ook op andere plaatsen is schade zichtbaar. Op de muur is acteert het behang ook schade. Dit zou allemaal in orde moeten worden gezet, liefst inclusief afwerking zoals schilderen.

Vochtschade houten plafond badkamer herstellen

Tijdens de hevige storm van de afgelopen dagen was de houten plafond in de badkamer hevig aan het lekken. We willen derhalve graag weten in hoevere de plafond is beschadigd en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om de schade te herstellen en te beperken. Plafond : 2m op 2m

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Wij hebben sinds vorige week een vochtprobleem onder het dak van ons gebouw in Schaarbeek. Graag hadden we zo snel mogelijk de oorzaak geweten en dit probleem opgelost.

Vochtschade bepalen en herstellen

na de hevige onweer van de voorbije week heb ik vochtschade in mijn woning . Het gaat om vocht aan de buiten gevel en binnen aan de plafonds en muren. Graag de oorzaak bepalen en herstellen

Muren herstellen na vochtschade

Door vochtinsijpeling via het huis van de buur is mijn pleister van aangrenzende muren aan het afbrokkelen. Dit in een de slaapkamer maar ook een muur in de wc is beschadigd. Dit moet men herstellen.

Herstellen valse plafond na waterschade

Naar aanleiding van waterinfiltratie via het dak is er op 2 plaatsen en 4 valse wanden in badkamer en slaapkamer vochtschade. Behandeling/vervanging. De omlijsting van de ingebouwde kast is ook aangetast.

Plafond herbezetten en schilderen na vochtschade

Wij hebben door een lek bij onze bovenburen waterschade aan onze plafond in de badkamer. Ik denk dat deze inmiddels is uitgedroogd en zouden dit graag laten herstellen. De probleemzone is maximaal 2 vierkante meter. Men moet dit ook opnieuw schilderen.