Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor herstellen vochtschade badkamer en toilet:

Herstellen vochtschade badkamer en toilet

Wij heb en schade door een lek bij de bovenburen De badkamer en het toilet. Badkamer en toilet: plafond te bepleisteren bestek voor verzekering
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen vochtschade badkamer en toilet uit heel België:

Daklekkage herstellen

Daklekkage opsporen en herstellen. Naderhand ook vochtschade herstellen.

Plat dak uit roofing herstellen

Roofing die in 2015 op plat dak werd geplaatst lekt wanneer het regent. De oppervlakte van het dak ken ik niet. In de woonkamer eronder zijn al 2 plekken zichtbaar met vochtschade.

Vochtschade opmeten na lek

Onderzoeken en herstellen waterschade. Na lek plat dak van kleine erker zijn er kleine vlekken op vloer en plafond. Water liep langs houten constructie. Men maakt zich zorgen over misschien nog meer onzichtbare schade.

Herstellen vochtschade

Door de aanhoudende regen hebben we sinds gisteren vochtplekken op de binnenmuur in de woonkamer. We zijn de oorzaak nog aan het zoeken en herstellen.

Herstellen muren en plafond

2 muren van 2m op 2.5m zijn beschadigd na een lekkage in de douche. Er is dus vocht in de muur gekropen. Er zou dus gezien moeten worden wat er met die muren gedaan moet worden. Er is ook grote vlek van vochtschade rond de schouw van regen die in de schoorsteen viel. Dit is een grote vlek van plus minus 1 op 1m.

Herstellen plafond in gyproc

Wij hebben een lek in ons dakkapel gehad nu is er vochtschade deze zou hersteld moeten worden. Giproc dient deels vervangen te worden en geschilderd.

Daklekkage herstellen

Er is vochtschade in 1 appartement. We hebben een lekdetectie firma gevraagd om dit verder te onderzoeken. Resultaat: oorzaak blijkt te komen van het dak. Dit zou dringend moeten hersteld worden.

Herstellen vochtschade in kelder

Door foutief geplaatste digitale watermeter een waterlek van 15 kubieke meter water. Vocht en schimmelvorming; voornamelijk in kelder. Graag aanpak van vochtschade. Mogelijks herbepleisteren en dergelijke.