Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Hoboken (Antwerpen):

Bepleisteren van de voor- en zijgevel

Nadat de tekeningen zijn uitgevoerd moet de voorgevel & zijgevel bepleisterd worden.

Afbraak + bezetting gastentoilet

Het gastentoilet is op dit ogenblik volledig betegeld. Dit zou afgebroken moeten worden en volledig bezet. Indien mogelijk ook het plaatsen van een nieuwe vloer (tegel of plakkurk maar niet noodzakelijk).

Schade door lek in muur herstellen

Lekdetectie badkamer en eventueel plat dak. In de muur van de badkamer zit een lek in een leiding. Die muur is betegeld, maar aan de andere kant hangt behang, dus daar is al wat schade zichtbaar. Naar beneden toe in de keuken zijn ook al sporen van waterschade te zien. Oppervlakte is voorlopig nog klein. Verder is op het dak een klein beetje schade door een plaatje dat is weggewaaid.

Plafond in de keuken herbepleisteren en schilderen

Ik heb 2 lekken in het plafond van mijn keuken. Dat lek komt van mijn bovenbuur. Ik zoek een vakman om de schade te herstellen. Bepleistering en schilderwerken

Herbepleisteren van muren na waterschade

Na een waterschade opgelopen door de douche cabine van mijn buurman, vraagt onze syndic om de schade te laten opmeten. Wij zijn opzoek naar een firma die deze schade kan vaststellen en doorgeven aan onze syndic. Muren dienen herdaan te worden van de slaapkamer en toiletruimte.

Bezetten van muur

Ik wil mijn muur uitkappen en terug bezetten; Afmeting : 1 m op ,5 m

Opnieuw stuccen van enkele hoeken in huis

Ik heb een aantal grote en kleine scheuren in mijn muren (hoeken). Dit wellicht door werken bij de buurman.

Afkappen en bepleisteren gang 60 m²

Ik wil graag onze gang laten afkappen en bepleisteren. De oppervlakte is ongeveer 60 m² , is voor de gelijkvloers tot aan de eerste verdieping.

Muren in slaapkamer stuccen en verven

Er zouden 2 muren (2x8m²) in mijn slaapkamer opnieuw bezet moeten worden, daarna moet de slaapkamer opnieuw geschilderd worden (4x8m²).

Herstellen van plafond en muren na lek

Ik zou graag mijn plafond en muren laten herstellen na een lek op het dak. Het dak is hersteld maar de schade binnen nog niet. Het is een rijwoning op het eerste verdiep de afmeting is ongeveer 15m² Graag ook herschilderen.