Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Hoboken (Antwerpen):

Herbepleisteren van muren na waterschade

Na een waterschade opgelopen door de douche cabine van mijn buurman, vraagt onze syndic om de schade te laten opmeten. Wij zijn opzoek naar een firma die deze schade kan vaststellen en doorgeven aan onze syndic. Muren dienen herdaan te worden van de slaapkamer en toiletruimte.

Bezetten van muur

Ik wil mijn muur uitkappen en terug bezetten; Afmeting : 1 m op ,5 m

Opnieuw stuccen van enkele hoeken in huis

Ik heb een aantal grote en kleine scheuren in mijn muren (hoeken). Dit wellicht door werken bij de buurman.

Afkappen en bepleisteren gang 60 m²

Ik wil graag onze gang laten afkappen en bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 60 m² , is voor de gelijkvloers tot aan de eerste verdieping.

Muren in slaapkamer stuccen en verven

Er zouden 2 muren (2x8m²) in mijn slaapkamer opnieuw bezet moeten worden, daarna moet de slaapkamer opnieuw geschilderd worden (4x8m²).

Herstellen van plafond en muren na lek

Ik zou graag mijn plafond en muren laten herstellen na een lek op het dak. Het dak is hersteld maar de schade binnen nog niet. Het is een rijwoning op het eerste verdiep de afmeting is ongeveer 15m² Graag ook herschilderen.

Binnenmuren bepleisteren

Ik wil graag mijn muren laten bezeten met Mp 75 het moet mooi glad en recht zijn. Binnenmuren van vier kamers en living. Materiaal nog te bespreken.

Bezetten stukken muur in slaapkamer

Ik wil graag 3 muren laten bezetten. Het gaat om zo een 15 m² in totaal.

Bepleisteren van hall

Bepleisteren van de hall, ongeveer 2 x 10 m onderbroken door binnendeuren. Zoals U kan zien 1 muur met 3 deuren en 1 muur met 2 deuren

Plafond herstellen

Vochtschade van de douche van bovenbuur. Plafond herstellen.